Νέα

Ρεπορτάζ STAR για φοιτήτριες - βιζιτούδες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TiLesTora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 141
  • Εμφανίσεις 26K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Α!! δεν καταλαβαίνεις τι σημαίνει λογοπαίγνιο! Γιατί το λογοπαίγνιο δεν είναι αποτέλεσμα τσαντίλας αλλά παιχνιώδους διάθεσης. Δηλαδή κεφάτου και (ελπίζω) ευφάντστου παιξίματος με τις λέξεις. Επ' ουδενί δεν σκοπεύει να προσβάλει. αλλά αφού θέλεις να αφήσω τον οίστρο σου τον αφήνω να σε τσιμπάει. Προφανώς το τσίμπημα αυτό είναι ευχάριστο. Ίσως αποτελεί την πρόκληση για αντίσταση, επανάσταση και ριζοσπαστισμό. It keeps you going που θα έλεγαν και οι εχθροί σου οι Αμερικάνοι.

Οκ λοιπόν, ας αφήσουμε αμφοτέρους τους οίστρους ελεύθερους τότε!  :)

Φιλικά λοιπόν

Υ.Γ. Α προπό, μόνο δικοί μου εχθροί είναι οι Αμερικάνοι;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ας επιστρέψουμε στο αρχικό μας θέμα, που είναι οι φοιτήτριες  :police:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δικοί μου πάντως εχθροί δεν είναι  ;) :) Μπορεί να είναι εχθροί και των φοιτητριών/βιζιτούδων!! Αλλά δεν νομίζω :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
θρησκευτικά ......, γιατί τα βλέπω να καταργούνται ως μάθημα όπου νάναι!)

Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!
Δεν το βλέπω, σύντομα τουλάχιστον. Είμαστε σε εποχή παγκόσμιου νεοσυντηρητισμού, να δούμε πότε θα βγούμε.
Το 1981 μπορούσε να γίνει μαζί με εθνικοποίηση της παπαδικής περιουσίας χωρίς να ανοίξει μύτη!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Τι περίμεναν, να πει ο συνδικαλιστής ότι οι φοιτήτριες είναι πουτάνες;

Τέλος πάντων, το αν εκδίδονται ή όχι είναι γνωστό από καιρό...

Και έστω ότι εκδίδονται, θα ζητήσουν άδεια από το κάθε κομματόσκυλο?
Τόσο μαλάκες μας περνάνε όλους?
Αν το κάνεις, το ξέρεις εσύ και οι πελάτες σου. Η σκιά σου δεν πρέπει να το ξέρει!
Εξ άλλου γιατί οι φοιτήτριες να αποτελούν εξαίρεση?

Επισκέπτης
Πολύ αισιόδοξο σε βρίσκω!
Δεν το βλέπω, σύντομα τουλάχιστον. Είμαστε σε εποχή παγκόσμιου νεοσυντηρητισμού, να δούμε πότε θα βγούμε.
Το 1981 μπορούσε να γίνει μαζί με εθνικοποίηση της παπαδικής περιουσίας χωρίς να ανοίξει μύτη!

Πας στοίχημα; :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Δεν παίζω, αλλά εύχομαι ολόψυχα να γίνει!

Επισκέπτης
Και έστω ότι εκδίδονται, θα ζητήσουν άδεια από το κάθε κομματόσκυλο?
Τόσο μαλάκες μας περνάνε όλους?
Αν το κάνεις, το ξέρεις εσύ καοι πελάτες σου. Η σκιά σου δεν πρέπει να το ξέρει!
Εξ άλλου γιατί οι φοιτήτριες να αποτελούν εξαίρεση?

Γενικά πάντως, όταν κάποιος σκέφτεται τις φοιτήτριες, τις σκέφτεται ως δυνάμει βιζιτούδες; Νομίζω πως όχι, πέραν των πολύ μεμονωμένων εξαιρέσεων, που θα μπορούσαν να ισχύουν -ως ποσοστό- και σε άλλους κλάδους, π.χ. στις καθηγήτριες θρησκευτικών!   :dancing:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Γενικά πάντως, όταν κάποιος σκέφτεται τις φοιτήτριες, τις σκέφτεται ως δυνάμει βιζιτούδες; Νομίζω πως όχι, πέραν των πολύ μεμονωμένων εξαιρέσεων, που θα μπορούσαν να ισχύουν -ως ποσοστό- και σε άλλους κλάδους, π.χ. στις καθηγήτριες θρησκευτικών!  :dancing:
Και νοικοκυρές και φοιτήτριες και μαθήτριες και πωλήτριες και κομμώτριες και απ΄όλα σε κάποιο βαθμό εκδίδονται ψιλοερασιτεχνικά. Εν δυνάμει όλες είναι, άλλο η επιλογή της καθεμιάς. Μην μπούμε στη συγκαλυμμένη πορνεία, πχ δωράκια, σπίτωμα, προαγωγή, υπερωρίες μούφα κλπ που είναι πολύ πιο απλωμένο απ' ότι βγαίνει προς τα έξω.
Οι καθηγήτριες θρησκευτικών του παλιού συστήματος εισαγωγής μια χαρά είναι!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Ναι, οι φοιτήτριες και οι νέες γυναίκες γενικότερα είναι εν δυνάμει βιζιτούδες. Πως αλλιώς νομίζεις ότι βγάζουν τα πολλές φορές υπέρογκα προσωπικά τους έξοδα;

Επισκέπτης
Και νοικοκυρές και φοιτήτριες και μαθήτριες και πωλήτριες και κομμώτριες και απ΄όλα σε κάποιο βαθμό εκδίδονται ψιλοερασιτεχνικά. Εν δυνάμει όλες είναι, άλλο η επιλογή της καθεμιάς. Μην μπούμε στη συγκαλυμμένη πορνεία, πχ δωράκια, σπίτωμα, προαγωγή, υπερωρίες μούφα κλπ που είναι πολύ πιο απλωμένο απ' ότι βγαίνει προς τα έξω.

Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ γι' αυτές που κάνουν τις υπερωρίες, για να το λες τόσο κατηγορηματικά!  Όσο και για τις θεολόγους "παλιάς κοπής". Για λέγε λοιπόν, μαρτύρα!  :)

Επισκέπτης
Ναι, οι φοιτήτριες και οι νέες γυναίκες γενικότερα είναι εν δυνάμει βιζιτούδες. Πως αλλιώς νομίζεις ότι βγάζουν τα πολλές φορές υπέρογκα προσωπικά τους έξοδα;

Δεν αμφέβαλλα ποτέ φίλε μου! Αλλά μη γενικεύουμε, η κάθε φοιτήτρια που ΔΕΝ εκδίδεται, δεν είναι η εξαίρεση, νομίζω, αλλά ο κανόνας!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
465
Πόντοι
36
Κάτι παραπάνω θα ξέρεις εσύ γι' αυτές που κάνουν τις υπερωρίες, για να το λες τόσο κατηγορηματικά!  Όσο και για τις θεολόγους "παλιάς κοπής". Για λέγε λοιπόν, μαρτύρα!  :)
Δεν είμαι Μάρτυς! Φλεβάρης είμαι!

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Υπάρχει όρος για την άτυπη πόρνη: ''Ατυπόρνη''.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom