axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
σαν αυτό που παθαίνεις σιγά σιγά εσύ με τον νιπλ δλδ ?
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
σαν αυτό που παθαίνεις σιγά σιγά εσύ με τον νιπλ δλδ ?
Στα αρχιδια μας βασικα τι λεει ο καθε Ρεμος αλλα τυχαινει να ειναι καλλιτεχνης και προτυπο για τους νεους10 σελιδες επειδη ο Ρεμος ειπε τον αναπηρο , αναπηρο ρε παιδια ? Εχει σημασια τι λεει ο Ρεμος ? γιατι θα τρελαθουμε σε λιγο ρε μαγκες
Οι νέοι πρέπει να διαλέγουν πρότυπα....δεν ευθύνεται ο Ρέμος και ούτε έχει καμιά υποχρέωση απέναντι στους νέους αν είναι χοντρομαλάκας και αποτελεί πρότυπο.Στα αρχιδια μας βασικα τι λεει ο καθε Ρεμος αλλα τυχαινει να ειναι καλλιτεχνης και προτυπο για τους νεους
Και ορισμενα πραγματα αυτονοητα δεν λεγονται ουτε σαν αστειο
Δειχνει αν μη τι αλλο πολυ χαμηλο νοητικο επιπεδο και κομπλεξισμο κατι που δεν συναδει με την ιδιοτητα του ως προτυπο για τους νεους
Σωστο κι αυτο οπως το θετειςΟι νέοι πρέπει να διαλέγουν πρότυπα....δεν ευθύνεται ο Ρέμος και ούτε έχει καμιά υποχρέωση απέναντι στους νέους αν είναι χοντρομαλάκας και αποτελεί πρότυπο.
Μεγα λαθος ρε Μπολντι τα'χουμε πει και ξαναπει αυτα ενα εκατομυριο φορες οι γερμανοι πλουτιζουν απ'το χρεος μας δανειζουν με 5% και δανειζονται με 1-2%...σορρυ ρε φιλε αλλα εδω εισαι λιγο φαουλ.. :-![]()
(3) άμα δεν σε δανείσουν θα ψοφήσεις της πείνας γιατί αυτά που βγάζεις δεν φτάνουν για να γεμίσεις το τσουκάλι
και οι συνταγματαρχέοι επί χούντας πως μηδένισαν το χρέος της χώρας σε χρόνο ντε τε αφού η ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει αυτάρκης ?
μήπως επειδή έστειλαν στα διάλα τους πάντες ?
όχι ότι είμαι χουντικός αλλά μην τα λέμε και όπως θέλουμε...
η ελλάδα εκείνη την εποχή ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ έτσι και αλλιώς και οτιδήποτε δάνειο έπαιρνε το έπαιρνε έναντι συγκεκριμένου έργου που θα γινόταν (χρηματοδότηση επενδύσεων)... όλος ο δανεισμός γινόταν μέσω ΤτΕ που τον κάλυπτε τυπώνοντας χρήμα....
δεν είσαι χουντικός απλώς ανιστόρητος είσαι...
και κάτι ακόμη... φέτος πιθανόν η ελλάδα να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα (ή καλύτερα θα έρθει break-even) που σημαίνει ότι μπορεί πλέον να ζεί αυτάρκης αλλά ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ....
και κάτι ακόμη... φέτος πιθανόν η ελλάδα να παρουσιάσει πρωτογενές πλεόνασμα (ή καλύτερα θα έρθει break-even) που σημαίνει ότι μπορεί πλέον να ζεί αυτάρκης αλλά ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ....
και οι συνταγματαρχέοι επί χούντας πως μηδένισαν το χρέος της χώρας σε χρόνο ντε τε αφού η ελλάδα δεν μπορεί να επιβιώσει αυτάρκης ?
το να απαγορεύονται συγκεντρώσεις 3 ατόμων και η κυκλοφορία τη νύχτα δε νομίζω ότι θα άρεσε σε κανέναν ακόμη και με 0 χρέος
εγώ είμαι ανιστόρητος η εσύ κολάς σε λέξεις και επιχειρηματολογείς με σοφιστείες ?
πάρτα..
![]()
ναι το σαξές στόρι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εφόσον αρνηθεί να πληρώνει ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ (δε μιλάμε για χρεολύσια) κάθε έτους δηλαδή καμιά 14-15 δις ήτοι περίπου το 20-25 % των ετήσιων εσόδων του Δημοσίου ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ
βρε παπάρα είδες τι έγραψα ??? ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ....
ναι και είναι όντως σαξες στόρυ αυτό που πετύχαμε σε αυτήν την χώρα ....
Ρε γελοίε δικηγορε, δεξιέ ψηφοφόρε του Σημίτη και του Κωνσταντόπουλου,
τον Αράπη Μπράβο που σκότωσε τον Αυστραλό στη Μύκονο , τι του κάνατε ;;;
Του τα κλάσατε ....
αυτη η Ελλαδα μας λειπει..αυτη αγαπαμε![]()
![]()
![]()
κάπου είδα πιο πάνω ότι κάποιος θα πείσει την παρέα του να μην πηγαίνουν Ρέμο.
δεν νομίζω να τον νοιάζει ιδιαίτερα.
![]()