Νέα

Ρεπορτάζ STAR για φοιτήτριες - βιζιτούδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TiLesTora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Το ρεπορτάζ του καναλιού ΔΕΝ το είδα αλλά ΔΕΝ χρειάζεται κιόλας. Είναι πασίγνωστο ότι και στην Αθήνα και στην επαρχία το κύκλωμα που δουλεύει με φοιτήτριες παίζει πολύ καλή μπάλα και υπάρχουν και ανεξάρτητες φοιτήτριες (και σπουδάστριες θα συμπληρώσω για πιο γενικά). Αυτό όμως ΔΕΝ σημαίνει ότι όλες κάνουν βυζιτες. Πχ σε μια πόλη των 100.000 κατοίκων με μεγάλο Πανεπιστήμιο πιθανόν καμιά 50αριά φοιτήτριες (λίγο πάνω λίγο κάτω) να κάνουν βίζιτες σταθερά ή περιστασιακά. Είναι γνωστά τα πάρτυ γνωριμιών με ευκατάστατους κυρίους στην ΑΣΟΕΕ και στην Πολυτεχνούπολη για όσους ΔΕΝ ξέρουν αλλά πρέπει να έχεις δόντι. Αυτό μάλιστα είναι μόδα που ξεκίνησε από εξωτερικό εδώ και μια 10ετία με τον ίδιο σκοπό. Πρόσφατα έμαθα ότι γίνεται το ίδιο από ελληνίδες φοιτήτριες στη Φιλιππούπολη της Βουλγαρίας και πιστέψε με από γνωστό μου έχω μάθει ότι παίζουν πολλές εκεί και μάλιστα απίστευτες γυναίκες παρότι ελληνίδες είναι σα να μαζεύτηκαν όλα τα τεκνά για να σπουδάσουν οδοντιατρική εκεί (αυτό παίζει βασικά). Αυτό ΔΕΝ σημαίνει πάλι ότι όλες εκεί είναι πουτ...ες αλλά πιθανόν αρκετές περιστασιακά ή μόνιμα το κάνουν.
Τώρα για το ρεπορτάζ κάθε καναλιού να ξέρετε ένα βασικό πράγμα. Η υπερβολή είναι στοιχείο δημοσιότητας φυσικά και πασίγνωστο αυτό αλλά δεν υπάρχει καπνός αν δεν υπάρχει φωτιά...

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Οι φοιτητριες θελουν να γαμιουνται συνεχεια!Απο προσοπικη εμπειρια θυμαμε καθε τουαλετα παγκακι γωνια να το εχω κανει!Με ομως που δεν εισαι πλεον φοιτητης πως μπλεκεσαι?
Γιαυτο εχω φιλους φοιτητες!Ειχα βγει με μια τις προαλλες και οπως πειναμε κατι ποτα μου λεει το εξης, με 150 ευρω με γαμας αν θελεις!Δεν εχασα ευκαιρια!!!
Και ολα αυτα χωρις καποτες 2 φορες και τα καταπιε κιολας!!!

surf7

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Από προσωπική πείρα μπορώ να σας πω ότι υπάρχουν φοιτήτριες που κάνουν βίζιτες (βέβαια μια πολύ μικρή μειοψηφία). Ώμος συνήθως, θέλουν πελάτες άνω τον σαράντα, παντρεμένοι και εύποροι (δύστυχος, καλύπτω τα 2 πρώτα). Η ειρωνεία είναι ότι όταν ήμουνα φοιτητής, δεν γαμούσα τόσο συχνά όσο θα ήθελα, τώρα που μπορώ (έστω με αμοιβή), μου λείπει ο χρόνος.

Επισκέπτης
Οι φοιτητριες θελουν να γαμιουνται συνεχεια!Απο προσοπικη εμπειρια θυμαμε καθε τουαλετα παγκακι γωνια να το εχω κανει!Με ομως που δεν εισαι πλεον φοιτητης πως μπλεκεσαι?
Γιαυτο εχω φιλους φοιτητες!Ειχα βγει με μια τις προαλλες και οπως πειναμε κατι ποτα μου λεει το εξης, με 150 ευρω με γαμας αν θελεις!Δεν εχασα ευκαιρια!!!
Και ολα αυτα χωρις καποτες 2 φορες και τα καταπιε κιολας!!!

Δηλαδή, μας λες πως όλες όσες τους βγαίνει ο κώλος στο διάβασμα για να μπουν στο Πανεπιστήμιο το κάνουν απλώς για να βγούν στη βίζιτα με την ιδιότητα της φοιτήτριας; Μήπως γενικεύεις; Λέω, μήπως!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
ʼμα τους έβγαινε ο κώλος στο διάβασμα δε θα μπαίναν και με 10! Και τα παν/μια είναι γεμάτα στουρνάρια που απορείς πως μπήκαν!

Επισκέπτης
ʼμα τους έβγαινε ο κώλος στο διάβασμα δε θα μπαίναν και με 10! Και τα παν/μια είναι γεμάτα στουρνάρια που απορείς πως μπήκαν!

ʼλλο αυτό φίλε και άλλο να λες πως όλες οι φοιτήτριες είναι βιζιτούδες. Έχει διαφορά, νομίζω. Η όχι;

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.203
Πόντοι
6.495
Ως συνήθως, ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται... Σε λίγο θα τις βγάλουμε όλες πουτάνες, ψυχραιμία συμπολεμιστές!

:booty:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Οι 5 έγιναν 15 ή 20 και έτσι μιλάμε για τεράστια αύξηση.
Σιγά τα αβγά.
Στην Αγγλία γίνεται όντως της κακομοίρας αλλά εκεί μιλάμε για δίδακτρα.
Στην Αμερική μέχρι και στον Στρατό πάνε για να τους πληρώσει τα δίδακτρα.
Συμπέρασμα
Η Ιδιωτική εκπαίδευση "ανεβάζει" την πορνεία.
Να αναθεωρηθεί ή όχι το αρθρο 16?
Να μπει Δημοψήφισμα

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Δηλαδή, μας λες πως όλες όσες τους βγαίνει ο κώλος στο διάβασμα για να μπουν στο Πανεπιστήμιο το κάνουν απλώς για να βγούν στη βίζιτα με την ιδιότητα της φοιτήτριας; Μήπως γενικεύεις; Λέω, μήπως!

Οχι απλα γνωρισα μια που ηθελε ευροπουλα γαι να γαμηθει!Τωρα γιατι ρωτα την ιδια!

Ακουστε και αυτο φιλος μου καθηγητης γαμαει πουτανακιαφοιτητριες για να περασουν το μαθημα!
Προσφατα πηρα και εγω μαζι του παρτουζα!Στην αρχη αρνηθηκε,δεν θα παιρναγε με τιποτα η τυπισσα μπαζο σκετο!
Πρεπει να ποναει ακομα αφου ματωσε η κωλοτρυπιδα της!Θυμαμε να ουρλιαζει ποναω ποναω σταματα να τρωει σκαμπιλια απο τον καθηγητη και οταν την εχυσα μεσα στον κωλο ηταν γεματη αιματα!
Γουσταρω να ξεφτιλιζω καποιες παρα πολυ!

Επισκέπτης
Οχι απλα γνωρισα μια που ηθελε ευροπουλα γαι να γαμηθει!Τωρα γιατι ρωτα την ιδια!

Ακουστε και αυτο φιλος μου καθηγητης γαμαει πουτανακιαφοιτητριες για να περασουν το μαθημα!
Προσφατα πηρα και εγω μαζι του παρτουζα!Στην αρχη αρνηθηκε,δεν θα παιρναγε με τιποτα η τυπισσα μπαζο σκετο!
Πρεπει να ποναει ακομα αφου ματωσε η κωλοτρυπιδα της!Θυμαμε να ουρλιαζει ποναω ποναω σταματα να τρωει σκαμπιλια απο τον καθηγητη και οταν την εχυσα μεσα στον κωλο ηταν γεματη αιματα!

Και τι γενικό συμπέρασμα βγαίνει σ' αυτό που συζητάμε;  :)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ότι όταν τις γαμάνε για να τους βάλουν βαθμό είναι πουτάνες χωρίς καμία αξιοπρέπεια, γιατί αν είχαν αξιοπρέπεια θα εκπορνεύονταν όπως οι κανονικές πουτάνες.

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Λοιπον δεν κανουν ολες βυζιτες!Υπαρχουν και αυτες που διβαζουν και περασαν με την αξια τους και οι αλλες με τις πιπες(αλλα ειναι πολλες δυστυχως)!
Το αν κανουν μερικες βυζιτες καλο για μας!
Ρε γαματε φοιτητριες γιατι μετα αρχιζουν τη δουλεια και πηδιουνται με τους εργοδοτες τους!
Λεω να φωναξω τη γραμματεα μου να μου κανει κανα τρομπονι....παντρεμενοι με δυο παιδια!Αρε ξεφτιλισμενες γυναικες!

backdoor

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
6
Πόντοι
16

Πες μας κατι ρε μεγαλε. Εσυ την γαμησες ή ο καθηγητης απο κωλο.???

Επισκέπτης
Λοιπον δεν κανουν ολες βυζιτες!Υπαρχουν και αυτες που διβαζουν και περασαν με την αξια τους και οι αλλες με τις πιπες(αλλα ειναι πολλες δυστυχως)!
Το αν κανουν μερικες βυζιτες καλο για μας!
Ρε γαματε φοιτητριες γιατι μετα αρχιζουν τη δουλεια και πηδιουνται με τους εργοδοτες τους!
Λεω να φωναξω τη γραμματεα μου να μου κανει κανα τρομπονι....παντρεμενοι με δυο παιδια!Αρε ξεφτιλισμενες γυναικες!

Ξέρεις καμμιά που να πέρασε στο Πανεπιστήμιο κάνοντας πίπες; Απ' όσο ξέρω, υπάρχουν εξετάσεις!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Δεν εννοω να περασουν στο πανεπιστημιο αλλα για να βγαλουν το πανεπιστημιο!!!

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για κάποιον εδώ μέσα:
Πίρι πίρι - παραμύθι σκορδαλιά...

Επισκέπτης
Θα βγουνε σε λιγο φιδια και δρακοι....και οι moderators θα χουνε για εικονα τη λερναια υδρα.....Τα βλεπω και γω ρε Piderof και οχι μονο σε αυτο το post.Γενικα υπαρχουν ατομα εδω μεσα που οι μουφες τους ειναι περα απο καθε φαντασια.Και αμα τους ειρωνευτεις σε βριζουν και απο πανω.... :jerking:
Mεχρι και τα gadget του James Bond ειναι πιο πιστικα ;)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Mην γενικεύετε...και καθηγητές μπορεί να τον παίρνουν το βράδυ και στην Αγγλία εκπορνεύονται και αγόρια (Ινδοί, πακιστανοί) για τα δίδακτρα αλλά αυτό δεν είναι κανόνας. Το % μπορεί να έχει σημασία αλλά μεγαλύτερη σημασία έχει ότι υπάρχει %.
Το τι κάνει επίσης ο καθένας στο σπίτι του, στον κώλ...του και στο μου....ί του είναι αποκλειστικό δημοκρατικό και θεμιτό δικαίωμά του. Τώρα αν αυτό ξιτάρει, ικανοποιεί, βολεύει, αρέσει σε κάποιους επίσης είναι δικαίωμά τους...γιαυτό μην μαλώνετε...! :)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Α...και μη ξαχνάμε το πανεπιστήμιο όπως και άλλες στιγμές τη ζωής μας είναι ένα μικρό (αλλά αναπόσπαστο) κομμάτι της ιδιας της κοινωνίας. Λογικό λοιπόν να υπάρχουν και βιζιτούδες, και πουτάνες και φοίτουλες και εργασιομανείς και εκμεταλλευτές και...και...ότι και στην υπόλοιπη κοινωνία. Ακόμα και νταβάδες (βλ. πάρτυ γνωριμιών)

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Θέλω να κάνω ένα σχόλιο για κάποιον εδώ μέσα:
Πίρι πίρι - παραμύθι σκορδαλιά...
Θα βγουνε σε λιγο φιδια και δρακοι....και οι moderators θα χουνε για εικονα τη λερναια υδρα.....Τα βλεπω και γω ρε Piderof και οχι μονο σε αυτο το post.Γενικα υπαρχουν ατομα εδω μεσα που οι μουφες τους ειναι περα απο καθε φαντασια.Και αμα τους ειρωνευτεις σε βριζουν και απο πανω.... :jerking:
Mεχρι και τα gadget του James Bond ειναι πιο πιστικα ;)
Μια φραση κολλαει εδω
Η αποψη ειναι σαν την ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ολοι εχουν απο μια!
Οσο για τις αμφιβολιες που υπαρχουν απλα διαβαστε και αν δεν το πιστευεται για χιλιους αλλους λογους δεν χριαζεται να χλευασεται εμεσα οπως ο δευτερος μαγκας!
Το κειμενο θα παρακαλουσα να μην συνεχειστει γιατι δεν βγαζει πουθενα!

Ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom