str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Υπάρχει μακρά προϊστορία με τον στρέιτ, φίλε.
Θα σου πρότεινα, εφόσον δεν τη ξέρεις, να μη μπαίνεις στη μέση.
Ο θεός συγχωρεί...
Ο πάπιας ποτέ...
Υπάρχει μακρά προϊστορία με τον στρέιτ, φίλε.
Θα σου πρότεινα, εφόσον δεν τη ξέρεις, να μη μπαίνεις στη μέση.
Βολταίρε, εσύ θυμάσαι κάπου τον ΣΥΝ (ακόμα και το ΚΚΕ) να ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ τη δραχμή έναντι του ευρώ, όπως ισχυρίστηκε ο στρέιτ;
Τόσο δύσκολο είναι όταν κανουμε πατάτα να το παραδεχόμαστε;
Όσο για τον Μ. Παπαγιαννάκη, εκλέχτηκε βουλευτής στη Β' Αθηνών με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Αν διαφωνούσε με την επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, καλό θα ήταν να μην εκτεθεί υποψήφιος, νομίζω.
Είναι εντιμότερο απο το να ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙΣ τους ψηφοφόρους, δεν νομίζεις;
Ο θεός συγχωρεί...
Ο πάπιας ποτέ...
Ειλικρινά δεν γνωρίζω τι θέσεις είχε την συγκεκριμένη εποχή ο ΣΥΝ για το Ευρώ.
Δεν το παρακολούθησα το θέμα καθώς δεν ήμουν εδώ.
Νομίζω πάντως ότι ήταν υπέρ του Μααστριχ. Για το Σένγκεν δεν ξέρω.
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι σε ένα κουτσουρεμένο πρόγραμμα που παρουσιάστηκε
(αυτό που ζητάει ο Κουβέλης: ) προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ χαλάρωση των δημοσιονομικών κριτηρίων του Συμφώνου Σταθερότητας.
Κατά πόσο όμως δεν λέγανε. Θέλεις πάνω από 3%; Ναι, αλλά πόσο;
Δεν ξέρω αν ο Μ. Παπαγιαννάκης εξαπάτησε τους ψηφοφόρους.
Δεν ξέρω τι θέσεις είχε ο ΣΥΝ πριν τις εκλογές για το θέμα και αν διαφοροποιήθηκε ή όχι ο Παπαγιαννάκης.
Αλλά δεν μπορούμε να απαιτούμε οι βουλευτές ενός κόμματος να είναι απόλυτα δεσμευμένοι με την προεκλογική "Γραμμή" και να ακολουθούν το Πρόγραμμα και ότι απαγορεύεται να αλλάξουν γνώμη.
Ούτε για βουλευτές του Ανώτατου Σοβιέτ δεν υπήρχε τέτοια απαίτηση.
Μετά απο εκείνο το βράδυ που εμφάνισες το αποκρουστικό δεξιό σου πρόσωπο (ναι, τότε που μιλούσαμε περί Κοροβέση και πετάχτηκες σαν την πορδή), δεν πρόκειται να σε αντιμετωπίσω ποτέ ξανά σαν συνομιλητή.
Ήδη έχω ξεκινήσει ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω την απόρριψη...
Εν πασει περιπτώσει, αν είναι να γάμας κάθε θρεντ απλά για να μου την "πεις", στέλνε μου πμ...Δεν θα το πω σε κανέναν...
Θα μπορούσες κάλλιστα να μην γαμάς εσύ πρώτος το θρεντ, ισχυριζόμενος ΨΕΜΑΤΑ.
Για την δε ψυχανάλυσή σου, σου συνιστώ ξέρεις ποιον.
Επιμένεις ότι λέω ψέματα, ε;
Καλά...Let me rephrase the question...
Αν κυβερνούσε μια συμμαχία κκε- σύν από το 1993 έως το 2004, θα είχαμε ΕΥΡΩ σήμερα;
I rest my case...
Ε τότε, ο Κωστάκης ή ο Γιωργάκης είναι μάλλον η μετεμψύχωση του Μπρέζνιεφ, καθώς ΑΠΑΙΤΟΥΝ απο τους βουλευτές τους κομματική πειθαρχία στο ζήτημα π.χ. της ψήφισης του προϋπολογισμού (αλλά και σε πλείστες άλλες περιπτώσεις).
Κάνω λάθος;
Άσε που δεν με πείθεις οτι ο Μ.Παπαγιαννάκης "άλλαξε" γνώμη.
Σε τέτοια περίπτωση, ενδιαφέρον θα είχε να ξέραμε και την παλιά, έναντι της οποίας διαφοροποιήθηκε.
Και επίσης μπορώ να εκτιμώ πολιτικούς ανεξάρτητα από το κόμμα στο οποίο ανήκουν για την σοβαρότητα και το ήθος τους.
Λίγοι μεν, αλλά ευτυχώς συναντώνται σε ένα αρκετό ευρύ φάσμα του πολιτικού κόσμου.
Ένας από αυτούς είναι και ο Μ. Παπαγιαννάκης.
Αν είχες καρούλια, θα ήσουνα πατίνι;
Πάντως Ευρώ χωρίς ΟΝΕ είναι προφανές ότι ΔΕΝ γίνεται.
Καλημέρα σε όλους.
Και να τανε μόνο τα Λέι που θα αποχωριστείς... Και τα ΛΕβα περίπατο θα πάνε.....Δυστυχώς...και δεν ξέρω πως θα το αντέξω που θα αποχωριστώ μία μέρα τα Lei Κλπ....εγκεφαλικό θα πάθω!!!!!
Ειδικά παλαιότερα, είχε μία χάρη ρε παιδί μου να πληρώνεις τάνα για μία ολόκληρη νύχτα, 3.000.000 Lei, δλδ...περίπου 90 ευρώ!
xa xa xa xa xa
Και να τανε μόνο τα Λέι που θα αποχωριστείς... Και τα ΛΕβα περίπατο θα πάνε.....
να δω μετά το Ευρώ πώς θα κινείται το ελληνικό σύστημα.......
Μάλλον το Κούκου θα μας γυρίσει στον Αντιπραγματισμό......
Για να μπει η Βουλγαρια στο Ευρω θα περασουν τουλαχιστον 20-30 χρονια και αν μπει ποτε.
Δεν μπορούσε να ισχύει και το ίδιο με την ρουμανία ρε γμτ?
Που θα βρούμε βουλγάρες σκύλες επιπέδου ρουμανίας για να διασκεδάσουμε?
Τελικά, καλά λέει η αλέκα ότι η ΕΕ είναι η καταστροφή μας!
Επειδη εχω χασει επεισοδια. Μπηκε στο ευρω η Ρουμανια?
Αποκλειεται...