pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
Μεταξυ μας απειρες!!!
οχι ο ιδιος
ακουσε που σου λεω
και προσεξε τι ειπα Ο καμμενος δεν κανονιζει μεταθεσεις
δεν ειπα δεν γινονται μεταθεσεις ;)
Μεταξυ μας απειρες!!!
Να δεις που θα τα βρούμε στο τελος.Πολυ καλο!!!
Στο Σιδαρι παντως που δουλεψα πιτσιρικας το κατεβαζαν το φορεμα αλλα οχι για να κατουρησουν.
Δεν θα ψηφίσω ΧΑ και εσύ δεν θα ψηφίσεις τσίπρα
Οχι εσεις ο λατρεμενος λακης με επεκρινε.Εκει που γινοταν μπουρλοτο ηταν οταν ελεγα οτι μονο οι μικροτσουτσουνοι και οι κρυφες γουσταρουν κωλο.Δεν νομίζω να σας επέκρινα ποτέ γι αυτήν σας την επιλογή.
Οτι θες αρκεί να είναι ακροδεξιά.τι θες να ψηφισω καρδουλα μου?
Με Λεβεντη δηλαδη θα του κατσεις;Οτι θες αρκεί να είναι ακροδεξιά.
Και κέντρο δέχομαι βασικά...
οχι ο ιδιος βρε χαρα μου, προφανως και ο υπουργος ο ιδιος δεν θα ασχοληθει, το κανουν οι συνεργατες του ομως και ειναι το ιδιο!!!οχι ο ιδιος
ακουσε που σου λεω
και προσεξε τι ειπα Ο καμμενος δεν κανονιζει μεταθεσεις
δεν ειπα δεν γινονται μεταθεσεις ;)
Καταρχάς για μπουζούκια είπαμε..τι λες παλι εσυ ;Με Λεβεντη δηλαδη θα του κατσεις;
Οτι θες αρκεί να είναι ακροδεξιά.
Και κέντρο δέχομαι βασικά...
Σε αυτή την άποψη έχω καταλήξει και εγώΟχι εσεις ο λατρεμενος λακης με επεκρινε.Εκει που γινοταν μπουρλοτο ηταν οταν ελεγα οτι μονο οι μικροτσουτσουνοι και οι κρυφες γουσταρουν κωλο.
οχι ο ιδιος βρε χαρα μου, προφανως και ο υπουργος ο ιδιος δεν θα ασχοληθει, το κανουν οι συνεργατες του ομως και ειναι το ιδιο!!!
Δεν εχουμε μαλωσει απ οσο θυμαμαιΝα δεις που θα τα βρούμε στο τελος.
Ήρθε και ο τσίπρας και έδωσε το τέλειωτικό χτύπημα ε;; πηγαίνεις και σε πορείες μήπως;;μα ακροδεξια ειναι ο σοιμπλε
θες να ψηφισουμε τον κακο γερμανο που καταστρεφει τη χωρα μας και το μελλον σου
σκεψου το
λοιπον θα παμε για καφε και θα στα εξηγησω ολα θα δεις
θα στα κανω ολα ξεκαθαρα θα αρχισουμε απο τα βασικα και την παλη των ταξεων
Ειδα το χαρά μου και λέω ο αλεξ απαντησε;; χαχαχαοχι ο ιδιος βρε χαρα μου, προφανως και ο υπουργος ο ιδιος δεν θα ασχοληθει, το κανουν οι συνεργατες του ομως και ειναι το ιδιο!!!
Χαχαχα οχι εμείς ρεε!Δεν εχουμε μαλωσει απ οσο θυμαμαι
Τι να σου πω χαρα μου οι περ που ξερω μεσω συνεργατη πηγανσυνεργατες?
τι θα ελεγες αμα σου λεγα ουτε συνεργατες
αλλα πιο κοντινοι
Σε αυτή την άποψη έχω καταλήξει και εγώ
Ξαναδιευκρινιζω οτι ειμαι πιασμενος.Και πιστος.Σε αυτή την άποψη έχω καταλήξει και εγώ
Χαχαχαχα....είμαι απολυτος σίγουρη.Ξαναδιευκρινιζω οτι ειμαι πιασμενος.Και πιστος.