Νέα

Ρε, κάτω το ΠΑΣΟΚ λέμεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Βολταίρε, εσύ θυμάσαι κάπου τον ΣΥΝ (ακόμα και το ΚΚΕ) να ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ τη δραχμή έναντι του ευρώ, όπως ισχυρίστηκε ο στρέιτ;
Τόσο δύσκολο είναι όταν κανουμε πατάτα να το παραδεχόμαστε;

Όσο για τον Μ. Παπαγιαννάκη, εκλέχτηκε βουλευτής στη Β' Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν διαφωνούσε με την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, καλό θα ήταν να μην εκτεθεί υποψήφιος, νομίζω.
Είναι εντιμότερο απο το να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ τους ψηφοφόρους, δεν νομίζεις;

Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι θέσεις είχε την συγκεκριμένη εποχή ο ΣΥΝ για το Ευρώ.
Δεν το παρακολούθησα το θέμα καθώς δεν ήμουν εδώ.

Νομίζω πάντως ότι ήταν υπέρ του Μααστριχ. Για το Σένγκεν δεν ξέρω.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σε ένα κουτσουρεμένο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε
(αυτό που ζητάει ο Κουβέλης: ) προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ χαλάρωση των δημοσιονομικών κριτηρίων του Συμφώνου Σταθερότητας.
Κατά πόσο όμως δεν λέγανε. Θέλεις πάνω από 3%; Ναι, αλλά πόσο;

Δεν ξέρω αν ο Μ. Παπαγιαννάκης εξαπάτησε τους ψηφοφόρους.
Δεν ξέρω τι θέσεις είχε ο ΣΥΝ πριν τις εκλογές για το θέμα και αν διαφοροποιήθηκε ή όχι ο Παπαγιαννάκης.
Αλλά δεν μπορούμε να απαιτούμε οι βουλευτές ενός κόμματος να είναι απόλυτα δεσμευμένοι με την προεκλογική "Γραμμή" και να ακολουθούν το Πρόγραμμα και ότι απαγορεύεται να αλλάξουν γνώμη.
Ούτε για βουλευτές του Ανώτατου Σοβιέτ δεν υπήρχε τέτοια απαίτηση.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ο θεός συγχωρεί...
Ο πάπιας ποτέ...

Μετά απο εκείνο το βράδυ που εμφάνισες το αποκρουστικό δεξιό σου πρόσωπο (ναι, τότε που μιλούσαμε περί Κοροβέση και πετάχτηκες σαν την πορδή), δεν πρόκειται να σε αντιμετωπίσω ποτέ ξανά σαν συνομιλητή.
Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον οποιονδήποτε δεξιό.
Με τους άξιους συνεχιστές της ΕΚΟΦ όμως (και αυτούς που ρουφιανεύουν, σαν τους θυρωρούς τις δεκαετίες της 50 και του 60) δεν έχω κανένα διάλογο.
Σε κοινωνίες που σέβονται τον εαυτό τους, θα έτρωγες γιαούρτι με το που θα έσκαγες μύτη.
Τυχεράκιας είσαι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι θέσεις είχε την συγκεκριμένη εποχή ο ΣΥΝ για το Ευρώ.
Δεν το παρακολούθησα το θέμα καθώς δεν ήμουν εδώ.

Νομίζω πάντως ότι ήταν υπέρ του Μααστριχ. Για το Σένγκεν δεν ξέρω.

Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σε ένα κουτσουρεμένο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε
(αυτό που ζητάει ο Κουβέλης: ) προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ χαλάρωση των δημοσιονομικών κριτηρίων του Συμφώνου Σταθερότητας.
Κατά πόσο όμως δεν λέγανε. Θέλεις πάνω από 3%; Ναι, αλλά πόσο;

Δεν ξέρω αν ο Μ. Παπαγιαννάκης εξαπάτησε τους ψηφοφόρους.
Δεν ξέρω τι θέσεις είχε ο ΣΥΝ πριν τις εκλογές για το θέμα και αν διαφοροποιήθηκε ή όχι ο Παπαγιαννάκης.
Αλλά δεν μπορούμε να απαιτούμε οι βουλευτές ενός κόμματος να είναι απόλυτα δεσμευμένοι με την προεκλογική "Γραμμή" και να ακολουθούν το Πρόγραμμα και ότι απαγορεύεται να αλλάξουν γνώμη.
Ούτε για βουλευτές του Ανώτατου Σοβιέτ δεν υπήρχε τέτοια απαίτηση.

Ε τότε, ο Κωστάκης ή ο Γιωργάκης είναι μάλλον η μετεμψύχωση του Μπρέζνιεφ, καθώς ΑΠΑΙΤΟΥΝ απο τους βουλευτές τους κομματική πειθαρχία στο ζήτημα π.χ. της ψήφισης του προϋπολογισμού (αλλά και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις).
Κάνω λάθος;

Άσε που δεν με πείθεις οτι ο Μ.Παπαγιαννάκης "άλλαξε" γνώμη.
Σε τέτοια περίπτωση, ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε και την παλιά, έναντι της οποίας διαφοροποιήθηκε.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μετά απο εκείνο το βράδυ που εμφάνισες το αποκρουστικό δεξιό σου πρόσωπο (ναι, τότε που μιλούσαμε περί Κοροβέση και πετάχτηκες σαν την πορδή), δεν πρόκειται να σε αντιμετωπίσω ποτέ ξανά σαν συνομιλητή.

Ήδη έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω την απόρριψη...

Εν πασει περιπτώσει, αν είναι να γάμας κάθε θρεντ απλά για να μου την "πεις", στέλνε μου πμ...Δεν θα το πω σε κανέναν...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ήδη έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω την απόρριψη...

Εν πασει περιπτώσει, αν είναι να γάμας κάθε θρεντ απλά για να μου την "πεις", στέλνε μου πμ...Δεν θα το πω σε κανέναν...

Θα μπορούσες κάλλιστα να μην γαμάς εσύ πρώτος το θρεντ, ισχυριζόμενος ΨΕΜΑΤΑ.

Για την δε ψυχανάλυσή σου, σου συνιστώ ξέρεις ποιον.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν θα μας ρίξεις κανένα ακόμα ...μαοϊκό ρητό;          :jerking:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Θα μπορούσες κάλλιστα να μην γαμάς εσύ πρώτος το θρεντ, ισχυριζόμενος ΨΕΜΑΤΑ.

Για την δε ψυχανάλυσή σου, σου συνιστώ ξέρεις ποιον.

Επιμένεις ότι λέω ψέματα, ε;

Καλά...Let me rephrase the question...

Αν κυβερνούσε μια συμμαχία κκε- σύν από το 1993 έως το 2004, θα είχαμε ΕΥΡΩ σήμερα;

I rest my case...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Επιμένεις ότι λέω ψέματα, ε;

Καλά...Let me rephrase the question...

Αν κυβερνούσε μια συμμαχία κκε- σύν από το 1993 έως το 2004, θα είχαμε ΕΥΡΩ σήμερα;

I rest my case...

Αν είχες καρούλια, θα ήσουνα πατίνι;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ε τότε, ο Κωστάκης ή ο Γιωργάκης είναι μάλλον η μετεμψύχωση του Μπρέζνιεφ, καθώς ΑΠΑΙΤΟΥΝ απο τους βουλευτές τους κομματική πειθαρχία στο ζήτημα π.χ. της ψήφισης του προϋπολογισμού (αλλά και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις).
Κάνω λάθος;

Άσε που δεν με πείθεις οτι ο Μ.Παπαγιαννάκης "άλλαξε" γνώμη.
Σε τέτοια περίπτωση, ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε και την παλιά, έναντι της οποίας διαφοροποιήθηκε.

Ε, τηρουμένων των αναλογιών δεν έπεσες και πολύ έξω για αυτούς τους δύο.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι υπάρχει έλλειμα δημοκρατίας στα ελληνικά κόμματα.

Δεν είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ ή του Παπαγιαννάκη οπότε δεν μπορώ να ξέρω ποιός εξαπάτησε ποιόν.

Ως πολίτης προσπαθώ να ενημερώνομαι για τις θέσεις των κομμάτων και να τις κρίνω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται.

Και επίσης μπορώ να εκτιμώ πολιτικούς ανεξάρτητα από το κόμμα στο οποίο ανήκουν για την σοβαρότητα και το ήθος τους.
Λίγοι μεν, αλλά ευτυχώς συναντώνται σε ένα αρκετό ευρύ φάσμα του πολιτικού κόσμου.
Ένας από αυτούς είναι και ο Μ. Παπαγιαννάκης.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και επίσης μπορώ να εκτιμώ πολιτικούς ανεξάρτητα από το κόμμα στο οποίο ανήκουν για την σοβαρότητα και το ήθος τους.
Λίγοι μεν, αλλά ευτυχώς συναντώνται σε ένα αρκετό ευρύ φάσμα του πολιτικού κόσμου.
Ένας από αυτούς είναι και ο Μ. Παπαγιαννάκης.

Δεν θα διαφωνήσω φυσικά στο οτι υπάρχουν σοβαροί και ενδιαφέροντες άνθρωποι σε όλους τους πολιτικούς χώρους (εξαιρώ το ΛΑΟΣ και όλη την ακροδεξιά, για προφανείς λόγους), ωστόσο αδυνατώ να κατανοήσω πως γίνεται ένας ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ να εκληφθεί ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ απο την πολιτική άποψη που υποστηρίζει.
Είμαι σίγουρος πως η εκτίμηση για την οποία μίλησες έχει σε υπολανθάνουσα μορφή και ένα βαθμό σύμπλευσης με τις -ιδιαίτερες, έστω, εννοώ, έναντι των ομοσταύλων του- απόψεις που έχει.
Κάτι που δεν είναι κακό, βεβαίως.
Το δε "ήθος" που λες, είναι μια τελείως διαφορετική υπόθεση.
Κατά κανόνα, έχω μάθει να αποφεύγω εκείνους που όλα πάνω τους φωνάζουν: "είμαι ηθικός".

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όλο αυτό το πανηγύρι για το Ευρώ μου θυμίζει εκείνη την παροιμία με τον ξένο αχυρώνα και τους τσακωμούς......

Οτι και να θέλει ο ΣΥΝ, ή το ΚούΚου, ή οποιοσδήποτε άλλος Ελληνας, οι συνθήκες είναι σαφείς.....
Το ότι μπήκαμε στην ΟΝΕ δε σημαίνει ότι θα μείνουμε σαν κακιά πεθερά......... Το 2013 μου φαίνεται θα γίνει νέα "συνάντηση" και θα αποφασιστεί εκ νέου ποιές χώρες έχουν δυνατότητα να παραμείνουν στην ΟΝΕ και ποιές νέες θα εισέλθουν......
Η είσοδος στην ΟΝΕ δεν είναι τίτλος τιμής και το Ευρώ δεν είναι παράσημο πολέμου.
Οποιος μαλακίζεται παύει να είναι Μαρκήσιος και το παράσημο αφαιρείται πάραυτα.
Οποιος κατάλαβε, κατάλαβε.
Πάντως Ευρώ χωρίς ΟΝΕ είναι προφανές ότι ΔΕΝ γίνεται.
Καλημέρα σε όλους.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Ευρώ-ευρώ, ψάχνω να σε βρω...

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Πάντως Ευρώ χωρίς ΟΝΕ είναι προφανές ότι ΔΕΝ γίνεται.
Καλημέρα σε όλους.

Δυστυχώς...και δεν ξέρω πως θα το αντέξω που θα αποχωριστώ μία μέρα τα Lei Κλπ....εγκεφαλικό θα πάθω!!!!!

Ειδικά παλαιότερα, είχε μία χάρη ρε παιδί μου να πληρώνεις τάνα για μία ολόκληρη νύχτα, 3.000.000 Lei, δλδ...περίπου 90 ευρώ!

xa xa xa xa xa

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δυστυχώς...και δεν ξέρω πως θα το αντέξω που θα αποχωριστώ μία μέρα τα Lei Κλπ....εγκεφαλικό θα πάθω!!!!!

Ειδικά παλαιότερα, είχε μία χάρη ρε παιδί μου να πληρώνεις τάνα για μία ολόκληρη νύχτα, 3.000.000 Lei, δλδ...περίπου 90 ευρώ!

xa xa xa xa xa
Και να τανε μόνο τα Λέι που θα αποχωριστείς... Και τα ΛΕβα περίπατο θα πάνε.....
να δω μετά το Ευρώ πώς θα κινείται το ελληνικό σύστημα.......
Μάλλον το Κούκου θα μας γυρίσει στον Αντιπραγματισμό......

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Και να τανε μόνο τα Λέι που θα αποχωριστείς... Και τα ΛΕβα περίπατο θα πάνε.....
να δω μετά το Ευρώ πώς θα κινείται το ελληνικό σύστημα.......
Μάλλον το Κούκου θα μας γυρίσει στον Αντιπραγματισμό......

Για να μπει η Βουλγαρια στο Ευρω θα περασουν τουλαχιστον 20-30 χρονια και αν μπει ποτε.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Για να μπει η Βουλγαρια στο Ευρω θα περασουν τουλαχιστον 20-30 χρονια και αν μπει ποτε.

Δεν μπορούσε να ισχύει και το ίδιο με την ρουμανία ρε γμτ?

Που θα βρούμε βουλγάρες σκύλες επιπέδου ρουμανίας για να διασκεδάσουμε?

Τελικά, καλά λέει η αλέκα ότι η ΕΕ είναι η καταστροφή μας!

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Δεν μπορούσε να ισχύει και το ίδιο με την ρουμανία ρε γμτ?

Που θα βρούμε βουλγάρες σκύλες επιπέδου ρουμανίας για να διασκεδάσουμε?

Τελικά, καλά λέει η αλέκα ότι η ΕΕ είναι η καταστροφή μας!

Επειδη εχω χασει επεισοδια. Μπηκε στο ευρω η Ρουμανια?
Αποκλειεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom