1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
η ρεάλ της ελλάδας διαμαρτύρεται ορθότατα για τη διαιτησία.Γιατί και στην Ισπανία Ρεάλ είμαι χαχαχαα! Που την είδες την αντίφαση?
η ρεάλ της ελλάδας διαμαρτύρεται ορθότατα για τη διαιτησία.Γιατί και στην Ισπανία Ρεάλ είμαι χαχαχαα! Που την είδες την αντίφαση?
αααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχ
ti malaka einai
Ο προχθεσινός τρόπος δεν ήταν τρόπος για να κερδίσεις.
Ηταν τρόπος για να φας αναπόφευκτες κάρτες και να πραγματοποιηθεί το self fulfilling profecy που είχες κάνει προ ημερών ότι δηλαδή δε θα σε "αφήσουν" να παίξεις τη μπάρτσα 11 προς 11.
Τρόπος για να μη φανεί ξεφτίλας στα μάτια κάποιων που θα έτρωγαν την ιστορία και τίποτα άλλο.
Άμα μου κανονίσεις εμένα αγώνα πυγμαχίας με τον τύπο που έχεις άβαταρ, μπορώ να βγω να κάνω δήλωση και να πω ότι τον έχω για πλάκα αρκεί να μην πάρει το μέρος του η διαιτησία. Με το που ξεκινήσει το παιχνίδι του τραβάω γονατιά στα'αρχίδια και τονε ξαπλώνω χάμω και χάνω το ματς λόγω αντικανονικού χτυπήματος. Για κάποιους (λίγους ευτυχώς) αληθινός βγήκα....
η ρεάλ της ελλάδας διαμαρτύρεται ορθότατα για τη διαιτησία.
barca einai.
eytyxos.
allos einai o real malaka
ακυρο οχι για να κερδισεις αλλα για να προκριθείς.με ενα 0-0 που για αυτο πήγαινε και μετα αν του κατσει να βαλει κανα εκτος εδρας γκολ κατι μπορει και να εκανε.τεπσπα.η μπαρτσα ειναι η μεγαλυτεη ομαδα απο την ρεαλ και τελος
Άσε έχω μάθει πια.....
ΚΛασσικά κόλπα του περσόνα είναι αυτά σου λέω...
Όταν βάλαμε κόντρα εγώ με το παπί το 50άρι κι αυτός με το ραδιενεργό πατίνι του και του έσκισα τα βάρδουλα τέτοιες μαλακίες έλεγε.
Και δε νομίζω ότι έχει ρουφήξει αρκετή ραδιενέργεια, και κάτι σαν να τρίζει στα ρουλεμάν....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατί έχω αλλεργία στα στέμματα.Βρε ας τη διαιτησία, στο ψητό έλα . Απάντα στην ερώτηση![]()
Τρελός αερόσακος η αυτοεκπληρούμενη προφητεία λέμε μαααααν.
Άμα δε σου βγει το αρχικό πλάνο είναι ό,τι πρέπει για ρεζέρβα.
Τα αποτελέσματα τα βλέπεις.
Ramos is not used to lift cups.![]()
![]()
![]()
![]()
για ποικιλίααγορίνο, φέτος ο μουρίνιο είπε να αλλάξει μότο ε? δε γαμιέται 2 δίνω, 1 πίνω?![]()
για ποικιλία
Θα με κλάσεις.....
Τη θυμάσαι τη φωτό που με τράβηξες όταν σε προσπέρασα?
Νόμισες ότι επειδή έσπασες τη φωτογραφική δε θα μπορούσα να τη βρω?
Πάρ'την.......
![]()
χι δύοεσύ που με αγαπάς θα μου δώσεις ένα σωστό στοιχηματάκι να πάω ταμείο ε? δωράκι Πάσχα? την revα πόσο να την παίξω?![]()
1/1man utd vs schalke?![]()
εεχμ.....
γκουχου γκουχου
ααααααααααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχαχχαχ
οχι ρε πουστη μου,δεν κρατηθηκα!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
15 γραμμες κειμενο, και η απαντηση ηταν απλως ενας καγχασμος.
Κανενα αντεπιχειρημα.
Αρα εχω δικιο.