Νέα

Ρε, κάτω το ΠΑΣΟΚ λέμεεεεεεεε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Siegf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 384
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
πίκρααααααααααααααααααααααααααααααα
κλάμααααααααααααααααααααααααααααααα
πόνοςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Η ελλάδα στην κατάσταση που βρίσκεται είναι επειδή νεοφιλελεύθεροι κτηνίατροι κάνουν προσεγγίσεις σύμφωνα με τις βασικές αρχές της πολιτικής επιστήμης.
Υπάρχουν βέβαια και κάτι κρατικοδίαιτα παράσιτα τα οποία απομυζούν την Ελλάδα και τρέχουν στην Αριστοτέλους προσομοιάζοντας σε χαχόλους για να χειροκροτήσουν το Γιωργάκη ή το Κωστάκη. Αυτοί φίλτατε βούλιαξαν το πλοίο αλλα σαν ποντίκια που είναι πρόλαβαν και το έσκασαν πρώτοι.Καλύτερα βασικές αρχές πολιτικής επιστήμης παρά παίξε στοιχημα τι να κάνουμε άλλοι διαβάζουμε την Herald Tribune και άλλοι διαβάζετε τα Σπορ του Βορρά

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τοσο μεγαλο εργο που φερανε ξανα τα τεκμηρια της δεκαετιας του 70
ρε μην ασχολείσαι....
αστους να γράφουν....
κάθε μαλάκας που γράφειτην παπαριά του χάνουν άλλον 1 πόντο στις δημοσκοπήσεις...
Μιλάμε η δεξιά παλερμοεπιχειρηματολογία σπάει τα όργανα των μετρήσεων....

Ζητώ από τις εταιρείες να μπει νέα ερώτηση στις δημοσκοπήσεις...

Πόσο κακό πιστεύετε ότι κάνει η μπετοβλακεία σας στο κόμμα που ψηφίζετε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Υπάρχουν βέβαια και κάτι κρατικοδίαιτα παράσιτα τα οποία απομυζούν την Ελλάδα και τρέχουν στην Αριστοτέλους προσομοιάζοντας σε χαχόλους για να χειροκροτήσουν το Γιωργάκη ή το Κωστάκη. Αυτοί φίλτατε βούλιαξαν το πλοίο αλλα σαν ποντίκια που είναι πρόλαβαν και το έσκασαν πρώτοι.Καλύτερα βασικές αρχές πολιτικής επιστήμης παρά παίξε στοιχημα τι να κάνουμε άλλοι διαβάζουμε την Herald Tribune και άλλοι διαβάζετε τα Σπορ του Βορρά
Herrald, εγώ ψωνίζω από τα Harrod's

Tα Spor toy Borra είναι προνόμιο του Παλέρμο του ενθερμου υποστηρικτή του κόμματός σου.....Εντώ στο Αθήνα διαβάζω μόνο ρωσσοπόντια "Ομόνοια".
επίσης διαβάζω Espresso....
εκεί μαθαίνω πολιτική για τον Ζαχό, τον Κωστάκη και τον Ζαχαρέα........
Αλλωστε το μόνο έργο που παράγουν είναι σεξουαλικό.......
Γαμιοόσαντε αναμεταξύ τους και μετά γαμάνε το λαό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και πού σαι κτηνίατρε.....
Για τα ζώα της δεξιάς στην Ελλάδα τι γράφει η Τρίμπιουν;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
4.615
Ομολογώ οτι δεν αντιλαμβάνομαι το σχόλιό σου και ιδιαίτερα αν απευθείνεται σε εμένα. Θέλησα απλά να κάνω μια προσέγγιση σύμφωνα με τις βασικές αρχές της πολιτικής επιστήμης. Συνεχίζοντας λοιπόν επισημαίνω ότι τα αποτελέσματα των προηγούμενων χρόνων αποτελούν δημοσκοπικό παράδοξο.Παγκοσμίως το κυβερνητικο κόμμα φθείρεται απο το δεύτερο χρόνο διακυβέρνησης και όταν προκύψουν ευνοικές γι αυτο συγκυρίες προκηρυσσει εκλογες.Στο μεσο της θητείας τους κόμματα έχουν ηττηθεί και σε ευρωεκλογές και σε δημοτικές γιατί εκεί εκτονώνεται η λαική δυσφορία και στο τέλος κερδιζουν στις εθνικές βλέπε Πασοκ 2000.Τώρα αν προσεγγίζετε την πολιτική με ποδοσφαιρική λογική ε τότε μην απορείτε γιατί επιβιώνουν οι Ζορό και οι μπάρμπυ γαλάζιες και πράσινες
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε αναγάγει τις δημοσκοπήσεις σε Ιερό Ευαγγέλιο. Και από εκεί και πέρα, οι δημοσκοπήσεις τελικά δεν καταγράφουν μόνον τάσεις της κοινής γνώμης, αλλά διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη. Όταν επί 8 χρόνια η ΝΔ είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, και δεν έχει χάσει εκλογική αναμέτρηση, είναι σχεδόν φυσικό να φαντάζει αήττητη και ακόμη πολλοί να δηλώνουν ότι αυτό είναι το κόμμα που θα νικήσει στις επόμενες εκλογές. Εν συνεχεία, δεν υπάρχει πιο ανόητη ερώτηση από την καταλληλότητα για πρωθυπουργός. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον εν ενεργεία πρωθυπουργό με κάποιον ο οποίος δεν έχει ασκήσει πρωθυπουργικά καθήκοντα. Τέλος, προσωπικά δεν στέκομαι καθόλου στις δημοσκοπήσεις, μία ματιά στον κοινωνικό περίγυρο του καθενός και αντιλαμβάνεται ευκόλως το τι συμβαίνει στην κοινωνία αυτή τη στιγμή. Και αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι η παρούσα κυβέρνηση περνά κρίση, και οι πολίτες που την ψήφισαν νιώθουν εξαπατημένοι από τις υποσχέσεις της οι οποίες εδόθησαν αφειδώς και ελάχιστες επουσιώδεις τηρήθηκαν. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις δημοσκοπήσεις ως Ιερό Ευαγγέλιο, δεν κάνει ουσιαστική πολιτική αλλά δημοσκοπίκη. Όλα στηρίζονται σε μία επικοινωνιακή τακτική χωρίς βαθύτερη ουσία. Αυτή η επικοινωνιακή τακτική ήταν που έκανε τον κ. Καραμανλή να φαίνεται ο άτρωτος, ο αλώβητος, ο μεγάλος ηγέτης. Μεγάλο ηγέτη ο οποίος να κρύβεται, ομολογώ ότι ακόμη δεν έχω συναντήσει, πλην του κ. Καραμανλή. Ο μεγάλος ηγέτης μπαίνει μπροστά, και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα, και δεν φορτώνει τα πάντα στους άλλους.
Και κάτι ακόμη:το ΠΑΣΟΚ φυσικά δεν είναι τέλειο. Ούτε και ο αρχηγός του. Εκεί όμως που υπερτερεί ο  κ. Παπανδρέου σαφώς είναι στο ότι έχει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Είναι ο άνθρωπος τον οποίο νιώθεις δικό σου, ένας σαν και σένα, που μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα. Εκεί είναι που υστερεί ο κ. Καραμανλής. Και αυτή είναι ιδιαιτέρως βαρύνουσας σημασίας διαφορά, όταν υπάρχει κοινωνική ανασφάλεια και έκρηξη των κοινωνικών ανισοτήτων.Όλα τα άλλα για αρχηγικά προσόντα και τα τοιαύτα, είναι για θεωρητικές αναλύσεις και μόνον.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε αναγάγει τις δημοσκοπήσεις σε Ιερό Ευαγγέλιο. Και από εκεί και πέρα, οι δημοσκοπήσεις τελικά δεν καταγράφουν μόνον τάσεις της κοινής γνώμης, αλλά διαμορφώνουν και την κοινή γνώμη. Όταν επί 8 χρόνια η ΝΔ είναι μπροστά στις δημοσκοπήσεις, και δεν έχει χάσει εκλογική αναμέτρηση, είναι σχεδόν φυσικό να φαντάζει αήττητη και ακόμη πολλοί να δηλώνουν ότι αυτό είναι το κόμμα που θα νικήσει στις επόμενες εκλογές. Εν συνεχεία, δεν υπάρχει πιο ανόητη ερώτηση από την καταλληλότητα για πρωθυπουργός. Δεν μπορείς να συγκρίνεις τον εν ενεργεία πρωθυπουργό με κάποιον ο οποίος δεν έχει ασκήσει πρωθυπουργικά καθήκοντα. Τέλος, προσωπικά δεν στέκομαι καθόλου στις δημοσκοπήσεις, μία ματιά στον κοινωνικό περίγυρο του καθενός και αντιλαμβάνεται ευκόλως το τι συμβαίνει στην κοινωνία αυτή τη στιγμή. Και αυτό το οποίο συμβαίνει είναι ότι η παρούσα κυβέρνηση περνά κρίση, και οι πολίτες που την ψήφισαν νιώθουν εξαπατημένοι από τις υποσχέσεις της οι οποίες εδόθησαν αφειδώς και ελάχιστες επουσιώδεις τηρήθηκαν. Το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τις δημοσκοπήσεις ως Ιερό Ευαγγέλιο, δεν κάνει ουσιαστική πολιτική αλλά δημοσκοπίκη. Όλα στηρίζονται σε μία επικοινωνιακή τακτική χωρίς βαθύτερη ουσία. Αυτή η επικοινωνιακή τακτική ήταν που έκανε τον κ. Καραμανλή να φαίνεται ο άτρωτος, ο αλώβητος, ο μεγάλος ηγέτης. Μεγάλο ηγέτη ο οποίος να κρύβεται, ομολογώ ότι ακόμη δεν έχω συναντήσει, πλην του κ. Καραμανλή. Ο μεγάλος ηγέτης μπαίνει μπροστά, και στα εύκολα αλλά κυρίως στα δύσκολα, και δεν φορτώνει τα πάντα στους άλλους.
Και κάτι ακόμη:το ΠΑΣΟΚ φυσικά δεν είναι τέλειο. Ούτε και ο αρχηγός του. Εκεί όμως που υπερτερεί ο  κ. Παπανδρέου σαφώς είναι στο ότι έχει ένα πιο ανθρώπινο πρόσωπο. Είναι ο άνθρωπος τον οποίο νιώθεις δικό σου, ένας σαν και σένα, που μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα. Εκεί είναι που υστερεί ο κ. Καραμανλής. Και αυτή είναι ιδιαιτέρως βαρύνουσας σημασίας διαφορά, όταν υπάρχει κοινωνική ανασφάλεια και έκρηξη των κοινωνικών ανισοτήτων.Όλα τα άλλα για αρχηγικά προσόντα και τα τοιαύτα, είναι για θεωρητικές αναλύσεις και μόνον.
αει χάσου ρέ......
Αμα δεν τα διάβασες στην Τρίμπιουν μη μας ξαναποστάρεις τις παπαριές σου.......

kthniatros

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
1
Πόντοι
1
και πού σαι κτηνίατρε.....
Για τα ζώα της δεξιάς στην Ελλάδα τι γράφει η Τρίμπιουν;

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Για αλλη μια φορά θα μπω στον κόπο να σου υπενθυμίσω ότι δεν είμαι ΝΔ και φυσικά δεν έχω ενταχτεί ποτέ μου σε κάποιο κόμμα. Με ενδιαφέρει η πολιτική αλλα όχι η μικροπολιτική. Οσο για τις υβρεις σου απαξιώ να σου απαντήσω τι μπορεί να συζητήσει εξάλλου κάποιος με ένα πολυκυτταρο οργανισμό που έχει νευρική οργάνωση μονοκύτταρου!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για αλλη μια φορά θα μπω στον κόπο να σου υπενθυμίσω ότι δεν είμαι ΝΔ και φυσικά δεν έχω ενταχτεί ποτέ μου σε κάποιο κόμμα. Με ενδιαφέρει η πολιτική αλλα όχι η μικροπολιτική. Οσο για τις υβρεις σου απαξιώ να σου απαντήσω τι μπορεί να συζητήσει εξάλλου κάποιος με ένα πολυκυτταρο οργανισμό που έχει νευρική οργάνωση μονοκύτταρου!
εγώ ανεφέρθην στα ζώα της δεξιάς.
Εσύ δεν ανήκεις σε αυτά όπως δηλείς, αλλά προσβάλλεσαι
Δεν αρχίζεις να μελετάς την οργάνωση μονοκύτταρου;;;;....
Δεν τον αντέχει τον πολυκύτταρο ο οργανισμός σου..........

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
π'αντως πιό γελοίο κόμμα απο αυτούς τους πασόκους δεν υπάρχει.....είναι και τόσο ηλίθιοι που δεν κάνουν το πιό απλό πράγμα για να ανέβουν πιό ψηλά....μόκολα γιωργάκη και στελέχη και αφήστε την φθορά της ΝΔ να έρθει μόνη της....αλλά τί?θέλουν να ανέβουν τώρα,έχουν σκυλιάσει...δεν μπορούν να περιμένουν τα λαμόγια του σοσιαλισμού άλλα 3 χρόνια μέχρι να υπουργοποιηθούν και υφυπουργοποιηθούν....να μου το θυμηθείτε...όσο είναι ο κωστάκης και ο γιωργάκης...το ΠΑΣΟΚ θα είναι σαν την ΑΕΚ και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...δηλ..άτιτλοι! :rockon:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

άσε φίλε...αυτή η νοικοκυρά σε απόγνωση μπαίνει σε κάθε θρεντ για να ξεράσει κομπλεξισμό,αρνητισμό και ακατάσχετη αμπελοφιλοσοφία...3000 ανούσια και ασήμαντα ποστ σε 10 μέρες,καταλαβαίνεις πόσα κιλά μαλακία κουβαλάει...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
π'αντως πιό γελοίο κόμμα απο αυτούς τους πασόκους δεν υπάρχει.....είναι και τόσο ηλίθιοι που δεν κάνουν το πιό απλό πράγμα για να ανέβουν πιό ψηλά....μόκολα γιωργάκη και στελέχη και αφήστε την φθορά της ΝΔ να έρθει μόνη της....αλλά τί?θέλουν να ανέβουν τώρα,έχουν σκυλιάσει...δεν μπορούν να περιμένουν τα λαμόγια του σοσιαλισμού άλλα 3 χρόνια μέχρι να υπουργοποιηθούν και υφυπουργοποιηθούν....να μου το θυμηθείτε...όσο είναι ο κωστάκης και ο γιωργάκης...το ΠΑΣΟΚ θα είναι σαν την ΑΕΚ και τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ...δηλ..άτιτλοι! :rockon:

ακάποτε σέρβε......
Ο Μπούλης τι περίμενε 8 χρόνια να πέσει σαν ώριμο φρούτο....;
Το αρχίδι του αντρέα;

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
άσε φίλε...αυτή η νοικοκυρά σε απόγνωση μπαίνει σε κάθε θρεντ για να ξεράσει κομπλεξισμό,αρνητισμό και ακατάσχετη αμπελοφιλοσοφία...3000 ανούσια και ασήμαντα ποστ σε 10 μέρες,καταλαβαίνεις πόσα κιλά μαλακία κουβαλάει...
έτσι μωρή σαββούρα του σάιτ......
έχεις γίνει διάσημος για ότι μαλακία δέρνει τον ανύπαρκτο εγκέφαλό σου και τα κόμπλεξ σου............
Το τι μπινελίκι και πούτσα έχεις φάεισε πολιτικά και οπαδικά θρεντ δεν περιγράφεται.....
Μπετόβλακα κάνεις και πνεύμα.....

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
έτσι μωρή σαββούρα του σάιτ......
έχεις γίνει διάσημος για ότι μαλακία δέρνει τον ανύπαρκτο εγκέφαλό σου και τα κόμπλεξ σου............
Το τι μπινελίκι και πούτσα έχεις φάεισε πολιτικά και οπαδικά θρεντ δεν περιγράφεται.....
Μπετόβλακα κάνεις και πνεύμα.....

σπρώξε,τα 10.000 είναι κοντά...φεύγω τώρα καμιά βόλτα...κράτα γερά το πληκτρολόγιο,αυνάνα του λάπτοπ...ο πακιστανός που γράφει για σένα πότε πιάνει βάρδια?...

akapovic

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ακάποτε σέρβε......
Ο Μπούλης τι περίμενε 8 χρόνια να πέσει σαν ώριμο φρούτο....;
Το αρχίδι του αντρέα;

:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

μά ακόμη ο γιωργάκης τρώει πούλο απο τον κωστάκη στην καταλληλότητα ως πρωθυπουργός.Αυτό δείχνει την κατάντια του γιωργάκη.....και δεν είμαι ακάποτος ΄σερβος....αλλά μαυροβούνιος... ;)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Καλώς τον αρκουδιάρη. Μη μου συγχίζεσαι μόνο. Ακολούθα το παράδειγμα της πρωθυπουργάρας σου.

Χαλλλλλλλαρά!!!

εσύ πρέπει να με περίμενες όλη νύχτα...το τελευταίο ποστ το έκανε στις 2 το βράδυ για μένα και ξαναεμφανίστηκες τώρα μόλις μπήκα....μου το κρατάς από τότε που με παρακαλούσες για κανένα τηλεφωνάκι και σε έγραψα στα αρχίδια μου?...

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.559
Πόντοι
4.615
αει χάσου ρέ......
Αμα δεν τα διάβασες στην Τρίμπιουν μη μας ξαναποστάρεις τις παπαριές σου.......
Ανεπιθύμητο πρόσωπο, εγώ είμαι από λαϊκή συνοικία και όχι από το Κολωνάκι...Και στο σπίτι μου δε διαβάζαμε Τρίμπιουν....

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Η ζωή του ζεύγους Ζαχαρέα, του ζεύγους Βουλγαράκη, του ζεύγους Αναστασιάδη, του Ζαχόπουλου, του ζεύγους Αλογοσκούφη, του Δούκα, του Τσιτουρίδη (κατέβασε και τον γιό του Αθήνα), του Μιχαλάκη και των συν αυτώ.

Τον ανέβασε.

Δεν τα πάει καλά στην Γεωγραφία της πατρίδος μας.
Και θέλετε να τον κάνετε και πρόεδρο του νέου κόμματος.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σπρώξε,τα 10.000 είναι κοντά...φεύγω τώρα καμιά βόλτα...κράτα γερά το πληκτρολόγιο,αυνάνα του λάπτοπ...ο πακιστανός που γράφει για σένα πότε πιάνει βάρδια?...
τον έχω στείλει Αριστοτέλους να σε βρει να του κάνεις πίπα.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τον ανέβασε.

Δεν τα πάει καλά στην Γεωγραφία της πατρίδος μας.
Και θέλετε να τον κάνετε και πρόεδρο του νέου κόμματος.
η γεωγραφία δε σε έμαθαν ότι δεν είναι ασανσέρ;
Το λεκανοπέδιο γιατί λέγεται λεκανοπέδιο;

Ντάξει έχετε κοινές ρίζες με τον φέθρυ αλλά τέτοιος αντιπασοκισμός ούτε ο παλέρμος...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pisoxostis

Μέγας
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Κριτικές
12
Like
53
Πόντοι
4.545
Πέρα απο 2-3 λαμογιομαλάκες- πάντοτε θα υπάρχουν τετοιοι- γίνεται σοβαρό εργο, ππαρά τη παγκόσμια κρίση!
Για σκεφτείτε αν τώρα ειχαμε κυβέρνηση Πασοκ τι θα γινόταν???
Θα ψάχναμε για λεμονόκουπες στους ντενεκέδες του δήμου!!!

ΠΛακα μας κανεις? Εργο εξαθλιωσης του λαου γινεται.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom