Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κλάψε Καρλίτο-μπουρίτο δε σε γαμάω άλλο.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
κοιτα να δεις ποτε πηρες τα περισοτερα!!!!επι δικτατοριας!!!!!και το λες και δεν ντρεπεσαι .μετα τη χουντα δεν ειδες τελικο για τα επομενα 30 χρονια κακομοιρη :s&m_2:
κλαψε και συ..
στο μπερναμπεου θα μπω με τα τανκς φετο..
ο κριστιανο στο πρωτο αρμα...

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
κλάψε Καρλίτο-μπουρίτο δε σε γαμάω άλλο.
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

......διακρινω  μια  νευρικοτητα  σημερα  περσονα........τι  εγινε ,  νιωθεις   να   ερχεται  η   ψωλια  φετος  :2funny: ?    Που  πας  ρε  με   επιθετικους  την   μαυρη  Γαλλιδουλα   που  παιζει  χαντμπολ   για  να  βαλει  γκολ   και  το  παιδι  με  την   κορδελα    στα  μαλλια ?? 

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Συγγνώμη που επεμβαίνω . Δεν είμαι ούτε Ρεάλ, ούτε Μπαρτσελόνα. Αλλά , ρε παιδιά , δεν συγκρίνονται τα δυο κλαμπ. Πλάκα κάνουμε ? Η (αντιπαθέστατη για μένα) Ρεάλ έχει 3 καράβια κύπελλα ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
......διακρινω  μια  νευρικοτητα  σημερα  περσονα........τι  εγινε ,  νιωθεις   να   ερχεται  η   ψωλια  φετος  :2funny: ?    Που  πας  ρε  με   επιθετικους  την   μαυρη  Γαλλιδουλα   που  παιζει  χαντμπολ   για  να  βαλει  γκολ   και  το  παιδι  με  την   κορδελα    στα  μαλλια ?? 

κοίτα να περάσεις την τετάρτη τον Πλατινί και τα λέμε από βδομάδα πάλι.

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Συγγνώμη που επεμβαίνω . Δεν είμαι ούτε Ρεάλ, ούτε Μπαρτσελόνα. Αλλά , ρε παιδιά , δεν συγκρίνονται τα δυο κλαμπ. Πλάκα κάνουμε ? Η (αντιπαθέστατη για μένα) Ρεάλ έχει 3 καράβια κύπελλα ....
σσσσσσσσσσσσσσσσσ!
παραγκα!

nintendorevo13

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πωπω ρε παίδες.. OK η Barcelona για μένα είναι ακόμα φαβορί παρ΄ότι πλέον η Real είναι απο πάνω για πολλούς λόγους (ποιό δεμένη ομάδα, πληρέστερη σε γραμμές που η Real υστερεί κτλ κτλ) αλλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι πολύ κόπλεξ με την Real... Και μάλιστα πολύ κόμπλεξ σε μια περίοδο (μιλάω για τα τελευταία χρόνια) που αντικειμενικά (και ως φανατικός μαδριλένος για πάνω απο 15 χρόνια με πονάει να το παραδέχομαι) η Barcelona είναι καλύτερη της Real και πρωταθλήτρια. Δηλαδή αν η Real πάρει πρωτάθλημα/CL φέτος τι κόπλεξ θα βγάλετε; Και δεν θέλω να ακούσω αηδίες για παράγκες γιατί φέτος ειδικά όσα σφυρίγματα πήρε η Real (που πήρε) άλλα τόσα, αν όχι περισότερα πήρε και η "επαναστάτρια" Barcelona.

Τέλος έχει καταντήσει λίγο γραφικό το όλο θέμα με την Καταλονία.. Αν ρε παιδιά τα παλικάρια δεν γουστάρουν την Ισπανία (αφού άλλωστε υπάρχει και εθνική καταλονίας) γιατί παίζουν στην εθνική Ισπανίας και πήραν και έναν σκασμό λεφτά απο το Euro; Γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στο CL; Καλή η επανάσταση αλλά μάλλον όχι τόσο καλή όσο τα bonus και τα πριμ της Uefa ε; Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τέλος έχει καταντήσει λίγο γραφικό το όλο θέμα με την Καταλονία.. Αν ρε παιδιά τα παλικάρια δεν γουστάρουν την Ισπανία (αφού άλλωστε υπάρχει και εθνική καταλονίας) γιατί παίζουν στην εθνική Ισπανίας και πήραν και έναν σκασμό λεφτά απο το Euro; Γιατί παίζουν στο πρωτάθλημα Ισπανίας και στο CL; Καλή η επανάσταση αλλά μάλλον όχι τόσο καλή όσο τα bonus και τα πριμ της Uefa ε; Λέω εγώ τώρα με το φτωχό μου το μυαλό.

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ....
Η μεγαλύτερη παραγωγική μηχανή της Ισπανίας είναι στην Καταλονια....
Αλλά πού να εξηγέις σε τυπάκια που είναι Ρεάλ επειδή έχει πολλές κούπες.......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρεάλ η γαμιόλα της ευρώπης με τα 6 από τα 9 της κύπελλα την εποχή που έπαιζαν 10 ομάδες στο πρωταθλητριών!αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!'Α ρε πουθενάδες δε θα σας κολλήσει ο λισάντρο και ο γκομίς 2 ζεστές πούτσες την τετάρτη να το γιορτάσει ο πλανήτης όλος?Άσε που και ο γυναικείος πληθυσμός γουστάρει τον κασίγιας ίκερ ίκερ κλαψομούνι γιατί είναι πιό γοητευτικός!Γαμιέται η ρεάλ μαδρίτης

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Πωπω ρε παίδες.. OK η Barcelona για μένα είναι ακόμα φαβορί παρ΄ότι πλέον η Real είναι απο πάνω για πολλούς λόγους (ποιό δεμένη ομάδα, πληρέστερη σε γραμμές που η Real υστερεί κτλ κτλ) αλλά αυτό που παρατηρώ είναι ότι πολύ κόπλεξ με την Real... Και μάλιστα πολύ κόμπλεξ σε μια περίοδο (μιλάω για τα τελευταία χρόνια) που αντικειμενικά (και ως φανατικός μαδριλένος για πάνω απο 15 χρόνια με πονάει να το παραδέχομαι) η Barcelona είναι καλύτερη της Real και πρωταθλήτρια. Δηλαδή αν η Real πάρει πρωτάθλημα/CL φέτος τι κόπλεξ θα βγάλετε; Και δεν θέλω να ακούσω αηδίες για παράγκες γιατί φέτος ειδικά όσα σφυρίγματα πήρε η Real (που πήρε) άλλα τόσα, αν όχι περισότερα πήρε και η "επαναστάτρια" Barcelona.

.....μακαρι  να  ειχαν  κι  αλλοι  το  "φτωχο"  σου  το  μυαλο   ρε  μαγκα......τα  ειπες  ολα   σε   λιγες  γραμμες ;)

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Άσε που και ο γυναικείος πληθυσμός γουστάρει τον κασίγιας ίκερ ίκερ κλαψομούνι γιατί είναι πιό γοητευτικός!

.....τσεκαρε  αυτο  το  βιντεο   ρε  μεγαλε  ειδημονα  αναλυτη  του  ποδοσφαιρου.....

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
847
Πόντοι
96
μην την ψαχνεται δεν παιρνει ουτε πρωταθλημα ουτε cl η ρεαλ

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
ειταν η επι τας

Zwrzetos7

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
16
εγω θυμαμαι το 99 το ζιοβανι με το ζαχοβιτς που ειχαν κανει τον πατο του ικερ σαν 2ευρω παντως :grin: ηταν στα ξεκινηματα του τοτε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
.....τσεκαρε  αυτο  το  βιντεο  ρε  μεγαλε  ειδημονα  αναλυτη  του  ποδοσφαιρου....

έλα άμπαλλε...τηρουμένων των αναλογιών ο Κασίγιας είναι ια την Ευρώπη ότι ο Κηπουρός για το ελληνικό πρωτάθλημα
βγάλε τα συμπεράσματά σου.

nintendorevo13

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ....
Η μεγαλύτερη παραγωγική μηχανή της Ισπανίας είναι στην Καταλονια....
Αλλά πού να εξηγέις σε τυπάκια που είναι Ρεάλ επειδή έχει πολλές κούπες.......

Kαι επειδή εγώ είμαι "παπάρας" και δεν ξέρω. Και επειδή εγώ έγινα Real επειδή έχει πολλές κούπες (γιατί στα 11 σου που σε πηγαίνει ο πατέρας σου στο Bernabeu, εσύ δεν βλέπεις το τεράστιο γήπεδο αλλά περιμένεις πως και πως να γυρίσεις στην Ελλάδα να δείς αν αυτή η ομάδα έχει αρκετές κούπες για να την υποστιρίξεις....) ξαναρωτάω.

Η Bilbao που επίσης θεωρώ γραφική με όλες τις ανοησίες για ανεξαρτητοποίηση απο την "ΚΑΚΗ ΜΑΔΡΙΤΗ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΗ" γιατί δεν στηρίζεται σε:

[move]Κροιφ, Μαραντονα, ρομαριο, Ροναλντο, Ροναλντινιο[/move]
αλλά μόνο σε γηγενείς; Γιατί αυτοί οι επαναστάτες έχουν budget 60 εκατομμυρια και οι καταλανοί επαναστάτες έχουν budget 400; Γιατί οι Καταλανοί επαναστάτες μας τα έχουν κάνει τσουρέκια για την χορηγία της ιερής καταλανικής φανέλας και οι συνολικές χορηγίες τους είναι 4 φορές το ελληνικό πρωτάθλημα.

Τι είναι καλύτερο; Το Ναι έχω χορηγό την BWIN με x εκατομμύρια που κάνει η Real ή το ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΓΝΟΙ ΓΙΑΤΙ H BARCA EINAI PANV APO ENA CLUB και δεν βαζω χορηγο στην φανελα... αλλα φέρε 400 εκατομμύρια απο άλλες χορηγίες

Και τα δεν τους αφήνουν κομπλεξικό "καταλανάκι" με αφήνουν αδιάφορο. Πολοί παίχτες αρνήθηκαν να παίξουν σε εθνικές σε διάφορα αθλήματα. Απο Σλοβάκους που ήθελα να παίξουν στην Τσεχία, απο Ελληνορώσσους που ήθελαν να αποφύγουν τον στρατό για το NBA (Tσακαλίδης/οf)... Aπλά κάποιοι στις δηλώσεις είναι επαναστάτες και στην payment day είναι υπάλληλοι.

Λογικό είναι. Όταν δηλώνουν Més que un club εσύ με αποκαλείς παπάρα και χαίρεσαι  :rockon: αλλά όταν έρχεται η ώρα να πάρουν τα 200.000 της εβδομάδας, ξαφνικά είναι απλώς ένα club... Εσύ πάλι ακόμα με αποκαλείς παπάρα!!!!!

Εύγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom