EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.550
- Πόντοι
- 19.485
Αρχισε! Καλή συνέχεια σε όλους!
πάμε μπας και μάθετε και λίγη μπαλλίτσα εδώ μέσα.ΤΟ ΘΈΑΤΡΟ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ? ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΗ ΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ?
και μετα αμα μιλαω για πανηγυρτζιδες της 3ετιας προσβαλλεστε...
γκάμπα κόψε τώρα υπεράσπιση μαδριλένων....
ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΦΡΑΝΚΟ:
μα κύριε δικαστά ο τυπάς με είχε ξεφτυλισει.
ε τα πήρα και γω, έβγαλα το κουμπούρι και τον πυροβόλησα αλλά αστόχησα και αυτός ο απατεώνας έπεσε χάμου και έκανε τάχα μου τον πεθαμένο
απατεώνα γιατί έπεσες χάμου; Για να μη μου ρίξει κι άλλες κύριε δικαστά. Ξυστά τη γλίτωσα.
Είσαι απατεώνας θεατρίνος και θα οδηγηθείς σε κάτεργα.
Εσύ παιδί μου πήγαινε στο καλό και να φροντίσεις την επόμενη φορά να είσαι καλύτερος στο σημάδι.
Και έτσι στην Καστίλλη αποδόθηκε για άλλη μια φορά δικαιοσύνη.
ναι,δεν τον ακουμπησε.φανηκε στην τηλεοραση,την προθεση την ειχε ομως.και η προθεση τιμωρειται,οχι μονο η επαφη.εμεις το καταλαβαμε μετα απο το ριπλευ,σωστα;ο ιδιαιτητης ρομποκοπ ειναι για να καταλαβει οτι εκανε θεατρο,για να του ριξει κιτρινη του αμυνομενου;γιατι κοκκινη ηταν ετσι και αλλιως,ασχετα αν τον βρηκε η οχι.δεν εχεις παιξει μπαλα ποτε;το ότι ΔΕΝ τον ακούμπησε το ξέρεις? ε? ε?
ναι,δεν τον ακουμπησε.φανηκε στην τηλεοραση,την προθεση την ειχε ομως.και η προθεση τιμωρειται,οχι μονο η επαφη.εμεις το καταλαβαμε μετα απο το ριπλευ,σωστα;ο ιδιαιτητης ρομποκοπ ειναι για να καταλαβει οτι εκανε θεατρο,για να του ριξει κιτρινη του αμυνομενου;γιατι κοκκινη ηταν ετσι και αλλιως,ασχετα αν τον βρηκε η οχι.δεν εχεις παιξει μπαλα ποτε;
iiHala Madrid!!iiHala Madrid!!
Πάλι με 10 παίκτες τέλειωσε σήμερα η Ρεάλ. Ώρα να βγει ο Μουρίνιο να μιλήσει για τη μαφία της Σαραγόσα που ελέγχει τη διαιτησία στην Ισπανία.
μια βασιλόπιτα απο μένα παραγγελιάχιτμαν πιασε μια βασιλικη τυροπιτα για την τριτη
μια βασιλόπιτα απο μένα παραγγελιά
αυτη η μαφια της μπαρτσελονα τα κανει ολαΜάλλον. Ο Καρναβάλιο αποβλήθηκε με 2 κίτρινες.
εκτος απο τη σαραγοσα θα σε τρεχει και την τριτη η διατησια εχει πλακα παντως εχεις αφησει και γινεσαι μουρινιοντε μπλεκερε ΚΑΙ αυριο..δευτερη σερι χρονια..καθε τρεις και λιγο σφυριγμα παλι..
αττκινσον και γουεμπ εχουν απαγορευτει δια ροπαλου απο το μισελ