Νέα

Ρεμος, σαμπανιες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
επρεπε να τον πάνε τυπε στο Μπουρναζι να του βάλουν κανένα ζαντολαστιχο και κανα λεντακι να παει στην Μερκελ και να παθει πλακα η γρια ..
και να παιζει μουσικη στο τερμα τυπε :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
και να παιζει μουσικη στο τερμα τυπε :grin:

θα ειχαμε θεμα τυπε , γιατι εκει θες μπαταρια για να παιξει ο ενισχυτης , και δεν μπορεις να βαλεις σε αυτο γιατι θα βαρύνει πολυ , στο ηλεκτρικο του θα βαζαμε ηχοσυστημα

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Αντικατοπριζει και τον βαθυ ρατσισμο που υπαρχει εμφυτος σε ολους !!!!

Θα επρεπε να βρεθει καποιο σωματειο να του κοψει τα αρχιδια του ΡΕΜΟΥ που ξεστομησε τετοια λογια ......
Αλλα βλεπετε εδω στην ελλαδα τα σωματεια αν δεν παρουν το κατιτις τους δεν λειτουργουν
Αληθεια διερωτηθηκε κανεις ποτε τι παραδειγμα δινει ενα προτυπο (μην χεσω) στην νεολαια οταν μιλα κατα αυτον τον τροπο απο το βημα προς αλλους τραγελαφικους μπαμπουινους ?

Διαβαστε μια ιστορια απο τις παιδικες αναμνησεις και θα καταλαβετε τι εστι σωματειο ιδρυμα κτλ κτλ κτλ υπερ διαφορων αναξιοπαθουντων

Καποτε πολυ παλια ημουν δεν ημουν 8 ετων παιδακι ειχαν δωθει καποια παιχνιδια στην ελεπααπ για να δωθουν υποτιθεται στα παιδια εκει.....
Σαν διαολακι που ημουν τοτε ειχα μπει κατα λαθος στην αιθουσα που τα ειχαν και ηταν σαν αποθηκη παιχνιδιων .....
Οταν τα ειδα ολα αυτα τα παιχνιδια καταλαβαινει κανεις πως ενιωσα και αρχισα να ξεφωνιζω ουρλιαζοντας παιζοντας με αυτα
Με πηρε χαμπαρι λοιπον μια καθαριστρια και πιανοντας με απο το αυτι με εβγαλε εξω απο εκει και την κλειδωσε λεγοντας μου να μην διανοηθω να ξαναμπω εκει
Εγω αρχισα να φωναζω παιχνιδια εχει παιχνιδια και κατεβαινει η προισταμενη με την διευθυντρια του σχολειου και με πιανουν να το σταματησω ολο αυτο μην ξεσηκωθουν τα υπολοιπα παιδακια
Μου εδωσαν 3 παιχνιδια φοβεριζοντας με να μου τα παρουν πισω αν μαθευτει κατι

Τα παιχνιδια αυτα ουδεποτε δωθηκαν στα παιδια και εξαφανιστηκαν ως δια μαγειας !!!!!!!

έλα ρε έχεις ζήσει σε τέτοια μέρη  ?
πλάκα νόμιζα ότι κάνατε τόσο καιρό.....  :P

θα έχεις δει τρελά σκηνικά φαντάζομαι....

Επισκέπτης
E βεβαια, εκει δεν πανε ούτε χρυσαυγιτες ουτε συριζαιοι να κανουν τσαμπουκαδες...Βλεπεις οι μπραβοι εκει βαρανε ασχημα...

Ρε γελοίε δικηγορε, δεξιέ ψηφοφόρε του Σημίτη και του Κωνσταντόπουλου,
τον Αράπη Μπράβο που σκότωσε τον Αυστραλό στη Μύκονο , τι του κάνατε ;;;

Του τα κλάσατε ....

Το κωλό-ΣΔΟΕ της μπουρδελόκυβέρνησής σου,
(που είναι αμείλικτη στα πρόστιμα για ζώνες ασφαλείας)
που ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ
ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ 4 ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ
έβαλε κανενα πρόστιμο σε αυτό το κωλοχανείο,
που δεν κόβει αποδείξεις ;;;;;;;

apofasi-4-tyropites.jpg

Άϊ γαμήδια ....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Ρε γελοίε δικηγορε, δεξιέ ψηφοφόρε του Σημίτη και του Κωνσταντόπουλου,
τον Αράπη Μπράβο που σκότωσε τον Αυστραλό στη Μύκονο , τι του κάνατε ;;;

Του τα κλάσατε ....

Το κωλό-ΣΔΟΕ της μπουρδελόκυβέρνησής σου,
(που είναι αμείλικτη στα πρόστιμα για ζώνες ασφαλείας)
που ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΟΡΟ
ΦΟΥΚΑΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑ 4 ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ
έβαλε κανενα πρόστιμο σε αυτό το κωλοχανείο,
που δεν κόβει αποδείξεις ;;;;;;;

apofasi-4-tyropites.jpg

Άϊ γαμήδια ....

Τα μουνοπανα τι κανανε , καλα και ο μαλακας ο τυροπιτας γιατι δεν τις ετρωγε να παει να γαμηθει ή να πει οτι ειναι δικες του ?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δες παρακάτω το φούρναρη που του έβαλαν πρόστιμο 800€,
του πήραν άδεια κυκλοφορίας κτλ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ
επειδή κουβάλαγε 4 τυρόπιτες αξίας ... 4€ ...
αστους τυπε
απο σεπτεμβρη που θα σκανε να παιρνουν την πρωτη κατοικια θα πεσει πολυ καυτο μολυβι

Επισκέπτης
Τα μουνοπανα τι κανανε , καλα και ο μαλακας ο τυροπιτας γιατι δεν τις ετρωγε να παει να γαμηθει ή να πει οτι ειναι δικες του ?

Πες μου ειλικρινά, αυτούς που το έκαναν αυτό
και τους υποστηρικτές τους,
θα τους λυπόσουν αν είχαν το τέλος του καντάφι ;;;;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Δες παρακάτω το φούρναρη που του έβαλαν πρόστιμο 800€,
του πήραν άδεια κυκλοφορίας κτλ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΗΓΑΝ ΜΕΣΑ
επειδή κουβάλαγε 4 τυρόπιτες αξίας ... 4€ ...
Και γιατι πρεπει να απολογηθω εγω, για τις γραφικοτητες ορισμενων?
Να απολυθούν όλοι τους πάραυτα.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Πες μου ειλικρινά, αυτούς που το έκαναν αυτό
και τους υποστηρικτές τους,
θα τους λυπόσουν αν είχαν το τέλος του καντάφι ;;;;;;;

Δεν υπαρχει ο όρος λύπηση γι αυτους Λακη . Θα τους παταγα με το φορτηγάκι αν ημουν ο τυροπιτάς , και οχι μονο μια φορα , πρωτη - οπισθεν , πρωτη - οπισθεν

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.521
Πόντοι
12.756
Εχει πει και χειροτερα αλλά με αγαπαει κατα βαθος.

Σιγουρα σου εχει μια συμπαθεια αλλα εχω την εντυπωση οτι και ο τελευταιος δικηγορος να ησουν στην γη δεν θα σε προσλάμβανε για δικηγορο του ουτε σε κληση της δημοτικής αστυνομίας

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
E βεβαια, εκει δεν πανε ούτε χρυσαυγιτες ουτε συριζαιοι να κανουν τσαμπουκαδες...Βλεπεις οι μπραβοι εκει βαρανε ασχημα...
Εδω στην Αθηνα εχουν μεινει καλοκαιριατικα, να ταλαιπωρουν εμας τους υπολοιπους παριστανοντας τους τσαμπα μαγκες αμφοτεροι...

Φοβουνται τα χρυσα παλικαρια κατι μπραβουληδες ωρε παιδια... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S;;;????

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Με δυο λογια.
Οι εκπροσωποι των κυριως υπευθυνων για την καταστροφη, φοροδιαφευγοντες βολεμενοι, μαζευονται προκαλωντας με πλουτο και χλιδη, και στο τσακιρ κεφι γινονται "παιδια του λαου" βριζοντας πεζοδρομιακα αυτους που ηρθαν να δανεισουν οσα εκλεψαν οι ιδιοι.
Ο Ρεμος εξαλλου ειναι γνωστος σιχαμενίδης.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:!!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Επρεπε να περασει αυτο απο πανω και να νομιζουν τα λαμογια οτι τους ρανει με ροδοπεταλα....

παιδες εχετε καταλαβει οτι αυτα τα λαμογια μας εχουν κανει την περισσοτερη ζημια απ'ολους και γι'αυτο ημαστε δω που'μαστε... :huh: :huh: :huh: :think: :think: :think: :S :S :S :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:!!!!!!!!!!!!!

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Μεγαλος μαλακας ο Ρεμος θα το πληρωσει αυτο που εκανε τουλαχιστον απο μενα.
Δεν λες τετοιες χοντραδες για κανεναν.

συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα ρε συ Bold αλλα πως θα κανεις τον χοντροσκατομαλακα να πλερωσει.. :huh: :think: :S;;;???

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
δεν ξαναπαταω σε μαγαζι που εμφανιζεται. Και θα πεισω και την παρεα να μην παει. Ποσα θα χασει 30 ευρω? δεν πειραζει θα τα χασει. Και αμα δεν πανε και αλλοι 4 θα χασει 120

δηλαδη μεχρι τωρα πηγαινες και τα σκαγες στον σκατα ρε συ μπολντι.. :huh: :think: :S ;;??

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αυτοι που πηγαν στον Ρεμο δεν εχουν καμια αναγκη. Αστους αυτους. Οι δανειστες δεν ειναι καλοι ειναι απλα δανειστες η δουλεια ειναι δουλεια και η φιλια φιλια μην τα μπλεκεις. Αν τα μπλεκεις δεν εισαι καλος συνεργατης. Σου δανεισαν καποια χρηματα με τοκο πρεπει να τα επιστρεψεις...αυτα τα χρηματα προερχονται απο γερμανους φορολογουμενους. Εγω δεν ειπα οτι πρεπει να φας περισσοτερο γαμησι προσεξε... εγω ειπα οτι αμα με αυτα που βλεπουν στην Ελλαδα μουλαροσουν και αρχισει ο πολεμος νευρων δεν θα σε συμφερει. Αντι λοιπον να ριξουμε ολοι τον Ρεμο στο καναβατσο ωστε

Να καταλαβει το λαθος του και να γινει σωστοτερος ανθρωπος γιατι σημερα ειναι ο Σοιμπλε αυριο θα ειναι καποιος αλλος λιγοτερο μουνοπανος απο τον Σοιμπλε και θα του ξεφυγει η χοντραδα και ταυτοχρονα να μην δειξεις κακο προσωπο προς τα εξω ερτχεσαι και μου υποστηριζεις τον Ρεμο μαλακας ειναι πως το λενε... πεταξε μαλακια σου χαλαει την φημη.

Μεγα λαθος ρε Μπολντι τα'χουμε πει και ξαναπει αυτα ενα εκατομυριο φορες οι γερμανοι πλουτιζουν απ'το χρεος μας δανειζουν με 5% και δανειζονται με 1-2%...σορρυ ρε φιλε αλλα εδω εισαι λιγο φαουλ.. :- :(

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μήπως μικρός ήσουνα ένα παχουλό κακομαθημένο παιδάκι με μεγάλα κόκκινα μάγουλα και φώναζες έξω δυνατά τiς ανάγκες σου ?

Έχω ένα γειτονάκι το Θανασάκη που είναι έτσι και εκτός από "σουβλάκια" που φωνάζει κάθε απόγευμα, μια άλλη μέρα φώναζε κι αυτός "παιχνίδια"
όταν βρήκε παιχνίδια σε μια ξεκλείδωτη αποθήκη γειτόνων πίσω στο parking της πιλοτής !

Πάντως τώρα ως ενήλικας, εάν έχεις κρατήσει ακόμα τον ίδιο αυθορμητισμό, φαντάζομαι θα φωνάζεις "αρχίδια" εάν σου χαλάσει το αυτοκίνητο κάπου....
Κι όταν θα βγείς να σκύψεις μπροστά στην μηχανή, θα φανεί η άνω σχισμή του πισινού σου εφόσον το ταλαιπωρημένο παντελόνι θα έχει τεζάρει.

φιλικά πάντα - ελπίζω να μην παρεξηγείς και να γελάσεις εάν σου θυμίζει κάτι
Επεσες σε ολα μεσα βρε !!!!!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γιατι εφαγες μπαν τοσο εξυπνο πλασμα ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom