wilde rose
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Σε μενα το εκανες παραθεση, ισως κατα λαθος!!!Χαχαχα οχι εμείς ρεε!
Εκανες παραθεση αυτό που είπα στον πουσι...
Σε μενα το εκανες παραθεση, ισως κατα λαθος!!!Χαχαχα οχι εμείς ρεε!
Εκανες παραθεση αυτό που είπα στον πουσι...
Ήρθε και ο τσίπρας και έδωσε το τέλειωτικό χτύπημα ε;; πηγαίνεις και σε πορείες μήπως;;
Για πες ειμαι περιεργη να μαθω
Ε νταξει συννενοηθήκαμε τωραΣε μενα το εκανες παραθεση, ισως κατα λαθος!!!
Πολλές φορές λέμε ακριβώς τα ίδια πραγματα και τρομαζουμε κ οι ιδιοιΕιδα το χαρά μου και λέω ο αλεξ απαντησε;; χαχαχα
Τι να σου πω χαρα μου οι περ που ξερω μεσω συνεργατη πηγαν
Ενας Αντρας φυσικα και θα πει οχι.Χαχαχαχα....είμαι απολυτος σίγουρη.
Εννοείται πως ενας αντρας αν μια ωραία γυναικα ανοιξει τα ποδια της μπροστα του...εκεινος θα πει .....οχι βεβαια
Όλα καλά θα πάνε....;;;!!! Δηλαδή οι νέοι θα πάψουν να δούλευουν συντομα για 500 ευρω έ να μείνω ησυχη;ρε καρδουλα μου αυτο ειναι λογικο μην κανεις τετοιες ερωτησεις
ακου ο τσιπρας θα διωξει τον κακο γερμανο αλλα οι συμπολιτες μας θελουν ευρω και υπαρχει μια διχοτομιση του ανθρωπου εδω καταλαβαινεις ?
αφου θελουμε ευρω σου λεει δεν μπορουμε αλλιως
ομως ο κακος γερμανος αφριζει με τον συριζα γιατι τον φοβαται ακομη καταλαβες ?
θα δεις ολα καλα θα πανε
και εμεις τον φοβομαστε!!!ρε καρδουλα μου αυτο ειναι λογικο μην κανεις τετοιες ερωτησεις
ακου ο τσιπρας θα διωξει τον κακο γερμανο αλλα οι συμπολιτες μας θελουν ευρω και υπαρχει μια διχοτομιση του ανθρωπου εδω καταλαβαινεις ?
αφου θελουμε ευρω σου λεει δεν μπορουμε αλλιως
ομως ο κακος γερμανος αφριζει με τον συριζα γιατι τον φοβαται ακομη καταλαβες ?
θα δεις ολα καλα θα πανε
ααααα οκ!!!! ;)η γυναικα του ανδρος ειναι συνεργατης
Δεν υφισταταιΕνας Αντρας φυσικα και θα πει οχι.
Μηπως και στον καθρεφτη βλεπετε την ιδια αντανακλαση και τρομαζετε ακομη πιο πολυ;Πολλές φορές λέμε ακριβώς τα ίδια πραγματα και τρομαζουμε κ οι ιδιοι
Κάμνετε λάθος.
Νεαροί άγγλοι καθώς και Ολλανδοί, δημιουργούν καθημερινά επισόδεια στα μέρη οπου παραθερίζουν.
Ειστε πλασμένοι ο ενας για τον αλλον κουκλα μουΠολλές φορές λέμε ακριβώς τα ίδια πραγματα και τρομαζουμε κ οι ιδιοι
Ανοιξε μου τα ποδια να δεις.Δεν υφισταται
Όλα καλά θα πάνε....;;;!!! Δηλαδή οι νέοι θα πάψουν να δούλευουν συντομα για 500 ευρω έ να μείνω ησυχη;
Επειδή ξέρω πολύ καλά καλύτερα να μην σε κοροιδευεις!!Ανοιξε μου τα ποδια να δεις.
Ναι η νέα γεννιά θα πρεπει να δουλευει 2,δουλειες για πολα χρονια ακομη..οχι αυτο θα γινει μονο οταν κατακτηθει διαφορετικου τυπου εξουσια
καταλαβες ?οχι η κυβερνητικη
το πολυ πολυ αμα παει καλα η οικονομια να δωθουν αυξησεις
αυτο μπορει να γινει
Χαχαχαχα....είμαι απολυτος σίγουρη.
Εννοείται πως ενας αντρας αν μια ωραία γυναικα ανοιξει τα ποδια της μπροστα του...εκεινος θα πει .....οχι βεβαια
Ναι η νέα γεννιά θα πρεπει να δουλευει 2,δουλειες για πολα χρονια ακομη..
Τυπε μονο αν ερθει πισω ο Βασιλευς θα προκοψει η χωρα.οχι αυτο θα γινει μονο οταν κατακτηθει διαφορετικου τυπου εξουσια
καταλαβες ?οχι η κυβερνητικη
το πολυ πολυ αμα παει καλα η οικονομια να δωθουν αυξησεις
αυτο μπορει να γινει