Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Α δεν αλλαξες γνωμη.
Να αλλαξω γνωμη πανω σε τι :effemine: ?
Βλεπω παντος οτι δεν εισαι τοσο σκατοψυχος σαν τον πισοκολλητο σου την φιλελευθερη λερα και δεν μου παει καρδια να σε στολισω....  Αγαπη μονο ρε μουνια, με τον τραμη στην απεξω :wanker:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Να αλλαξω γνωμη πανω σε τι :effemine: ?
Βλεπω παντος οτι δεν εισαι τοσο σκατοψυχος σαν τον πισοκολλητο σου την φιλελευθερη λερα και δεν μου παει καρδια να σε στολισω....  Αγαπη μονο ρε μουνια, με τον τραμη στην απεξω :wanker:
Α ευχαριστω, εισαι πολυ καλος.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ναι σιγά.
Εδω υπαρχει βιντεο απο αριστερη. Πληρης αποδειξη. Στην πυρά.

ειλικρινα θεωρεις οτι εκανε σωστα τη δουλεια του? σκατα τα εκανε ασχετα απο τις ευθυνες των υπολοιπων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
ειλικρινα θεωρεις οτι εκανε σωστα τη δουλεια του? σκατα τα εκανε ασχετα απο τις ευθυνες των υπολοιπων
Yπαρχουν και αλλες πειθαρχικες ποινες περαν της απολυσης.
Εν προκειμενω ομως, οταν ο "καταγγελων" ειναι αριστερος, αμεσως πιανει παρκινσον τον εργοδοτη μηπως τον πουν φασιστα και λειτουργεί με τον τροπο αυτο.
Ε αυτη τη δικτατορια της αριστερας δεν την ανεχομαι.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Tι να τους πω δηλαδη?
Για πες μου ρε μεγαλε γιατι αρκετη υπομονη εχω κανει με τις μαλακιες περι ρουφιανοκουμπου και θελεις να τα ακουσεις.
τα καλαντα

μεχρι και τα μπανερακια ξερουν οτι ρουφιανευεις τα παιδια που σε ξεφτυλιζουν....κι αυτο πρακτικα γινεται αφου τους κανεις με τις παπαριες που γραφεις, εξω φρενων, αναγκαζονται και σε βριζουν....κι επειτα τα χρησιμοποιεις ως αποδεικτικα εις βαρος τους πατωντας το ρουφιανοκουμπο  
αυτα που λεω φανταζομαι οτι δεν τα ακους πρωτη φορα απο μενα??? ε ρουφιανοκουμπε?  :)   :2on1:
τα θελες να τα ακουσεις  :s&m_2:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Εν προκειμενω ομως, οταν ο "καταγγελων" ειναι αριστερος, αμεσως πιανει παρκινσον τον εργοδοτη μηπως τον πουν φασιστα και λειτουργεί με τον τροπο αυτο.
Μωρό μου αν ήταν δικός σου υπάλληλος, θα ήσουν ευχαριστημένος με τον τρόπο που έκανε τη δουλειά του?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
εδω μιλαμε για τα νομιμα ομως. τα σωστα ή καθος ειναι προσωπικες αποψεις. η τοσο απολυτη θεση σου χωρις εξαιρεσεις κρινεται παιδικη καθοτι μπορω να σου φερω χιλια παραδειγματα που θα ηθελες να σε προστατευει εσενα προσωπικα ο νομος απο βιντεοσκοπηση.
για μενα μου αρκει η ορθοτητα του νομου απο την στιγμη που ειναι κατ εγκλειση κ οχι αυτοφωρη παραβαση. οποιον δεν τον πειραζει, ποσως. οποιον τον πειραζει, δικαιωμα του να το απαγορευει.
Οκ. Διαφωνω ελαφρως. Μακαρι να ειχα μια καμερα να με παιρνει βιντεο σε ολες μου τις αντιπαραθεσεις σε δημοσιους χωρους, γιατι παντα προσπαθω να τις κατευθυνω προς κατευνασμο και εξομαλυνση. Μονο καλο θα μου εκανε. Στις αντιπαραθεσεις ομως. Οχι οταν πινω καφε. Αυτο το απλο λεω.

Περα απο αυτο. Γιατι απολυθηκε ο τυπος? Αν τον ειχε παρανομως γραψει στην καμερα η τυπισσα ενω αυτος ευγενικα ζητουσε τρεις φορες απο τους τυπους και τη βαλιτσα τους να μετακινηθουν και μετα απλα καλουσε την αστυνομια να αναλαβει, θα τον απελυαν? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

εγω ουτε αυτο δεχομαι ουτε την αμπαλοσυνη ομως. δημιουργησε επισοδειο για να καταληξει να τον αφησει να φυγει γελωντας και ο μαυρος κ η απλυτη.
απολυτα βασιμη και νομιμη η απολυση του ασχετα απο αν προερχεται απο ηλιθιο κινητρο της εργοδοτριας εταιριας.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16

Αν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά τότε ο Κ. Μητσοτάκης είναι καλός άνθρωπος, ρε νούμερο.

:2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Μωρό μου αν ήταν δικός σου υπάλληλος, θα ήσουν ευχαριστημένος με τον τρόπο που έκανε τη δουλειά του?
Αλλο το ειμαι ευχαριστημενος απο τον τροπο που κανει τη δουλεια του, κι αλλο τον απολυω επειδη υφισταμαι ψυχολογικο εκβιασμο απο μια κυρια που ασκει πολιτικη με την καμερα της.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
τα καλαντα

μεχρι και τα μπανερακια ξερουν οτι ρουφιανευεις τα παιδια που σε ξεφτυλιζουν....κι αυτο πρακτικα γινεται αφου τους κανεις με τις παπαριες που γραφεις, εξω φρενων, αναγκαζονται και σε βριζουν....κι επειτα τα χρησιμοποιεις ως αποδεικτικα εις βαρος τους πατωντας το ρουφιανοκουμπο  
αυτα που λεω φανταζομαι οτι δεν τα ακους πρωτη φορα απο μενα??? ε ρουφιανοκουμπε?  :)   :2on1:
Αναφέρεσαι σε κάποιον που δεν βρίζει σχεδόν ποτέ κανέναν και ενώ έχει ακούσει τα εξ αμαξης μαλιστα και θεωρείς λογικό ότι αυτό είναι μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου για να ξεκληριστεί το σάιτ!!!
Δεν φανταζομαι οτι χρειαζεται καν περαιτερω σχολιασμο!!!  :jerking:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
ι εννοεις επικουρικο ρολο? δουλεια του ειναι να τηρει την ασφαλεια καθως και την επιβολη των κανονισμων του χωρου. εχει ολα τα νομιμα δικαιωματα κ υποχρεωσεις οπως καθε πολιτης. οπως και να συλλαβει αν χρειαστει. γιαυτο πληρωνεται. οπως ο ταμιας πληρωνεται να κανει ταμειο. κανει κατι που μπορουν ολοι οι πολιτες απλα πληρωνεται για να το εκτελει, οχι να το πραττει αν βουλεται η εχει ορεξη

Δουλειά του είναι να επιβλέπει το αν τηρούνται όλα τα παραπάνω. Δεν έχει αρμοδότητες ελεγκτή εισητηρίων, αστυνομικού, ειδικού φρουρού κ.λ.π. Δεδομένου όμως ότι ο χώρος δεν είναι με την στενή έννοια "δημόσιος" (όπως πολύ σωστά τονίστηκς παραπάνω), έχει το δικαίωμα (και την υποχρέωση), να εγκαλεί  (ή ακόμα και να συλλάβει) τους παραβάτες προκειμένου να τους παραδίδώσει στα αρμόδια όργανα.  

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
τα καλαντα

Εγω εχω ακουσει τα εξ αμαξης εδω μεσα, και δεν εχω πατησει ποτέ το ρουφιανοκουμπο, επειδη ακριβως θεωρω μεγαλη μαλακια οτι υπαρχει.
Και μαλιστα καποτε ο Αντισθενης που παρακολουθησε εκ των υστερων μια συνομιλια, μου εκανε και παρατηρηση για ποιον λογο δεν πατησα το κουμπί. Του ειπα οτι ειμαι ιδεολογικα αντιθετος στην υπαρξη του και απαντησε "κακώς".

Τωρα απο εκει και περα, αν θελεις εσυ να λες τις μαλακίες που ξερναει ο εγκεφαλος σου χωρις να γνωριζεις τιποτα, απλα και μονο για να πεις τη μαλακια σου, σου απαντω κι εγω οτι μπορω να δεχθω πολλα, αλλά οχι την συκοφαντια οτι εχω πατησει εστω και μια φορα το ρουφιανοκουμπο.

Καταλαβες? Αν δεν καταλαβες, οκ. Δεν περιμενω και πολλά.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Αναφέρεσαι σε κάποιον που δεν βρίζει σχεδόν ποτέ κανέναν και ενώ έχει ακούσει τα εξ αμαξης μαλιστα και θεωρείς λογικό ότι αυτό είναι μέρος ενός οργανωμένου σχεδίου για να ξεκληριστεί το σάιτ!!!
Δεν φανταζομαι οτι χρειαζεται καν περαιτερω σχολιασμο!!!  :jerking:
ειναι υποχθονιος αυτος....λειτουργει παρασκηνιακα.....δεν τον εχεις ψυχολογησει καλα....

βαλε και τον αλλο κλωνο το mystiko να σε υποστηριξει

ποση ξεφτυλα πια να βαζει τα γυναικοπαιδα για υπερασπιση
:offtopic:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οκ. Διαφωνω ελαφρως. Μακαρι να ειχα μια καμερα να με παιρνει βιντεο σε ολες μου τις αντιπαραθεσεις σε δημοσιους χωρους, γιατι παντα προσπαθω να τις κατευθυνω προς κατευνασμο και εξομαλυνση. Μονο καλο θα μου εκανε. Στις αντιπαραθεσεις ομως. Οχι οταν πινω καφε. Αυτο το απλο λεω.

Περα απο αυτο. Γιατι απολυθηκε ο τυπος? Αν τον ειχε παρανομως γραψει στην καμερα η τυπισσα ενω αυτος ευγενικα ζητουσε τρεις φορες απο τους τυπους και τη βαλιτσα τους να μετακινηθουν και μετα απλα καλουσε την αστυνομια να αναλαβει, θα τον απελυαν? :think:

απολυθηκε για το λογο που λεει ο αλεξ, πιστευω οτι θα στηριξουν την απολυση στην αναρμοστη συμπεριφορα που ειναι καλη κ νομιμη προβλεπε δικαιολογια.
η καταγραφη ειπαμε ειναι κατ εγκλειση οχι αυταπαγγελτη παραβαση οποτε καλλιστα θα στραφει ο σεκιουριτας για ποινικο και αστικο να αποζημιωθει. ειναι βεβαιο οτι θα τον πληρωσει η ντιτζει εκτος περιεργου απροοπτου.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
να αλλαξει ο τιτλος ειναι παραπλανητικος και ψευτικος

να ειστε αντικειμενικοι και οχι να παιρνετε το μερος των ακροδεξιων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
απολυθηκε για το λογο που λεει ο αλεξ, πιστευω οτι θα στηριξουν την απολυση στην αναρμοστη συμπεριφορα που ειναι καλη κ νομιμη προβλεπε δικαιολογια.
η καταγραφη ειπαμε ειναι κατ εγκλειση οχι αυταπαγγελτη παραβαση οποτε καλλιστα θα στραφει ο σεκιουριτας για ποινικο και αστικο να αποζημιωθει. ειναι βεβαιο οτι θα τον πληρωσει η ντιτζει εκτος περιεργου απροοπτου.
Ετσι.
Εγω βεβαια αν ημουν δικηγορος του, θα παλευα να ακυρωσω την απολυση.
Το θεμα ειναι οτι με την επικληση της αναρμοστης συμπεριφορας, ουτε αποζημιωση δεν παιρνει ο ανθρωπος.
Για τετοια σιχαμενη κατασταση μιλαμε.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αλλο το ειμαι ευχαριστημενος απο τον τροπο που κανει τη δουλεια του, κι αλλο τον απολυω επειδη υφισταμαι ψυχολογικο εκβιασμο απο μια κυρια που ασκει πολιτικη με την καμερα της.
Δεκτό αυτό.
Αν ήμουν στη θέση του εργοδότη του και είχε συμβεί για πρώτη φορά δεν θα εφτανα στην απόλυση, αν είχε ξανασυμβεί ομως ή είχε δημιουργησει γενικότερα θέματα λόγω συμπεριφοράς ναι και ενα περισσότερο εάν επρόκειτο για ρατσιστική συμπεριφορά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom