[size=18pt]Η Μαδρίτη αναζητά αμυντικό και επιθετικό[/size]
Ο προπονητής της Ρεάλ, Ζοζέ Μουρίνιο αποκάλυψε ότι αναζητά ακόμα δύο μεταγραφές, συγκεκριμένα έναν επιθετικό και έναν αμυντικό.
Ώστε να μπορούν να ανταγωνιστούν τις υπόλοιπες ομάδες στην Ισπανία και Ευρώπη.
Ο Μουρίνιο έχει είδη υπογράψει με τον Άνχελ Ντι Μαρία, τον Πέδρο Λεόν και τον Κεντίρα αυτό το καλοκαίρι αλλά παραδέχεται ότι χρειάζεται παίκτες και στις δύο μεριές του γηπέδου.
Ο Μουρίνιο δήλωσε στην Record : «Νομίζω ο σύλλογος μπορεί να μου πάρει έναν αμυντικό αλλά είναι δύσκολο να βρεις παίκτες ποιότητας και νεαρής ηλικίας.
Όπως με τον αμυντικό έτσι θα ήθελα και έναν επιθετικό, αν έρθει άλλος ένας επιθετικός δεν θα είναι άλλο παρά ευπρόσδεκτος. Για το κέντρο της επίθεσης έχω τον Μπενζεμά και Ιγκουαίν, επίσης και ο Κριστιάνο μπορεί να παίξει σε εκείνη την θέση.
Αλλά προτιμώ γι’ αυτόν να έχει περισσότερη ελευθερία για να αισθάνεται πιο άνετα, έχει πολύ ταλέντο για να χαραμιστεί σε μια θέση.
Γι’ αυτό θα ήθελα να έχω ακόμα έναν, ας δούμε πρώτα αν γίνεται.»
Ο Μουρίνιο αποκάλυψε ότι είναι εξαιρετικά εντυπωσιασμένος από την επίδοση του Ρονάλντο στην προπόνηση.
Είπε για τον Ρονάλντο : «Δεν έχω πολλούς φίλους προπονητές, αλλά έχω ένας και αυτός είναι ο Sir Alex Ferguson και όταν μίλησα μαζί του μου είπε ότι το παιδί (Ρονάλντο),όπως αυτός αποκαλούσε έχει έναν απίστευτο τρόπο προπόνησης. Αφού τον είδα, αυτό που με εντυπωσίασε είναι ότι εργάζεται πιο σκληρά από όλη την Ρεάλ.»
Η Ρεάλ εξαρτόνταν από τον Ρονάλντο την περασμένη σεζόν αλλά όπως είχα πει
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=76948.1179][color=red[/URL]] στην απάντηση 1179[/color] γι’ αυτό ήρθε ο Μουρίνιο, να πάρει την ευθύνη και να την μοιράσει σε όλη την ομάδα.
«Θέλω να πάρω την πίεση από πάνω του, για να λειτουργήσει η Ρεάλ ως ομάδα.
Πέρσι αν ο αντίπαλος μπλόκαρε τον Ρονάλντο η Ρεάλ δεν μπορούσε να πετύχει γκολ.
Αυτό είναι αρνητικό για ένα παίκτη, όσο καλός και αν είναι, η ομάδα τον χρειάζεται και όχι μόνο»
Ο Μουρίνιο πιστεύει ότι ο Ρονάλντο μπορεί να βελτιωθεί, «η φυσική του κατάσταση είναι εντυπωσιακή, είναι 25 χρονών, από τεχνικής και τακτικής μεριάς είναι εξαιρετικός και είμαι σίγουρος ότι θα καταλάβει το παιχνίδι.»
Τέλος ο Μουρίνιο, παραδέχτηκε ότι ανέλαβε σε μια ευαίσθητη στιγμή.
«Ο σύλλογος δεν έχει κερδίσει τίποτα για 2 χρόνια, το Copa del Rey για 17 ή 18 χρόνια, δεν έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ για 10.
Αυτό για του περισσότερους συλλόγους είναι φυσιολογικό αλλά για ένα τόσο μεγάλο κλαμπ είναι μια δύσκολη κατάσταση, σχεδόν δραματική.»