Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130
OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
η ομαδα θελει στραικερ πρωτου ραφιου..
ο μπενζεμα δεν ειναι καν στραικερ,και σε συστημα με 1 φορ ειναι αχρηστος εφοσον ειναι μονιμα εκτος περιοχης με αποτελεσμα
το κουτι να'ναι συνεχεια αδειο.....παικτη στυλ μιλιτο-τορες-φορλαν θες για μπροστα(ρουνει-ντρογκμπα ειναι απλησιαστοι)...
υ.γ.ειναι να χτυπας το κεφαλι σου στον τοιχο με το γεγονος οτι περσυ δαπανηθηκαν 250Μ και το ροστερ εχει τρυπες κραχτες!!

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt] Ανοιχτή πόρτα σε Ρεάλ ο Ντε Ρόσι![/size]

Αν και η Ρόμα δεν το... συζητά, εντούτοις ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αφήνει... ορθάνοιχτη πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τονίζει πως αν έρθει πρόταση θα το σκεφτεί σοβαρά.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω. Είμαι 27 ετών και αν μου ζητηθεί θα το συζητήσω. Ξέρω πως θα είναι μια θυσία τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου, αλλά αν το κάνω θα χρειαστεί...» τόνισε ο Ντε Ρόσι, ενώ όταν... έπαιξε το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης «Το μέλλον μου; Αν η ομάδα δεχθεί την προσφορά, οικονομικά ή όχι, εγώ θα δεχθώ».

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
[size=15pt] Ανοιχτή πόρτα σε Ρεάλ ο Ντε Ρόσι![/size]

Αν και η Ρόμα δεν το... συζητά, εντούτοις ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αφήνει... ορθάνοιχτη πόρτα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τονίζει πως αν έρθει πρόταση θα το σκεφτεί σοβαρά.

«Δεν μπορώ να σταματήσω να παίζω. Είμαι 27 ετών και αν μου ζητηθεί θα το συζητήσω. Ξέρω πως θα είναι μια θυσία τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου, αλλά αν το κάνω θα χρειαστεί...» τόνισε ο Ντε Ρόσι, ενώ όταν... έπαιξε το όνομα της Ρεάλ Μαδρίτης «Το μέλλον μου; Αν η ομάδα δεχθεί την προσφορά, οικονομικά ή όχι, εγώ θα δεχθώ».

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ρε δεν πα να χτυπάτε τον κώλο σας καταϊ...
Πάλι τ'αρχίδια μας θα πάρετε... :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μπλουμ! ;) :zfuck:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Έχει ανακοινωθεί ο Μουρίνιο ? Με τέτοιο προπονητή δεν βλέπω πώς θα χαθεί το τρεμπλ για τη Ρεάλ. Και κάνα δυο μεταγραφές. Αυτόν της Ατλέτικο ή τον Μέσι

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Η ρεαλ ενα δυο χαμμερ(βλ. παναθηναικο  :grin: ) στην αμυνα και ενα σοβαρο προπονητη και ειναι κομπλε.
Οι υπερβολικες μεταγραφες μεγαλων ονοματων δεν εχουν παντα τα απαιτουμενα αποτελεσματα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

μολών λαβέ πουστάκια.
πλερώστε τη ρήτρα του λίο. πουλήστε και το πουστοστέμμα της κάργιας.
μέχρι τότε την μπλαουγκράνα πούτσα μας θα τρώτε.
Α Κ Ο Υ Π Ο Ι και φέτος παντού.

Υ.Γ.
τα πουστάκια οι ακόλουθοι της καμπρόνας να κόψουν τα πολλά σχόλια και να βάλουν τον βοηθίνιο να κάνει καμμιά πίπα στον πεπε μπας και πάρει κάνα πρωτάθλημα.

ΠΟΡΤΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Νο1 ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ Π Ο Τ Ε.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μολών λαβέ πουστάκια.
πλερώστε τη ρήτρα του λίο. πουλήστε και το πουστοστέμμα της κάργιας.
μέχρι τότε την μπλαουγκράνα πούτσα μας θα τρώτε.
Α Κ Ο Υ Π Ο Ι και φέτος παντού.

Υ.Γ.
τα πουστάκια οι ακόλουθοι της καμπρόνας να κόψουν τα πολλά σχόλια και να βάλουν τον βοηθίνιο να κάνει καμμιά πίπα στον πεπε μπας και πάρει κάνα πρωτάθλημα.

ΠΟΡΤΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Νο1 ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ Π Ο Τ Ε.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πωπω μου λειψανε αυτα

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
μετα το παραληρημα,ας ανεβασουμε και την ειδηση..

[size=15pt]Ανακοίνωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο[/size]

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, ανακοίνωσε την πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Μετά από το διοικητικό συμβούλιο ο Πέρεθ φυσικά ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Εν συνεχεία, έκανε γνωστό πως ο Ζοσέ Μουρίνιο θα είναι ο νέος προπονητής της "βασίλισσας", αμέσως μετά την λύση του συμβολαίου του με την Ίντερ.

"Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να διακόψει το συμβόλαιο του Μανουέλ Πελεγκρίνι με την Ρεάλ Μαδρίτης και να προσλάβει τον Πορτογάλο τεχνικό, Ζοσέ Μουρίνιο", ανέφερε ο πρόεδρος του συλλόγου της Μαδρίτης.

Το πρωί της Πέμπτης αναμένεται να λυθεί το συμβόλαιο του Μουρίνιο με την Ίντερ και να ταξιδέψει στην Ισπανία για να παρουσιαστεί επίσημα το απόγευμα, ενώ αναμένεται να παίρνει 10.000.000 ευρώ τον χρόνο.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166

[size=18pt]ΠΟΡΤΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ Νο1 ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ Π Ο Τ Ε.[/size]

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=12pt]Αιχμές Πελεγκρίνι[/size]

Τα παράπονα του προς την διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε ο Χιλιανός προπονητής

Μετά από ένα χρόνο συνεργασίας, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Χιλιανό προπονητή να εκφράζει την δυσαρέσκεια του για τους χειρισμούς της διοίκησης κυρίως στο θέμα των Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Άριεν Ρόμπεν οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα.

Σε δηλώσεις του σε ισπανικά Μέσα, ο Πελεγκρίνι τόνισε: «Ήθελα να μείνουν στην ομάδα ο Σνάιντερ και ο Ρόμπεν, αλλά δεν έγινε ποτέ συζήτηση για το αν προτιμούσα τον Ρονάλντο ή τον Κακά, τον Σνάιντερ ή τον Ρόμπεν».

Για την αντικατάσταση του από τον Ζοζέ Μουρίνιο αλλά και για τον απολογισμό του έργου του στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε: «Αν και ενημερώθηκα την Τετάρτη για την απόλυσή μου, ήξερα καλά τι γίνεται στις τάξεις του συλλόγου. Αισθάνομαι καλά και γενικά είμαι ικανοποιημένος από τη δουλειά που έκανα. Κάναμε ρεκόρ συγκομιδής πόντων, αλλά βρήκαμε μπροστά μας μια εντυπωσιακή Μπαρτσελόνα που δεν μας επέτρεψε να κατακτήσουμε τον τίτλο. Είχαμε έναν άσχημο αποκλεισμό στο Κύπελλο και στο Champions League θεωρώ πως αξίζαμε καλύτερη τύχη. Μπορεί κάποιοι να μη συμφωνούν με τον τρόπο δουλειάς και τις επιλογές μου, αλλά εγώ ένιωθα τη στήριξη του κόσμου».

αδειασε μας τη γωνια ρε νουμερο....δεν τον ρωτησαν για κακα και ροναλντο λεει :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.442
Πόντοι
42.697
για να μην ξεχνίομαστε...

:shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:
URL]]

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

[size=15pt]Πρόταση Μάντσεστερ για Φαν ντερ Φάαρτ[/size]

Η επικείμενη πρόσληψη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Ρεάλ Μαδρίτης όπως είναι φυσικό αναμένεται να φέρει αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Ένας από αυτούς δεν αποκλείεται να είναι ο Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ για τον οποίο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει το ποσό των 20 εκατ. λιρών.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ψάχνει τον αντικαταστάτη του Πολ Σκόουλς και μετά τις δυσκολίες που συνάντησε για την απόκτηση του Μίκελ Αρτέτα από την Έβερτον, στράφηκε στην περίπτωση του Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρει το ποσό των 23, 3 εκατ. ευρώ στν Ρεάλ για να κάνει δικό της τον Ολλανδό αστέρα.

Ο 27χρονος άσος αποτέλεσε από τους καλύτερους παίκτες των Μαδριλένων στην άσχημη φετινή χρονιά αλλά ο ερχομός του Ζοσέ Μουρίνιο δεν αποκλείεται να οδηγήσει τον Φαν ντερ Φάαρτ μακριά από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

:think: :think: :think: :think: :think: :think:
αν ειναι να'ρθει ο τζεραρντ

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
Δεν μένει ο Ολλανδός στη Ρεάλ. Δε νομίζω ότι ταιριάζει στισς τακτικές του Μουρίνιο, από πέρυσι ήθελαν να τον δώσουν και τέλος αν ξαναπάρουν έστω και τους μισούς από όσους κατά καιρούς έχουν ακουστεί...τότε πρέπει να πουλήσουν και τίποτα...!

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Δεν μένει ο Ολλανδός στη Ρεάλ. Δε νομίζω ότι ταιριάζει στισς τακτικές του Μουρίνιο, από πέρυσι ήθελαν να τον δώσουν και τέλος αν ξαναπάρουν έστω και τους μισούς από όσους κατά καιρούς έχουν ακουστεί...τότε πρέπει να πουλήσουν και τίποτα...!
+1
κουραζει τη μπαλα και ειναι αργος..
υ.γ.γκαγκο,χιγκουαιν,ντρεντε,βαν ντερ φαρτ,αρμπελοα,γκαρει,ισως και μπενζεμα αν ερθει σοβαρη προταση

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
+1
κουραζει τη μπαλα και ειναι αργος..
υ.γ.γκαγκο,χιγκουαιν,ντρεντε,βαν ντερ φαρτ,αρμπελοα,γκαρει,ισως και μπενζεμα αν ερθει σοβαρη προταση

Τον Ντρέντε τον χρειάζεται ως καβάτζα από τα άκρα σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί/κουραστεί. ου΄τεα Αρμελόα θα δώσει! (ξέρεις πρέπει να χει και πάγκο!)

Προβλέπω Γκάγκο, Βαν ντερ Φαρτ, Ιγκουαίν, Μαμαντού Ντιαρά, Γκούτι, Ραούλ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βλέπουν την πόρτα της εξόδου. Επίσης...Εχεις ΛΥΣΣΆΞΕΙ με τον Μπενζεμά! Εχει ακόμα 5χρόνια συμβόλαιο, και είναι πολύ καλός παίκτης! Σκέτη ατυχία η φετινή χρονιά του!

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Τον Ντρέντε τον χρειάζεται ως καβάτζα από τα άκρα σε περίπτωση που κάποιος τραυματιστεί/κουραστεί. ου΄τεα Αρμελόα θα δώσει! (ξέρεις πρέπει να χει και πάγκο!)

Προβλέπω Γκάγκο, Βαν ντερ Φαρτ, Ιγκουαίν, Μαμαντού Ντιαρά, Γκούτι, Ραούλ, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να βλέπουν την πόρτα της εξόδου. Επίσης...Εχεις ΛΥΣΣΆΞΕΙ με τον Μπενζεμά! Εχει ακόμα 5χρόνια συμβόλαιο, και είναι πολύ καλός παίκτης! Σκέτη ατυχία η φετινή χρονιά του!
γκουτι,ραουλ θα φυγουν ελευθεροι ρε...
ή ο ντρεντε ή ο αρμπελοα λογικα θα πουληθουν(ειτε θα'ναι ανταλλαγματα)...οχι και οι δυο..
ο μπενζεμα ειναι περιφερειακος-δευτερος επιθετικος...εκει εχεις κακα-ροναλντο...στραικερ θες..καλο θα'ταν να φυγει για να φερει χρημα...
υ.γ.για ντιαρα μην εισαι σιγουρος...ο μου πιστευει σε αραπιδες που κανουν τη βρωμικη δουλεια...θα τον κρατησει για παγκο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom