Νέα

Ρεάλ Μαδρίτης,η βασίλισσα της Ευρώπης!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hitman21
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 165K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cristiano Ronaldo VS Ronaldo Luís Nazário de Lima

• Cr7

Ψήφοι: 45 34,6%
  • R9

Ψήφοι: 85 65,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    130

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
για την αμυνα τα λεω και μονος μου..
εγιναν λαθη το καλοκαιρι...για αυτο και δε θεωρω τη ρεαλ φαβορι για το τσαμπιονι...
με 2 προσθηκες το καλοκαιρι,θα'ναι πληρης....αν και πιστευω οτι μεσοαμυντικα ειναι το μεγαλυτερο προβλημα...καλος ο τσαμπι,αλλα χρειαζεται και ενας παικτης για τη βρωμικη δουλεια  :s&m_1:
υ.γ.o χιγουαιν ειναι σιγουρα πανω απο 1.80 :think:...και ξερει και μπαλα...
υ.γ.1.ουτε εσυ δεν το πιστευεις το τελευταιο...
και το ματσ του πρωτου γυρου ειχα πολλες ευκαιριες να το παρω...
δε λεω πως θα κερδισω ανετα,αλλα ειμαι φαβορι.
και ο βάζελος φαβορί είναι στο ντέρμπι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχεις τύχη. είσαι ελάχιστα δουλεμένη ομάδα με τεράστια διαφορά ποιότητας στις γραμμές και στη διασύνδεσή τους.

όταν θα ξαναφας 4-5 φέτος α είμαι εδώ να σου θυμίσω αυτό το ποστ.

ο Ιγκουαίν είναι 1.80 με ή χωρίς τις γόβες;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ....
Αστο στη ΝΙΡΒΑΝΑ του το παιδί....
Είναι πιο γλυκιά μετά η ψωλιά.... :zfuck:

μιλάμε για την απόλυτη ΠΟΥΤΑΝΑ.
έχει φάει πρόσφατα ΨΩΛΙΑ ΕΞΑΣΦΑΙΡΗ μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ και βγάζει και γλώσσααααααααααααααααααααααααα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
έλα ρε με τον κάθε ΑΜΠΑΛΛΟ που γίνεται οπαδός επειδή έχει τα πιο πολλά κυπελλα και τις πιο ακριβές μεταγραφες.

σχεδόν ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΟ νούμερο 10 που έχει βγάλει ο πλανήτης ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ.
Τι να λέμε ΤΩΡΑ.
Ακόμα και τον ΝτιΣΤΕΦΑΝΟ οι καριόληδες τον έκλεψαν με χούντα.........
Τέσπα, δε συζητάω με άτομα που ποστάρουν με ΚΕΝΑ στις ΛΕΞΕΙΣ για να ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ το νόημα.
Απλά όταν ΔΙΑΒΑΖΩ ΠΑΠΑΡΙΕΣ και ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΜΟΥΣ θα τους ΞΕΦΤΙΛΙΖΩ.
βρε αφου δεν ειχες αυτον
κλαψε και φαε σεφταλια
κλαψε και φαε σεφταλια
ο μεγαλυτερος παικτης επι γης...

Συνημμένα

• REAL ZINTAN FANELA.jpg
    REAL ZINTAN FANELA.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 25

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
γαμώ τη πουτάνα τη ρεάλ σας γαμώ!!!!!!!πουστρομάδα γαμημένη ήταν,είναι και θα είναι!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μιλάμε για την απόλυτη ΠΟΥΤΑΝΑ.
έχει φάει πρόσφατα ΨΩΛΙΑ ΕΞΑΣΦΑΙΡΗ μέσα στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ και βγάζει και γλώσσααααααααααααααααααααααααα
Εξω τη θέλω τη γλώσσα κι εγώ...
Μεγάλη καύλα το CIM...
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα

Υ.Γ.Από του χρόνου κομένα τα διαρκείας στη Ελληνικό ποδόσφαιορ(sic)...

Δυο ταξιδάκια στο Καμπ Νου και σχόλασε ο γάμος... :sunglasses:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
βρε αφου δεν ειχες αυτον
κλαψε και φαε σεφταλια
κλαψε και φαε σεφταλια
ο μεγαλυτερος παικτης επι γης...

είναι το μόνο που μου λείπει.
στη ζωή άμα είσαι μπάρτσα τα έχεις ΣΧΕΔΟΝ όλα.
άμα είσαι Ρεάλ τα αγοράζεις ΣΧΕΔΟΝ όλα.
ΟΛΑ εκτός από ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ.
αυτό είναι ο μεγάλος σου πόνος έναν αιώνα τώρα.
ΚΛΑΨΕ.

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
και ο βάζελος φαβορί είναι στο ντέρμπι.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχεις τύχη. είσαι ελάχιστα δουλεμένη ομάδα με τεράστια διαφορά ποιότητας στις γραμμές και στη διασύνδεσή τους.

όταν θα ξαναφας 4-5 φέτος α είμαι εδώ να σου θυμίσω αυτό το ποστ.

ο Ιγκουαίν είναι 1.80 με ή χωρίς τις γόβες;

θα το δουμε στο γηπεδο...
για τη διασυνδεση των γραμμων συμφωνω πως υστερω,αλλα αυτο ειναι το λογικο αν σκεφτεις οτι ειμαι καινουργια ομαδα...
υ.γ.δε φαινεται να'χεις συνειδητοποιησει κατι...4-5 ουτε στην εσπανιολ δεν εριξες φετος..
1-0 και κουτσα κουτσα τα παιρνεις τα περισσοτερα...τα κοζια αλλαζουν...
τελοσπαντων..κοντος ψαλμος...
υ.γ.1. 1,84 ντεκαβλε τον δινει το γουικι! :birdman:
υ.γ.2.πες στο μαιμουδελι που'χεις για τερμα να΄ρθει με τσιγκινο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα το δουμε στο γηπεδο...
για τη διασυνδεση των γραμμων συμφωνω πως υστερω,αλλα αυτο ειναι το λογικο αν σκεφτεις οτι ειμαι καινουργια ομαδα...
υ.γ.δε φαινεται να'χεις συνειδητοποιησει κατι...4-5 ουτε στην εσπανιολ δεν εριξες φετος..
1-0 και κουτσα κουτσα τα παιρνεις τα περισσοτερα...τα κοζια αλλαζουν...
τελοσπαντων..κοντος ψαλμος...
υ.γ.1. 1,84 ντεκαβλε τον δινει το γουικι! :birdman:
υ.γ.2.πες στο μαιμουδελι που'χεις για τερμα να΄ρθει με τσιγκινο.

έχεις να φτάσεις 5 χρόνια στους 8 της Ευρώπης. Εντωμεταξύ το έχω σηκώσει 2 φορές...

Ψυχολογικά έχεις αποκτήσει πλέον τα κόμπλεξ του βάζελου.........

ααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ραντεβού ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΟΥ ΣΤΑ ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑΣ.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
είναι το μόνο που μου λείπει.
στη ζωή άμα είσαι μπάρτσα τα έχεις ΣΧΕΔΟΝ όλα.
άμα είσαι Ρεάλ τα αγοράζεις ΣΧΕΔΟΝ όλα.
ΟΛΑ εκτός από ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΟΝΙΑ.
αυτό είναι ο μεγάλος σου πόνος έναν αιώνα τώρα.
ΚΛΑΨΕ.
μαλλον μονο εσυ σκεφτεσαι κατα τετοιο τροπο
καταλονια και αρχιδιες
που νομιζεις οτι ειμαστε ρε
στην δεκαετια του 20 που παιζαν για την φανελα,τον εν γενει ανδρικο εγωισμο,το ηθος και την ψυχη της μανας τους...
ρε μεχρι και ο φιγκο σε εφτυσε ρε.....
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
και του πετουσες μετα μοσχαροκεφαλες
αχαχαχααχαχαχχααχαχααχχααχαχα
κλαψε και φαε σεφταλιες
κλαψε και φαε σεφταλιες
υγ:ποσο πονεσε οταν εφτυσε την τιμημενη φανελα...

Συνημμένα

• _45027957_figo_416_get.jpg
    _45027957_figo_416_get.jpg
    27,1 KB · Εμφανίσεις: 23

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
μαλλον μονο εσυ σκεφτεσαι κατα τετοιο τροπο
καταλονια και αρχιδιες
που νομιζεις οτι ειμαστε ρε
στην δεκαετια του 20 που παιζαν για την φανελα,τον εν γενει ανδρικο εγωισμο,το ηθος και την ψυχη της μανας τους...
ρε μεχρι και ο φιγκο σε εφτυσε ρε.....
αχαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
και του πετουσες μετα μοσχαροκεφαλες
αχαχαχααχαχαχχααχαχααχχααχαχα
κλαψε και φαε σεφταλιες
κλαψε και φαε σεφταλιες
υγ:ποσο πονεσε οταν εφτυσε την τιμημενη φανελα...
ρε μαλακα γαιμακανο δεν σου εφτανε η περσινη ψωλια μεσα στο μπουρδελο σου :fuck2:ακομα γλωσσα βγαζεις και ερχεται και η συνεχεια φετος :s&m_2:

OP
OP
hitman21

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
έχεις να φτάσεις 5 χρόνια στους 8 της Ευρώπης. Εντωμεταξύ το έχω σηκώσει 2 φορές...

το πως το'χεις σηκωσει ειναι αλλη ιστορια..
γιατι ολοι εδω λοιδορουν τη ρεαλ για το φρανκο,αλλα τα εγκληματα που'χουν γινει ΚΑΙ στους δυο ημιτελικους που'χεις περασει ειναι
ιδιαζοντως ειδεχθη...
ελα και βλεπουμε... :zfuck:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

.....European Cup (9) 

1956  1957  1958  1959  1960  1966  1998  2000  2002

9    ρε   κακομοιρογλου...........

A study has crowned Real Madrid as the best club between 1901 and 2001...
Sep 10, 2009 1:32:24 PM

Photo GalleryZoomSantiago Bernabeu - Real Madrid (Goal.com)
Related Links
Teams
Real Madrid
Real Madrid have been named as the best club of the 20th century after an exhaustive study by the International Federation of Football History and Statistics (IFFHS).

The Spanish giants finished out in front of Juventus, who were second, while Barcelona, Milan and Bayern Munich completed the top five in the historic record books.

In recent seasons the IFFHS have judged clubs in order of merit, but have only done so in the Club World Ranking that began in 1991.

Demand was high for a ranking based on titles won, placings in competitions and other factors over the entire 20th century, and now the IFFHS have explained how they reached their conclusion.

"For some years now, the IFFHS has been asked by clubs, sports journalists and fans to determine the clubs of the century for the individual continents but on a realistic basis without imaginary values and subjective influences," the statement on the IFFHS website explains.

"The rankings published so far have been based on the number of titles won or placings or marathon tables in competitions.

"Because the Club World Ranking (by IFFHS) has been determined monthly only since January 1991, it cannot be used as the basis for determining the club of the century.

"The IFFHS has decided these continental clubs of the century and with it continental rankings of century to determine exclusively on the base of individual match results of the continental club competitions.

"The national competitions are merely a prerequisite to qualify for the continental club competitions. Intercontinental club competitions were not taken into consideration."

A point system saw clubs rewarded for their performances in the Champions League, UEFA Cup, European Cup Winners' Cup, Mitropa Cup, Copa Latina and the European Super Cup.

Below are the top ten clubs of the 20th century:

Points   Club
563.50   Real Madrid
466.00  Juventus
458.00  FC Barcelona
399.75  AC Milan
399.00  Bayern Munich
362.00  Inter
332.75  Ajax
300.25  Liverpool
299.00  Benfica
231.00  Anderlecht

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
.....European Cup (9)  

1956  1957  1958  1959  1960  1966  1998  2000  2002

9    ρε   κακομοιρογλου...........

A study has crowned Real Madrid as the best club between 1901 and 2001...
Sep 10, 2009 1:32:24 PM

Photo GalleryZoomSantiago Bernabeu - Real Madrid (Goal.com)
Related Links
Teams
Real Madrid
Real Madrid have been named as the best club of the 20th century after an exhaustive study by the International Federation of Football History and Statistics (IFFHS).

The Spanish giants finished out in front of Juventus, who were second, while Barcelona, Milan and Bayern Munich completed the top five in the historic record books.

In recent seasons the IFFHS have judged clubs in order of merit, but have only done so in the Club World Ranking that began in 1991.

Demand was high for a ranking based on titles won, placings in competitions and other factors over the entire 20th century, and now the IFFHS have explained how they reached their conclusion.

"For some years now, the IFFHS has been asked by clubs, sports journalists and fans to determine the clubs of the century for the individual continents but on a realistic basis without imaginary values and subjective influences," the statement on the IFFHS website explains.

"The rankings published so far have been based on the number of titles won or placings or marathon tables in competitions.

"Because the Club World Ranking (by IFFHS) has been determined monthly only since January 1991, it cannot be used as the basis for determining the club of the century.

"The IFFHS has decided these continental clubs of the century and with it continental rankings of century to determine exclusively on the base of individual match results of the continental club competitions.

"The national competitions are merely a prerequisite to qualify for the continental club competitions. Intercontinental club competitions were not taken into consideration."

A point system saw clubs rewarded for their performances in the Champions League, UEFA Cup, European Cup Winners' Cup, Mitropa Cup, Copa Latina and the European Super Cup.

Below are the top ten clubs of the 20th century:

Points   Club
563.50  Real Madrid
466.00  Juventus
458.00  FC Barcelona
399.75  AC Milan
399.00  Bayern Munich
362.00  Inter
332.75  Ajax
300.25  Liverpool
299.00  Benfica
231.00  Anderlecht
κοιτα να δεις ποτε πηρες τα περισοτερα!!!!επι δικτατοριας!!!!!και το λες και δεν ντρεπεσαι .μετα τη χουντα δεν ειδες τελικο για τα επομενα 30 χρονια κακομοιρη :s&m_2:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
κοιτα να δεις ποτε πηρες τα περισοτερα!!!!επι δικτατοριας!!!!!και το λες και δεν ντρεπεσαι .μετα τη χουντα δεν ειδες τελικο για τα επομενα 30 χρονια κακομοιρη :s&m_2:

.........εσυ  ρε κακομοιρη  ποσο  καιρο  ειχες  να  δεις  τελικο  πριν  απο την τελευταια μεγαλη ομαδα , καλα  πλακα  μας  κανεις ?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα γαιμακανο δεν σου εφτανε η περσινη ψωλια μεσα στο μπουρδελο σου :fuck2:ακομα γλωσσα βγαζεις και ερχεται και η συνεχεια φετος :s&m_2:
εγω με τον zidane ειμαι και τις ομαδες που επαιζε
δεν ειμαι ρεαλ

panthers3

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
.........εσυ  ρε κακομοιρη  ποσο  καιρο  ειχες  να  δεις  τελικο  πριν  απο την τελευταια μεγαλη ομαδα , καλα  πλακα  μας  κανεις ?
εγω οτι επερνα το επερνα γιατι ειχα ομαδαρα και μιλαγε ολος ο πλανητης δεν τα επερνα γιατι υπηρχαν προτεταγμενα οπλα και κλεμενοι παιχτες ;)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
εγω οτι επερνα το επερνα γιατι ειχα ομαδαρα και μιλαγε ολος ο πλανητης δεν τα επερνα γιατι υπηρχαν προτεταγμενα οπλα και κλεμενοι παιχτες ;)

.....ειπαμε  η  ομαδα  που  γκρεμισε  το  κατεστημενο  :jerking: :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κάτσε να δεις εσύ πόσο καιρό θα κάνεις......
αααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχα

Υ.Γ.
όσο είναι ο Πλατινί πρόεδρας τελικό ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΤΕ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΟΥΝΤΑ καριόλια.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom