EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.550
- Πόντοι
- 19.485
δεν εχεις καταλαβει ποια ομαδα υποστηριζεις εβιλ
τότε διαφώτισέ με...
δεν εχεις καταλαβει ποια ομαδα υποστηριζεις εβιλ
μονο οι οπαδοι του εδω μεσα φαινεται να μην το χουν καταλαβειναι,γινε ξεφτιλα σαν το βενγκερ που καθε χρονο του κοβουνε ταριφα και λεει και ευχαριστω..
τα ρανερ απ της γιουβε δεν τα χεις δει ουτε στον υπνο σου
τι να σε διαφωτισω ρε εβιλ...εδω προτεινεις επι της ουσιας να μπουμε μεσα και να αρχισουμε να κλωτσαμε..τότε διαφώτισέ με...
αυτο που ΔΕΝ καταλαβαινεις ουτε εσυ ουτε o pers ειναι οτι ΔΕΝ παιζει ρολο ο αντιπαλος με το συνολο που εχεις...ρε παπαριγκο θες να με σκασεις,που να σου καει το iphone;;;;
εχουν σχεση οι ενδεκαδες του Βενγκερ με το ροστερ της Ρεαλ;
εχει σχεση η πιτσιρικαρια του Βενγκερ (στην πλειοψηφια της..) με τα βαρια πυροβολα
μισου δις της Ρεαλ;
τοσο σκασμενος εισαι πια;
τι να σε διαφωτισω ρε εβιλ...εδω προτεινεις επι της ουσιας να μπουμε μεσα και να αρχισουμε να κλωτσαμε..
με σκοπο τι;; να κοψουμε τη μπαλα στο μεσι και στον ινιεστα;;
αν γινοταν κατι τετοιο θα ηταν η μεγαλητερη ΝΤΡΟΠΗ στην ιστορια του συλλλογου...
ουτε στο ερασιτεχνικο δε γινονται αυτα..αυτο που ΔΕΝ καταλαβαινεις ουτε εσυ ουτε o pers ειναι οτι ΔΕΝ παιζει ρολο ο αντιπαλος με το συνολο που εχεις...
μιλας για παιχτες που την τελευταια 3ετια εχουν παρει μουντιαλ,γιουρο,τσαμπιονι Π Ε Ρ Ι Π Α Τ Ο..
αυτο ειναι το "fenomeno"....και οποιος δεν το σεβαστει ξεφτιλιζεται...απλα πραγματα..
Τυπε το θεμα της μπαλας δεν το εχεις,οποτε μην εκφερεις αποψεις και γελαει και ο κοσμος.ναι το οτι η κατοχη της μπαλας ηταν 21%-79% υπερ της μπαρτσελονα η διαιτησια εφταιγε.δες τον τελικο του κυπελλου προσεκτικα,να δεις τι κλωτσιδια εριχναν οι ρεαλίστες και μετα πες μου εσυ ποιος παιζει με 12.Κανονικά την Τρίτη θα πρεπε η Ρεαλ να κατεβάσει την ακαδημία! Ετσι και αλλιώς χαμένη υπόθεση είναι, και εκεί κατά το 80' να πεφτε η κλωτσοπατινάδα του αιώνα! Καλώς η κακώς η Μπαρτσελόνα παίζει πάντα με 12! Μπορεί να γίνανε πολλά επί Φράνκο (τα οποία λόγω ηλικίας/αδιαφορίας γνωρίζω πολύ επιφανειακά), αλλά και τώρα γίνονται, με τη διαφορά ότι πλέον οι πόλεμοι/δικτατορίες κτλ κτλ είναι οικονομικοί/κοινωνικοί κτλ κτλ
Τυπε το θεμα της μπαλας δεν το εχεις,οποτε μην εκφερεις αποψεις και γελαει και ο κοσμος.ναι το οτι η κατοχη της μπαλας ηταν 21%-79% υπερ της μπαρτσελονα η διαιτησια εφταιγε.δες τον τελικο του κυπελλου προσεκτικα,να δεις τι κλωτσιδια εριχναν οι ρεαλίστες και μετα πες μου εσυ ποιος παιζει με 12.
αυτο δεν ειναι πνευμα madridista ομως...αυτοια όχι, όταν μιλάς με μένα fair play και μαλακίες ΔΕΝ υπάρχουν! ΟΛΑ μα ΟΛΑ κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Ολα είναι ζούγκλα και όλα τ άλλα είναι για να κάνουμε διάλογο κ να καυλαντίζουμε σε forum! Τουλάχιστον όταν πέφτουν κάτω και σφαδάζουν από πόνο ναι ναι αλήθεια!
αυτο δεν ειναι πνευμα madridista ομως...αυτοι
http://[URL unfurl="true"]www.123football.com/players/r/fernando-redondo/fernando-redondo.jpg[/img[/URL]]
[img]http://cheapinmadrid.files.wordpress.com/2010/11/real-madrid-fc-wallpaper-11-1024x7681.jpg
δε θα σκεφτονταν ποτε ετσι...
αυτοι ισως και να το καναν
γράψε λαθος. ιντερ ήθελα να γράψω. αν και αμφιταλαντεύομαι σε ιντερ και τσέλσι για την τελευταία δεκαετία.Γιουβε;;;;
των σκανδαλων;
δεκαετιας;
απο το 2000 δηλαδη;
να γελασω τωρα ή μεθαυριο που θα βλεπουμε τον αγωνα;
κλαψ λυγμ...Εγώ θα λέω ΟΤΙ μου γουστάρει και συ άμα θες γέλα! Και γω αλλάζω 100πάσες με τον εαυτό μου και έχω κατοχή μπάλας άμα λάχει! με 12παίζει, 11+διαιτητής! Ο καλύτερος αμύντικός! ΟΠΟΥ και να βρίσκεται στο γήπεδο "καθαρίζει τη φάση και γειά χαραντάν!
θες να πεις οτι η φαση με τον Πεπε δεν ηταν για κοκκινη;σε ποια φαση αδικηθικε ακριβως η Ρεαλ;Εγώ θα λέω ΟΤΙ μου γουστάρει και συ άμα θες γέλα! Και γω αλλάζω 100πάσες με τον εαυτό μου και έχω κατοχή μπάλας άμα λάχει! με 12παίζει, 11+διαιτητής! Ο καλύτερος αμύντικός! ΟΠΟΥ και να βρίσκεται στο γήπεδο "καθαρίζει τη φάση και γειά χαραντάν!
κλαψ λυγμ...
στο γάβρο μια χαρά σε βολεύει το σύστημα αυτό.
τώρα φάτα ομελέτα.
πρόχειρα. και με 50 και με 100 και με διακόσιες και με και χωρίς διαιτησία η μπάρτσα είναι η ομάδα τηες δεκαετίας παγκοσμίως.
όλα τ αλλα είναι για κλαψομούνια κομπλεξάκια ενθεν κακείθεν.
στο ότι δεν την έπαιξε ο σταρκ όπως ο δαλούκας στο καραισκάκη με το βάζελο.θες να πεις οτι η φαση με τον Πεπε δεν ηταν για κοκκινη;σε ποια φαση αδικηθικε ακριβως η Ρεαλ;
θες να πεις οτι η φαση με τον Πεπε δεν ηταν για κοκκινη;σε ποια φαση αδικηθικε ακριβως η Ρεαλ;
το ότι ΔΕΝ τον ακούμπησε το ξέρεις? ε? ε?
περσονάκο περνάνε και για μένα τα χρόνια, τα "κλάψε και λυγμ" δεν πιάνουν φωτιά πια!
Η Μπάρτσα είναι η πιο αποτελεσματική ομάδα γιατί έχει ουσιαστικούς παίκτες που κάνουν ΚΑΛΑ τη δουλειά τους ΟΠΟΙΑ και να ναι αυτή και ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ! Εγώ ήμουν γαύρος όταν ακόμα ο γαύρος είχε 10χρόνια να πάρει πρωτάθλημα και υπήρχε το ανέκδοτο "τι δεν έχει δει ένα 10χρονο παιδί κτλ κτλ". Γυρνάει ο τροχός παππούκα, οκ είμαι κλαψομούνης, κομπλεξικός και ότι άλλο με στολίσεις, δεν μαλώνω πια από το νετ, έχω βαρεθεί!
εισαι ανενημερωτος τυπε μου
Περσυ δειξτου το χθεσινοβραδυνο
1.εισαι ανενημερωτος τυπε μου
Περσυ δειξτου το χθεσινοβραδυνο
1.
να το ψάξει μόνος του
2.
να μάθει κανονισμούς ουέφα.
ακούμπησε δεν ακούμπησε το SFP τιμωρείται με κόκκινη κάρτα.
έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.
την παγκόμσια δε πρωτοτυπία να καθιερώνονται στην Ελλάδα κανονισμοί gavros-play την υιοθετούν τώρα και στην ισπανία.....
κατάντια ομάδας όπως λεει και ο χίτμαν είναι αυτό.