The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.805
- Πόντοι
- 25.467
Απλά να μωρε...δεν συμπαθώ και πολύ τους ξενους...αυτό ειναι όλο..
Όλους τους ξένους;
Και του Αγγλογαλλοιταλοισπανούς ας πούμε;
Οχι δεν τους ξερω.Όχι βέβαια. Ίσως του Μυστώρα ή του Αγιάννη. Παλιά μέλη που δεν νομίζω να τα έχετε πετύχει.
και αντιδεξιος εχεις πει
Και αντικωλογαμιάς έχει δηλώσει.
Οχι δεν τους ξερω.
Οι Αγγλογαλοιταλοισπανοί έρχονται διακοπούλες και μετά φεύγουν δεν κάθονται στην Ελλάδα μόνιμα ούτε βιάζουν ούτε κλέβουν ούτε έχουν αθλια συμπεριφορά προς τους Ελληνες...οπως ολοι οι παραπάνω που ανάφερα. Και παρολο που τους φιλοξενει η χώρα μας αυτοί δεν το σέβονται..Όλους τους ξένους;
Και του Αγγλογαλλοιταλοισπανούς ας πούμε;
Που συμπαίρανες πως είμαι καλή;
Αλλο οι πλακες στις Ελλεηνιδες και αλλο αυτό
Το πρόβλημα ειναι οτι μας ενοχλουν.γιατι κοριτσακι μου ετσι, να εισαι καλη με τους ξενους και θα ειναι και αυτοι νταξει?
μην σε νοιαζουν τα πολιτικα τοσο μικρη εισαι να εχεις εμπιστοσυνη στην κυβερνηση μας και να ασχολεισαι με αλλα πραματα αγορια και ρουχα και τετοια
ασε τα ρατσιστικα τωρα τα χαζα νταξει ?
Eννοειται αυτο.και αντιδεξιος εχεις πει
Τουλαχιστον να χες παραλειψει την εμπιστοσυνη στην κυβερνηση!!!γιατι κοριτσακι μου ετσι, να εισαι καλη με τους ξενους και θα ειναι και αυτοι νταξει?
μην σε νοιαζουν τα πολιτικα τοσο μικρη εισαι να εχεις εμπιστοσυνη στην κυβερνηση μας και να ασχολεισαι με αλλα πραματα αγορια και ρουχα και τετοια
ασε τα ρατσιστικα τωρα τα χαζα νταξει ?
:-* :-* :-*Ζωηρά νικ, με έμφυτη όμως ευγένεια.
Ναι δεν μου αρεσει να βουταω το καυλι στο σκατο,τι να κανω ρε μαν.Και αντικωλογαμιάς έχει δηλώσει.
Το πρόβλημα ειναι οτι μας ενοχλουν.
Καλά κάνεις!!!εισαι ενας λογικος ανθρωποςΝαι δεν μου αρεσει να βουταω το καυλι στο σκατο,τι να κανω ρε μαν.
Ειμαι λατρης του μουνιου.Ανωμαλια το ξερω.Ολοι εχουμε απο μια ομως.
Τουλαχιστον να χες παραλειψει την εμπιστοσυνη στην κυβερνηση!!!
Γελαν και οι πετρες...
Εμένα πάντως ενας αλβανός με ενόχλησε...ελα μωρε που σε ενοχλουν μην ακουω χαζα τωρα κανεις δεν ενοχλει κανεναν
μην πιστευεις τα καναλια
δε μου λες ποιος σου εκανε πλυση εγγεφαλου ειχατε καναν χρυσαυγιτη εκει στο σχολειο ?
Οι Αγγλογαλοιταλοισπανοί έρχονται διακοπούλες και μετά φεύγουν δεν κάθονται στην Ελλάδα μόνιμα ούτε βιάζουν ούτε κλέβουν ούτε έχουν αθλια συμπεριφορά προς τους Ελληνες...οπως ολοι οι παραπάνω που ανάφερα. Και παρολο που τους φιλοξενει η χώρα μας αυτοί δεν το σέβονται..
Και πεινάει ο Ελληνας κ εμεις κοιτάμε να μην μας πουν ρατσιστες ελεος δλδ
Ειμαι πιασμενος.Καλά κάνεις!!!εισαι ενας λογικος ανθρωπος
Ναι ξεκουμπίζονται ομως μετά. Απλά εδώ έρχονται και ξεφαντώνουνΚάμνετε λάθος.
Νεαροί άγγλοι καθώς και Ολλανδοί, δημιουργούν καθημερινά επισόδεια στα μέρη οπου παραθερίζουν.