Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
γκουτι,ραουλ θα φυγουν ελευθεροι ρε...
ή ο ντρεντε ή ο αρμπελοα λογικα θα πουληθουν(ειτε θα'ναι ανταλλαγματα)...οχι και οι δυο..
ο μπενζεμα ειναι περιφερειακος-δευτερος επιθετικος...εκει εχεις κακα-ροναλντο...στραικερ θες..καλο θα'ταν να φυγει για να φερει χρημα...
υ.γ.για ντιαρα μην εισαι σιγουρος...ο μου πιστευει σε αραπιδες που κανουν τη βρωμικη δουλεια...θα τον κρατησει για παγκο..

επίσης έχει ήδη φύγει και ο Μετσέλντερ.

Αν πούμε ότι ο Μουρίνιο παίξει με έναν επιθετικό... οι Κακά/Ρονάλντο ΔΕΝ θα ναι στη θέση που λες...
Υποθετικά πάντα...
Τέρμα: Κασίγιας
Αμυνα: Πέπε, Αλμπιόλ, Ράμος (αριστερά, μπορεί να παίξει άνετα), Μαικόν (ο λόγος που πήγε ο Ράμος αριστερά)
Κέντρο: Αλόνσο+Τζέρανντ/Λαμπαρντ/Ντε-Ρόσσι/Κόουλ (νομίζω αυτοί έχουν ακουστεί) Με λίγα λόγια 3στο κέντο)
Πλάγια: Αριστερά: Κακά, Δεδιά: Ρονάλντο
Επίθεση...Εχει ακουστεί Ρούνει που εγώ προσωπικά δεν το πολυπιστεύω...Αρα αν δεν βάλει τον λίγο για μένα Ιγκουαίν του μένει ο Μπενζεμά (ο σωματότυπός του του επιτρέπει ΑΝΕΤΑ να ναι κεντρικός επιθετικός).

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
επίσης έχει ήδη φύγει και ο Μετσέλντερ.

Αν πούμε ότι ο Μουρίνιο παίξει με έναν επιθετικό... οι Κακά/Ρονάλντο ΔΕΝ θα ναι στη θέση που λες...
Υποθετικά πάντα...
Τέρμα: Κασίγιας
Αμυνα: Πέπε, Αλμπιόλ, Ράμος (αριστερά, μπορεί να παίξει άνετα), Μαικόν (ο λόγος που πήγε ο Ράμος αριστερά)
Κέντρο: Αλόνσο+Τζέρανντ/Λαμπαρντ/Ντε-Ρόσσι/Κόουλ (νομίζω αυτοί έχουν ακουστεί) Με λίγα λόγια 3στο κέντο)
Πλάγια: Αριστερά: Κακά, Δεδιά: Ρονάλντο
Επίθεση...Εχει ακουστεί Ρούνει που εγώ προσωπικά δεν το πολυπιστεύω...Αρα αν δεν βάλει τον λίγο για μένα Ιγκουαίν του μένει ο Μπενζεμά (ο σωματότυπός του του επιτρέπει ΑΝΕΤΑ να ναι κεντρικός επιθετικός).
οτι θα παιξει με εναν ειναι σιγουρο..
και αυτος ο ενας ΔΕΝ γινεται να'ναι ο μπενζεμα......σε ενα 4-4-2 μπορουσε να παιξει δευτερο φορ..
υ.γ.ο κακα παιζει συνηθως πισω απο το φορ..εκει ειναι η θεση του...αλλα πισω απο φορ τυπου ιντζαγκι-φορλαν,οχι μπενζεμα που ειναι μονιμως εκτος περιοχης!
ο ροναλντο παιζει παντου...
υ.γ.1.αν αποκτηθει ο μαικον ο ραμος θα μετατοπιστει στο κεντρο της αμυνας...δεξιοποδαρο αριστερο μπακ βαζει μονο ο ρεχαγκελ!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.540
Πόντοι
17.885
οτι θα παιξει με εναν ειναι σιγουρο..
και αυτος ο ενας ΔΕΝ γινεται να'ναι ο μπενζεμα......σε ενα 4-4-2 μπορουσε να παιξει δευτερο φορ..
υ.γ.ο κακα παιζει συνηθως πισω απο το φορ..εκει ειναι η θεση του...αλλα πισω απο φορ τυπου ιντζαγκι-φορλαν,οχι μπενζεμα που ειναι μονιμως εκτος περιοχης!
ο ροναλντο παιζει παντου...
υ.γ.1.αν αποκτηθει ο μαικον ο ραμος θα μετατοπιστει στο κεντρο της αμυνας...δεξιοποδαρο αριστερο μπακ βαζει μονο ο ρεχαγκελ!

Αν πάρουν Ντι Μαρία, που παίζει από Αριστερά τότε ναι ο Κακά θα παίξει επιθετικός Μέσος που λες... Για τον Ράμος κρατάω τις επιφυλάξεις μου πάνω σε αυτό που λες...αλλά anyway....
Αρα καταλήγουμε ότι ο Μπενζεμά τρώει πάγκο, κάτι που δεν το πολυπιστεύω, αλλά καταλήγουμε ΣΙΓΟΥΡΑ ότι θέλει να πάρει και επιθετικό...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γκουτι,ραουλ θα φυγουν ελευθεροι ρε...

άμπαλλε εδώ είσαι και δω είμαι.
ο θεός σου ο πορτοπουτάνας γιός δεν παίζει για να φτιάξει ομάδες αλλά για να καβλώνει τον εγωισμό του.
ο Ραούλ και ο Γκούτι ακόμα και στα 40 τους ταιριάζουν κουτί στο παιχνίδι που κάνει.

Οταν μάθεις ότι ανανέωσαν θυμήσου να σε ξαναχύσω στη μάπα με τα έγχρωμα αρχίδια μου. ένα μπλάου κι ένα γκράνα.....

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
άμπαλλε εδώ είσαι και δω είμαι.
ο θεός σου ο πορτοπουτάνας γιός δεν παίζει για να φτιάξει ομάδες αλλά για να καβλώνει τον εγωισμό του.
ο Ραούλ και ο Γκούτι ακόμα και στα 40 τους ταιριάζουν κουτί στο παιχνίδι που κάνει.

Οταν μάθεις ότι ανανέωσαν θυμήσου να σε ξαναχύσω στη μάπα με τα έγχρωμα αρχίδια μου. ένα μπλάου κι ένα γκράνα.....
το

Καλα νταξ,χαλασε τα δακτυλακια σου πληκτρολογωντας, να μαθεις μπαλλα στα ακατοικητα..

Λες και ο Ζανεττι που τον ειχε σημαια ηταν πιτσιρικι,μπροστα σε Ραουλ και Γκουτι

Αν κατι καλο εβγαλε η Ρεαλ τωρα τελευταια ειναι αυτοι οι δυο
  Μπαρτσελονιστας ειπαμε,αλλα εχω και σεβασμο εκει που πρεπει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  Καλα νταξ,χαλασε τα δακτυλακια σου πληκτρολογωντας, να μαθεις μπαλλα στα ακατοικητα..

Λες και ο Ζανεττι που τον ειχε σημαια ηταν πιτσιρικι,μπροστα σε Ραουλ και Γκουτι

Αν κατι καλο εβγαλε η Ρεαλ τωρα τελευταια ειναι αυτοι οι δυο
  Μπαρτσελονιστας ειπαμε,αλλα εχω και σεβασμο εκει που πρεπει

αααααχχαχαχαχαχαχααχαχχααχαααααααα
δεν έχουν απογαλακτιστεί ακόμα τα βυζανιάρικα και κάνουν μεταγραφές και συστήματα στην υπερομάδα που θα χτίσει ο γκα-ζόζε.

αααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
θ αρχίσουν οι σερί γκέλες όπως στην Ιταλία και θα φύγει με ελικόπτερο μέσα απ το χορτάρι........
ο ταραμάς νομίζει ότι πάει σε ομάδα με άμαπλλους φιλάθλους και απρωτάθλητη ιστορία όπως η τσέλσι και η ιντερ...

αααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαααααααα

συνεχίστε να με διασκεδάζετε ρε μπιμπερόπουλοι..........

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
θ αρχίσουν οι σερί γκέλες όπως στην Ιταλία

ξερεις τι θυμηθηκα ρε συ
  οταν τον βγαλαμε δευτερο στον ομιλο,φωναζε και ωρυοτανε οτι ο Παναθηναικος παιζει
  αντιποδοσφαιρο,το πουστρακι....

χου ρε πορτοπουτανας υιε

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  ξερεις τι θυμηθηκα ρε συ
  οταν τον βγαλαμε δευτερο στον ομιλο,φωναζε και ωρυοτανε οτι ο Παναθηναικος παιζει
  αντιποδοσφαιρο,το πουστρακι....

χου ρε πορτοπουτανας υιε

ααααααααααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχα πάρε να καμαρώσεις....

Υ.Γ.
μπιμπερόπουλε η φετινή Ιντερ βασίστηκε στον Σνάιντερ και τον Μιλίτο δλδ το ποδοσφαιρικό άλτερ έγκο των Γκούτι και Ραούλ.
Αλλά αυτοί μένουν ελεύθεροι είπαμε.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχαα

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
Υ.Γ.
μπιμπερόπουλε η φετινή Ιντερ βασίστηκε στον Σνάιντερ και τον Μιλίτο δλδ το ποδοσφαιρικό άλτερ έγκο των Γκούτι και Ραούλ.
Αλλά αυτοί μένουν ελεύθεροι είπαμε.
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχχααχχααχαα

...επισης και η σεμιναριου (και παραγωγικου ..)επιπεδου διπλα αμυνα ζωνης,αψογα εκτελεσμενη
  και πειθαρχημενη...

Μιλαμε οτι ειναι το απαυγασμα του επιθετικου ποδοσφαιρου

Κατα τα αλλα το αρχιδι ελεγε οτι η Μπαρτσα επρεπε να φαει πεντε γκολ στην Ιταλια

Με τα φαντασματα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αλλη μια φορα...

χου ρε κοντοσβουρι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
  ...επισης και η σεμιναριου (και παραγωγικου ..)επιπεδου διπλα αμυνα ζωνης,αψογα εκτελεσμενη
  και πειθαρχημενη...

Μιλαμε οτι ειναι το απαυγασμα του επιθετικου ποδοσφαιρου

Κατα τα αλλα το αρχιδι ελεγε οτι η Μπαρτσα επρεπε να φαει πεντε γκολ στην Ιταλια

Με τα φαντασματα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Αλλη μια φορα...

χου ρε κοντοσβουρι

μια χαρά του κατσαν όλα (τού κατσαν?)
ο ριμπερί εκτός, 2 πέναλτυ κατάπιαν τυχαία οι διαιτητές, ένα με μπάρτσα κι ένα μπάγιερν (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΒΟΛΕΥ Ο ΜΑΙΚΟΝ ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ) συν το ακυρωθέν γκολ της μπάρτσα με το χέρι κολλημένο στην κοιλιά και τη μπάλλα χτύπημα απ το ένα μέτρο....
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και τυχαία του κατσε να έχει από κοινού εστιατόριο με τον διαιτητή του πρώτου αγώνα με μπάρτσα.
ααααααααααααααααχχααχαχαχχααχχααχχαχα πουστάκι θα ξανά-ρθεις στο Κάμπ νου να δω πώς θα φύγεις...........

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ο ριμπερί εκτός, 2 πέναλτυ κατάπιαν τυχαία οι διαιτητές, ένα με μπάρτσα κι ένα μπάγιερν (ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ ΒΟΛΕΥ Ο ΜΑΙΚΟΝ ΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ) συν το ακυρωθέν γκολ της μπάρτσα με το χέρι κολλημένο στην κοιλιά και τη μπάλλα χτύπημα απ το ένα μέτρο....
ααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και τυχαία του κατσε να έχει από κοινού εστιατόριο με τον διαιτητή του πρώτου αγώνα με μπάρτσα.
ααααααααααααααααχχααχαχαχχααχχααχχαχα πουστάκι θα ξανά-ρθεις στο Κάμπ νου να δω πώς θα φύγεις...........

κατσε να ερθει ΟΑΚΑ και να φαει-λεει- πουτσα απο τα βαζελια
  εκει να δεις γελιο

ααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
αααααχχαχαχαχαχαχααχαχχααχαααααααα
δεν έχουν απογαλακτιστεί ακόμα τα βυζανιάρικα και κάνουν μεταγραφές και συστήματα στην υπερομάδα που θα χτίσει ο γκα-ζόζε.

αααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαααααα
θ αρχίσουν οι σερί γκέλες όπως στην Ιταλία και θα φύγει με ελικόπτερο μέσα απ το χορτάρι........
ο ταραμάς νομίζει ότι πάει σε ομάδα με άμαπλλους φιλάθλους και απρωτάθλητη ιστορία όπως η τσέλσι και η ιντερ...

αααααααααααχχαχααχχαχαχαχαχαααααααα

συνεχίστε να με διασκεδάζετε ρε μπιμπερόπουλοι..........

persona κλάαααααααααααψεεεεεεεεεεεεεε!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
[size=15pt] Η Ρεάλ του Μουρίνιο![/size]

Μπορεί ακόμα ο Ζοσέ Μουρίνιο να μην έχει υπογράψει με την Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θα πρέπει να λογίζεται ήδη ως τεχνικός των Μαδριλένων. Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε για την ομάδα που οραματίζεται, ενώ δεν άφησε ασχολιάστα και τα λεγόμενα του Ζουάν Λαπόρτα.

Ο Μουρίνιο έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα Αs

Για την Ρεάλ που ονειρεύεται

«Η δική μου Ρεάλ θα είναι μια ισορροπημένη ομάδα. Για να κατακτήσεις τίτλους πρέπει να γνωρίζεις τις δυνάμεις και τις αδυναμίες σου και να δουλεύεις συλλογικά. Για να πάρεις τρόπαια πρέπει να κερδίζεις και για να κερδίζεις πρέπει να παίζεις καλά. Θα δημιουργήσουμε τη δική μας αγωνιστική ταυτότητα και δεν θα μιμηθούμε κανέναν. Μας περιμένει σκληρή δουλειά. Πηγαίνω στην ομάδα με ταπεινότητα, αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που θέλω να αλλάξω. Για παράδειγμα οι προπονήσεις δεν θα είναι ανοικτές οι προπονήσεις καθημερινά, αλλά μία ημέρα για τον Τύπο και τον κόσμο».

Για τους Γκούτι και Ραούλ

«Στους βετεράνους αξίζει να είναι χαρούμενοι και αυτό μπορεί να γίνει είτε παίζοντας σε άλλη ομάδα είτε αναλαμβάνοντας έναν άλλο ρόλο στην ομάδα που ήταν το σπίτι τους για τόσα χρόνια. Υπάρχουν λίγοι Μαλντίνι και Ζανέτι και ένας παίκτης πρέπει να είναι ειλικρινής απέναντι στον εαυτό του και την ομάδα του. Ο Γκούτι ο ίδιος αποχαιρέτησε τους φιλάθλους της Ρεάλ, με τον Ραούλ, που είναι ήσυχος τύπος και δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του, θα πρέπει να μιλήσω από κοντά».

Για τον Κακά

«Ο Κακά είχε κάποιους τραυματισμούς κι έχασε την αυτοπεποίθησή του, αλλά δεν πιστεύω πως θα έχει πρόβλημα να επανέλθει στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Ένας παίκτης πρέπει να έχει καλή ψυχολογία για να αποδώσει όπως μπορεί».

Και άμυνα η Ρεάλ

«Όπως οι επιθετικοί θέλουν οι άλλες γραμμές να δουλεύουν για αυτούς, έτσι θα υπάρχουν στιγμές στη διάρκεια ενός αγώνα ή της σεζόν που θα πρέπει να θυσιαστούν για το καλό της ομάδας. Είναι δύσκολο να είσαι καλύτερος από τον αντίπαλό σου για 90 λεπτά».

Οπαδός της Ρεάλ

«Δεν είμαι εχθρός κανενός. Δεν είμαι ούτε αντι-Μίλαν, ούτε αντι-Μπαρτσελόνα ή αντι-Ατλέτικο. Είμαι οπαδός της Ίντερ και τώρα θα είμαι οπαδός της Ρεάλ».

Η απάντηση στον Λαπόρτα

«Ο γιος μου δεν είναι Μπαρτσελόνα, είναι οπαδός της ομάδας που δουλεύει ο πατέρας του και της ομάδας που σέβεται τον πατέρα του. Δεν μπορεί να υποστηρίζει μία ομάδα που ο κόσμος της έβριζε τον πατέρα του για 90 λεπτά».

Για τον αντίπαλό του, τον [size=6pt]Γιόζεπ Γκουαρντιόλα
[/size]

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Γκουαρντιόλα. Τον γνωρίζω πολλά χρόνια, έχουμε εξαιρετική σχέση και τον σέβομαι πολύ».

Για το που θα ενισχυθεί η Ρεάλ

«Θέλω τρεις με τέσσερις αμυντικογενείς παίκτες, αλλά θα πρέπει να βελτιωθούμε και στην επίθεση».

Για τις μεταγραφικές φήμες

«Ο Μιλίτο είναι ένας επιθετικός που τα έχει όλα. Όμως σαν ένας παίκτης που έχει γράψει ιστορία με την Ίντερ, δεν θα πρέπει να τον αφήσουν να φύγει. Φυσικά και θα ήθελα τον Μιλίτο, αλλά θα πρέπει να μείνει, να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να βγάλει κι άλλα λεφτά. Ο Μαϊκόν είναι ένα θαύμα της φύσης, πολύ ποιοτικός παίκτης που πετυχαίνει 6-7 γκολ κάθε σεζόν. Δεν λέω ότι δεν θα τον ήθελα, αλλά θεωρώ πως ο Σέρχιο Ράμος μπορεί να γίνει από τους κορυφαίους μπακ στον κόσμο.

Ο Ντι Μαρία είναι ένας φανταστικός παίκτης, αλλά αγωνίζεται σε ένα μικρότερο πρωτάθλημα και έχω αμφιβολίες για το αν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός πιο δυνατού πρωταθλήματος. Αν μπορούμε να τον αποκτήσουμε σε λογικό τιμή, αξίζει να ρισκάρουμε και να τον πάρουμε, αλλά αν τα χρήματα που απαιτούνται είναι υπερβολικά, δεν μου αρέσει οι ομάδες μου να δίνουν τρελά ποσά για παίκτες.(τα λεγα απο χθες αυτα... :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:)
Είναι απίθανο να αποκτήσουμε τον Ντε Ρόσι. Η Ρόμα είναι ο Τότι και ο Ντε Ρόσι. Ο πρώτος σύντομα θα τελειώσει την καριέρα του και θα αναλάβει να συνεχίσει ο Ντε Ρόσι».

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
συν το ακυρωθέν γκολ της μπάρτσα με το χέρι κολλημένο στην κοιλιά και τη μπάλλα χτύπημα απ το ένα μέτρο....

Σε έτσουξε που αποκλειστήκατε από μακακία του Τούρε;; :zfuck:
Έχουμε κ' άλλα παλτά να σας πουλήσουμε φέτος. :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom