Ο Μουρινιο ερχεται στην Βασιλισσα και φερνει μαζι του τον Στηβεν Τζεραρντ απο το Λιβερπουλ.....ε ρε γλεντιααααα !!!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 165K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Ειναι αγγλοκαυλος ο στιβ ρε,σε καμια τσελσι θα παειΟ Μουρινιο ερχεται στην Βασιλισσα και φερνει μαζι του τον Στηβεν Τζεραρντ απο το Λιβερπουλ.....ε ρε γλεντιααααα !!!!
Επισκέπτης
Βρε ομάδα δεν γινόσαστε μην το ψάχνεις!!!Ο Μουρινιο ερχεται στην Βασιλισσα και φερνει μαζι του τον Στηβεν Τζεραρντ απο το Λιβερπουλ.....ε ρε γλεντιααααα !!!!
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Αμα δουλεψει ο τρελος ναι,αλλα θα χρειαστει χρονο,και στην ιντερ ειταν περσυ και πειρε αρχιδια ενω φετοςΒρε ομάδα δεν γινόσαστε μην το ψάχνεις!!!
Βρε ομάδα δεν γινόσαστε μην το ψάχνεις!!!
...αρχισες να ανησυχεις , ετσι ?? Η φωτογραφια κατα την απονομη ολα τα λεφτα HALA MADRID
Συνημμένα
hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
1)Φλερτάρει Μαικόν η Ρεάλ
Έτοιμος να ακολουθήσει το δρομολόγιο Μιλάνο-Μαδρίτη, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μαικόν. Πρόταση στην πρωταθλήτρια Ευρώπης θα καταθέσουν προσεχώς οι «Μερένχες».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ο Ντάγκλας Μαικόν... θα ακολουθήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Όπως αναφέρει η «Marca», οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του δεξιού μπακ χαφ της Ίντερ.
«Θα μείνω στην Ίντερ, καθώς έχω συμβόλαιο. Όμως, αν ο προπονητής μού ζητούσε να πάω μαζί του στη Ρεάλ, θα πρέπει να δούμε αν θα με αφήσει ελεύθερο ο πρόεδρος» τόνισε ο παίκτης.
2) Και Ντε Ρόσι η Ρεάλ!
Κάθε μέρα και περισσότερο φαίνεται να πλησιάζει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, αφού ο Ιταλός άσος της Ρόμα σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο τις επόμενες μέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «μερένχες»!
Η άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Μαδρίτη σίγουρα θα κρύβει πολλές μεταγραφικές …εκπλήξεις για τους φίλους της Ρεάλ, αφού μετά το «φλερτ» που υπάρχει ανάμεσα στους «μερένχες» με τον Μαϊκόν, ο ισπανικός Τύπος σε δημοσιεύματα του θεωρεί κλεισμένη και την μεταγραφή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι!
«Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι πλησιάζει», είναι ο τίτλος της «Marca» που αποδεικνύει ότι πιθανότατα ο Ιταλός μέσος της Ρόμα θα φοράει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν.
Ο σύλλογος της Ρώμης αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και είναι αναπόφευκτο το γεγονός της πώλησης βασικών ποδοσφαιριστών, ώστε να μπουν έσοδα στα ταμεία της Ρόμα.
«Εάν η μεταγραφή μου σώσει την ομάδα, θα πάω. Θα φύγω από τη Ρώμη, μόνο εάν με αναγκάσουν. Αλλά ξέρω πως εάν φύγω υπάρχει μόνο μία ομάδα: η Ρεάλ»
είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Ρόσι που πιθανότατα από την επόμενη σεζόν θα είναι κάτοικος Μαδρίτης και ένας από τους …«γκαλάκτικος».
Έτοιμος να ακολουθήσει το δρομολόγιο Μιλάνο-Μαδρίτη, προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Μαικόν. Πρόταση στην πρωταθλήτρια Ευρώπης θα καταθέσουν προσεχώς οι «Μερένχες».
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού Τύπου ο Ντάγκλας Μαικόν... θα ακολουθήσει τον Ζοσέ Μουρίνιο στο Σαντιάγο Μπερναμπέου. Όπως αναφέρει η «Marca», οι Μαδριλένοι είναι έτοιμοι να καταθέσουν πρόταση ύψους 30 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του δεξιού μπακ χαφ της Ίντερ.
«Θα μείνω στην Ίντερ, καθώς έχω συμβόλαιο. Όμως, αν ο προπονητής μού ζητούσε να πάω μαζί του στη Ρεάλ, θα πρέπει να δούμε αν θα με αφήσει ελεύθερο ο πρόεδρος» τόνισε ο παίκτης.
2) Και Ντε Ρόσι η Ρεάλ!
Κάθε μέρα και περισσότερο φαίνεται να πλησιάζει στην Ρεάλ Μαδρίτης ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, αφού ο Ιταλός άσος της Ρόμα σύμφωνα με τον Ισπανικό Τύπο τις επόμενες μέρες θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «μερένχες»!
Η άφιξη του Ζοσέ Μουρίνιο στην Μαδρίτη σίγουρα θα κρύβει πολλές μεταγραφικές …εκπλήξεις για τους φίλους της Ρεάλ, αφού μετά το «φλερτ» που υπάρχει ανάμεσα στους «μερένχες» με τον Μαϊκόν, ο ισπανικός Τύπος σε δημοσιεύματα του θεωρεί κλεισμένη και την μεταγραφή του Ντανιέλε Ντε Ρόσι!
«Ο Ντανιέλε ντε Ρόσι πλησιάζει», είναι ο τίτλος της «Marca» που αποδεικνύει ότι πιθανότατα ο Ιταλός μέσος της Ρόμα θα φοράει την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης την επόμενη σεζόν.
Ο σύλλογος της Ρώμης αντιμετωπίζει αρκετά οικονομικά προβλήματα και είναι αναπόφευκτο το γεγονός της πώλησης βασικών ποδοσφαιριστών, ώστε να μπουν έσοδα στα ταμεία της Ρόμα.
«Εάν η μεταγραφή μου σώσει την ομάδα, θα πάω. Θα φύγω από τη Ρώμη, μόνο εάν με αναγκάσουν. Αλλά ξέρω πως εάν φύγω υπάρχει μόνο μία ομάδα: η Ρεάλ»
είπε χαρακτηριστικά ο Ντε Ρόσι που πιθανότατα από την επόμενη σεζόν θα είναι κάτοικος Μαδρίτης και ένας από τους …«γκαλάκτικος».
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Για Λαμπάρντ-Τζέραρντ έχουμε τίποτα καινούργιο;
Δε νομίζω να αφήσει εκτός το αγαπημένο του παιδί ο Μουρίνιο.
Για Λαμπάρντ-Τζέραρντ έχουμε τίποτα καινούργιο;
..ειναι και αυτοι μεσα στους στοχους του Μουρινιο....το δημοσιευμα μιλα και για Ashley Cole , Maikon....
..το σιγουρο ειναι οτι η Βασιλισσα θα μονοπωλησει το ενδιαφερον μας και αυτο το καλοκαιρι....
Συνημμένα
Επισκέπτης
Η Ρεαλ θέλει έναν εξαιρετικό αμυντικό χαφ και ένα αριστερο μπακ επιπέδου Roberto Carlos,και με τον Μουρίνιο στον πάγκο θα σαρώνει τον έναν τίτλο μετά τον άλλο
HALA MADRID
HALA MADRID
Η Ρεαλ θέλει έναν εξαιρετικό αμυντικό χαφ και ένα αριστερο μπακ επιπέδου Roberto Carlos,και με τον Μουρίνιο στον πάγκο θα σαρώνει τον έναν τίτλο μετά τον άλλο
HALA MADRID
Αρχισαμε............Να τη η πρωτη μεταγραφη.....
Επισκέπτης
Ελπίζω να κάνουν μεταγραφές ουσίας και όχι φανέλας για να πάει μπροστά η ομάδα.Ο Di Maria καλός είναι,αλλά δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά...
raboo
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
εγω βλεπω μεγαλη πατατα το χα-μουρινιο στη ρεαλ με το αμυντικο ποδοσφαιρο που παιζει θα ξενερωσουν ολοι στη μαδριτη...δεν ταιριαζει στο στυλ της ομαδας που η ιστορια της εχει συνδεθει με τα γκολ και το θεαμα...ειναι σαν να το βαλεις προπονητη στην εθνικη βραζιλιας...γινεται???
Επισκέπτης
Ο κόσμος δεν αντέχει όμως να βλέπει την ομάδα χωρίς τίτλους...
εγω βλεπω μεγαλη πατατα το χα-μουρινιο στη ρεαλ με το αμυντικο ποδοσφαιρο που παιζει θα ξενερωσουν ολοι στη μαδριτη...δεν ταιριαζει στο στυλ της ομαδας που η ιστορια της εχει συνδεθει με τα γκολ και το θεαμα...ειναι σαν να το βαλεις προπονητη στην εθνικη βραζιλιας...γινεται???
...δικαιολογημενες οι ανησυχες σου......ας μην ξεχναμε οτι ο Καπελο ειχε παρει πρωταθλημα και τον απελυσαν για αυτον ακριβως τον λογο , οτι η ομαδα δεν προσφερε θεαμα.......και ο Μουρινιο δεν γουσταρει αμφισβητηση , εκρηγνυται ευκολα.......απο την Ιταλια φευγει επειδη τον επρηξαν οι Ιταλοι δημοσιογραφοι.....
milfslover
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 38
- Πόντοι
- 4.175
θα γαμησει ο ζοζε θα τα φτιαξει τα πραματα και θα βλεπουμε και μπαλιτσαεγω βλεπω μεγαλη πατατα το χα-μουρινιο στη ρεαλ με το αμυντικο ποδοσφαιρο που παιζει θα ξενερωσουν ολοι στη μαδριτη...δεν ταιριαζει στο στυλ της ομαδας που η ιστορια της εχει συνδεθει με τα γκολ και το θεαμα...ειναι σαν να το βαλεις προπονητη στην εθνικη βραζιλιας...γινεται???
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Πως γίνεται να βάζει τα πιο πολλά γκολ στο πρωτάθλημα η ομάδα του και να τον κατηγορούμε για κακό τουμπούρι τύπου Ρεχάγκελ-Σάντος, ακόμα δεν το έχω καταλάβει.εγω βλεπω μεγαλη πατατα το χα-μουρινιο στη ρεαλ με το αμυντικο ποδοσφαιρο που παιζει θα ξενερωσουν ολοι στη μαδριτη...δεν ταιριαζει στο στυλ της ομαδας που η ιστορια της εχει συνδεθει με τα γκολ και το θεαμα...ειναι σαν να το βαλεις προπονητη στην εθνικη βραζιλιας...γινεται???
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Το βρήκες!Τον καημένο τον είχανε βάλει στο μάτι!απο την Ιταλια φευγει επειδη τον επρηξαν οι Ιταλοι δημοσιογραφοι.....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Με την Κάλιαρι θα παίξει ταμπούρι από την οποία έχει 20πλάσιο μπάτζετ?Πως γίνεται να βάζει τα πιο πολλά γκολ στο πρωτάθλημα η ομάδα του και να τον κατηγορούμε για κακό τουμπούρι τύπου Ρεχάγκελ-Σάντος, ακόμα δεν το έχω καταλάβει.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 766
- Εμφανίσεις
- 20K
- Απαντήσεις
- 2
- Εμφανίσεις
- 945
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις