Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το θεμα μας δεν ειναι ο σεκιουριτας, αλλα ο καθε ενας που φοραει μια στολη και το παιζει εξουσια.Τεσπα, μερικοι σε αυτον το κοσμο φιλε αν δεν παθουν δεν θα μαθουν ποτε.Καλος πηρε τοση δημοσιοτητα γιατι ετσι θα παραδειγματιστουν και αλλοι καμποσοι με στολη και θα το σκεφτουν πριν φερθουν αναλογα.

δηλαδή τι ακριβώς και που εκανε λάθος ο σεκιουριτάς ?????

στο ότι είπε ότι οι μπόγοι πρέπει να πάνε στο τελευταίο βαγόνι ??
στο ότι επικαλέστηκε εναν κανονισμό που υπήρχε ??

το μοναδικό του λάθος ήταν ότι όταν η τσούλα είπε ότι οι βαλίτσες είναι δικές της δεν την έστειλε στο τελευταίο βαγόνι σύμφωνα με τον κανονισμό...

σταματήστε πλέον τις μαλακίες....

ο αράπης το έπαιξε εκ του ασφαλούς τσαμπουκάς στον σεκιουριτά ξέροντας ότι θα τρέξουν κάποιοι να τον υπερασπιστούν σαν "αδύνατο"
η τσούλα το έπαιξε μαγκάκι και τράβηξε παράνομα ενα βίντεο (ελπίζω ότι θα του κόψει του δικηγόρου του σεκιουριτά να την ξεσκίσει στα δικαστήρια)
η διοίκηση το έπαιξε "εμείς δεν ξέρουμε εμείς δεν γνωρίζουμε εμείς είμαστε πον΄ψυχοι"

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Η τήρηση των κανονισμών, κύριε, καθώς και η προσβολή κάποιου που παραβαίνει το καθήκον του, δεν είναι (και δεν πρέπει επ΄ουδενί) να αντιμετωπίζεται ως παιχνίδι πόκερ.

Κάλλιστα θα μπορούσε να αναφέρει στον φύλακα ότι παραβαίνει τις αρμοδίότητές του, και να του υποδείξει να καλέσει κάποιον αρμόδιο. Εξυπνακισμοί και πορδομαγκιές του τύπου : "Τι θε ρε φιλάρα;;; Δική μου είναι!!! Τρέχει τίποτις να ούμ;;;", περισσότερο περιπλέκουν, παρά διευκολύνουν την κατάσταση.

Αυτη η συμπεριφορα ειναι ομως ιδιον των 9 εκ της 10δας Ελληνων. Και προφανως σε αυτο το ποσοστο εμπιπτουν και οι συμφορουμιτες μας.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Επι της ουσιας.

Σοβαρεψου σαν κρατος, παρε ειδικα τωρα στα σοβαρα το θεμα δημοσια ασφαλεια και αν μπορουν ας κουνηθουν ο μαυρουκος λαθρομεταναστης/μικροπωλητης λαθραιων και η τσουλιτσα πολυφυλετικη που δηλωνει και dj το ζωον τρομαρα της.

carabinieri-speaks-with-italian-soldiers-near-the-entrance-of-the-picture-id497844556

Ας γινοταν κατι αντιστοιχο σε σταθμο του μετρο της Ρωμης να κλαναμε στο γελιο.

[size=18pt]Επι της ουσιας.[/size]

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Αν σου ελεγε δηλαδη:

[size=18pt]"Δε θα ξεκινησει τον τραινο αν δε βγεις και πας στο τελευταιο βαγονι.Αυτα (βαλιτσες) μπαινουν στο τελευταιο βαγονι. Κοιτα, αυτο (βαλιτσα) μπαινει στο τελευταιο βαγονι, ελα εδω να πας με τη βαλιτσα στο τελευταιο βαγονι." [/size]0:00-0:13.

Εσυ θα του γαμουσες οτι εχει και δεν εχει.
Μαλιστα.

Η ατακες του βαρβαρου εξουσιολαγνου σεκιουριτα.

Και η απαντηση του λαθρομεταναστη, λαθροεμπορακου: "Εγκω ειμαι κατε μερα εντω"..... :headbang:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Η τήρηση των κανονισμών, κύριε, καθώς και η προσβολή κάποιου που παραβαίνει το καθήκον του, δεν είναι (και δεν πρέπει επ΄ουδενί να αντιμετωπίζεται ως) παιχνίδι πόκερ.

Κάλλιστα θα μπορούσε να αναφέρει στον φύλακα ότι παραβαίνει τις αρμοδίότητές του, και να του υποδείξει να καλέσει κάποιον αρμόδιο. Εξυπνακισμοί και πορδομαγκιές του τύπου : "Τι θε ρε φιλάρα;;; Δική μου είναι!!! Τρέχει τίποτις να ούμ;;;", περισσότερο περιπλέκουν, παρά διευκολύνουν την κατάσταση.
Εγω ειδα οτι ο σεκιουριτας εισεπραξε το ιδιο υφος και πνευμα που επεδειξε. Δε βλεπω κανενα προβλημα. Και οπως προειπα ηταν και αποτελεσματικοτατο. Εγιναν φανερα αμεσως τα κινητρα και τα ορια του σεκιουριτα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
δηλαδη θεωρεις οτι το συμβαν δεν εγειρει ηθικα ζητηματα, παρα μονο νομικα?
μολονοτι το ζητημα της αξιοπρεπειας εμπιπτει και σε νομικα καταχωρημενα δικαωματα...κι ως φιλελες θα πρεπει να εχεις μια ιδιαιτερη ευαισθησια στο δικαιωμα να εχουν ολοι ιση προσβαση στην αξιοπρεπεια, ανεξαρτητου φυλου, φυλής ή οποιας αλλης ιδιαιτεροτητας...αυτα ειναι θεμελειωδη στη φιλελευθερη σκεψη, αλλά απ οτι φαινεται οι φιλελευθερες αντιληψεις σου εξαντλουνται στο οικονομικο κομματι και σε στα ατομικιστικα ιδεωδη....

το συμβάν θα ήγειρε ηθικά ζητήματα αν υπήρχαν δύο επιβάτες με μπόγους ο ένας λευκός και ο άλλος μαύρος και ο σεκιουριτάς έκανε παρατήρηση μόνον στον μαύρο και του ζητούσε να πάει στο πίσω βαγόνι... από την στιγμή που δεν υπήρχε άλλος με μπαγκάζια στο βαγόνι ο σεκιουριτάς όφειλε να κάνει την δουλειά του και να τον στείλει με τα πράγματα του στο τελευταίο βαγόνι ή να τον βγάλει από το τραίνο... ακριβώς το ίδιο πρέπει να έκανε και στην περίπτωση που ο παραβάτης ήταν έλληνας ... ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο

αυτα που λες δεν παυουν να ειναι υποθεσεις και οχι δεδομενα.....αλλα εσυ τα προεξοφλεις κρινοντας μονο απ την εμφανιση, απ την ιδιαιτεροτητα του...
κι αν στην τελικη ηταν παρατυπος ο επιβατης, ας μην υποχωρουσε ο σεκιουριτας..που συνεπαγεται οτι δεν εκανε σωστα τη δουλεια του... βεβαια το να πω οτι επειδη υποχωρησε πιθανο να μην ειχε και δικιο δεν τεκμηριωνεται, και δεν ειναι παρα μονο μια υποθεση

εγώ δεν προεξοφλώ κανένα γεγονός... οι κανονισμοί φτιάχνονται για να αποφεύγονται τέτοια γεγονότα και για τον λόγο αυτό πρέπει να τηρούνται από ΟΛΟΥΣ... αν συνέβαινε κάτι τι θα γινόταν ?

παντως η ολη φαση μου θυμιζει "θελει ο ρατσιστης να κρυφτει και η χαρα δεν το αφηνει".... συγκινητικη η προσπαθεια σας μα καμουφλαρετε τις ρατσιστικες σας αντιληψεις πισω απο αισθησια για την τηρηση των νομων και της ταξης!!!  

μήπως αντί για αστερόσκονη κάνεις χρήση καμμιάς άλλης σκόνης ??? brown sugar πχ ??

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Εχω παει με Βαλιτσαρες στον προαστικο αλλα και στο μετρο για αεροδρομιο,κανεις δεν μου εχει πει κανεις τιποτα,και μιλαμε για βαλιτσαρες οχι την βαλιτσα που ειχε ο αραψ.Φυσικα εννοειται οτι αν ερχοταν καποιος με ευγενικο τροπο,και μου ελεγε οτι αυτα πανε στο τελευταιο βαγονι,θα το εκανα.

Το οτι δε συνεβη τοτε για χ ψ ζ λογους δε σημαινει οτι αυτο ηταν νομιμο.

Μου αρκει και κρατω την τελευταια προταση σου.  :hi:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Το οτι δε συνεβη τοτε για χ ψ ζ λογους δε σημαινει οτι αυτο ηταν νομιμο.

Μου αρκει και κρατω την τελευταια προταση σου.  :hi:

βέβαια ξεχνά να πεί ο μαστεράκος ότι οι συρμοί του μετρό και του προαστιακού που πάνε στο αεροδρόμιο έχουν ειδικές θέσεις σε κάθε βαγόνι για τις αποσκευές και ο καθένας μπορεί να τοποθετήσει τις αποσκευές του εκεί πέρα χωρίς να εμποδίζει τους διαδρόμους ή τις εξόδους...

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Κατσε ρε συ, εμενα το θεμα μου ειναι αυτοι, οι 9 στους 10, που γουσταρουν να το παιζουν ψιλοπαρανομια. Ψευτομαγκες δηλαδη. Και τον αλλο που ειναι νομιμος και προσπαθει να ειναι σωστος τον ανεβοκατεβαζουν και φλωρο. Αν εγω ειμαι σωστος και εχω το δικιο με το μερος μου, ας ερθει ο αλλος να μου το παιξει ιστορια και εξουσια. Θα τον βαλω στη θεση του με δυο ατακες και τελος. Ο αραπακος ειχε για αντιλογο μονο την ατακα "κατε μερα εντω ειμαι", ελεος δηλαδη.
Τελος παντως, μια ωρα να μιλαμε ακρη δεν θα βγαλουμε.Εγω θα πω μονο οτι οσες φορες ετυχε να με σταματισουν αστυνομικοι για ελεγνχο η σεκιουριτι σε γηπεδο η καπου αλλου ηταν παρα πολυ ευγενικη με κανενα ιχνος εξουσιας σε σημειο που ντραπηκα να μην τους μιλησω κι εγω τοσο ευγενικα, ετσι ειναι το σωστο και ετσι επρεπε να πραξει ο αλλος για να μην χασει την δουλεια του για ψιλου πηδημα πραγματα.Αυτα  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
το συμβάν θα ήγειρε ηθικά ζητήματα αν υπήρχαν δύο επιβάτες με μπόγους ο ένας λευκός και ο άλλος μαύρος και ο σεκιουριτάς έκανε παρατήρηση μόνον στον μαύρο και του ζητούσε να πάει στο πίσω βαγόνι... από την στιγμή που δεν υπήρχε άλλος με μπαγκάζια στο βαγόνι ο σεκιουριτάς όφειλε να κάνει την δουλειά του και να τον στείλει με τα πράγματα του στο τελευταίο βαγόνι ή να τον βγάλει από το τραίνο... ακριβώς το ίδιο πρέπει να έκανε και στην περίπτωση που ο παραβάτης ήταν έλληνας ... ακριβώς μα ακριβώς το ίδιο

εγώ δεν προεξοφλώ κανένα γεγονός... οι κανονισμοί φτιάχνονται για να αποφεύγονται τέτοια γεγονότα και για τον λόγο αυτό πρέπει να τηρούνται από ΟΛΟΥΣ... αν συνέβαινε κάτι τι θα γινόταν ?

μήπως αντί για αστερόσκονη κάνεις χρήση καμμιάς άλλης σκόνης ??? brown sugar πχ ??
Συνεχιζεις τις μαλακιες,η δουλεια του ειναι να υποδειξει με σωστο και ευγενικο τροπο τους κανονισμους
που σε καμια περιπτωση δεν ισχυαν για τον αραψ.Σε περιπτωση που δεν δεχεται τις υποδειξεις του ο επιβατης οφειλε να φωναξει την αστυνομια και οχι να το παιζει τσαμπουκας.Τελος συζητησης.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.292
Πόντοι
8.006
Σε αυτην την μπουρδελοχώρα, που επικρατει εδω και δεκαετιες ο πνευματικος καρκινος της αριστερας, συμβαινει το εξης.
Αν εισαι ενας υπευθυνος πολιτης, που θα βιντεοσκοπησεις στο γηπεδο τον διπλανο σου που πεταει ενα μπουκαλι και τραυματιζει καποιον, ή τον υπαλληλο που δεν κοβει αποδειξη, εισαι ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ.

Αν ομως εισαι μια ρυπαρή αριστερή κουράδα, που βιντεοσκοπεις εναν σεκιουριτα που προσπαθει να επιβαλλει το σωστο σε εναν ΠΑΡΑΝΟΜΟ, με αποτελεσμα ο ανθρωπος να χασει τη δουλεια του, εισαι ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ.

Εμετός. Τίποτα αλλο. Εμετός.
Αν υπαρχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ σε αυτον τον λαό, και δεν εχουμε φτασει ενα σταδιο μονο πανω απο τον πιθηκο, θα επρεπε αυτος ο ανθρωπος να εχει σημερα ΕΚΑΤΟ προτασεις για δουλεια, απο ανθρωπους που θα θελησουν να αναιρεσουν το ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΑΔΙΚΟ που συνεβη.
Ολα πρεπει να εχουν ενα οριο.
Ακομη και ο εμετικος εκφυλιστικος πνευματικος καρκινος της αριστερας.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Συνεχιζεις τις μαλακιες,η δουλεια του ειναι να υποδειξει με σωστο και ευγενικο τροπο τους κανονισμους
που σε καμια περιπτωση δεν ισχυαν για τον αραψ.Σε περιπτωση που δεν δεχεται τις υποδειξεις του ο επιβατης οφειλε να φωναξει την αστυνομια και οχι να το παιζει τσαμπουκας.Τελος συζητησης.

γιατί τι είναι ο άραψ και δεν ισχύουν για αυτόν οι κανονισμοί ???

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Εγω ειδα οτι ο σεκιουριτας εισεπραξε το ιδιο υφος και πνευμα που επεδειξε. Δε βλεπω κανενα προβλημα. Και οπως προειπα ηταν και αποτελεσματιτατο. Εγιναν φανερα αμεσως τα κινητρα και τα ορια του σεκιουριτα.

Η παραβατική συμπεριφορά δεν απενοχοποιεί-αθοώνει μια άλλη παραβατική συμπεριφορά ως αντίμετρο. Έχουμε αντιπαρέλθει ως κοινωνία την εποχή του Μωσαϊκου Νόμου, και αυτό νομίζω πως ήταν ένα από τα σημαντικότερα βήματα προόδου των ανθρώπινων κοινωνιών. Τώρα αν εσείς επιθυμείτε να επανέλθει... ουδέν σχόλιον.  :)

Επίσης, τόσο τα κίνητρα, όσο και τα όρια του σεκιουριτά, θα γίνονταν εξ΄ίσου φανερά, και στην περίπτωση που θα του υποδείκνυε με κόσμιο τρόπο να καλέσει κάποιον αρμόδιο, προς επίλυση της διαφοράς. Αντί αυτού, η εικονολήπτρια επέλεξε και αυτή το "πνεύμα" του "τζάμπα μάγκα"  καθώς και επέλεξε να επιδείξει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με τον σεκιουριτά. Κοντολογίς, όχι μόνον δεν επέδειξε την  "πολιτισμική της διαφορά", αλλά  και εξομοιώθηκε με αυτόν .  :)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
529
Like
74.839
Πόντοι
41.129
σε λιγο καιρο που θα ερθει η αστυνομια να κανει τη δουλεια της δηλαδή να βγαλει εξω από το σπιτι τον ελληνα που το χρωστάει και δεν πληρωνει την τραπεζα

και πιο πισω να περιμενει με βαλιτσες ο προσφυγας να το παρει αυτος πως θα αντιδρουσατε εσεις ευρωπαιοι πολιτισμένοι λαθρόφιλοι ?

Εγγρ.
11 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
7
Πόντοι
16
Η παραβατική συμπεριφορά δεν απενοχοποιεί-αθοώνει μια άλλη παραβατική συμπεριφορά ως αντίμετρο. Έχουμε αντιπαρέλθει ως κοινωνία την εποχή του Μωσαϊκου Νόμου, και αυτό νομίζω πως ήταν ένα από τα σημαντικότερα βήματα προόδου των ανθρώπινων κοινωνιών. Τώρα αν εσείς επιθυμείτε να επανέλθει... ουδέν σχόλιον.  :)

Επίσης, τόσο τα κίνητρα, όσο και τα όρια του σεκιουριτά, θα γίνονταν εξ΄ίσου φανερά, και στην πε΄ριπτωση που θα του υποδείκνυε με κόσμιο τρόπο να καλέσει κάποιν αρμόδιο, προ επίλυση της διαφοράς. Αν΄αυτού, η εικονολήπτρια επέλεξε και αυτή το "πνεύμα" του "τζάμπα μάγκας"  καθώς και να επιδείξει ακριβώς την ίδια συμπεριφορά με τον σεκιουριτά. Κοντολογίς, όχι μόνον δεν επέδειξε την  "πολιτισμική της διαφορά", αλλά  και εξομοιώθηκε με αυτόν .  :)

Πολιτισμικά υπέπεσε χαμηλότερα και νίκησε η DJ.
Συμπεριφορά "Ξες ποιος είμαι ΕΓΩ;"
Ενώ ο πολιτισμός σε οδηγεί προς το φως εμείς γυρίζουμε στο Μεσαίωνα κινούμενοι στο αντίθετο ρεύμα.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Επίσης, τόσο τα κίνητρα, όσο και τα όρια του σεκιουριτά, θα γίνονταν εξ΄ίσου φανερά, και στην περίπτωση που θα του υποδείκνυε με κόσμιο τρόπο να καλέσει κάποιον αρμόδιο, προς επίλυση της διαφοράς.
Διαφωνω. Απλα θα την αγνοουσε. Νομιζα οτι ηταν φανερο τοση ωρα οτι διαφωνω σε αυτο το βασικο. Τεσπα. Δε διαφωνω σε κατι αλλο ομως.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Οχι και ο επιβατης κακως εκανε. Δε βλεπω ομως τι κακο εκανε η τυπισσα. Ποιος λεει οτι χωθηκε εκει που δεν επρεπε? Κανονισμος που δεν ξερω κι αυτος?

επιτρεπεται η καταγραφη βιντεο προσωπου σε δημοσιο χωρο χωρις συγκαταθεση στην ελλαδα? η μετεπειτα αναρτηση σε δικτυο κοινωνικης δικτυωσης συνοδεια υβριστικων κ προσβλητικων σχολιων? παρτυ θα κανει ο δικηγορος με την κιουρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom