1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
καλά είναι δυνατόν να κάνεις διάλογο;ΠΛακα μας κανεις? Εργο εξαθλιωσης του λαου γινεται.
Μόνο ο ίσιος....... Ολοι οι άλλοι έχουν κάψει φλάτζα.....
καλά είναι δυνατόν να κάνεις διάλογο;ΠΛακα μας κανεις? Εργο εξαθλιωσης του λαου γινεται.
Τουλαχιστον ρε πουστη μου ας εκαναν και καποια καλα που ανταποκρινονται στη δεξια κουλτουρα. Ουτε αυτα δε μπορουν να κανουν.
Πχ να εφαρμοσουν μια μεταναστευτικη πολιτικη η να λειτουργησει η αστυνομια οπως πρεπει.
Τουλαχιστον ρε πουστη μου ας εκαναν και καποια καλα που ανταποκρινονται στη δεξια κουλτουρα. Ουτε αυτα δε μπορουν να κανουν.
Πχ να εφαρμοσουν μια μεταναστευτικη πολιτικη η να λειτουργησει η αστυνομια οπως πρεπει.
Μάλλον εσεις οι δεξιοι της πλάκας ξεχνάτε πολύ εύκολα.... Λοιπόν ας ξεκινήσουμε!!!!!
QUIZ:
1)Ποιος ο αποστάτης που έφερε την Χούντα στην Ελλάδα και έριξε τον Γέρο της Δημοκρατίας;
2) Ποιος ο μεγάλος εφευρέτης του Ειδικού Δικαστηρίου το 1989 όπου όλοι αθωώθηκαν (400 άτομα ήταν κατηγορούμενοι και καταδικάστηκε μόνο ο Τσοβόλας);
3) Ποιος ο εφευρέτης του περιβόητου 0 συν ο ίσον 14 ;
4) Ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι σε 10 χρόνια δεν θα θυμόμαστε το σκοπιανό και τα έκανε μουνί;
5) Ποιος διακύρειτε το σεμνά και ταπεινά και όλοι του οι Υπουργοί έχουν γαμηθεί στην μίζα;
6) Ποιος δημιούργησε τα δομημένα ομόλογα;
7) Ποιος κουκούλωσε το σκάνδαλο με την παρακολούθηση των κινητών;
8) Ποιος υπουργός έκανε ταξιδάκια με τα στελέχη της SIEMENS;;;;;; Καλά αυτός για να προάγει το ιδεώδες τυ πολιτισμού....
9) Ποιος είναι υπεύθυνος για το Σκάνδαλο Παυλίδη;
Που μπορώ να μάθω πως μπορώ να κάνω εταιρεία για να μην φορολογούμαι από την εφορία κι να γίνω υπουργός;
10) Τίνος η γυναίκα είναι μέτοχος σε δύο εφημερίδες, ένα ραδιόφωνο και μία δικτυακή τηλεόραση;......... Και ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ
11) Ποιος έφτιαξε τον Νόμο του ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ όταν η σύζυγός του κατέχει όλα τα παραπάνω;;;;;
12) Που μπορώ να πάρω πληροφορίες για να ψηφίσω και εγώ αντί του κου Σπηλιωτόπουλου (ο γνωστός υπουργός ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ) για την αναθεώρηση του Συντάγματος (για να μην κουράζεται το παλικάρι
13) Ποιος μπορεί να μας μ.αθει πως πηδάνε από τον τέταρτο αφού πρώτα τα κάνουμε μουνί στο υπουργείο που δουλεύουμε;;;
Υπομονή γιατί έρχεται και η Μονή Βτοπεδίου...... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!
Μαλλον εισαι βαθυα νυχτωμενος φιλεεπιδρομή του μεγάλου κεφαλαίου?...είσαι βαθιά νυχτωμένος...το μεγάλο κεφάλαιο ΓΙΓΑΝΤΏΘΗΚΕ επί ΠΑΣΟΚ...
Πάντως ρε παλερμο πρεπει να εισαι η πολυ κολλημενος με την καϋμενη την ΝΔΟΥΛΑ ή να τα περνεις χοντρα από τους μαλακες σου....και λείπει και κάτι πολύ σοβαρό από το παραπάνω ποστ,μια προσωπικότητα που είτε το θέλουμε είτε όχι καθόρισε τις τύχες αυτού του τόπου...η ΠΟΠΗ ΤΟΥΡΛΟΥΜΟΥΣΗ!!!
Μαλλον εισαι βαθυα νυχτωμενος φιλε
Πέρα από την πλάκα, συζητούσα χθες με πασοκτζή φίλο με κρίση και γνώση, τί θα πάθαινε η ελλάδα σε αυτήν την οικονομική κρίση αν είχαμε ακούσει τα κουκούδια και τους τσύριζες και είχαμε ακόμη δραχμή....
Έκανα μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και θέλω μια συγκεκριμένη απάντηση Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ.
Ξέχασες τον προβολέα..Κατά τα λοιπά το ύφος θυμίζει τους ανακριτές της Στάζι στην ταινία "Οι ζωές των Άλλων"...
Λες μια μαλακία και δεν την αποδεικνύεις.
Θα την πάρεις τουλάχιστον πίσω;
Όσο για τη Στάζι, όταν εγώ διαδήλωνα εναντίον της, εσύ ακόμα δεν είχες ρουφήξει το αυγουλάκι σου, μαλάκα ΔΑΠίτη.
Το ΚΚΕ έχει ως επίσημη θέση την έξοδο από την ΕΕ...Αυτό θα είχε συνέπεια και νομισματική αλλαγή...
Στον τσύριζα, πρώην ΣΥΝ (ανάθεμα και αν έχω καταλάβει πώς λέγεται απυτό το μόρφωμα- ούτε χριστιανικές αιρέσεις να ήταν) υπάρχουν ανάλογες απόψεις, στεγνά αντιευρωπαϊκές...
Μπορείς να το αρνείσαι, μπορείς με το γνωστό ύφάκι να ζητάς "αποδείξεις" ένώ όταν κάποιος σε ρωτάει εσένα ο,τιδήποτε αρχίζεις τα "μην μου κάνεις εμένα τον μπάτσο ή τον εισαγγελέα"- γι' αυτό σου απάντησα και εγώ έτσι, να δεις τη γλύκα...
Σε λίγο θα μας πεις ότι έριξες και το τείχος γερο- πάπιε...
Συμπέρασμα:
Λες (για μια ακόμα φορά) ΨΕΜΑΤΑ.
Για μένα, πολύ φυσιολογικό.
Για τους φίλους σου στο φόρουμ, που σε θεωρούν και "διαβασμένο", δεν ξέρω.