Kαι επειδή εγώ είμαι "παπάρας" και δεν ξέρω. Και επειδή εγώ έγινα Real επειδή έχει πολλές κούπες (γιατί στα 11 σου που σε πηγαίνει ο πατέρας σου στο Bernabeu, εσύ δεν βλέπεις το τεράστιο γήπεδο αλλά περιμένεις πως και πως να γυρίσεις στην Ελλάδα να δείς αν αυτή η ομάδα έχει αρκετές κούπες για να την υποστιρίξεις....) ξαναρωτάω.
Η Bilbao που επίσης θεωρώ γραφική με όλες τις ανοησίες για ανεξαρτητοποίηση απο την "ΚΑΚΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ" γιατί δεν στηρίζεται σε:
αλλά μόνο σε γηγενείς; Γιατί αυτοί οι επαναστάτες έχουν budget 60 εκατομμυρια και οι καταλανοί επαναστάτες έχουν budget 400; Γιατί οι Καταλανοί επαναστάτες μας τα έχουν κάνει τσουρέκια για την χορηγία της ιερής καταλανικής φανέλας και οι συνολικές χορηγίες τους είναι 4 φορές το ελληνικό πρωτάθλημα.
Τι είναι καλύτερο; Το Ναι έχω χορηγό την BWIN με x εκατομμύρια που κάνει η Real ή το ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΓΙΑΤΙ H BARCA EINAI PANV APO ENA CLUB και δεν βαζω χορηγο στην φανελα... αλλα φέρε 400 εκατομμύρια απο άλλες χορηγίες
Και τα δεν τους αφήνουν κομπλεξικό "καταλανάκι" με αφήνουν αδιάφορο. Πολοί παίχτες αρνήθηκαν να παίξουν σε εθνικές σε διάφορα αθλήματα. Απο Σλοβάκους που ήθελα να παίξουν στην Τσεχία, απο Ελληνορώσσους που ήθελαν να αποφύγουν τον στρατό για το NBA (Tσακαλίδης/οf)... Aπλά κάποιοι στις δηλώσεις είναι επαναστάτες και στην payment day είναι υπάλληλοι.
Λογικό είναι. Όταν δηλώνουν Més que un club εσύ με αποκαλείς παπάρα και χαίρεσαι
αλλά όταν έρχεται η ώρα να πάρουν τα 200.000 της εβδομάδας, ξαφνικά είναι απλώς ένα club... Εσύ πάλι ακόμα με αποκαλείς παπάρα!!!!!
Εύγε