Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

petroulas

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
μπουλο στους φασιστες ρεεε ....ειτε ειναι σεκιουριταδες ειτε ειναι καθηγητες πανεπιστημιου....να ξεκουμπιστουν και να πανε στον αγυριστο... ας παρουν τις βαρκες που ερχονται οι προσφυγες και να πανε στο σιχτιρ...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.836
Πόντοι
25.467
δυσκολο ειναι μονο για την ευη βατιδου που δεν ξερει το τηλ του εκατο 100
στους υπολοιπους ανθρωπους ειναι δυσκολο οσο μια κληση

Συνήθως κρατούν μαζί τους μια απόδειξη αγοράς, και μετά ισχυρίζονται ότι τα αγόρασαν για να τα κάνουν δώρο. Μονον όταν είναι απλωμένα κάτω επεμβαίνουν οι αρμόδιες αρχές, που συνήθως περιορίζονται στο κλεφτοκυνηγητό.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εγω εχω ακουσει τα εξ αμαξης εδω μεσα, και δεν εχω πατησει ποτέ το ρουφιανοκουμπο, επειδη ακριβως θεωρω μεγαλη μαλακια οτι υπαρχει.
Και μαλιστα καποτε ο Αντισθενης που παρακολουθησε εκ των υστερων μια συνομιλια, μου εκανε και παρατηρηση για ποιον λογο δεν πατησα το κουμπί. Του ειπα οτι ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στην υπαρξη του και απαντησε "κακώς".

Τωρα απο εκει και περα, αν θελεις εσυ να λες τις μαλακίες που ξερναει ο εγκεφαλος σου χωρις να γνωριζεις τιποτα, απλα και μονο για να πεις τη μαλακια σου, σου απαντω κι εγω οτι μπορω να δεχθω πολλα, αλλά οχι την συκοφαντια οτι εχω πατησει εστω και μια φορα το ρουφιανοκουμπο.

Καταλαβες? Αν δεν καταλαβες, οκ. Δεν περιμενω και πολλά.
λοιπον τα υπολοιπα μελη δεν οφειλουν σε τιποτα να σε βλεπουν να μιρμιριζεις για προσωπικα σου θεματα...
λοιπον αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου...αλλωστε οπως βλεπεις τελευταια απεχω απ το φορουμ κιολας....οποτε μεγαλη αξια σου εδωσα που συνομίλησα μαζι σου  :)

υγ ο βατραχος δεν ξεχνα  :zfuck:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ετσι.
Εγω βεβαια αν ημουν δικηγορος του, θα παλευα να ακυρωσω την απολυση.
Το θεμα ειναι οτι με την επικληση της αναρμοστης συμπεριφορας, ουτε αποζημιωση δεν παιρνει ο ανθρωπος.
Για τετοια σιχαμενη κατασταση μιλαμε.
Να μην παρει.Να μαθει στην επομενη δουλεια του,να δουλευει σωστα.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
ειναι υποχθονιος αυτος....λειτουργει παρασκηνιακα.....δεν τον εχεις ψυχολογησει καλα....

βαλε και τον αλλο κλωνο το mystiko να σε υποστηριξει

ποση ξεφτυλα πια να βαζει τα γυναικοπαιδα για υπερασπιση
:offtopic:

ΔΙΚΗΓΟΡΟς είναι ρε μ@λάκα!
Τι περιμένεις;
Παντελονάτη συμπεριφορά;
Ψέμα, ρουφιανιό, παρασκήνιο και κλώνους με πατσουλί άρωμα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
ειναι υποχθονιος αυτος....λειτουργει παρασκηνιακα.....δεν τον εχεις ψυχολογησει καλα....

βαλε και τον αλλο κλωνο το mystiko να σε υποστηριξει

ποση ξεφτυλα πια να βαζει τα γυναικοπαιδα για υπερασπιση
:offtopic:
Πρωτον και κύριον δεν είμαι κλώνος και δεύτερον πολύ μεγάλη ιδέα εχεις για τον εαυτό σου που θεώρησες ότι χρειάστηκε και συνδρομή για να σε αντιμετωπίσει!  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
λοιπον τα υπολοιπα μελη δεν οφειλουν σε τιποτα να σε βλεπουν να μιρμιριζεις για προσωπικα σου θεματα...
λοιπον αρκετα ασχοληθηκα μαζι σου...αλλωστε οπως βλεπεις τελευταια απεχω απ το φορουμ κιολας....οποτε μεγαλη αξια σου εδωσα που συνομίλησα μαζι σου  :)

υγ ο βατραχος δεν ξεχνα  :zfuck:
Εσυ αναφερθηκες στο ρουφιανοκουμπο και φυσικα δεν θα το αφηνα ετσι.
Αυτα τα πούστικα "μην μιρμιρίζεις", να μην τα λες σε μενα.
Οι μαλακιες αυτου του ειδους δεν θα μενουν αναπαντητες.
Τερμα η ανοχή.
Αν δεν θελεις να μου δινεις αξια, να μην μου μιλας και τωρα να προσπαθεις να ξεφυγεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δουλειά του είναι να επιβλέπει το αν τηρούνται όλα τα παραπάνω. Δεν έχει αρμοδότητες ελεγκτή εισητηρίων, αστυνομικού, ειδικού φρουρού κ.λ.π. Δεδομένου όμως ότι ο χώρος δεν είναι με την στενή έννοια "δημόσιος" (όπως πολύ σωστά τονίστηκς παραπάνω), έχει το δικαίωμα (και την υποχρέωση), να εγκαλεί  (ή ακόμα και να συλλάβει) τους παραβάτες προκειμένου να τους παραδίδώσει στα αρμόδια όργανα.  

δημοσιος χωρος ειναι, το εξαντλησα πρωινες ωρες δεν τα ξαναλεω. αρμοδιοτητες αστυνομικου δεν εχει κανεις ποτε πουθενα. ειναι ομως στις αρμοδιοτητες του να τον αποβαλει απο το βαγονι και υπο προυποθεσεις να τον κρατησει μεχρι να ερθει η αστυνομια.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.836
Πόντοι
25.467
ισχυει αυτο? δεν το ξερω ρωταω

Πρίν εναμιση χρόνο που είχα υπβάλλει σχετική ερώτηση στο γκισέ με τα ειστιτήρια, έτσι μου είχαν πεί. Αν τώρα στο μεσοδιάστημα έχουν γίνει αλλαγές, είναι κάτι που δεν γνωρίζω.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Εσυ αναφερθηκες στο ρουφιανοκουμπο και φυσικα δεν θα το αφηνα ετσι.
Αυτα τα πούστικα "μην μιρμιρίζεις", να μην τα λες σε μενα.
Οι μαλακιες αυτου του ειδους δεν θα μενουν αναπαντητες.
Τερμα η ανοχή.
Αν δεν θελεις να μου δινεις αξια, να μην μου μιλας και τωρα να προσπαθεις να ξεφυγεις.
βασικα χεζομαι μαν...αλλιως θα καθομουν να σε ξεφτυλιζα κι αλλο....
φιλουδια φιδι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
με μαρτυριες ή με βιντεο η φωτο πιστευεις θα ειχες ελπιδα σε αυτον τον ισχυρισμο?
Εσυ επικαλεισαι οτι ειναι χοντρη, εσυ να το αποδειξεις. Βασικος δικονομικος κανονας.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.836
Πόντοι
25.467
δημοσιος χωρος ειναι, το εξαντλησα πρωινες ωρες δεν τα ξαναλεω. αρμοδιοτητες αστυνομικου δεν εχει κανεις ποτε πουθενα. ειναι ομως στις αρμοδιοτητες του να τον αποβαλει απο το βαγονι και υπο προυποθεσεις να τον κρατησει μεχρι να ερθει η αστυνομια.

Το ίδιο ακριβώς έγραψα κι εγώ.  :)

Δουλειά του είναι να επιβλέπει το αν τηρούνται όλα τα παραπάνω. Δεν έχει αρμοδότητες ελεγκτή εισητηρίων, αστυνομικού, ειδικού φρουρού κ.λ.π. Δεδομένου όμως ότι ο χώρος δεν είναι με την στενή έννοια "δημόσιος" (όπως πολύ σωστά τονίστηκς παραπάνω), έχει το δικαίωμα (και την υποχρέωση), να εγκαλεί  (ή ακόμα και να συλλάβει) τους παραβάτες προκειμένου να τους παραδίδώσει στα αρμόδια όργανα.  

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom