Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 160 άτομα (0 μέλη και 160 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130
OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εγω θυμαμαι το 99 το ζιοβανι με το ζαχοβιτς που ειχαν κανει τον πατο του ικερ σαν 2ευρω παντως :grin: ηταν στα ξεκινηματα του τοτε
οτι θυμαται χαιρεται ο καθενας....
τα ταληρα τα ξεχασες.. :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
φιλε ρεβο13 τα παντα ειναι θεμα μαρκετινγκ...
αυτο εχουν αυτο πουλανε...απο οτι φαινεται ομως το νοημα το'χεις πιασει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η ιστορία ΠΑΠΑΡΑ ενός συλλόγου δε γράφεται επειδή κάποιος μπαμπάς πήγε έναν πιτσιρίκο στο μπερναΠΕΟΥ και τον έκανε ρεάλ.

η μπάρτσα είναι απραπάνω από ποδοσφαιρική ομάδα γιατί πρόεδρός της έχει δολοφονηθεί για τις πολιτικές του τοποθετήσεις.
πρώτα μάθε ιστορία ποδοσφαιρου και μετά τράβα και το παιδάκι σου στο μπερναΠΕΟΥ να γίνει ρεάλ.
Αλλά να του λες όλη την Αληθεια. Οχι μόνο τα κύπελλα.......

περαστικά φασιστάκια πουστάκια.
δε σας γαμάω.
Ζήτω η πουτάνα της ΜΑΔΡΙΤΗΣ με ΣΗΜΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ.

Υ.Γ.
Είναι αστείο να κάνεις διάλογο με τυπάκια που έγιναν ρεάλ επειδή πήγαν στα 11 στο μπερναΠΕΟΥ. Κατά τα λοιπά το πιο λαοφιλές άθλημα του πλανήτη έχει άξιο αντιπρόσωπο ομάδα με σήμα τα ΑΝΑΚΤΟΡΑ και τη ΧΟΥΝΤΑ.

δε σας γαμάω λέμε ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΩΛΟΤΡΙΒΕΣΤΕ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
εγω θυμαμαι το 99 το ζιοβανι με το ζαχοβιτς που ειχαν κανει τον πατο του ικερ σαν 2ευρω παντως :grin: ηταν στα ξεκινηματα του τοτε
O Zιο τους εχει γαμηση και οταν ηταν στην Μπαρτσα  :fuck1:

nintendorevo13

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η ιστορία ΠΑΠΑΡΑ ενός συλλόγου δε γράφεται επειδή κάποιος μπαμπάς πήγε έναν πιτσιρίκο στο μπερναΠΕΟΥ και τον έκανε ρεάλ.

η μπάρτσα είναι απραπάνω από ποδοσφαιρική ομάδα γιατί πρόεδρός της έχει δολοφονηθεί για τις πολιτικές του τοποθετήσεις.
πρώτα μάθε ιστορία ποδοσφαιρου και μετά τράβα και το παιδάκι σου στο μπερναΠΕΟΥ να γίνει ρεάλ.
Αλλά να του λες όλη την Αληθεια. Οχι μόνο τα κύπελλα.......

Πρώτον το όλο θέμα το ανέφερα διότι πρέπει να καταλάβεις οτι κάποιοι δεν έγιναν Real επειδή διάβασαν κάπου τον αριθμό των τροπαίων της.

περαστικά φασιστάκια πουστάκια.
δε σας γαμάω.
Ζήτω η πουτάνα της ΜΑΔΡΙΤΗΣ με ΣΗΜΑ ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ.

Δεύτερον πολύ κόπλεξ... Πάρα πολύ όμως... Να υποθέσω ότι είσαι και ΠΑΟΚ και για όλα φταίει η "κακιά πουτάνα γαμημένη Αθήνα";

Απ΄ότι καταλαβαίνω δεν είναι ούτε η Real ούτε ο Φρανκο ούτε τίποτα. Είσαι απλά ένα κομπλεξικό παιδάκι που επειδή δεν σου είναι αρκετό αυτό που έχεις (μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ομάδα που όμως είναι απλά αυτό. Μια ποδοσφαιρική ομάδα και τίποτα άλλο) επικεντρώνεσαι στα καλά της και ρίχνεις όλες τις αποτυχίες τις σε δικτατορίες, δολοφονίες και γραφικότητες για ανεξαρτησίες. Για να μην πω ότι δεν απάντησες σε τίποτα απο αυτά που έγραψα...

Μείνε λοιπόν με την επανάστασή σου, το mes que un club σου, τις ελπίδες σου για αυτονομία/ανεξαρτησία και κάτσε να διακυρίσεις ότι είσαι καταλανός επαναστάτης παίζοντας με την ισπανική σημαία, στο ισπανικό πρωτάθλημα και βγάζοντας δισεκατομμύρια απο αυτό...
Εσύ σαν "1personanongrata" βρίζε όσο θες... Αυτό δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι πάντα θα είστε δεύτεροι και πάντα θα είστε οι ψεύτικοι επαναστάτες που βασίζεστε σε ανόητες ηθικολογίες για να κάνετε τον κόσμο να συμπαθεί.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
έλα άμπαλλε...τηρουμένων των αναλογιών ο Κασίγιας είναι ια την Ευρώπη ότι ο Κηπουρός για το ελληνικό πρωτάθλημα
βγάλε τα συμπεράσματά σου.

....τι  ειναι αυτα  που  γραφεις  ρε ?   Μαζεψου  επιτελους  , σταματα  τους  χαρακτηρισμους  και   μαθε να  μην  εκφραζεσαι  με   την  απολυτοτητα   της   μοναδικης   αυθεντιας   σε  οτι   θεμα   προκυψει   στο   bourdela.com..............μονο   ως  ιεροσυλια   μπορω  να  χαρακτηρισω   τον συσχετισμο   με  τον  συνταξιουχο κηπουρο  του  Κεφαλαριου...........μαθε  να   σεβεσαι   μεγαλες   αξιες  οπως  εμεις   υποκλινομαστε   στον  Μεσι    γιατι θα  ποσταρω    τους   προσωπικους  τιτλους  του  Κασιγιας  που   του  εχουν  αποδοθει  και  θα  διαβαζεις   μεχρι  τα  μεσανυχτα.....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Μείνε λοιπόν με την επανάστασή σου, το mes que un club σου, τις ελπίδες σου για αυτονομία/ανεξαρτησία και κάτσε να διακυρίσεις ότι είσαι καταλανός επαναστάτης παίζοντας με την ισπανική σημαία, στο ισπανικό πρωτάθλημα και βγάζοντας δισεκατομμύρια απο αυτό...
Εσύ σαν "1personanongrata" βρίζε όσο θες... Αυτό δεν θα αλλάξει το γεγονός ότι πάντα θα είστε δεύτεροι και πάντα θα είστε οι ψεύτικοι επαναστάτες που βασίζεστε σε ανόητες ηθικολογίες για να κάνετε τον κόσμο να συμπαθεί.

.....πες  τα  μεγαλε , πες  τα .....ολοι  οι  επαναστατες  της  συμφορας   εγινα   οπαδοι  της  Μπαρτσα.............περιμενω   να  βγει   στο   thread  να  μιλησει   για  την  ιδρυση  του  αναρχοκομμουνισμου   στην  Βαρκελωνη   ο  Κοροβεσης , ο  Ψαριανος  ,  Χριστοδουλος  Ξηρος  απο  την  στενη   και  ολοι   οι  θεωρητικοι  του  ελληνικου  ανταρτικου  πολεων  :2funny: :grin: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Εν τω μεταξύ , κάποιοι έχουν αρχίσει να λένε ότι είναι σχετικά μύθος αυτό το "Η Ρεάλ ήταν η ομάδα του Φράνκο και η κυνηγημένη Μπαρτσελόνα που έκανε αντίσταση...". Και οι δύο ομάδες ευνοήθηκαν από το καθεστώς.
Ισχύει, εσείς που ξέρετε ?

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
....τι  ειναι αυτα  που  γραφεις  ρε ?   Μαζεψου  επιτελους  , σταματα  τους  χαρακτηρισμους  και   μαθε να  μην  εκφραζεσαι  με   την  απολυτοτητα   της   μοναδικης   αυθεντιας   σε  οτι   θεμα   προκυψει   στο   bourdela.com..............μονο   ως  ιεροσυλια   μπορω  να  χαρακτηρισω   τον συσχετισμο   με  τον  συνταξιουχο κηπουρο  του  Κεφαλαριου...........μαθε  να   σεβεσαι   μεγαλες   αξιες  οπως  εμεις   υποκλινομαστε   στον  Μεσι    γιατι θα  ποσταρω    τους   προσωπικους  τιτλους  του  Κασιγιας  που   του  εχουν  αποδοθει  και  θα  διαβαζεις   μεχρι  τα  μεσανυχτα.....
μην απαντας σε ποστ που ξεχειλιζουν απο εμπαθεια.
αυτο ηταν ποστ επιπεδου σουπερλιγκ,που αφορουσε παικτη παγκοσμιας κλασης.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Kαι επειδή εγώ είμαι "παπάρας" και δεν ξέρω. Και επειδή εγώ έγινα Real επειδή έχει πολλές κούπες (γιατί στα 11 σου που σε πηγαίνει ο πατέρας σου στο Bernabeu, εσύ δεν βλέπεις το τεράστιο γήπεδο αλλά περιμένεις πως και πως να γυρίσεις στην Ελλάδα να δείς αν αυτή η ομάδα έχει αρκετές κούπες για να την υποστιρίξεις....) ξαναρωτάω.

Η Bilbao που επίσης θεωρώ γραφική με όλες τις ανοησίες για ανεξαρτητοποίηση απο την "ΚΑΚΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ" γιατί δεν στηρίζεται σε:
αλλά μόνο σε γηγενείς; Γιατί αυτοί οι επαναστάτες έχουν budget 60 εκατομμυρια και οι καταλανοί επαναστάτες έχουν budget 400; Γιατί οι Καταλανοί επαναστάτες μας τα έχουν κάνει τσουρέκια για την χορηγία της ιερής καταλανικής φανέλας και οι συνολικές χορηγίες τους είναι 4 φορές το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τι είναι καλύτερο; Το Ναι έχω χορηγό την BWIN με x εκατομμύρια που κάνει η Real ή το ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΓΙΑΤΙ H BARCA EINAI PANV APO ENA CLUB και δεν βαζω χορηγο στην φανελα... αλλα φέρε 400 εκατομμύρια απο άλλες χορηγίες

Και τα δεν τους αφήνουν κομπλεξικό "καταλανάκι" με αφήνουν αδιάφορο. Πολοί παίχτες αρνήθηκαν να παίξουν σε εθνικές σε διάφορα αθλήματα. Απο Σλοβάκους που ήθελα να παίξουν στην Τσεχία, απο Ελληνορώσσους που ήθελαν να αποφύγουν τον στρατό για το NBA (Tσακαλίδης/οf)... Aπλά κάποιοι στις δηλώσεις είναι επαναστάτες και στην payment day είναι υπάλληλοι.

Λογικό είναι. Όταν δηλώνουν Més que un club εσύ με αποκαλείς παπάρα και χαίρεσαι  :rockon: αλλά όταν έρχεται η ώρα να πάρουν τα 200.000 της εβδομάδας, ξαφνικά είναι απλώς ένα club... Εσύ πάλι ακόμα με αποκαλείς παπάρα!!!!!

Εύγε

Θα πρότεινα να διαβάσεις σχετικά με την ιστορία της Καταλωνίας και τον ρόλο που έπαιξε το καθεστώς στις 2 αυτές ομάδες.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Εν τω μεταξύ , κάποιοι έχουν αρχίσει να λένε ότι είναι σχετικά μύθος αυτό το "Η Ρεάλ ήταν η ομάδα του Φράνκο και η κυνηγημένη Μπαρτσελόνα που έκανε αντίσταση...". Και οι δύο ομάδες ευνοήθηκαν από το καθεστώς.

Φιλε  ,  ειμαι  της  αποψης  οτι  μονο  αν   διαβασεις  πολλα  ιστορικα  βιβλια  απο  συγγραφεις  διαφορετικης  πολιτικης τοποθετησης  θα  βγαλεις  ακρη.......εδω  υπαρχουν   βιβλια  που  γραφουν  οτι  μπουχεσες  τυπου Ανδρεα Παπανδρεου  , Καραμανλη και  Μητσοτακη  εκαναν    αγωνα κατα  της  χουντας  ενω  ηταν  στο  Παρισι  και  δεν αναφερονται  πουθενα  ανθρωποι  που  εκαναν  αποπειρα δολοφονιας κατα του Παπαδοπουλου......υπαρχει και ο σχετικος ορος  "αυτοεξοριστος".........ειναι  πολυ  τυχερος  αυτος που μαιθαινει την ιστορια  απο ανθρωπους που βιωσαν τα γεγονοτα....

nintendorevo13

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0

Αδερφέ κανείς δεν αρνείται ότι η Real ευνοήθηκε απο το καθεστώς του Φράνκο (εκτός απο κάποιους τυφλωμένους...). Αλλά απο εκεί μέχρι το "ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Η REAL ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ/ΒΑΣΙΛΙΑ/ΔΟΥΚΑ/ΥΠΟΥΡΓΟ/ΤΡΙΤΟΞΑΔΕΡΦΟ του βουλευτή και η καημένη η Barcelona παλεύει μόνη της για τα δίκαια του κόσμου" έχει διαφορά... Αμα είναι να φτιάξουμε και εδώ μια Barca να σωθεί η χώρα απο το δημόσιο χρεός...

Edit: Dimis δεν διαφωνώ. Πιστεύω ακράδαντα ότι η περίοδος Franco ήταν κάτι το τραγικό για την Ισπανία. Και ναι η Καταλονία αγωνίστικε. Αλλά άλλο αυτό άλλο να βάζεις κάθε αποτυχία της ομάδας σου στην κακιά Μαδρίτη και στον κακό δικτάτορα πριν 50 χρόνια...

Ωραία ρε παιδιά... Και ΠΑΟ είμαι... Για το ότι είμαστε χωρίς τίτλο τόσα χρόνια φταίει ο Hitler...

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Φιλε  ,  ειμαι  της  αποψης  οτι  μονο  αν  διαβασεις  πολλα  ιστορικα  βιβλια  απο  συγγραφεις  διαφορετικης  πολιτικης τοποθετησης  θα  βγαλεις  ακρη..
Συμφωνώ. Και όχι μόνο αυτό αλλά το πάω και παραπέρα. Εγώ σαν πάγια αρχή μου έχω να μην έχω άποψη για ένα γεγονός αν δεν το ζήσω ο ίδιος, δεν πα να διαβάσω 150 διαφορετικές  βιβλιογραφίες... Πάντως μου κάνει εντύπωση ο Φράνκο να κυνήγησε την Μπαρτσελόνα. Ως γνωστόν, οι διάφοροι δικτάτορες και τυραννίσκοι κοιτάνε να τα πάνε καλά με τις ομάδες , επειδή έχουν λαϊκό έρεισμα , για να αυξάνουν τη δημοτικότητά τους...
Υ.Γ. Σε φαντάζομαι στον τελικό του 1996 ΠΑΟ-Μπάρτσα. Η καλύτερή σου . Θα κέρναγες την άλλη μέρα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Υ.Γ. Σε φαντάζομαι στον τελικό του 1996 ΠΑΟ-Μπάρτσα. Η καλύτερή σου . Θα κέρναγες την άλλη μέρα

......ατελειωτη   ΚΑΒΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ  :rockon: :rockon:

....ειδικα  στο  μπασκετ  τι  πουτσες  εχει  φαει  σε  final-4  αυτη  η  ομαδα.........αυτη  και  ο  Αυτοκρατορας(χαχαχαχα  :jerking:) Αρης  απιστευτοι  looser

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom