Νέα

Ρε, κάτω το ΠΑΣΟΚ λέμεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Τουλαχιστον ρε πουστη μου ας εκαναν και καποια καλα που ανταποκρινονται στη δεξια κουλτουρα. Ουτε αυτα δε μπορουν να κανουν.

Πχ να εφαρμοσουν μια μεταναστευτικη πολιτικη η να λειτουργησει η αστυνομια οπως πρεπει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τουλαχιστον ρε πουστη μου ας εκαναν και καποια καλα που ανταποκρινονται στη δεξια κουλτουρα. Ουτε αυτα δε μπορουν να κανουν.

Πχ να εφαρμοσουν μια μεταναστευτικη πολιτικη η να λειτουργησει η αστυνομια οπως πρεπει.

όπως γίνεται στας Ιταλίας λόγου χάριν......
Γάματα φίλε....
Οση σχέση έχουν οι άχρηστοι που κυβερνούν με τη δεξιά, άλλη τόση έχουν και οι υπάλληλοι του περισσού με τον ριζοσπαστικό κομμουνισμό.....

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166

Μέχρι και σύνταξη στους εαμοβουλ.........,ε συγγνώμη, τους αντάρτες του Δημοκρατικού (for the sweet love of jesus) στρατού δώσανε που θα τρίζουν τα κόκκαλα όλων των δεξιών από τον παπάγο έως τον αβέρωφ!

Πέρα από την πλάκα, συζητούσα χθες με πασοκτζή φίλο με κρίση και γνώση, τί θα πάθαινε η ελλάδα σε αυτήν την οικονομική κρίση αν είχαμε ακούσει τα κουκούδια και τους τσύριζες και είχαμε ακόμη δραχμή....
10.000 δρχ ο φραπές θα έκανε, όχι του bg, της καφετέριας...
Με επιτόκιο δραχμής 25% και πληθωρισμό 30%, σαν τα ένδοξα 80s...

Είπαμε, ο "είναι αυτό μακέτο;" έκανε χρηματιστήριο, άφησε ανεξέλεγκτους μεγαλοεκδοτοεργολάβους κτλ αλλά με την επιμονή του να μπούμε στην ΟΝΕ αυτή τη στιγμή η αθήνα δεν έχει γίνει μια απέραντη οδός Μενάνδρου...
Αν ο μπούλης εξασφαλίσει εναλλακτικές ενεργειακές διόδους πετρελαίου και φυσικού αερίου ίσως κάποιες από τις αμαρτίες του συγχωρεθούν...

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μάλλον εσεις οι δεξιοι της πλάκας ξεχνάτε πολύ εύκολα.... Λοιπόν ας ξεκινήσουμε!!!!!
QUIZ:
1)Ποιος ο αποστάτης που έφερε την Χούντα στην Ελλάδα και έριξε τον Γέρο της Δημοκρατίας;
2) Ποιος ο μεγάλος εφευρέτης του Ειδικού Δικαστηρίου το 1989 όπου όλοι αθωώθηκαν (400 άτομα ήταν κατηγορούμενοι και καταδικάστηκε μόνο ο Τσοβόλας);
3) Ποιος ο εφευρέτης του περιβόητου 0 συν ο ίσον 14 ;
4) Ποιος ήταν αυτός που έλεγε ότι σε 10 χρόνια δεν θα θυμόμαστε το σκοπιανό και τα έκανε μουνί;
5) Ποιος διακύρειτε το σεμνά και ταπεινά και όλοι του οι Υπουργοί έχουν γαμηθεί στην μίζα;
6) Ποιος δημιούργησε τα δομημένα ομόλογα;
7) Ποιος κουκούλωσε το σκάνδαλο με την παρακολούθηση των κινητών;
8) Ποιος υπουργός έκανε ταξιδάκια με τα στελέχη της SIEMENS;;;;;; Καλά αυτός για να προάγει το ιδεώδες τυ πολιτισμού....
9) Ποιος είναι υπεύθυνος για το Σκάνδαλο Παυλίδη;
Που μπορώ να μάθω πως μπορώ να κάνω εταιρεία για να μην φορολογούμαι από την εφορία κι να γίνω υπουργός;
10) Τίνος η γυναίκα είναι μέτοχος σε δύο εφημερίδες, ένα ραδιόφωνο και μία δικτυακή τηλεόραση;......... Και ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ
11) Ποιος έφτιαξε τον Νόμο του ΒΑΣΙΚΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ όταν η σύζυγός του κατέχει όλα τα παραπάνω;;;;;
12) Που μπορώ να πάρω πληροφορίες για να ψηφίσω και εγώ αντί του κου Σπηλιωτόπουλου (ο γνωστός υπουργός ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ) για την αναθεώρηση του Συντάγματος (για να μην κουράζεται το παλικάρι
13) Ποιος μπορεί να μας μ.αθει πως πηδάνε από τον τέταρτο αφού πρώτα τα κάνουμε μουνί στο υπουργείο που δουλεύουμε;;;

Υπομονή γιατί έρχεται και η Μονή Βτοπεδίου...... ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!!!!!!!!!!!!!

dvdmaniac

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
και λείπει και κάτι πολύ σοβαρό από το παραπάνω ποστ,μια προσωπικότητα που είτε το θέλουμε είτε όχι καθόρισε τις τύχες αυτού του τόπου...η ΠΟΠΗ ΤΟΥΡΛΟΥΜΟΥΣΗ!!!
Πάντως ρε παλερμο πρεπει να εισαι η πολυ κολλημενος με την καϋμενη την ΝΔΟΥΛΑ ή να τα περνεις χοντρα από τους μαλακες σου....
Αν τα περνεις προσεχε γιατι αν εχεις μπλοκακι θα σε φρολογησουν τα καθικια

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Νοικοκυρά σε απόγνωση...........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που βαδίζει η κενωνία  ωρέ παλικάρια :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Μαλλον εισαι βαθυα νυχτωμενος φιλε

Κοίτα...
Το πασοκ ήταν στην εξουσία από το 1993 έως το 2004...
Πρόσπάθησε να απαντήσεις στα εξής απλό ερωτηματα...
Ποια ήταν η μορφή του ελληνικού τραπεζικού συστήματος το 1993 και ποια το 2004..
Ποια ήταν η ισχύς των εργολάβων το 1993 και ποια το 2004.
Ποια η ισχύς δολ, τεγόπουλου, μπόμπολα, κόκκαλη το 1993 και ποια το 2004..
Πότε εμφανίστηκε για πρώτη φορά το φαινόμενο των μπλόκ και των G700..

Αν κρίνω από τις απαντήσεις που θα έδινα εγώ σε αυτές τις ερωτήσεις, μάλλον ο παλέρμο έχει δίκιο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πέρα από την πλάκα, συζητούσα χθες με πασοκτζή φίλο με κρίση και γνώση, τί θα πάθαινε η ελλάδα σε αυτήν την οικονομική κρίση αν είχαμε ακούσει τα κουκούδια και τους τσύριζες και είχαμε ακόμη δραχμή....

Μπορώ να έχω ένα (1) λινκ που να αποδεικνύει οτι τα "κουκούδια" και οι "τσύριζες" επέμεναν στη δραχμή; (Αν και την 1-1-2002 που ήρθε επίσημα το ευρώ δεν υπήρχε ακόμα ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που παρακάμπτω προς το παρον).
Για να μη λένε πάλι κάποιοι κακεντρεχείς οτι λες πάλι λόγια αέρα πατέρα.
Έκανα μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και θέλω μια συγκεκριμένη απάντηση Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ.
Μη μου δώσεις κανένα λινκ με διαμαρτυρίες για την ακρίβεια -εννοώ την αιφνίδια και ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ αύξηση των τιμών- που ΟΝΤΩΣ ΕΙΧΑΜΕ με το ευρώ (που δεν συνδέεται αναγκαστικά με οποιαδήποτε σκέψη για επιστροφή της δραχμής απ' όσο ξέρω, χαίρομαι που θα μου αποδείξεις το αντίθετο) και η οποία έχει να κάνει με την αισχροκέρδεια στα είδη πρώτης ανάγκης, στις λαϊκές αγορές και σε πάρα πολλές άλλες περιπτώσεις.
Και η οποία δεν αντιμετωπίστηκε, ούτε επί ΠΑΣΟΚ ούτε επί ΝΔ. Αλλά θα μου πεις, κρατιστές θα γίνουμε;
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Έκανα μια πολύ συγκεκριμένη ερώτηση και θέλω μια συγκεκριμένη απάντηση Σ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ.

Ξέχασες τον προβολέα..Κατά τα λοιπά το ύφος θυμίζει τους ανακριτές της Στάζι στην ταινία "Οι ζωές των Άλλων"...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Ξέχασες τον προβολέα..Κατά τα λοιπά το ύφος θυμίζει τους ανακριτές της Στάζι στην ταινία "Οι ζωές των Άλλων"...

Λες μια μαλακία και δεν την αποδεικνύεις.
Θα την πάρεις τουλάχιστον πίσω;

Όσο για τη Στάζι, όταν εγώ διαδήλωνα εναντίον της, εσύ ακόμα δεν είχες ρουφήξει το αυγουλάκι σου, μαλάκα ΔΑΠίτη.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Λες μια μαλακία και δεν την αποδεικνύεις.
Θα την πάρεις τουλάχιστον πίσω;

Το ΚΚΕ έχει ως επίσημη θέση την έξοδο από την ΕΕ...Αυτό θα είχε συνέπεια και νομισματική αλλαγή...
Στον τσύριζα, πρώην ΣΥΝ (ανάθεμα και αν έχω καταλάβει πώς λέγεται απυτό το μόρφωμα- ούτε χριστιανικές αιρέσεις να ήταν) υπάρχουν ανάλογες απόψεις, στεγνά αντιευρωπαϊκές...

Μπορείς να το αρνείσαι, μπορείς με το γνωστό ύφάκι να ζητάς "αποδείξεις" ένώ όταν κάποιος σε ρωτάει εσένα ο,τιδήποτε αρχίζεις τα "μην μου κάνεις εμένα τον μπάτσο ή τον εισαγγελέα"- γι' αυτό σου απάντησα και εγώ έτσι, να δεις τη γλύκα...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Όσο για τη Στάζι, όταν εγώ διαδήλωνα εναντίον της, εσύ ακόμα δεν είχες ρουφήξει το αυγουλάκι σου, μαλάκα ΔΑΠίτη.

Σε λίγο θα μας πεις ότι έριξες και το τείχος γερο- πάπιε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Το ΚΚΕ έχει ως επίσημη θέση την έξοδο από την ΕΕ...Αυτό θα είχε συνέπεια και νομισματική αλλαγή...
Στον τσύριζα, πρώην ΣΥΝ (ανάθεμα και αν έχω καταλάβει πώς λέγεται απυτό το μόρφωμα- ούτε χριστιανικές αιρέσεις να ήταν) υπάρχουν ανάλογες απόψεις, στεγνά αντιευρωπαϊκές...

Μπορείς να το αρνείσαι, μπορείς με το γνωστό ύφάκι να ζητάς "αποδείξεις" ένώ όταν κάποιος σε ρωτάει εσένα ο,τιδήποτε αρχίζεις τα "μην μου κάνεις εμένα τον μπάτσο ή τον εισαγγελέα"- γι' αυτό σου απάντησα και εγώ έτσι, να δεις τη γλύκα...

Συμπέρασμα:
Λες (για μια ακόμα φορά) ΨΕΜΑΤΑ.
Για μένα, πολύ φυσιολογικό.
Για τους φίλους σου στο φόρουμ, που σε θεωρούν και "διαβασμένο", δεν ξέρω.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Σε λίγο θα μας πεις ότι έριξες και το τείχος γερο- πάπιε...

Θα λέω ότι θέλω και όποτε το θέλω, εφόσον μου δίνεις το δικαίωμα.
Εσύ ψεύδεσαι άλλωστε, όχι εγώ.
Εσύ λοιπόν, που έχεις ονειρώξεις οτι χάρη στη σταθερή, αδιάλειπτη -και διατεταγμένη- παρουσία σου στο φόρουμ απέτρεψες την κομμουνιστική εισβολή που θα μας κάνει Βουλγαρία, ας μη μιλάς καλύτερα.
Κι ας ετοιμάζεσαι να αλλάξεις ρότα εν όψει εκλογών, σαν τα ποντίκια που εγκαταλείπουν το καράβι όταν βυθίζεται.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πως το λέγανε εκείνο το -ευφυέστατο- στιχάκι στα Πανεπιστήμια;

Έσπασε η καπότα του καπιταλισμού
και βγήκανε τα μπάσταρδα της Δαπ- ΝουΔουΦΟυΚου;

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Έχουμε ξεφύγει παίδες απο το θέμα.Η καραμέλα των δεξιών είναι το τι έκανε το ΠΑΣΟΚ πρίν 52352 χρόνια.Απο το 2004 και μετά δεν έχει γίνει τίποτα καλύτερο σε αυτή την χώρα.Και κάτι το πολύ απλό.Σκεφτείτε την αγοραστική δύναμή σας επι κυβερνήσεως ΠΑΣΟΚ και συγκρίνεταί την με την τωρινή.Νομίζω πως η διαφορά είναι μεγάλη ε?????

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Συκοφαντείτε. συκοφαντείτε, στο τέλος κάτι θα μείνει, ήταν το μότο του Γκαίμπελς.
Με τον -"έγκυρο" κατά τα άλλα- στρέιτ να ακολουθεί πιστά το παράδειγμά του.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Συμπέρασμα:
Λες (για μια ακόμα φορά) ΨΕΜΑΤΑ.
Για μένα, πολύ φυσιολογικό.
Για τους φίλους σου στο φόρουμ, που σε θεωρούν και "διαβασμένο", δεν ξέρω.

Αυτό είναι το λινκ με τη διακήρυξη του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές του 2009..

Αυτό είναι το λινκ του τσύριζα...
Κοιτάχτε κάτω δεξιά και δείτε:
OXI στην Ευρωσυνθήκη - δημοψήφισμα ΤΩΡΑ!
ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ: Mετά το Ιρλανδικό ΟΧΙ, χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την Ευρώπη

Συνέντευξη Τύπου της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΣΥΝΘΗΚΗ - ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΩΡΑ!

Για να τελειώσουν τα καραγκιοζιλίκια και οι ύβρεις σου, ανάλογες θέσεις είχαν όταν μπαίναμε στην ΟΝΕ...
Διότι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε το ευρώ αν δεν πληρούσαμε κάποιες προϋποθέσεις που επέβαλαν οι συνθήκες...
Όταν αρνείσαι αυτές τις συνθήκες, αρνείσαι και το ευρώ...
Τόσο γαμημένα απλό...
Εκτός εάν στη Λιμνούπολη που ζεις έχετε νόμισμα ευρώ χωρίς να είστε μέλη της ΕΕ..

Που θα με πεις και ψεύτη κακομοίρη!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom