Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
χρηση μπουμπλε μπουμπλε κσνω  :2on1:

να το προσέξεις ... το πολύ ψωλόχυμα που καταπίνεις θα σε βλάψει

το συμβάν θα ήγειρε ηθικά ζητήματα αν υπήρχαν δύο επιβάτες με μπόγους ο ένας λευκός και ο άλλος μαύρος και ο σεκιουριτάς έκανε παρατήρηση μόνον στον μαύρο και του ζητούσε να πάει στο πίσω βαγόνι... από την στιγμή που δεν υπήρχε άλλος με μπαγκάζια στο βαγόνι ο σεκιουριτάς όφειλε να κάνει την δουλειά του και να τον στείλει με τα πράγματα του στο τελευταίο βαγόνι ή να τον βγάλει από το τραίνο... ακριβώς το ίδιο πρέπει να έκανε και στην περίπτωση που ο παραβάτης ήταν έλληνας ... ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο
ε ενταξει αυτο ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της διακρισης......
ωραια τοτε οταν ειπε η γυναικα οτι ηταν δικα της γιατι τοτε δεν της ειπε να τα παρει και να παει πισω, οπως ειπε στον επιβατη.... The Birdman
γιατί έκανε μαλακία και ψάρωσε .. το έχω ήδη γράψει μαλάκα

εσυ για να καταλαβω, θεωρεις οτι ο σεκιουριτας πηγε απλα να κανει τη δουλεια του και δεν ειχε ρατσιστικα κινητρα???
ναι
τη συμπεριφορα του τη θεωρεις κοσμια απεναντι στον επιβατη? εσυ αμα ησουν στη θεση του, δε θα θιγοταν η αξιοπρεπεια του??? ειδες δηλαδη εσυ σεβασμο στο δικαιωμα του "αλλου" στην αξιοπρεπεια?
ναι... του μίλησε αξιοπρεπέστατα στην αρχή και όταν ο μαυρούλης το έπαιξε τσαμπουκάς του τα έχωσε
και προσεξε μεχρι στιγμης δεν εξεταζω αν ειχαν κανονιστικη βαση αυτα που επικαλειτο ο σεκιουριτι περι "παρατυπιας" απο πλευρας του επιβατη... Wink

εγώ δεν προεξοφλώ κανένα γεγονός... οι κανονισμοί φτιάχνονται για να αποφεύγονται τέτοια γεγονότα και για τον λόγο αυτό πρέπει να τηρούνται από ΟΛΟΥΣ... αν συνέβαινε κάτι τι θα γινόταν ?
δεν προεξοφλυσες οτι θα εστρωνε την παρανομη πραματεια εξω απ το βαγονι?  ετσι δεν ειπες???
βρες ρε αριστερό αρχίδι που και πότε έγραψα τέτοιο πράγμα ... γκεμπελίσκε
μαζι σου στο οτι οι κανονισμοι πρεπει να ισχυουν για ολους...αυτο θελουμε ολοι μας.....ισοτητα σε ολα.....αλλα ελα ομως που αυτο το βλεπω να εφαρμοζεται κατα το δοκουν και κυριως μοναχα στους "αδυναμους".......και ξαναλεω οτι στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν εχει ξααθαριστει οτι ο κανονισμος ηταν αυτο που επικαλειτο ο αγενης σεκιουριτας...οποτε μην προτρεχεις...
ρε μαλάκα ελληνικά ξέρεις ή μόνο ελλήνικος ???

ισχυει οτι τον διωχνουν? γιατι??
γιατί είναι μαλάκες και γλύφτες στην διοίκηση

μήπως αντί για αστερόσκονη κάνεις χρήση καμμιάς άλλης σκόνης ??? brown sugar πχ ??

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
Ναι, απαντηση ομως δεν βλεπω απο κανεναν. Αρα εχω δικιο. Τουμπεκί.
ναι αν δεν μπορουμε να "πιασουμε" το νοημα της μπουρδολογιας που γραφεις, αυτο αυτοματα συνεπαγεται οτι εχεις και δικιο.....ποσο πιο μαλακς αγορι μου??? ποσο?

τετοια επιχειρματολογια χρησιμοποιεις και στη δουλεια σου  :jerking:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Να ρωτησω λοιπον τον ευαισθητο Τσαμπο.
Η κυρια αυτη θα ξεκινουσε να βιντεοσκοπει, εαν πεντε αναρχοαπλυτοι εδερναν εναν χρυσαυγιτη?
Οχι βεβαια. Θα επροκειτο περι θεαρεστης πραξεως.
Θα βιντεοσκοπουσε ομως εαν πεντε χρυσαυγιτες εδερναν εναν αναρχοαπλυτο?
Προφανως. Θα επροκειτο περι βδελυγματος.

Γι αυτο λεω οτι ειστε ευαισθητοι κατα παραγγελια. Κατι που σιχαινομαι.
Πολιτική έκανε η κυρια αυτή, ουδεμία ευαισθησια επεδειξε.
Αντε και βουλευτης του Συριζα.
Κακα τα ψεματα οταν τρωνε ξυλο χρυσαυγιτες αλλα και αναρχικοι,ειναι θεαρεστο εργο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Αληθεια, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ υπαρχει να συμπαρασταθει στον αδίκως απολυθέντα ή αυτα τα λεφτικα ισχυουν μονο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ?
Εγω ξερω οτι αν τολμησει να απολυσει μια εταιρια κανεναν αριστερο, ερχεται το ΠΑΜΕ και οι αλληλεγγυοι και στεκονται εξω απο την πορτα με σημαιες, ουρλιαζοντας.
Εδω βεβαια, ο "θυτης" δεν ειναι δικος μας, δεν ειναι αριστερος.

Καποια στιγμη πρεπει να γινει κατανοητο οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη υποκρισια απο την "αριστερη ευαισθησια".

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
σε λιγο καιρο που θα ερθει η αστυνομια να κανει τη δουλεια της δηλαδή να βγαλει εξω από το σπιτι τον ελληνα που το χρωστάει και δεν πληρωνει την τραπεζα

και πιο πισω να περιμενει με βαλιτσες ο προσφυγας να το παρει αυτος πως θα αντιδρουσατε εσεις ευρωπαιοι πολιτισμένοι λαθρόφιλοι ?
:thumbsup:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Κακα τα ψεματα οταν τρωνε ξυλο χρυσαυγιτες αλλα και αναρχικοι,ειναι θεαρεστο εργο.
Εγω συμφωνω απολυτα, αλλά εγω βλεπεις ειμαι δεξιος.
Δεν ειμαι αριστερος, να θεωρω οτι οταν τρωει ξυλο ο αριστερος ειναι κακο, και οταν τρωει ξυλο ο δεξιος ειναι καλο.
Καταλαβες την διαφορα?

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
επιτρεπεται η καταγραφη βιντεο προσωπου σε δημοσιο χωρο χωρις συγκαταθεση στην ελλαδα? η μετεπειτα αναρτηση σε δικτυο κοινωνικης δικτυωσης συνοδεια υβριστικων κ προσβλητικων σχολιων? παρτυ θα κανει ο δικηγορος με την κιουρια
Ειπα οτι η βιντεοσκοπηση αντιπαραθεσης σε δημοσιο χωρο ειναι απο τα λιγα σωστα που μπορεις να κανεις οπου βλεπεις οτι θα μπλεχτουν οι αρχες. Λογικο? Για μενα θα επρεπε να ειναι νομιμο. Απο κει και περα δε με νοιαζει η τυχη κανενος απο τους τρεις τους. Απλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η παρανομια της βιντεοσκοπησης και η γνωμη του καθενα για την παρεμβαση συγκεκριμενα της τυπισσας με την απολυση του τυπου. Τεσπα, ας μεινουμε στο δε με νοιαζει γιατι το κουρασαμε.

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Να ρωτησω λοιπον τον ευαισθητο Τσαμπο.
Η κυρια αυτη θα ξεκινουσε να βιντεοσκοπει, εαν πεντε αναρχοαπλυτοι εδερναν εναν χρυσαυγιτη?
Οχι βεβαια. Θα επροκειτο περι θεαρεστης πραξεως.
Θα βιντεοσκοπουσε ομως εαν πεντε χρυσαυγιτες εδερναν εναν αναρχοαπλυτο?
Προφανως. Θα επροκειτο περι βδελυγματος.

Γι αυτο λεω οτι ειστε ευαισθητοι κατα παραγγελια. Κατι που σιχαινομαι.
Πολιτική έκανε η κυρια αυτή, ουδεμία ευαισθησια επεδειξε.
Αντε και βουλευτης του Συριζα.

Γενικεύσεις του κώλου από τον γητευτή της φάπας, που τυγχάνει, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, να ανήκει και στον Δικηγορικό κλάδο.

Σε μια χώρα που ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, χωρίς διακρίσεις όπως θα έπρεπε αλλά υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά, κάναμε θέμα ένα μαλάκα σεκιουριτά, μία ψώλα κι ένα λαθροαράπη.
Σε μια χώρα που ο ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ είναι ότι πιο διεφθαρμένο έχει να επιδείξει, ως επίτευγμα, κάνουμε θέμα μια μαλακία και μισή.
Όσο μαλακοφασίστας είναι ο σεκιουριτάς αλλά τόσο μαλακοφασίστω είναι και η σαβούρα.
Το ίδιο κι ο μαύρος που γράφει στ' αρχίδια του τους πάντες και το μόνο που θέλει είναι να κάνει τη δουλειά του και μόνο.

Σκατά ΠΑΝΤΟΥ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Αληθεια, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ υπαρχει να συμπαρασταθει στον αδίκως απολυθέντα ή αυτα τα λεφτικα ισχυουν μονο ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ?
Εγω ξερω οτι αν τολμησει να απολυσει μια εταιρια κανεναν αριστερο, ερχεται το ΠΑΜΕ και οι αλληλεγγυοι και στεκονται εξω απο την πορτα με σημαιες, ουρλιαζοντας.

Καποια στιγμη πρεπει να γινει κατανοητο οτι δεν υπαρχει μεγαλυτερη υποκρισια απο την "αριστερη ευαισθησια".
Και απο την δεξια,να προσθεσω,γιατι ιδια σκατα ειστε και οι δυο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Ειπα οτι η βιντεοσκοπηση αντιπαραθεσης σε δημοσιο χωρο ειναι απο τα λιγα σωστα που μπορεις να κανεις οπου βλεπεις οτι θα μπλεχτουν οι αρχες. Λογικο? Για μενα θα επρεπε να ειναι νομιμο. Απο κει και περα δε με νοιαζει η τυχη κανενος απο τους τρεις τους. Απλα δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει η παρανομια της βιντεοσκοπησης και η γνωμη του καθενα για την παρεμβαση συγκεκριμενα της τυπισσας με την απολυση του τυπου. Τεσπα, ας μεινουμε στο δε με νοιαζει γιατι το κουρασαμε.
Δεν εχει απολυτη σχεση η βιντεοσκοπηση με την απολυση??
Δεν το καταλαβαινεις???
Δηλαδη αν δεν ειχε γινει η βιντεοσκοπηση, θα ειχε απολυθει ο σεκιουριτας ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Επειδη δεν σε εχω για ηλιθιο, θα σε πω απλως υποκριτη.

χρηστος1011

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2013
Like
2.686
Πόντοι
606
παντως.. που καταλαβαν οτι ειναι αφρικανος ο τυπος!! μπραβο τους.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ναι, απαντηση ομως δεν βλεπω απο κανεναν. Αρα εχω δικιο. Τουμπεκί.
Απαντηση πηρες, αλλα δεν τη δεχεσαι επειδη δεν ξεπεφτω στο επιπεδο χαζων φανταστικων κατηγοριων και χαζης ανουσιας αμυνας σε αυτες που κινεισαι. Παιξε με τα αλλα παιδακια σ'αυτο το επιπεδο, δεν ενδιαφερομαι. :coffee:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Απαντηση πηρες, αλλα δεν τη δεχεσαι επειδη δεν ξεπεφτω στο επιπεδο χαζων φανταστικων κατηγοριων και χαζης ανουσιας αμυνας σε αυτες που κινεισαι. Παιξε με τα αλλα παιδακια σ'αυτο το επιπεδο, δεν ενδιαφερομαι. :coffee:
Μεχρι να ερθουν οι νοημονες φανταζομαι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Δεν εχει απολυτη σχεση η βιντεοσκοπηση με την απολυση??
Δεν το καταλαβαινεις???
Δηλαδη αν δεν ειχε γινει η βιντεοσκοπηση, θα ειχε απολυθει ο σεκιουριτας ΝΑΙ Η ΟΧΙ?
Επειδη δεν σε εχω για ηλιθιο, θα σε πω απλως υποκριτη.
τιποτα δεν θα της κανει και το ξερεις.Τσαμπα εξοδα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

1) δικαιωμα του Μετρο να απολυσει οποιονδηποτε υπαλληλο για αναρμοστη συμπεριφορα. προβλεπεται και στην συμβαση με την εταιρια φυλαξης οποτε θα παρει ταρχιδιαμ ο σεκιουριτας.
2) δεν ειναι ευκολο να καταγγειλει ολη την συμβαση λογω αυτου του γεγονοτος. κρινω οτι θα δικαιωθει εδω η εταιρια φυλαξης προσβαλοντας την αποφαση εκτος και τροποποιηθει ο νομος για τις φυλαξεις μετρο δεη ευδαπ κλπ
3) οι σεκιουριταδες ειναι αμπαλοι αχρηστοι και τσουγκρανια για τετοιες υπηρεσιες. καλως να αλλαξει
4) ο σεκιουριτας θα παει ταμειο με την ντιτζει και του ευχομαι καλοφαγοτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom