Νέα

Ρε, κάτω το ΠΑΣΟΚ λέμεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Τι απέγινε η μήνυση που απείλησες οτι θα μου έκανες επί εξυβρίσει;
Γιατί επιμένω οτι είσαι ηλίθιος.
Βάλε μπροστά τους δικηγόρους λέμε.
Πρώτο δε σε απείλησα , οι αριστεροί τραμπούκοι απειλούν, τις βιώσαμε αυτές τις απειλές απ τη μπλέμπα του ελληνικού πανεπιστημίου, εγώ φιλαράκο σε προειδοποίησα
Δεύτερο δεν σου είπα ότι θα σε μηνύσω αλλα ότι θα καταθέσω εναντίον σου αγωγή
Τρίτο ο δικηγόρος μου, με συμβούλεψε ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου και τζάμπα θα μπλέξω μ' ένα κουτσαβάκη του νετ, όπως εύστοχα σε χαρακτήρισε.
Τέταρτο αν οι ύβρεις σου αποτελούν απάντηση στα γραφώμενά μου όλοι εδω μεσα κρινόμαστε
Η στυγνή κομματικοκρατία δεν αφήνει να ξεμυτίσει ακόμα και σ ενα σάιτ πολιτική ανάλυση και πολιτική κριτική, επιτρέπει μόνο κοκκορομαχίες εκπροσώπων κομμάτων, φτηνοκαβγάδες ανυπέρβλητης μωρίας. ( Χρήστος Γιανναράς ελαφρά παραφρασμένος σ ενα σημείο του)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεύτερο δεν σου είπα ότι θα σε μηνύσω αλλα ότι θα καταθέσω εναντίον σου αγωγή
Τρίτο ο δικηγόρος μου, με συμβούλεψε ότι δεν αξίζει να ασχοληθώ μαζί σου και τζάμπα θα μπλέξω μ' ένα κουτσαβάκη του νετ, όπως εύστοχα σε χαρακτήρισε.

ρε κολλητός του κομμουνιστή του Αρίωνα είσαι;
Δεν του έκανες ακόμα αγωγή για τα φρονήματά του;

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
ρε κολλητός του κομμουνιστή του Αρίωνα είσαι;
Δεν του έκανες ακόμα αγωγή για τα φρονήματά του;
Τα φρονήματά του δε με απασχολούν.Αυτός είναι της πρακτικής ότι οι Έλληνες δύναται να πιστευουν σε οιοδήποτε πολιτικό σύστημα επιθυμούν, οι Έλληνες δε δύναται να πιστεύουν εις τον φιλελευθερισμόν. Πάσα ομοιότητα με καρικατούρες του παρελθόντος είναι εντελώς συμπτωματική.Επειδή όμως άλλο ελευθερία και άλλο ελευθεριότητα δεν ανέχομαι σε καμμία περίπτωση ύβρεις που θίγουν την προσωπική μου αξιοπρεπεια. Αλήθεια ο moderator που είναι?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τα φρονήματά του δε με απασχολούν.Αυτός είναι της πρακτικής ότι οι Έλληνες δύναται να πιστευουν σε οιοδήποτε πολιτικό σύστημα επιθυμούν, οι Έλληνες δε δύναται να πιστεύουν εις τον φιλελευθερισμόν. Πάσα ομοιότητα με καρικατούρες του παρελθόντος είναι εντελώς συμπτωματική.Επειδή όμως άλλο ελευθερία και άλλο ελευθεριότητα δεν ανέχομαι σε καμμία περίπτωση ύβρεις που θίγουν την προσωπική μου αξιοπρεπεια. Αλήθεια ο moderator που είναι?
θες να με μαζέψει;

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Οι δε υπαινιγμοί για τον Άρη Βελουχιώτη, όπως και τα χτεσινά για τους "εαμοβουλ...." δίνουν απλώς και το μέτρο της δημοκρατικής σου συνείδησης.
Τον αδίκησες. Άλλον Άρη εννούσε (Σαλώμη ένα πράγμα...). :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εσένα φίλε γιατί μπορεί να έχουμε συγκρουστεί ιδεολογικά αλλά δε με έχεις βρίσει.Αυτούς που βρίζουν καλά θα κάνει να τους μαζέψει.
όπως μου φέρονται φέρομαι...
Εχω πει..... Στο Σαλόνι θες να κάτσουμε; Σαλονάτα θα τα πούμε
Στο λιμάνι θες να πάμε; Λιμανάτα θα τα ακούσεις.
Απλά πράματα.......

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ωφείλω πάντως να καταθέσω πως έχουν αρχίσει να παίρνουν στο ψιλό τη "Νέα Διακυβέρνησή" μας και αυτό είναι άθλιο. Οριστε τι άκουσα πριν από λίγο στο ραδιόφωνο:
- Η Μονή σέρνει καράβι :2funny: :2funny:
- Μονή Βατοπεδίου: δεν θα ξέρεις τι έχεις (με μουσική υπόκρουση το μπουζούκι της διαφήμισης του Τζόκερ). :2funny: :2funny:

Τσσ-τσσσ άθλιο υποκινούμενο χιούμορ... Ο Λαλιώτης το' χει κάνει, είμαι σίγουρος.
Παίζει και το να'ναι τίποτα μασωνοεβραίοι ή το πασοκικό παρακλάδι της 17Ν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ωφείλω πάντως να καταθέσω πως έχουν αρχίσει να παίρνουν στο ψιλό τη "Νέα Διακυβέρνησή" μας και αυτό είναι άθλιο. Οριστε τι άκουσα πριν από λίγο στο ραδιόφωνο:
- Η Μονή σέρνει καράβι :2funny: :2funny:
- Μονή Βατοπεδίου: δεν θα ξέρεις τι έχεις (με μουσική υπόκρουση το μπουζούκι της διαφήμισης του Τζόκερ). :2funny: :2funny:

Τσσ-τσσσ άθλιο υποκινούμενο χιούμορ... Ο Λαλιώτης το' χει κάνει, είμαι σίγουρος.
Παίζει και το να'ναι τίποτα μασωνοεβραίοι ή το πασοκικό παρακλάδι της 17Ν.
το πρωί άκουσα ότι το μοναστήρι ήθελε 300 μύρια για ανακαίνιση......
Τι διάολο. Βατοπέδιο-Pallace θα το κάνουνε;

Θέλω ένα κελλί ΣΟΥΙΤΑ πάραυτα..........

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ναι ρε περσόνα, ο κτηνίατρος είναι ευπρεπής. Εξάλλου ανήκει στο 0,1% του ελληνικού πληθυσμού που ξέρει τι εστί φιλελευθερισμός... Δηλαδή δυσεύρετος... Με το 99,9% τι κάνουμε;

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
το πρωί άκουσα ότι το μοναστήρι ήθελε 300 μύρια για ανακαίνιση......
Τι διάολο. Βατοπέδιο-Pallace θα το κάνουνε;

Θέλω ένα κελλί ΣΟΥΙΤΑ πάραυτα..........

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κλείσεις outcall εκεί. Τραβέλια δέχονται; :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ναι ρε περσόνα, ο κτηνίατρος είναι ευπρεπής. Εξάλλου ανήκει στο 0,1% του ελληνικού πληθυσμού που ξέρει τι εστί φιλελευθερισμός... Δηλαδή δυσεύρετος... Με το 99,9# τι κάνουμε;

τους σοδομίζουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να κλείσεις outcall εκεί. Τραβέλια δέχονται; :2funny: :2funny: :2funny:
εμαθα ότι ανάλογα με τις σεξουαλικές προτιμήσεις σου έχεις και V.I.P. access στο καμπαναριό......

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ο φιλελευθερισμός σαν πολιτική σκέψη δεν εντάσεται σε κόμματα και δε μετράται σε ποσοστά. Αφού φορείς του φιλελευθερισμού υπάρχουν σε αρκετά κόμματα.Εγώ βέβαια τον αντιμετωπίζω σαν κοινωνικό ρεύμα.Για την ιστορία η τελευταία προσπάθεια για κομματική παρουσία καταγράφηκε με το επικό  :rockon: 0,23% αν δεν κανω λάθος κι όχι με 0,1%

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
φέθρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

έχει μιλένα στο μέγκαααααααααααααααααααααααα

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

OP
OP
S

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
φέθρυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

έχει μιλένα στο μέγκαααααααααααααααααααααααα

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
Γιατί ρε, η Πιπιλή δεν σου αρέσει;;; Ντροπή σου ρε, τόσος αντιδεξιός ρατσισμός... :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom