Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 167K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ενημέρωση για τραυματισμούς[/size]

Ακόμα ένας τραυματισμός ήρθε για να προβληματίσει τον Μουρίνιο.
Αν και δεν τον είχε στα πλάνα του………..
Μαζί με τους Πέπε, Κακά και Γκαράυ ήρθε και ο Μαχαμαντού Ντιαρά.
Ο οποίος θα επιστρέψει σε δύο εβδομάδες.
Επίσης ο Γκαράυ εξαρθρώθηκε η δεξιά επιγονατίδα και θα επιβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να καθορήσουν τις περαιτέρω βλάβες.
Ο Μαρτσέλο έχε υποστεί μια βαθιά μελανιά στο δεξιό μηρό.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ο «διπρόσωπος» Οζίλ και η «σφαλιάρα»[/size]

Ο Ozil είναι δυσαρεστημένος που η Βέντερ αρνήθηκε την πρόταση της Ρεάλ.
Αυτός ο άνθρωπος πρέπει να είναι «διπρόσωπος»,στο παρελθόν (9/8/10) είχε πει στο «Bild»ότι ήταν από μικρός Μπαρτσελόνα.

Τώρα κάτι «δυνατό» και ξεκαρδιστικό !!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Oh Yeah !!!!!!!!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

Vamos Real Madrid  :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ricardo carvalho μαγκες...για δυο ετη...αντε να δουμε τη συνεχεια..

ααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα τα ρετάλια ο αμαπλλίνιο τα πηγαινοφέρνει για γούρι ε;

ααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ο Μπενζεμά είναι σίγουρος ότι θα είναι η χρονιά του.[/size]

Ο Μπενζεμά ήρθε στο Μπερναμπέου πριν 12 μήνες, έπαιξε 32 παιχνίδια και σκόραρε μόνο 9 γκολ.
Υπήρχε η περίπτωση να πάρει μεταγραφή στην Μάντσεστερ αλλά αφού ήρθε ο Μουρίνιο και αντικατέστησε τον Πέλεγκρινι είπε στην διοίκηση και στον επιθετικό ότι τον θέλει  και ότι θα είναι στα σχέδια του.
Τώρα ο Γάλλος πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει αλλά και να ξεπεράσει την φόρμα του στην Λιόν (σε 2 χρονιές, 49 γκολ).
Ο Μπενζεμά είπε στην ιστοσελίδα της Ρεάλ : «Έχω ξεχάσει τι έγινε στην περσινή σεζόν είμαι σίγουρος ότι θα πετύχω πολλά γκολ φέτος.
Είμαι αποφασισμένος και θα δουλέψω σκληρά για να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει τίτλους.
Ο Μουρίνιο είναι καταπληκτικός προπονητής, μου μιλάει τακτικά και το εκτιμώ αυτό. Η τελευταία σεζόν ήταν πολύ δύσκολη για μένα, ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα έξω από την χώρα μου. Η οικογένεια μου και εγώ έχουμε προσαρμοστεί και είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε εδώ.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Αυτήν τη στιγμή έχουμε μόνο δύο επιθετικούς τον Ιγκουαίν και εμένα. Όποιος άλλος επιθετικός και να έρθει  θα είναι ευπρόσδεκτος.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Βέντερ Βρέμης : Δεν είναι καλύτερη η προσφορά της Ρεάλ[/size]

Η Βέντερ είπε ότι η προσφορά δεν είναι αντάξια τους παίκτη. :headbang:
Ο Μουρίνιο πάντως δήλωσε ότι θα τον ήθελε μιας και ο Kακά είναι τραυματίας.

Άντε ρε Περέθ !!!!!!!!!!! Δεν πήρες Μαικόν τουλάχιστον πάρε Οζίλ.
Πέρσι ξόδεψε του κόσμου τα λεφτά και τώρα τίποτα έλεος !!!!!!!!  :jerking:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=12pt]Βέντερ Βρέμης : Δεν είναι καλύτερη η προσφορά της Ρεάλ[/size]

Η Βέντερ είπε ότι η προσφορά δεν είναι αντάξια τους παίκτη. :headbang:
Ο Μουρίνιο πάντως δήλωσε ότι θα τον ήθελε μιας και ο Kακά είναι τραυματίας.

Άντε ρε Περέθ !!!!!!!!!!! Δεν πήρες Μαικόν τουλάχιστον πάρε Οζίλ.
Πέρσι ξόδεψε του κόσμου τα λεφτά και τώρα τίποτα έλεος !!!!!!!!  :jerking:
ολα βαινουν καλως.. ;)

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt]«Θα έδινα το γόνατο μου στον Κακά»!!![/size]

Απίστευτη δήλωση του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος δήλωσε πως ευχαρίστως θα έδινε το δικό του γόνατο στον Κακά για να αγωνιστεί

Αποτελεί έναν άνθρωπο που σε όποια ομάδα και εάν έχει δουλέψει έχει ...δεθεί με τους ποδοσφαιριστές του. Τους βλέπει σαν παιδιά του και αυτό φαίνεται. Φάνηκε ξεκάθαρα πέρυσι όταν έκανε την Ίντερ οικογένεια. Φάνηκε στη δική του Πόρτο, που είχε...σφραγίδα Μουρίνιο, φάνηκε και στην Τσέλσι. Ο Ζοσέ Μουρίνιο αυτή την φορά μίλησε για τον Κακά και έδειξε πως είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για τους ποδοσφαιριστές του και στους «Μερένγκες». Τι είπε λοιπόν όταν τον ρωτήσανε τι θα κάνει με τον τραυματισμό του Κακά ;

«Θα πρέπει να αφήσουμε στην άκρη τον Κακά. Δεν υπάρχει, τελεία. Δεν κλαίω για αυτόν. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το γόνατό του, εάν ήταν δυνατό θα του έδινα το δικό μου και θα πήγαινα στον πάγκο. Όταν επιστρέψει στη δράση ο Κακά θα έχουμε πετύχει ένα χτύπημα εκατομμυρίων με μηδέν κόστος», τόνισε ο «Special One» αφήνοντας τους πάντες με άφωνους.

:headbang2: :headbang2: :headbang2:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Ήρθε ο Οζίλ ![/size]

Ο Οζίλ θα υπογράψει εξαετές συμβόλαιο με την Ρεάλ.  :dancing: :dancing:
Η Ρεαλ πλήρωσε 15 εκ. ευρώ.
Ο Οζίλ πέτυχε 13 γκολ σε 71 συμμετοχές μέσα σε 2 χρόνια στην Μπουντεσλίγκα.
Ευτυχώς για την Ρεάλ κατάφερε να κερδίσει την «μονομαχία», γιατί οι : Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ ήταν έτοιμες να τον αποκτήσουν.
Ο παίκτης περνάει τις ιατρικές εξετάσεις στο προπονητικό κέντρο των Μαδριλένων.

Vamos Real Madrid  :rockon: :rockon: Vamos Ozil  :rockon: :rockon:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μεσοεπιθετικα ειμαστε πληρεστατοι πλεον..
Κριστιανο-Κακα-Εζιλ-ΠεδροΛεον-ΝτιΜαρια-Μαρσελο-Καναλες-Ντρεντε-βαν ντερ φαρτ ακομα και μπενζεμα(τωρα που το σκεφτομαι δε  δινουμε κανεναν σαν ανταλλαγμα,σαν πολλοι να μαζευτηκαν :S :S :grin:)...
το καλο ειναι οτι ολοι οι παικτες ειναι σε νεαρη ηλικια και εχουν ολο το μελλον μπροστα τους..
ενα φορ και το μαικον ακομα!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
συγγνώμη για να δούμε λίγο το ρόστερ της ρεάλ για φέτος και ας το κάνουμε σύγκριση με την καταλούνια.

ρεάλ

1)κασίγιας
2)ράμος
3)καρβάλιο
4)πέπε
5)ντρέντε ή μαρσέλο
6)κεντίρα ή ντιαρα λασανα
7)τσαμπι αλονσο ή ντιαρα μαχαμαντου
8)οζιλ ή ντι μαρία
9)μπενζεμα
10)ροναλντο ή βαν ντε βααρτ
11)ιγκουαίν

μπρατσελονα

1)βαλντεζ
2)ντανι αλβες
3)μαξουελ ή αμπινταλ
4)πουγιόλ
5)πικέ ή μιλίτο
6)τσάβι
7)ινιέστα
8)μπουσκέτς
9)βίγια
10)μέσσι
11)ιμπρα ή κρίκιτς ή πέδρο

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
όσο το παλτό ο κριστιάνο θα είναι στην ρεάλ, άλλο τόσο θα χώνει 4άρες η μπάρτσα. :tooth:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
όσο το παλτό ο κριστιάνο θα είναι στην ρεάλ, άλλο τόσο θα χώνει 4άρες η μπάρτσα. :tooth:
πήραν τον ρεζίλ απ τον κολοσσό τη βέρντερ και πανηγυρίζουν...
ο αμπαλλίνιο τους έφερε και τα ρετάλια του τσίρκου που κουβαλάει όπου πάει τύπου ξεχαρβάλιο....
αααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
μεσοεπιθετικα ειμαστε πληρεστατοι πλεον..
Κριστιανο-Κακα-Εζιλ-ΠεδροΛεον-ΝτιΜαρια-Μαρσελο-Καναλες-Ντρεντε-βαν ντερ φαρτ ακομα και μπενζεμα(τωρα που το σκεφτομαι δε  δινουμε κανεναν σαν ανταλλαγμα,σαν πολλοι να μαζευτηκαν :S :S :grin:)...
το καλο ειναι οτι ολοι οι παικτες ειναι σε νεαρη ηλικια και εχουν ολο το μελλον μπροστα τους..
ενα φορ και το μαικον ακομα!!!

...τι   να   λεμε  ρε   χιτμαν.....ο   ανθρωπος   ειναι   το   κομματι του  παζλ  που  ελειπε  απο  την  Ρεαλ........εχω  την  αισθηση   οτι   εχει  συνειδητοποιησει   τον  ιστορικο του  ρολο  και  παει να  φτιαξει ομαδα για την επομενη  δεκαετια   για  να  τον  θυμουνται   οπως  τον  ΝτιΣτεφανο και τον Πουσκας.........σε  λιγες  μερες  κλεινει  χρονος   απο  το  ταξιδι  μου  στην  Μαδριτη και τα θυμαμαι ολα σαν χτες.....το Prado , τα museo del jamon  ,  τις  μουναρες  λατινοαμερικανες στο μετρο , την  plaza  Mayor , το el rastro  οπου ακουγοταν η κιθαρα του Paco DeLucia  ,  το  δεος  και  η  ανατριχιλα  που  ενιωσα  στο Σαντιαγκο Μπερναμπεου  στην πρεμιερα   με  ΛαΚορουνια  ;)   

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
1)τι   να   λεμε  ρε   χιτμαν.....ο   ανθρωπος   ειναι   το   κομματι του  παζλ  που  ελειπε  απο  την  Ρεαλ........εχω  την  αισθηση   οτι   εχει  συνειδητοποιησει   τον  ιστορικο του  ρολο  και  παει να  φτιαξει ομαδα για την επομενη  δεκαετια   για  να  τον  θυμουνται   οπως  τον  ΝτιΣτεφανο και τον Πουσκας........
2)σε  λιγες  μερες  κλεινει  χρονος   απο  το  ταξιδι  μου  στην  Μαδριτη και τα θυμαμαι ολα σαν χτες.....το Prado , τα museo del jamon  ,  τις  μουναρες  λατινοαμερικανες στο μετρο , την  plaza  Mayor , το el rastro  οπου ακουγοταν η κιθαρα του Paco DeLucia  ,  το  δεος  και  η  ανατριχιλα  που  ενιωσα  στο Σαντιαγκο Μπερναμπεου  στην πρεμιερα   με  ΛαΚορουνια  ;)   
1)θελει δουλεια για να μαζευτει η ομαδα καρλε..παντως οι κινησεις ειναι στη σωστη κατευθυνση..αποκτηθηκαν νεαροι παιχτες,που εχουν ορεξη για δουλεια..βεβαια αυτο δεν αλλαζει την αποψη μου πως η ομαδα ηθελε ενα βαρβατο φορ και εναν παικτη μεγαλο ονομα στο κεντρο που να παιζει box to box...τα περσινα τρελα ποσα ομως που δωσε ο τρελοΠερεθ χαλασαν την πιατσα...οι περισσοτερες ομαδες δε ξεραν τι ζηταγανε στα λεφτα...του χρονου πιστευω ο στρατηγος θα παρει παικτη εκει..παντως οι καλες σεζον του κοουτσ στις νεες ομαδες ειναι οι 2τερες..
keep it in mind...
2)γενικα φιλε το σαντιαγκο ειναι εμπειρια ζωης για οποιον αγαπα τη μπαλα...

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
[size=12pt]Στάνταρ Λιέγης – Ρεάλ Μαδρίτης
[/size]

Το 4 φιλικό έδωσε η ομάδα του Μουρίνιο προκειμένου να είναι έτοιμη για την νέα σεζόν.
Η Ρεάλ Μαδρίτης έπαιξε 4-2-3-1 με Τερματοφύλακα τον : Κασίγιας, αμυντικούς τους : Αμπιόλ. Σέργιο Ράμος , Ντρέντε και Αρμπελόα.
Τα αμυντικά χαφ : Γκάγκο και Λ.Ντιαρά.
Οι μεσοεπιθετικοί : Γκρανέρο, Φαν Ντερ Φάαρτ, Μπενζεμά.
Στην κορυφή της επίθεσης ο : Ιγκουαίν.
Τα γκολ πέτυχαν οι : Φαν Ντερ Φάαρτ στο 13’
                                        Οπαρέ    στο 77’

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom