Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130
OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μιας και ελειπα εκεινη την περιοδο,ενα πολυ καλο αφιερωμα στον εμβληματικο αρχηγο...

[size=15pt]

Η Ρεάλ δεν θα είναι πια η ίδια[/size]

Οταν γράφτηκε για πρώτη φορά (περίπου πριν από επτά μήνες) ότι ο Ραούλ θα αποχωρήσει από τη Ρεάλ, κανένας φίλος της ομάδας δεν ήθελε να το πιστέψει. Τότε φαινόταν απλά σαν μια εκτίμηση των δύο μαδριλένικων εφημερίδων ή ρεπορτάζ που αποτύπωνε τον κρυφό πόθων κάποιων της διοίκησης.

Αύριο ή το αργότερα την Τρίτη το πρωί, ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ιστορία της θρυλικής Ρεάλ θα κλείσει. Ο Ραούλ Γκονθάλεθ Μπλάνκο, ο παίκτης-σύμβολο αυτής της ομάδας εδώ και σχεδόν 16 χρόνια, αποχωρεί. Ενας εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών που φόρεσε ποτέ τη φανέλα των «μερένγκες», ένας... πραγματικός βασιλιάς της Μαδρίτης αποχωρεί από το θρόνο του.

Ο Ραούλ φαίνεται πως πήρε την πιο δύσκολη απόφαση της καριέρας του. Ταλανίστηκε πολύ, το σκέφτηκε αρκετά, προσπάθησε ως την τελευταία στιγμή να κρατήσει ζωντανό το όνειρό του, να κλείσει δηλαδή την καριέρα του στην ομάδα της καρδιάς του, τη Ρεάλ.

Οι Μαδριλένοι του είχαν δώσει διορία και ειδική άδεια ως τις 26 Ιουλίου να αποφασίσει τι θα κάνει. Δημοσίως υποστήριζαν ότι, αν ο Ραούλ ήθελε να εξαντλήσει το συμβόλαιό του (ένα χρόνο ακόμη είχε), θα το αποδέχονταν.

Αυτό για να βγάλουν προς τα έξω καλή εικόνα. Δεν τον υπολόγιζαν στο «Μπερναμπέου», δεν ήταν μέρος των σχεδίων τους. Δεν μπορούσαν όμως να αποκαθηλώσουν τον «παίκτη σημαία» έτσι απλά. Εστω κι αν ο Ραούλ δεν είναι πια ο φανταστικός επιθετικός που ήταν, η αγάπη που τρέφουν γι' αυτον οι φίλοι των «μπλάνκος», η αγάπη που τρέφει σχεδόν όλη η ποδοσφαιρική Ισπανία, είναι τέτοια που θα έβαζε τους διοικούντες τη Ρεάλ στο απόσπασμα.

Ο «Δον Ραούλ», όπως τον αποκάλεσε η εφημερίδα «Marca» στο χθεσινό της κεντρικό άρθρο, είναι κάτι παραπάνω από ποδοσφαιριστής. Εμφανώς παραγκωνισμένος τη χρονιά που μας πέρασε αντιλήφθηκε ότι δεν τον θέλουν. Δεν μίλησε, δεν δημιούργησε κανένα πρόβλημα, όπως ακριβώς έκανε όλα αυτά τα 16 χρόνια που τίμησε όσο λίγοι τη λευκή φανέλα. Τρεις εβδομάδες δεχόταν ασφυκτικό πρέσινγκ από τη Σάλκε.

Η πόρτα της Ρεάλ δεν άνοιξε όπως θα ήλπιζε και τελικά είπε το «ναι». Αύριο το πρωί μαζί με τον πιο στενό του συνεργάτη και εκπρόσωπό του, Χινές Καρβαχάλ, θα βρεθεί στα γραφεία της Ρεάλ. Θα βρεθεί απέναντι σε ένα από τα ινδάλματά του, τον Χόρχε Βαλδάνο, τον άνθρωπο που πριν από 16 χρόνια τον πήρε από το χεράκι αμούστακο παιδί και του φόρεσε τη φανέλα της μεγάλης Ρεάλ βάζοντάς τον στην πρώτη ομάδα.

Στον Χόρχε Βαλδάνο, νυν αθλητικό διευθυντή της Ρεάλ, έμελλε να πέσει το βάρος των τελευταίων διαπραγματεύσεων με το «σύμβολο των Μαδριδίστας». Αύριο το πρωί θα υπογράψουν από κοινού τη λύση της συνεργασίας, τη λύση του υπάρχοντος συμβολαίου ώστε ο για λίγες ώρες ακόμη κάπταιν των «μερένγκες» να αποχωρήσει. Ο Ραούλ δεν ήταν απλά ο μεγάλος αρχηγός.

Ηταν το σύμβολο της Ρεάλ. Για 16 χρόνια, όπως συγκινητικά έγραψε η «Marca» χθες, ήταν ο πρώτος που πήγαινε για προπόνηση και ο τελευταίος που έφευγε. Ο πρώτος που αναλάμβανε την ευθύνη στα δύσκολα. Ποτέ δεν μίλησε, ποτέ δεν έκανε κριτική, ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα.

Ηταν πάντα ένα υπόδειγμα για τους νέους και τους παλιούς, πράγμα σπάνιο για αστέρι τέτοιου μεγέθους. Απλά ο Ραούλ ήταν διαφορετικός ως άνθρωπος, γι' αυτό θα μείνει για πάντα χαραγμένος στις καρδιές των Μαδριλένων. Γι' αυτό από αύριο η Ρεάλ δεν θα είναι ο ίδιος σύλλογος. Θα της λείπει το έμβλημά της, μέχρι κάποια στιγμή να ξαναγυρίσει. Γιατί δεν μπορεί να μη γυρίσει...

Από τις ακαδημίες της Ατλέτικο έως τα πάρτι στην Κυβέλη

Το 1990 στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών της Ατλέτικο Μαδρίτης εμφανίζεται ένα πολύ λεπτό παιδάκι, ο 13χρονος Ραούλ Γκονθάλεθ Μπλάνκο. Κάθεται εκεί για δύο χρόνια, αφού τον «βούτηξε» η Ρεάλ το 1992 και τον έβαλε στις δικές της ακαδημίες.

Από εκεί ξεκίνησε ένα πραγματικό ρεσιτάλ για τον Ραούλ, που σκόραρε σαν πολυβόλο παίζοντας με τις διάφορες μικρές ομάδες των «μπλάνκος». Τη σεζόν 1994-95 ξεκινάει ως βασικό μέλος της Γ' ομάδας της Ρεάλ και στα πρώτα 7 ματς έχει ήδη πετύχει 16 γκολ. Παίζει μία φορά και με τη Β' ομάδα και ξαφνικά ο τότε προπονητής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλδάνο, τον καλεί στους «μεγάλους».

Στις 29 Οκτωβρίου του 1994 ο Ραούλ με τη μοβ φανέλα (φωτό αριστερά) είναι στην αποστολή για το ματς με τη Σαραγόσα στο «Ρομαρέδα». Γίνεται ο νεαρότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε τη φανέλα των «μερένγκες» σε αγώνα πρωταθλήματος.

Από εκείνο το βράδυ στο «Ρομαρέδα» της Σαραγόσα άρχισε να γράφεται ο θρύλος του Ραούλ στη Ρεάλ. Μία εβδομάδα αργότερα, στο κλασικό ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ατλέτικο, πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη λευκή φανέλα.

Το τελευταίο του, το υπ' αριθμόν 323 έμελλε να το πετύχει στο γήπεδο που έκανε ντεμπούτο. Στις 24 Απριλίου της φετινής σεζόν, απέναντι στη Σαραγόσα, έβαλε για τελευταία φορά το όνομά του στους σκόρερ της Ρεάλ, πανηγύρισε (φωτό) για τελευταία φορά γκολ με τη φανέλα της αγάπης του.

Αυτό που δεν θα ξεχάσει κανένας φίλος των Μαδριλένων, εκτός φυσικά από τα επιτεύγματά του εντός αγωνιστικών χώρων και την εξαιρετική συμπεριφορά του εκτός αυτών, ήταν τα πανηγύρια στο άγαλμα της Κυβέλης.

Εκεί όπου ο Ραούλ πήγε πάμπολλες φορές με τους συμπαίκτες του για να γιορτάσουν τους τίτλους της Ρεάλ. Εκεί όπου ήταν ο μοναδικός χώρος που ξέφευγε, δίνοντας πάντα το ρυθμό για το πάρτι.

Μυθικά ρεκόρ

Οι αριθμοί του Ραούλ σε αυτά τα 16 χρόνια με τη φανέλα της Ρεάλ προκαλούν ίλιγγο. Ο «μίστερ 7» αγωνίστηκε συνολικά σε 740 επίσημους αγώνες, κάτι που δεν έχει κάνει κανείς άλλος στην ιστορία του συλλόγου.

Τα 323 συνολικά του γκολ τον φέρνουν πρώτο στη λίστα, πάνω ακόμη και από τον μύθο Αλφρέδο ντι Στέφανο. Πρώτος σε συμμετοχές σε Τσάμπιονς Λιγκ και πρώτος σκόρερ στην κορυφαία διοργάνωση. Χάρηκε πάρα πολλούς τίτλους με τη Ρεάλ, αλλά φεύγει χωρίς να έχει κατακτήσει ποτέ το Κύπελλο Ισπανίας!

Ονομα: Ραούλ Γκονθάλεθ Μπλάνκο

Ημ. γέννησης: 27/6/1977 (Μαδρίτη)

Ντεμπούτο: 29/10/1994 (Σαραγόσα - Ρεάλ 3-2)

Τελευταίο γκολ: 24/4/2010 (Σαραγόσα - Ρεάλ 1-2)

Αγώνες με Ρεάλ: 740 (1ος)

Γκολ με Ρεάλ: 323 (1ος)

Αγώνες σε Τσάμπιονς Λιγκ: 135 (1ος)

Γκολ σε Τσάμπιονς Λιγκ: 66 (1ος)

Τίτλοι: 3 Τσάμπιονς Λιγκ (1998, 2000, 2002), 6 πρωταθλήματα (1995, 1997, 2001, 2003, 2007, 2008), 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης (2002), 2 Διηπειρωτικά (1998, 2002), 4 Σούπερ Καπ Ισπανίας (1997, 2001, 2003, 2008)

* Δύο φορές πρώτος σκόρερ του ισπανικού πρωταθλήματος, το 1998-99 με 25 γκολ και το 2000-01 με 24.

Raul_Gonzalez.jpg
URL]]

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
ο μπενζεμα δεν μπορει να παιξει μονος κορυφη στο 4-2-1-2-1(ιντερ),ουτε στο 4-3-3(τσελσι) του μουρινιο..
στη λυων περιφερειακος επαιζε..με δεδομενο οτι ο μου παιζει παντα με 3αδα στο κεντρο(και καλα κανει),μονο σε πιθανο ρομβο εχει ρολο...

Πάντα υπάρχει πρώτη φορά για όλα  :2funny:
Έξυπνο αυτό που έκανες για τον Ραούλ και σε ευχαριστώ με το έγραψες. ;)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Μιας που έκανες και εσύ αφιέρωμα στην σημαία της Ρεάλ ας κάνω και εγώ μία. :)

Ο θρύλος Alfredo Di Stefano πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο (Sanitas La Moraleja Hospital) αφού  νοσηλευόταν για 9 ημέρες. Ο θρύλος της Ρεάλ είχε προβλήματα στην καρδιά αλλά ευτυχώς γι’ αυτόν οι γιατροί τον έκαναν φαρμακευτική αγωγή και έτσι μπορεί να περάσει χαρούμενες διακοπές με την οικογένεια του.
Αυτός ο θρύλος ο οποίος είναι 84 χρονών είναι επίτιμος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο Ντι Στέφανο πήρε το τρόπαιο «Pichichi»( La Liga’s top scorer) 5 φορές σε 6 χρονιές.
Κέρδισε 31 κύπελα στην Ισπανία και 6 στην Αργεντινή.
Ενώ βοήθησε την Ρεάλ να πάρει το Κύπελο πρωταθλητριών (Champions League) στις πρώτες 5 χρονιές της διοργάνωσης.

distefano.jpg

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τώρα μια αποχώρηση. :'(

Στην απόκτηση του Ροντρίγκο Μορένο από την Ρεάλ Μαδρίτης προχώρησε η Μπενφίκα, όπως μετέδωσε η MARCA. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρωταθλήτρια Πορτογαλίας ήρθε σε συμφωνία με τη «βασίλισσα» για έξι εκατομμυρίων ευρώ με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο πέντε ετών.
Όμως ένας όρος δίνει την δυνατότητα στην Ρεάλ Μαδρίτης να πάρει πίσω τον νεαρό παίκτη εάν αυτή το θελήσει στο τέλος της σεζόν που ξεκινά σε λίγο…  :sunglasses:
Αυτό θα γίνει δίνοντας στην Μπενφίκα το διπλάσιο ποσό που «σπατάλησαν» οι Πορτογάλοι για να τον αποκτήσουν, δηλαδή, 12 εκατομμύρια ευρώ.
Ο 19χρονος άσος είναι διεθνής με την εθνική ομάδα νέων της Ισπανίας, αν και έχει γεννηθεί στη Βραζιλία.
Ο Ροντρίγκο θα παρουσιαστεί την Τρίτη στο «Ντα Λουζ» στο πλαίσιο του φιλικού της Μπενφίκα με την Τότεναμ.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Μια ενημέρωση. :)
Στο μυαλό του Βενγκέρ είναι η Μπαρτσελόνα και οι διαπραγματεύσεις με τον Φάμπρεγκας απ’ ότι φαίνεται ύστερο από το ισόπαλο 1-1 με την Μίλαν.
Να τελειώσει μια και καλή το ζήτημα Φάμπρεγκας είναι ο Βενγκέρ, για αυτό και καλεί τον αρχηγό του να βγει και να μιλήσει ανοιχτά σε όλους δηλώνοντας και επίσημα την παραμονή του στην Άρσεναλ.
Οι «κανονιέρηδες» έδωσαν χτες ένα ισόπαλο φιλικό με την Μίλαν (1-1), όπου οι Σεσκ Φάμπρεγκας και Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν αγωνίστηκαν λόγω επιπλέον άδειας που εξασφάλισαν από τη συμμετοχή τους στο Μουντιάλ . Στη συνέντευξη τύπου όμως μετά την αναμέτρηση ο Αλσατός τεχνικός (Βενγκέρ) δέχθηκε σωρεία ερωτήσεων για τον Ισπανό μέσο και κάπου εκεί αντέδρασε:
«Τους τελευταίες έξι μήνες μας έχει κάνει τη ζωή δύσκολη αυτή η ιστορία. Προς το παρόν αυτό που έχει σημασία είναι να επιστρέψει ο Φάμπρεγκας στην ομάδα με όρεξη. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Οι συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή πρέπει να μείνουν μεταξύ μας γιατί δε γίνεται να σας ανακοινώνω κάθε φορά τι είπα μαζί του.
Και ο Πουγιόλ και ο καθένας στην Μπαρτσελόνα μπορούν να έχουν τη γνώμη τους. Για αυτό και εγώ είμαι της άποψης ότι πρέπει να βγει και να μιλήσει ο Σεσκ για την παραμονή του ώστε να ξεκαθαρίσει μία και καλή το θέμα. Δεν μπορώ να χειριστώ όλα αυτά που γράφονται στις εφημερίδες, αλλά μπορώ να χειριστώ την κατάσταση μας. Και αυτή δείχνει ότι ο Σεσκ έχει άλλα πέντε χρόνια συμβόλαιο στην ομάδα, ότι θα μείνει εδώ και ότι θα πρέπει να ανακοινώσει το τέλος της μεταγραφικής φιλολογίας.
Δεν γίνεται και δεν θέλουμε να αρχίσουμε μία σεζόν που κάθε μέρα θα συζητάμε το ίδιο πράγμα. Εκείνος δεν αγωνίστηκε σήμερα, εμείς δώσαμε ένα φιλικό κι όμως εσείς με ρωτάτε μόνο για τον Σεσκ. Σας το λέω ξεκάθαρα ότι θα μείνει εδώ. Η Μπαρτσελόνα έχει αποσυρθεί εδώ και καιρό από την υπόθεση».

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τώρα ας απολαύσουμε τον καταπληκτικό Ραούλ. :huh: :- :think:
Μην φοβάστε δεν είναι τι έκανε με την Ρεάλ αλλά τι έκανε με την Σάλκε!  :o ;) :dancing:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Τώρα που η Ρεάλ έχει πάρει τον Ντι Μαρία και τον Κεντίρα είναι σχεδόν έτοιμη, θέλει μόνο τον Μαικόν, λίγη προπόνηση και είναι έτοιμη για να σκίσει.
Αν και θέλει ένα αριστερό μπακ γιατί ο Μαρτσέλο δεν κάνει για τον Μουρίνιο και ο Αρμπελόα είναι δεξιοπόδαρος. Βέβαια ο Μουρίνιο μπορεί να τα διορθώσει αυτά.
Όπως και να έχει «κοντός ψαλμός αλιλούια»
Ο Μουρίνιο λογικά θα παίζει 4-2-3-1 με :
realmadridg.png

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Έβαλα τον Ρονάλντο ή τον Ντι Μαρία αριστερά και δεξιά θα σας το απαντήσω.
Όπως ξέρετε ο Ρονάλντο είναι δεξιοπόδαρος και ο Ντι Μαρία αριστεροπόδαρος.
Για τον Ντι Μαρία δεν ξέρω αλλά για τον Ρονάλντο………….
Λοιπόν όπως ξέρετε τους ποδοσφαιριστές τους βολεύει να παίζουν στην αντίθετη πλευρά από τα πόδια τους γιατί μπορούν να συγκλίνουν πιο εύκολα στον άξονα .
Βέβαια όλα αυτά είναι προγνώσεις την αλήθεια θα την μάθουμε στις 28-29 Αυγούστου και λέω 28-29 επειδή όπως είχα www.bourdela.com/forum/index.php?topic=2598.msg2052876#msg2052876]πει[/url] τα φιλικά δεν μετράν.
Είναι για να βρει ο προπονητής την χημεία που πρέπει να βάλει στην ομάδα.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ο Αντσελότι αρνήτε τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να αγοράσει τον Κακά από την Ρεάλ.
Ο Κακά, 28 χρονών ήρθε από την Μίλαν στην Ρεάλ το περσινό καλοκαίρι, για να την βοηθήσει να κατακτήσει το τρέμπλ.
Τον εμπόδισαν οι τραυματισμοί και το βάρος της μπλούζας της Ρεάλ Μαδρίτης και τον ποσό της αξίας των 60 εκατομμυρίων ευρώ. Βέβαια τι να πει και ο Ρονάλντο που είχε μεγαλύτερο βάρος, 98 εκ. ευρώ αλλά αυτό είναι άλλο θέμα που θα το συζητήσουμε στο μέλλον. ;)
Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο νέος προπονητής της Ρεάλ, Μουρίνιο θέλει να πληρώσει για την απόκτηση του Mesut Ozil και να τον κάνει αντικαταστάτη του Κακά μιας και ο Αντσελότι ενδιαφέρεται για τον Κακά.
Τα πράγματα όμως δεν «κυλούν» όπως θα τα ήθελε ο Μουρίνιο, ο Αντσελότι είπε ξανά ότι δεν είναι διατεθειμένος να πλησιάσει την Ρεάλ για την απόκτηση του.
Συγκεκριμένα είπε στην Sky Italia: «ο Κακά δεν μπορεί να έρθει στην Τσέλσι, είναι ένας παίκτης που προπόνησα και έκανε τόσα πολλά στην Μίλαν, αλλά τώρα ανήκει στην Ρεάλ και θα συζητήσει για το μέλλον του με το σύλλογο του.
Σίγουρα ούτε εγώ ή η Τσέλσι δεν θα το κάνουμε.»

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ο μέσος της Άρσεναλ, Denilson πιστεύει ότι ο Φάμπρεγκας θέλει να μείνει στο Emirates Stadium .
Σύμφωνα με φήμες ο Φάμπρεγκας ήθελε να πάει στο Camp Nou, αλλά αρνήθηκε να μιλήσει για το μέλλον του.
Ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Carles Puyol είπε ότι : «ο Φάμπρεγκας μένει στην Άρσεναλ κόντρα στην θέληση του.»
Πολλοί παίκτες της Μπαρτσελόνα προσπάθησαν να κάνουν κάτι, παρόλ’ αυτά ο Denilson αισθάνεται ότι ο Φάμπρεγκας είναι χαρούμενος στο Λονδίνο.
Ο Denilson είπε στο Goal.com : «Δεν πιστεύω τι είπε ο Puyol, πιστεύω στον Φάμπρεγκας, γιατί η Άρσεναλ τον βοήθησε πολλοί στην καριέρα του, και νομίζω ότι θέλει να μείνει. Το πρόβλημα είναι ότι επειδή όλοι λένε : «ο Φάμπρεγκας θα πάει, ο Φάμπρεγκας φύγει…..όλοι σκέφτονται ότι : «όχι, ο Φάμπρεγκας θα φύγει».
Πιστεύω στον Φάμπρεγκας και αυτή την σεζόν θα είναι εδώ για να μας βοηθήσει.
Τον χρειαζόμαστε, είναι ο αρχηγός μας, θα μας βοηθήσει στο φτάσουμε πολύ ψηλά αυτή την σεζόν.
Δεν είχα την ευκαιρία να καλύψω την διαφορά γιατί ήταν στις διακοπές του, αλλά τον περιμένουμε αυτή την εβδομάδα στην προπόνηση.
Ενώ ο Arsene Wenger είπε : «ούτε ο Φάμπρεγκας ή ο Φαν Πέρσι θα συμπεριληφθούν στην ενδεκάδα του τελικού του φιλικού της προετοιμασίας με την Legia Warsaw αυτό Σαββατοκύριακο. Το δίδυμο είχε άδεια λόγω του Παγκόσμιου κύπελλο 2010.»
«Εναντίον της Legia Warsaw θα δείτε τους παίκτες που είδαμε στο Emirates Cup.
Πιστεύω ότι ο Alex Song είναι λίγο κοντός, έχετε λίγη πιθανότητα να δείτε τον Denilson και ακόμα πιο μικρή για να δείτε τον Abou Diaby, αλλά οι Φάμπρεγκας και Φαν πέρσι δεν είναι έτοιμοι.»

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπόν όπως ξέρετε τους ποδοσφαιριστές τους βολεύει να παίζουν στην αντίθετη πλευρά από τα πόδια τους γιατί μπορούν να συγκλίνουν πιο εύκολα στον άξονα .

Όποτε βλέπω να παίζουν με ανάποδο πόδι, τα παίρνω στο κρανίο. :headbang: :headbang:
Σέντρα της προκοπής δε βγαίνει ούτε με αίτηση και οι κίνηση προς τον άξονα προβλέψιμη.

Αυτά ισχύουν βέβαια για όλους τους άλλους εκτός από το Ρονάλντο και το Μέσσι.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ο Nick Bidwell πήρε συνέντευξη από το μεγάλο Ραούλ και ο τίτλος είναι : «Ο Ραούλ είναι πρόθυμος να αλλάξει «κεφάλαιο».»

Ήσασταν στον πειρασμό για να τελειώσετε την καριέρα σας στη Ρεάλ Μαδρίτης, ακόμη κι αν δεν μπορεί να ήταν η πρώτη επιλογή εκκίνησης στο πλαίσιο του νέου προπονητή Jose Mourinho ;

«Θα μπορούσα να είχα μείνει στην Ρεάλ. Προφανώς έχω ένα βαθύ και συναισθηματικό δεσμό με τον σύλλογο και ο Μουρίνιο με ήθελε να μείνω. Ωστόσο είμαι 33 χρονών και αισθάνθηκα ότι ο κύκλος μου στο Bernabeu μολις έφτασε στο φυσικό του τέλος. Επιτεύχθηκα ότι μπορούσα, κάθε δυνατό βραβείο του αθλητισμού, την αρχηγεία και την αγάπη τον οπαδών. Ήμουν τόσο τυχερός και προνομιούχος αλλά πρέπει να ξέρεις πότε πρέπει «να γυρίσεις σελίδα.»

Τι σας προσέλκυσε στην Σάλκε ;

«Ήθελα να δοκιμάσω την τύχη μου σε ένα διαφορετικό και ισχυρό πρωτάθλημα, για να ορίσω τον εαυτό μου σε κάποια φρέσκα γκολ. Είναι πολύ συναρπαστικό και είμαι γεμάτος ενέργεια από την προοπτική. Αυτή η πρόκληση με συναρπάζει και αισθάνομαι ότι έχω γυρίσει το χρόνο πίσω!
Με τίποτα δεν έχασα την ανταγωνιστικότητα μου.»

Ποιες άλλες επιλογές ήταν πάνω στο τραπέζι σας ;

«Υπήρξε ενδιαφέρον για μένα από την Premier League στην Αγγλία, τις ΗΠΑ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.
Στο τέλος επέλεξα να πάω με τον σύλλογο που επέμενε περισσότερο και αυτός ήταν η Σάλκε.
Έχουν έρθει σε επαφή μαζί μου εδώ και 2 μήνες και ποτέ δεν σταμάτησαν με ενθουσιασμό να εκφράζουν την άποψη τους. Ήταν δύσκολο να τους αρνηθείς.»

Μήπως η παρουσία του σεβαστού προπονητή της Σάλκε, Felix Magath σας έπεισε ότι αυτή ήταν η σωστή κίνηση για σας ;

«Ο Magath ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακός και έκανε εξαιρετική δουλειά όσων αφορά την μεταγραφή μου.
Η φιλοδοξία του είναι εκεί για όλους να δουν και ξέρει για τι μιλάει. Έχει παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου και σκόραρε το νικητήριο γκολ σε ένα ευρωπαϊκό τελικό (για το Αμβούργο έναντι Γιουβέντους το 1983). Τράβηξε ένα όραμα για μένα, έκανε την Σάλκε να φαίνεται σαν μια τέλεια πλατφόρμα για μένα.
Θα πρέπει να συμμετέχουμε στο Champions League ως 2 της Bundesliga, έχουμε ελπίδες να ανεβούμε επίπεδο και να πάρουμε το Πρωτάθλημα.»

Έχετε προσχώρησε Σάλκε στο ίδιο καλοκαίρι με το συμπαίκτη σας στην πρώην ομάδα σας Christoph Metzelder. Είχατε ζητήσει τη γνώμη του πριν από την υπογραφή ;

«Ο Christoph είναι ένας καλός φίλος μου και είχε πολλές συμβουλές για μένα. Είναι νέος στην Σάλκε αλλά έπαιξε αρκετό χρονικό διάστημα σε τοπικούς αντιπάλους Dortmund και περίγραψε την περιοχή Ruhr στην Γερμανία ως ένα μέρος όπου οι οπαδοί είναι «ποδοσφαιρικά τρελοί». Από ‘τι έχω δει μέχρι τώρα έχει δίκιο.»

Τι σας έχει εντυπωσιάσει αυτές τις μέρες στην καινούργια σας ομάδα ;

«Ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε είναι ότι η Σάλκε είναι ένα θεσμικό όργανο σε αυτό το τμήμα της Γερμανίας.
Καθένας που συναντάτε ζει και αναπνέει Σαλκε, είναι σύλλογος του λαού.
Αυτό είναι ένα δείγμα του πάθους , δεν μπορείτε να το αγοράσετε και είμαι σίγουρος ότι θα είμαι σε θέση να ανταποκριθώ σε όλη την ζεστασιά και την θετική στήριξη.»

Πως βλέπετε το πρότυπο στην Bundesliga ;

«Το γερμανικό ποδόσφαιρο είναι μια πολύ ελκυστική πρόκληση για μένα.
Το επιθετικό ποδόσφαιρο είναι  κανόνας, τα στάδια είναι γεμάτα και το πρωτάθλημα έχει αρκετή δύναμη σε βάθος.
Η Μπάγερν Μονάχου είναι στην κορυφή αλλά υπάρχουν οκτώ η εφτά σύλλογοι όπου έχουν αποδείξει τον τελευταίο καιρό ότι μπορούν να πάρουν το τίτλο.
Αν θέλετε απόδειξη του διαμετρήματος της Bundesliga, κοιτάξτε τα αποτελέσματα της Γερμανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο.
Αυτό δεν ήταν έργο ενός έθνους ποδοσφαίρου σε παρακμή.»

To Be Continue........... ;)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Συνέχεια της συνέντευξης του Ραούλ............

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για αυτή τη σεζόν ;

«Πρώτα απ 'όλα να εγκατασταθώ όσο πιο γρήγορα μπορώ. Μία από τις προτεραιότητές μου είναι να μάθω γερμανικά σε ένα αξιοπρεπές πρότυπο εργασίας.
Είναι περίπλοκο αλλά είναι κάτι που πρέπει να κάνω. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την Σάλκε να φτάσει στην No1 θέση της Bundesliga και να περάσει την φάση των 16 του UEFA Champions League.
Ο στόχος δεν θα είναι εύκολος αλλά γνωρίζω αρκετά για την ποιότητα των νέων συμπαικτών μου και του τεχνικού επιτελείου ώστε να πιστεύουμε ότι είναι δύσκολο να χάσουμε.
Ο Magath είναι νικητής, και βάζει τις ομάδες του να τηρούν την νοοτροπία του.»

Την τελευταία σεζόν δεν ξεκινήσατε βασικός. Έχετε κάποιες ανησυχίες για το αν θα ξεκινήσετε βασικός ;

«Καθόλου. Είμαι σε καλή κατάσταση σωματικά και δεν έχω κανένα φόβο σχετικά με την ικανότητα μου στο αντέξω 90 λεπτά σε ένα επίσημο παιχνίδι. Όπως κάθε επαγγελματίας θα ήθελα μάλλον να είμαι στον αγωνιστικό χώρο από την αρχή παρά ως αλλαγή του δευτέρου ημιχρόνου.
Η Σάλκε με έφερε εδώ λόγω της εμπειρίας μου και τον γκολ μου, είμαι πολύ χαρούμενος που θέλουν να με χρησιμοποιήσουν με φειδώ.
Πιστεύουν ότι εγώ μπορώ να κάνω την διαφορά και είμαι ευγνώμων για την πίστη τους στο πρόσωπο μου. Δεν έχω έρθει εδώ για ένα αποχαιρετιστήριο πάρτη πριν από την συνταξιοδότηση, γι’ αυτό θα εργάζομαι όσο πιο σκληρά μπορώ στα επίσημα ματς και στην προπόνηση για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες της Σάλκε.
Δεν έχω σκοπώ να απογοητευτώ.»

Έχετε σκοράρει 228 γκολ σε 550 παιχνίδια για την Ρεάλ Μαδρίτης. Τι είδους γκολ- επιστροφής έχετε στόχο να πετύχετε στην πρώτη σας χρόνιά στην Bundesliga;

«Ως επιθετικός έχω υπογράψει για να σκοράρω γκολ, αλλά δεν πρόκειται να θέσω στον ευατό μου ένα στόχο. Μόλις προσαρμοστώ στις απαιτήσεις της Bundesliga είμαι σίγουρος ότι όσες ευκαιρίες περνάνε από τα πόδια μου δεν θα τις χάνω. Η ευκρίνεια είναι ακόμα εκεί καθώς και θέληση.»

Είστε 2 γκολ πίσω στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο/Τσάμπιονς Λιγκ από τον μεγάλο Gerd Muller, ρεκόρ γκολ (69). Θα μπορούσατε να ξεπερνάγατε το σκορ του ως παίκτης της Σάλκε, αυτό είναι ένας στόχος για την ερχόμενη σεζόν ;

«Ήξερα ότι ήμουν κοντά στο ρεκόρ και θα ήταν ωραίο να γράψω την δική μου ιστορία. Η ομάδα έχει προτεραιότητα από προσωπικά ρεκόρ και αν μπορέσω να σκοράρω μερικά στο δρόμο για την φάση των 16 του Champions League θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.»

Πως θα αντιδράσετε αν η Σάλκε βρεθεί αντιμέτωπη με την Ρεάλ Μαδρίτης στο League ;

«Οχ ουάου. Θα ήταν τόσο ρεαλιστικό να αποτελέσει αντίπαλο της Σάλκε. Μου διαμορφώνεται ως ποδοσφαιριστής και ένας άνθρωπος. Τους χρωστάω τα πάντα. Ως επαγγελματίας θα περάσω τα 90 λεπτά προσπαθώντας να επιφέρω την πτώση τους, αλλά θα είναι πάντα η ομάδα της καρδιάς μου.» :'(

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Όποτε βλέπω να παίζουν με ανάποδο πόδι, τα παίρνω στο κρανίο. :headbang: :headbang:
Σέντρα της προκοπής δε βγαίνει ούτε με αίτηση και οι κίνηση προς τον άξονα προβλέψιμη.

Αυτά ισχύουν βέβαια για όλους τους άλλους εκτός από το Ρονάλντο και το Μέσσι.

Χαμένος στο… διάστημα έμοιαζε ο Λιονέλ Μέσι μόλις πάτησε το πόδι του στη Νότια Κορέα. Μετά από ολιγοήμερες διακοπές ο Αργεντινός ενσωματώθηκε στην αποστολή της Μπαρτσελόνα που κάνει περιοδεία στην ασιατική χώρα, αλλά έδειχνε να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου, προφανώς από το τζετ λαγκ.  :zombie:
Αυτό σημαίνει ότι θα απογοητευτούν οι εκατοντάδες φίλοι των «μπλαουγκράνα» στη Νότια Κορέα που περίμεναν καρτερικά να θαυμάσουν από κοντά τα…. ταχυδακτυλουργικά του καλύτερου παίκτη στον κόσμο τη τελευταία σεζόν. Τις όποιες ελπίδες των «μπαρτσελονίστας» εξανέμισε ο Πεπ Γκουαρντιόλα που απέκλεισε ενδεχόμενο συμμετοχής του «Λίο» στο φιλικό με επίλεκτους της πόλης.
«Δεν έχω δει πολλά πράγματα. Δεν ξέρω πού είμαι και τί ώρα είναι. Είμαι πολύ κουρασμένος, εξουθενωμένος θα έλεγα» ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Μέσι όταν του ζητήθηκε να κάνει ένα σχόλιο για τις πρώτες του εντυπώσεις. Την κούραση του Μέσι αντιλήφθηκε και ο Ισπανός τεχνικός του που δεν θα τον χρησιμοποιήσει στο συγκεκριμένο φιλικό, παρά το «πρόστιμο» που θα δεχθεί η «Μπάρτσα».
Για την ακρίβεια, θα επιβληθεί κάποιος είδος χρηματικού «πέναλτι» στους πρωταθλητές Ισπανίας επειδή στο συμφωνητικό που υπογράφηκε για το φιλικό, υπήρχε τέτοιος όρος σε περίπτωση που ο Μέσι δεν αγωνιστεί.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
O μάνατζερ της Ίντερ εκπροσώπησε τον πελάτη του Μαικόν στην συνάντηση της Ρεάλ Μαδρίτης το βράδυ της Δευτέρας.
Κάτι προέκυψε όσων αναφορά το χρονικό διάστημα και ο μάνατζερ εξορκίστηκε από τη στάση της Ισπανικής ομάδας.
Οι δύο σύλλογοι ακόμα να συμφωνήσουν, η Ίντερ δέχεται να μειώσει την τιμή σε 28 εκ. ευρώ, 7 εκ. ευρώ το ένα έτος σύμφωνα με την MARCA.
Με την ήδη παρατεταμένη μεταγραφή να γίνεται όλο και πιο κουραστική ο πράκτορας Antonio Caliendo ισχυρίζεται ότι ο Μαικόν μπορεί να παραμείνει στο San Siro. :'(
Συγκεκριμένα είπε στο Eurosport : «Θα μείνει στην Ίντερ, είναι μια πολύ συγκεκριμένη υπόθεση, βλέποντας ότι είναι πολύ ευτυχισμένος στο Μιλάνο, τέλος πάντων είμαι πολύ θυμωμένος με την συμπεριφορά της Ρεαλ σε μας.»
Ο Maicon έχει συνδεθεί με τον πρώην προπονητή του Jose Mourinho στο Bernabeu από την αρχή του καλοκαιριού, αλλά ο Caliendo κατηγόρησε την Ρεάλ ότι αυτά που δίνει δεν είναι αρκετά για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.
Επίσης είπε : «Αν θέλετε να κάνετε κάποια επένδυση σε κάποιο παίκτη, επίσης πρέπει να κάνετε και θυσίες όσν αφορά την σύμβαση.
Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει εξέλιξη αυτήν την εβδομάδα.»

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt]Χαμηλώνει τις απαιτήσεις του ο Μαϊκόν[/size]
Το σήριαλ της μεταγραφής του Βραζιλιάνου αμυντικού οδεύει προς το τέλος του

Όλο και πιο κοντά στην Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται ο Ντάγκλας Μαϊκόν καθώς, σύμφωνα με την εφημερίδα As, ο Βραζιλιάνος αμυντικός «κατέβασε» τις οικονομικές απαιτήσεις του και από τα 7 εκ. ευρώ που ζητούσε ετησίως τώρα εμφανίζεται να ζητά 5.5 εκ. ευρώ. Επιπρόσθετα, και η Ίντερ φαίνεται να ζητάει λιγότερα για την παραχώρηση του Μαϊκόν.

Στην Ρεάλ Μαδρίτης είναι ικανοποιημένοι με την εξέλιξη αυτή και πληροφορίες θέλουν τον εκπρόσωπο του Μαϊκόν, Αντόνιο Καλιέντο να μεταβαίνει στην Ισπανία προκειμένου να διευθετήσει τις τελικές λεπτομέρειες.

Η μεταγραφή του Μαϊκόν στην Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε από πολλά κύματα με την Μάντσεστερ Σίτι να προσπαθεί να μπει «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις και τον εκπρόσωπο του Μαϊκόν να δηλώνει εκνευρισμένος από την συμπεριφορά της ισπανικής ομάδας προς τον ποδοσφαιριστή.

Ο Μαϊκόν αυτή την στιγμή βρίσκεται στις Η.Π.Α. για φιλικά προετοιμασίας με την Ίντερ ωστόσο σύντομα αναμένεται να μεταβεί στην Μαδρίτη για να συνεργαστεί ξανά με τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Φασαρία για Φάμπρεγκας

Ο πρώην πρόεδρος της Μπαρτσελόνα Joan Gaspart μάλωσε με τον Sandro Rosell για να κρατήσει «φάτσα με φάτσα» τις συνομιλίες με τον  προπονητή της Άρσεναλ Arsene Wenger, και να δει αν η ιδέα να πουλήσει τον Φάμπρεγκας είναι μια μπλόφα.
Η ιστορία με τον Φάμπρεγκας έχει αρχίζει να γίνεται κουραστική και είναι μια μακρύ ιστορία του καλοκαιριού.
Με την Άρσεναλ να απορρίπτει την πρόταση της Μπαρτσελόνα για 30 εκ. ευρώ.
Ο Gaspart ο οποίος είχε αρκετές επαφές με Wenger και Άρσεναλ κατά τη διάρκεια της τριετούς θητείας του, πιστεύει ότι ο μόνος τρόπος για να «λυθεί το ζήτημα» είναι τα πάει ο Rosell στο Νότιο Λονδίνο.
Συγκεκριμένα είπε στο Com Radio: «Η συμβουλή μου, και αυτό που του έχω (Rosell), είναι ότι θα λήξει παίρνοντας το αεροπλάνο για το Λονδίνο και μιλήσει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βενγκέρ. Όχι μέσω τηλεφώνου, όχι με μεσάζοντες αυτό πρέπει να επιλυθεί με μια συνάντηση στο πρόσωπο.
Ο Rosell δεν πρέπει να φοβάται. Αν δεν τα καταφέρει, όλος ο κόσμος θα καταλάβει, μπορεί και κανένας αλλά κανένας δεν θα μπορεί να πει ότι δεν το «πάλεψαν μέχρι το τέλος». Ο φόβος ότι θα αποτύχει, δεν έπρεπε να τον έχει. Είναι πολύ δύσκολο για την Άρσεναλ να κρατάει ένα παίκτη που δεν θέλει να μείνει.
Τα αγγλικά είναι πολύ αγγλικά, αρκετά σκληρά κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης. Επίσης ο κ. Βενγκέρ, όπως κάθε γάλος ξέρει να παίζει τα χαρτιά του. Τον έχω δει σε διαπραγματεύσεις και είναι καταπληκτικός, πρέπει να τον συναντηθείτε για να δείτε αν μπλοφάρει.»
Ο Φάμπρεγκας ξόδεψε έξι χρόνια στην ομάδα νέων της Μπάρτσα πριν πάει στην Άρσεναλ το 2003, έχει πέντε χρόνια συμβόλαιο με την Άρσεναλ αλλά δεν έχει κρύψει το ότι θέλει να επιστρέψει στο Camp Nou.
Την Δευτέρα, 23χρονος οπαδός της Ισπανίας είπε : «Ελπίζω να σε βλέπω (Φαμπρεγκας) από πιο κοντά και πιο συχνά.»

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ρε κριστιανο στα παπαρια μας ο φαμπρεγκας και τα πανιωνακια...
παμε παρακατω..

αλλη μια μαλακια που ακουγεται ειναι ανταλλαγη αμαουρι-μπενζεμα :2funny: :2funny:
τι πινετε ρε μαλακες εκει στην ιταλια?

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
ρε κριστιανο στα παπαρια μας ο φαμπρεγκας και τα πανιωνακια...
παμε παρακατω..

αλλη μια μαλακια που ακουγεται ειναι ανταλλαγη αμαουρι-μπενζεμα :2funny: :2funny:
τι πινετε ρε μαλακες εκει στην ιταλια?

Την φράση :«Κράτα τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου πιο κοντά» δεν την ξέρεις σε αυτήν την περίπτωση οι φίλοι είναι η Ρεάλ και οι εχθροί η Μπάρτσα. ;)
Υστερα ο Μαγαλέφαντος και πολλοί άλλοι ενδιαφέονται.
Πρέπει να ξέρουμε τις κινήσεις τους. :grin:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ως αρχηγός της εθνικής Ισπανίας ο Ίκερ Κασίγιας σήκωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής, ωστόσο η επόμενη πρόκληση που αντιμετωπίζει ίσως είναι ακόμα πιο δύσκολη: η Ρεάλ πρέπει να σταματήσει τη διετή κυριαρχία της Μπαρτσελόνα και να επανέλθει στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος.
Ο Κασίγιας είπε : «Είναι τεράστια τιμή για εμένα να φέρω το περιβραχιόνιο, το οποίο είχε τόσα χρόνια ένας παίκτης όπως ο Ραούλ. Ήταν το καλύτερο παράδειγμα για εμένα και έμαθα πολλά από αυτόν. Στόχος της Ρεάλ είναι φυσικά να κατακτήσει και τις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετάσχει την επόμενη περίοδο: πρωτάθλημα, κύπελλο και Τσάμπιονς Λιγκ. Μίλησα με τον Μουρίνιο και κατάλαβα ότι η επόμενη σεζόν θα είναι σκληρή αλλά είναι αποφασισμένος να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση που μας παρουσιάζεται»
Ο Κασίγιας δεν θεωρεί ότι η εθνική Ισπανίας κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο αντιγράφοντας το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα αλλά αντίθετα είπε : «Η ομάδα ξεκίνησε να χτίζεται πριν από τέσσερα χρόνια και τότε είχαμε κατακτήσει εμείς το πρωτάθλημα και όχι η Μπαρτσελόνα. Σε συλλογικό επίπεδο θα τους αντιμετωπίσουμε ένας προς έναν και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Έχουμε και εμείς εξαιρετικούς παίκτες. Πάντως θα είναι μεγάλη επιτυχία να νικήσουμε μια τόσο δυνατή ομάδα και να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας».

Vamos Real Madrid  :rockon: :rockon: :rockon:    :piss: Barcelona G.C

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom