Νέα

Ρεμος, σαμπανιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
[size=20pt]Συνέντευξη του Ρέμου στη Bild: «Δεν καταλάβατε καλά για τον Σόιμπλε»[/size]

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/files/1/2013/07/26/reeeeemos_bild.JPG[/img[/URL]]

[b]Ερώτηση: Γιατί προσβάλλατε τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε;[/b]

Καταρχάς, θέλω να διευκρινίσω ότι ξεχωρίζω ριζικά τον άνθρωπο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε από τον πολιτικό και υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Όπως γίνεται συχνά στον Τύπο, οι λέξεις μπορούν να παραποιηθούν και αρκετές φορές παραπλανούν, όπως στην προκειμένη περίπτωση. Η επιλογή των λέξεων που χρησιμοποίησα είχαν την πρόθεση να εκφράσω την αμηχανία μου για την υπερβολική συμπεριφορά των καλεσμένων της βραδιάς.. Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω ένα πρόσωπο λόγω της φυσικής του αναπηρίας ή να κάνω διακρίσεις σε βάρος του.

Από τη θέση του, όμως, ως υπουργός Οικονομικών έχει ευθύνη μαζί με άλλους για τις αποφάσεις που ελήφθησαν για την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα να μας πουλήσουν «ακριβό» χρήμα, για ένα μεγάλο ποσοστό του χρέους μας σε σχέση με την οικονομική κατάσταση της χώρας μου σήμερα

Εγώ ως Έλληνας, έχω το δικαίωμα να μην θεωρώ αυτή την κίνηση ως βοήθεια, αλλά ως έναν τρόπο επωφεληθούν από την (οικονομική μας) κατάσταση. Έτσι έχω κάθε δικαίωμα να εκφράζω ρητά την προσωπική μου γνώμη για τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Η ελληνική κυβέρνηση, με τη σειρά της, δικαίως προσπαθεί με όλες της τις δυνάμεις και όλες τις ευκαιρίες για να συγκεντρώσει τα χρήματα για τη χώρα μας, ώστε να σταθεί στα πόδια της. Αλλά δεν μπορώ ως άνθρωπος και ως πολίτης αυτής της χώρας να συμφωνήσω με αυτή την εκμετάλλευση των «φίλων» μας και αυτή την πολιτική νοοτροπία. Ναι, κύριε Σόιμπλε, το επιθυμούμε (να μην χρωστάμε), αλλά δε μπορούμε να ξεπληρώσουμε τα χρέη των τελευταίων 40 ετών μέσα σε δύο χρόνια.

[b]Ερώτηση: Τι ακριβώς σημαίνει η δήλωση ότι θα μπορούσε να τρέξει και πάλι, αν δει τη σαμπάνια;[/b]

Το ερώτημα αυτό, το έχω απαντήσει ήδη.

[b]Ερώτηση: Έχετε ζήσει στη Γερμανία. Τι πιστεύετε για το ρόλο της στην οικονομική κρίση;[/b]

Εγώ ο ίδιος μεγάλωσα στη Γερμανία και γνωρίζει πολύ καλά ότι οι Γερμανούς είναι ένα περήφανο δίκαιο έθνος. Νομίζω ότι μπορείτε να συμφωνήσετε μαζί μου σε αυτό, και στο ότι υπάρχει μια διαφορά μεταξύ των λαών και των πολιτικών τους.

Κατά τη γνώμη μου, η βοήθεια που προσφέρουν οι Γερμανοί πολιτικοί στις χώρες που βρίσκονται σε κίνδυνο είναι στην πραγματικότητα για δική τους χρήση. Επιπλέον, πιστεύω ότι ο αλαζονικός τρόπος του γερμανικού κράτους ως προς την αντιμετώπιση των χωρών της Νότιας Ευρώπης, αργά ή γρήγορα, θα γυρίσει πίσω σε αυτό σαν ένα φαινόμενο μπούμερανγκ.

[b]Ερώτηση: Πώς είναι η κατάσταση των πλούσιων Ελλήνων;[/b]

Αν θέλετε να μάθετε για τους λίγους που εξακολουθούν να παραμένουν πλούσιοι Έλληνες τότε παρακαλώ, ψάξτε για αυτούς, βρείτε τους και θέστε τους ευθέως την ερώτηση.

Η Μύκονος είναι ένας παγκοσμίου φήμης τουριστικός προορισμός της «υψηλής κοινωνίας» και σίγουρα δεν πρέπει να θεωρηθεί ως ένα παράδειγμα της «ελληνικής πραγματικότητας» και, επίσης, δεν αντικατοπτρίζει αυτό το οποίο οι Έλληνες έχουν να αντιμετωπίσουν στην καθημερινότητά τους.
[/quote]

Πηγη?

Επισκέπτης
Με 15-20 τέτοιες βλακείες το χρόνο δηλαδή

περίπου...2.000 κάθε αιώνα

και ο χαπακωμένος Έλληνας είναι έτοιμος να δεχθεί από την πίσω πόρτα

2 παγκόσμιους πολέμους, χούντες, εμφυλίους, λέλαπες ΔΥ, Τρόικες, ΔΝΤ, μπαστάκωμα καναλαρχών και τραπεζιτών, μειώσεις μισθών, ανεργίες 2.000.000 και πολλά άλλα

ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΣΤΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΒΙΒΛΙΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Το θέμα με την περίπτωση του Ρέμου είναι πως ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος που βγάζει χρήματα κάνοντας χαβαλέ δεν έχει να φοβηθεί όσα θα πρέπει να φοβούνται οι περισσότεροι Έλληνες και έχει το θράσος να λέει πως εκφράζει το χιούμορ του μέσου Έλληνα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να κρυφτεί πίσω από μια χώρα που θα αργήσει να χαμογελάσει ειλικρινά.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το θέμα με την περίπτωση του Ρέμου είναι πως ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος που βγάζει χρήματα κάνοντας χαβαλέ δεν έχει να φοβηθεί όσα θα πρέπει να φοβούνται οι περισσότεροι Έλληνες και έχει το θράσος να λέει πως εκφράζει το χιούμορ του μέσου Έλληνα για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και να κρυφτεί πίσω από μια χώρα που θα αργήσει να χαμογελάσει ειλικρινά.

Ναι ειδες ενα κωλοπαιδο? λεει εχω το χιουμορ του μεσου ελληνα. Τα ριχνει και πανω σου δηλαδη εκανε που εκανε την κουτσουκελα αντι να παραδεχτει και να παρει την ευθυνη πανω του το ριχνει σε ολους μας.
Ενω εσυ μπορει να μην πετουσες τετοια εκφραση ποτε ακομη και πανω στα νευρα σου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
αλλα δεν φταιει αυτος... αυτοι που τον ταιζουνε φταινε. Εμενα τις προαλλες μου ειχανε προτεινει να παω Ρεμο λεω με κουπονι θα παμε.. πηρα τηλεφωνο καπως αργα δεν το δεχτηκανε μου λεει πρεπει με κουπονι να παρεις 1 βδομαδα πριν λεω καλα νταξει ποσο ειναι να ερθω χωρις κουπονι? λεει 40 ευρω το ατομο... χαχαχα της κανω οκ

και δεν πηγα καν. Οι αλλοι - αλλες πηγανε κανονικα σαν τα ζωα και ακουμπησανε 40 ευρω παρακαλω εκαστος/ εκαστη αντι να παμε καμια Ερυθραια να πιουμε το ποτακι μας αντε καμια παραλιακη κανα Ακανθους
και αυτο πριν πεταξει την κουτσουκελα αυτη... με κουπονι ειναι 23 ευρω νομιζω τοτε θα πηγαινα με κουπονι αλλα τωρα? ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΟΥΠΟΝΙ. Ουτε λεπτο δεν θα δωσω σε αυτο το πουστη ουστ να μαθει να φερεται αμα θελει πελατεια.

Επισκέπτης
και δεν πηγα καν. Οι αλλοι - αλλες πηγανε κανονικα σαν τα ζωα και ακουμπησανε 40 ευρω παρακαλω εκαστος/ εκαστη αντι να παμε καμια Ερυθραια να πιουμε το ποτακι μας

τύπε αυτά είναι τα δύσκολα όταν κάνεις παρέα με ΓλυφάδοΚηφισιώτες

Είσαι σίγουρος ότι μπορείς να ακολουθήσεις τους $$$ρυθμούς$$$ τους;

kasparov

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2006
Like
11
Πόντοι
1
Νεοφιλελεύθερος που υποστηρίζει εξόντωση της μοναδικής βιομηχανίας της χώρας, της οικοδομής, υποστηρίζει πανηλίθια πρόστιμα , υποστηρίζει κατασχέσεις για χάρη των προστίμων , υποστηρίζει την καταστροφή των ελευθέρων επαγγελματιών και την έξοδό τους στην ανεργία ;;;;;;;

Το μαλάκας είναι προτιμότερο ...

ή το ταυτόσημο Νεοδημοκράτης ....

Η σημασια της λεξης που εγραψα δεν ειναι πολιτικη αλλα καθαρα οικονομικη.

aristos 45 sec

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Η αλήθεια είναι πως σίγουρα έχουμε σκεφτεί μέσα μας πολλές άσχημες σκέψεις για τον κάθε Γερμανό αξιωματούχο-αν και δεν φταίνε σε βαθμό που φταίνε τα δικά μας κελεπούρια-αλλά αυτό απέχει πολύ από την δημόσια εξωτερίκευση απόψεων και ειρωνικών σχόλιων και ειδικά την περίοδο που προσπαθεί η χώρα να στρωθεί λιγάκι. Ας μείνει ο Ρέμος και ο κάθε Ρέμος σε αυτά που ξέρει να κάνει καλά και μην επεκτείνει τις γλωσσικές δραστηριότητες σε επικίνδυνα μονοπάτια.

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι πως σίγουρα έχουμε σκεφτεί μέσα μας πολλές άσχημες σκέψεις για τον κάθε Γερμανό αξιωματούχο

Τι λέτε ρε παιδιά;

Εγώ κάνω προσευχή στο Θεό κάθε βράδυ, μην τυχόν και αποχωρήσουν οι άγιοι τούτοι άνθρωποι, απ τη χώρα

Αυτοί που μας γλύτωσαν από την ανέχεια των σιωπηρών βασανιστηρίων που μας επέβαλε η επάρατη γενιά του Πολυτεχνείου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Eμενα παντως στα παπαρια μου οι γερμανοι αξιωματουχοι. Δεν τους εχω καμια εχθρα την δουλεια τους κανουνε και ξερω επισης πως αμα ειχαμε κανει εσωτερικα σωστες κινησεις δεν θα τους ειχαμε τετοια ανάγκη. Και δεν θα περνουσαν τα κολπα τους.

Τελος μην ξεχνας οτι σε βοηθανε ακομη και ετσι. Ο ρεμος δεν ξερει λεει τα δικα του χεστε τον μια ζωη μεσα στα λεφτα ητανε με μια βραδια τραγουδι.

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Eμενα παντως στα παπαρια μου οι γερμανοι αξιωματουχοι. Δεν τους εχω καμια εχθρα την δουλεια τους κανουνε και ξερω επισης πως αμα ειχαμε κανει εσωτερικα σωστες κινησεις δεν θα τους ειχαμε τετοια ανάγκη. Και δεν θα περνουσαν τα κολπα τους.
ναι μπολντη την δουλεια τους κανουνε.Κινεζικες αποικιες στον νοτο της Ευρωπης

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
Κατι ακουσα για νεα μετρα απο Σεπτεμβριο αν ειναι ετσι την βαψαμε.
οσον αφορα τον ιδ.τομεα που ειμαστε εμεις παιζει νεα μειωση κατωτατου(δεν ξερω βεβαια αν εχουν αρχιδια να το ψηφισουν αυτο)και πιο σιγουρα περαιτερω ελαστικοποιηση εργασιακων σχεσεων.Αν δεν πεσουν τα τσιμεντα μετα τοτε καλα μας κανουνε και πρεπει να τους κατσουμε ασαλιωτα κιολας μετα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom