1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
κλάψε Καρλίτο-μπουρίτο δε σε γαμάω άλλο.
κλαψε και συ..κοιτα να δεις ποτε πηρες τα περισοτερα!!!!επι δικτατοριας!!!!!και το λες και δεν ντρεπεσαι .μετα τη χουντα δεν ειδες τελικο για τα επομενα 30 χρονια κακομοιρη
κλάψε Καρλίτο-μπουρίτο δε σε γαμάω άλλο.
......διακρινω μια νευρικοτητα σημερα περσονα........τι εγινε , νιωθεις να ερχεται η ψωλια φετος ? Που πας ρε με επιθετικους την μαυρη Γαλλιδουλα που παιζει χαντμπολ για να βαλει γκολ και το παιδι με την κορδελα στα μαλλια ??
σσσσσσσσσσσσσσσσσ!Συγγνώμη που επεμβαίνω . Δεν είμαι ούτε Ρεάλ, ούτε Μπαρτσελόνα. Αλλά , ρε παιδιά , δεν συγκρίνονται τα δυο κλαμπ. Πλάκα κάνουμε ? Η (αντιπαθέστατη για μένα) Ρεάλ έχει 3 καράβια κύπελλα ....
σσσσσσσσσσσσσσσσσ!
παραγκα!
πολυ το μελετας το φετινο..της Μπάρτσα.....
μη χαλιέσαι....
έρχομαι σπίτι να με ΞΑΝΑφιλοξενήσεις όπως πέρσι..........
Τέλος έχει καταντήσει λίγο γραφικό το όλο θέμα με την Καταλονία.. Αν ρε παιδιά τα παλικάρια δεν γουστάρουν την Ισπανία (αφού άλλωστε υπάρχει και εθνική καταλονίας) γιατί παίζουν στην εθνική Ισπανίας και πήραν και έναν σκασμό λεφτά απο το Euro; Γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στο CL; Καλή η επανάσταση αλλά μάλλον όχι τόσο καλή όσο τα bonus και τα πριμ της Uefa ε; Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.
Πωπω ρε παίδες.. OK η Barcelona για μένα είναι ακόμα φαβορί παρ΄ότι πλέον η Real είναι απο πάνω για πολλούς λόγους (ποιό δεμένη ομάδα, πληρέστερη σε γραμμές που η Real υστερεί κτλ κτλ) αλλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι πολύ κόπλεξ με την Real... Και μάλιστα πολύ κόμπλεξ σε μια περίοδο (μιλάω για τα τελευταία χρόνια) που αντικειμενικά (και ως φανατικός μαδριλένος για πάνω απο 15 χρόνια με πονάει να το παραδέχομαι) η Barcelona είναι καλύτερη της Real και πρωταθλήτρια. Δηλαδή αν η Real πάρει πρωτάθλημα/CL φέτος τι κόπλεξ θα βγάλετε; Και δεν θέλω να ακούσω αηδίες για παράγκες γιατί φέτος ειδικά όσα σφυρίγματα πήρε η Real (που πήρε) άλλα τόσα, αν όχι περισότερα πήρε και η "επαναστάτρια" Barcelona.
Τέλος έχει καταντήσει λίγο γραφικό το όλο θέμα με την Καταλονία.. Αν ρε παιδιά τα παλικάρια δεν γουστάρουν την Ισπανία (αφού άλλωστε υπάρχει και εθνική καταλονίας) γιατί παίζουν στην εθνική Ισπανίας και πήραν και έναν σκασμό λεφτά απο το Euro; Γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στο CL; Καλή η επανάσταση αλλά μάλλον όχι τόσο καλή όσο τα bonus και τα πριμ της Uefa ε; Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.
ρεάλ η γαμιόλα της ευρώπης με τα 6 από τα 9 της κύπελλα την εποχή που έπαιζαν 10 ομάδες στο πρωταθλητριών!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!'
Άσε που και ο γυναικείος πληθυσμός γουστάρει τον κασίγιας ίκερ ίκερ κλαψομούνι γιατί είναι πιό γοητευτικός!
Οταν ειταν ο μπουφον στα καλα του ο κασιγιας είταν παντα δευτερος!!.....τσεκαρε αυτο το βιντεο ρε μεγαλε ειδημονα αναλυτη του ποδοσφαιρου.....
.....τσεκαρε αυτο το βιντεο ρε μεγαλε ειδημονα αναλυτη του ποδοσφαιρου....
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ....
Η μεγαλύτερη παραγωγική μηχανή της Ισπανίας είναι στην Καταλονια....
Αλλά πού να εξηγέις σε τυπάκια που είναι Ρεάλ επειδή έχει πολλές κούπες.......
αλλά μόνο σε γηγενείς; Γιατί αυτοί οι επαναστάτες έχουν budget 60 εκατομμυρια και οι καταλανοί επαναστάτες έχουν budget 400; Γιατί οι Καταλανοί επαναστάτες μας τα έχουν κάνει τσουρέκια για την χορηγία της ιερής καταλανικής φανέλας και οι συνολικές χορηγίες τους είναι 4 φορές το ελληνικό πρωτάθλημα.[move]Κροιφ, Μαραντονα, ρομαριο, Ροναλντο, Ροναλντινιο[/move]