Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Οχι και ο επιβατης κακως εκανε. Δε βλεπω ομως τι κακο εκανε η τυπισσα. Ποιος λεει οτι χωθηκε εκει που δεν επρεπε? Κανονισμος που δεν ξερω κι αυτος?

Ρε συ Jumbo, δωσε μας απο αυτο που πινεις. Υπαρχει μια, ας το πω ευγενικα, διχογνωμια μεταξυ παραβατη επιβατη και αυτου που ειναι υπευθυνος για να εφαρμοζονται οι κανονισμοι. Ας βγαλουμε απο τη μεση ποιο ειναι το σωστο/λαθος. Η τσουλιτσα που ακριβως δυναται να εμπλακει??? Και να βιντεοσκοπησει προσωπικα δεδομενα, ακομα και του παραβατη??? Και να τα δημοσιοποιησει???

Ρε, σ' αυτη τη χωρα εκτος απο το μπερδεμα πουτσα-βουρτσα, μπουζι-βυζι, εχουμε ξεχασει και το νοημα των λεξεων/εννοιων.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Ελα νταξει,μεταξυ μας μιλαμε.. ο τυπος πηγε να το παιξει εξουσια.. ας προσεχε! τωρα να ψαξει για αλλη δουλεια και αν θελει ας κανει και εκει δημοσια τον καμποσο, αλλα πιστεψε με δεν θα το ξανα κανει  ;)

Αυτο ειναι μια διαπιστωση απο το απωθυμενο μας, που ορθως υπαρχει, απο τους συγχρονους "ξερεις ποιος ειμαι εγω?" λαγνους της εξουσιας και της επιδειξης της. Ισχυει αυτο. Στην προκειμενη, ακομα και ετσι να ειναι, ο μαυρουκος οφειλε να μαζεψει το μπαγκαζι του και να παει στο τελευταιο βαγονι.&-

Και το προβλημα δεν ειναι το επεισοδιο, το προβλημα ειναι οτι ο καθε μαυρουκος και ο καθε Ελληναρας που δεν το κανει αυτο ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ αλλα .....δοκιμαζει αν τον παιρνει να κανει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ/ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, νομιμο-παρανομο.

Για τον σεκιουριτα στην τελικη, στα @@ μου, εφαγε πιο πολυ το κεφαλι του γιατι δεν χειριστηκε την υποθεση ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.  ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
στο διορθώνω... και υπεύθυνος για την τήρηση των κανονισμών στους σταθμούς και τα βαγόνια (όταν είναι σταματημένα) είναι ο σεκιουριτάς και όχι ο ελεγκτής
Ενας εξυπνος ξερει ποτε να σταματησει.Ενας ηλιθιος συνεχιζει.Συνεχισε λοιπον.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Στο βαθμο που μπορεσε την επεβαλε. Η εκαν οτι μπορουσε για να την επιβαλλει. Χωθηκε και επενεβη ενω δε θα πρεπε.
Ξαναλεω οτι μεγιστη μαλακια του σεκιουριτα που δεν ειναι σεκιουριτας στο τσιφλικι του αλλα σε δημοσιο χωρο σε κρατικο οργανισμο.
Ο σεκιουριτας εκανε υπερβαση του καθηκοντος του εν παση περιπτωση και ειχε συνεπειες. Αλλα ξαναρωταω : ο επιβατης εκανε καλως? Δηλαδη καλως αρνηθηκε στις υποδειξεις του κανονισμου?
Δεν ξερω τι εκανε ο αραψ,αν οντως παρεβηκε κανονισμους που κατα την αποψη μου δεν τις παρεβηκε,ξερω οτι αν εμενα μου μιλουσε καποιος ετσι θα του ειχα γαμησει οτι εχει και δεν εχει.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Η "τύπισσα" είχε την αφέλεια να "χωθεί" και να πεί πως η αποσκευή ηταν δική της. Βέβαια, στην περίπτωση που το γεγονός είχε πάρει άλλες διαστάσεις και σε ενδεχόμενο έλεγχο έβρισκαν μέσα στον μπόγο και κανα κιλό φούντα, θα ήθελα ειλικρινά να δω,  το τι θα υποστήριζε μετά.  :)
Ακριβως. Δεν υποστηριξα οτι η τυπισσα ειναι τερας σοφιας. Πρεπει να εισαι χαζος για να πεις οτι η βαλιτσα ενος ξενου ειναι δικη σου. Αυτο που ομως εκανε τοσο αποτελεσματικα η δηλωση ιδιοκτησιας της βαλιτσας ειναι να κανει κωλλ στην μπλοφα του σεκιουριτα. Και να αποδειξει οτι τελικα δεν επεδιωκε τιποτα παραπανω (αν ηθελε θα το εκανε και στην τυπισσα, οπως πχ να καλεσει καποιον να την αναγκασει να παει με τη βαλιτσα της στο πισω βαγονι ή να την πεταξει εξω, αν το προβλημα ηταν οντως η βαλιτσα) αλλα να τραμπουκισει καποιον εγχρωμο και ανδρα. Οχι, απ'οτι φανηκε, λευκη και γυναικα.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.745
Πόντοι
2.606
40 σελιδες για μια κωλοβαλιτσα η πλακα θα ναι να χε μεσα τιποτα χεσμενα σωβρακα  :grin:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αυτο ειναι μια διαπιστωση απο το απωθυμενο μας, που ορθως υπαρχει, απο τους συγχρονους "ξερεις ποιος ειμαι εγω?" λαγνους της εξουσιας και της επιδειξης της. Ισχυει αυτο. Στην προκειμενη, ακομα και ετσι να ειναι, ο μαυρουκος οφειλε να μαζεψει το μπαγκαζι του και να παει στο τελευταιο βαγονι.&-

Και το προβλημα δεν ειναι το επεισοδιο, το προβλημα ειναι οτι ο καθε μαυρουκος και ο καθε Ελληναρας που δεν το κανει αυτο ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ αλλα .....δοκιμαζει αν τον παιρνει να κανει ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ/ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ, νομιμο-παρανομο.

Για τον σεκιουριτα στην τελικη, στα @@ μου, εφαγε πιο πολυ το κεφαλι του γιατι δεν χειριστηκε την υποθεση ΟΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ.  ;)
Το θεμα μας δεν ειναι ο σεκιουριτας, αλλα ο καθε ενας που φοραει μια στολη και το παιζει εξουσια.Τεσπα, μερικοι σε αυτον το κοσμο φιλε αν δεν παθουν δεν θα μαθουν ποτε.Καλος πηρε τοση δημοσιοτητα γιατι ετσι θα παραδειγματιστουν και αλλοι καμποσοι με στολη και θα το σκεφτουν πριν φερθουν αναλογα.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
Βαζω ξανα το αποσπασμα του κανονισμου γιαυτους που μπηκαν σημερα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Βαζω ξανα το αποσπασμα του κανονισμου γιαυτους που μπηκαν σημερα

όσες φορές και να το βάλεις το απόσπασμα του κανονισμού ο ηλίθιος ο μάστερ θα επιμένει...

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Πάντως στους σταθμούς του ΗΣΑΠ που πέρασα σήμερα σεκιουριτάς δεν υπήρχε. Αν κάνω λάθος να επιβεβαιώσει κι άλλος. Είτε τους έπαυσαν από την ΣΤΑΣΥ είτε φοβούνται μη φάνε κανά βρωμόξυλο για αντίποινα από αναρχικούς όπως έφαγαν και οι ελεγκτές στην Ομόνοια.

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
[empflix][/empflix]ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, αλο αν δεν τηρουνται, κι οταν τηρουνται βρισκει το μπελα του ο εντεταλμενος να τους εφαρμοσει. Ελλας το μεγαλειο σου...
Αποφαση της τρεχουσας Κυβερνησης ΦΕΚ 1181/19-6-2015
" Αποφαση Αριθμ. οικ. Α27733/2213

Κανονισμός Δικαιωμάτων Επιβατών τακτικών και έκτακτων γραμμών με οδικά μέσα δημόσιας μεταφοράς (Λεωφορεία) και μέσα σταθερής τροχιάς (Ηλεκτρκό Σιδηρόδρομο, Μετρό και Τραμ).
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΥΠΟΔΟΜΩΝ, ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Έχοντας υπόψη:....δ. ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ
1. Στις τακτικές αστικές γραμμές με οδικά μέσα και μέσα σταθερής τροχιάς επιτρέπεται, με ευθύνη του επιβάτη και κατά την κρίση του οδηγού ή άλλου εντε− ταλμένου προσωπικού του μεταφορέα ανάλογα με τις συνθήκες πληρότητας του οχήματος/ συρμού και την ασφάλεια των επιβατών, η μεταφορά αποσκευών και λοιπών αντικειμένων, ως εξής:
• Αποσκευές μικρών διαστάσεων (χειραποσκευές, σακίδια κ.λπ.) θα πρέπει να κρατούνται ανά χείρας, να μη φέρονται στους ώμους ούτε να τοποθετούνται στα καθίσματα.
Οι διαστάσεις των μεγαλύτερων αποσκευών δεν πρέπει να ξεπερνούν τα 100εκ x 60εκ x 25 εκ, το βάρος τους τα 25 kg ενώ το μήκος λοιπών μεταφερόμενων αντικειμένων δεν πρέπει να ξεπερνά το 1,70μ.
• Στα λεωφορεία, η επιβίβαση/ αποβίβαση επιβατών με αποσκευές γίνεται μόνο από τη μεσαία (−ες) θύρα (−ες).
• Στα λεωφορεία, ο μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός μεταφερόμενων «καροτσιών λαϊκής» είναι δύο (2) για τα κανονικά και αρθρωτά λεωφορεία και τα ηλεκτροκίνητα λεωφορεία (τρόλεϊ) και ένα (1) για τα MIDI λεωφορεία.
• Οι αποσκευές και τα λοιπά μεταφερόμενα αντι− κείμενα πρέπει να τοποθετούνται στους ελεύθερουςχώρους των οχημάτων/ συρμών, εκτός των διαδρόμων, των σημείων εισόδου − εξόδου των επιβατών και επικύ− ρωσης των εισιτηρίων ούτως ώστε να μη διακυβεύεται η ασφαλής μετακίνηση των υπόλοιπων επιβατών.
• Οι κάτοχοι των αποσκευών οφείλουν να βρίσκονται πλησίον αυτών και να μεριμνούν για τη μη πρόκληση τραυματισμού ή όχλησης άλλων επιβατών.
• Δεν επιτρέπεται η μεταφορά επικίνδυνων, εύφλε− κτων αιχμηρών, δηλητηριωδών, ρυπαρών ή δύσοσμων υλών, υλικών και και, εν γένει, αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα των επιβατών.
• Εάν οι συνθήκες μεταφοράς εντός του οχήματος δεν το επιτρέπουν, ο οδηγός δύναται όπως αρνηθεί την επι− βίβαση ενός επιβάτη με αποσκευές ή λοιπά αντικείμενα.
2. Στις υπεραστικές και ενδοκοινοτικές τακτικές και έκτακτες γραμμές επιτρέπεται, με ευθύνη του επιβάτη και κατά την κρίση του οδηγού ή άλλου εντεταλμένου προσωπικού του μεταφορέα, η μεταφορά αποσκευών και λοιπών αντικειμένων, ως εξής:
• Οι αποσκευές επιβατών, συμπεριλαμβανομένων ποδηλάτων, βρεφικών / παιδικών καροτσιών, δεμάτων, τοποθετούνται στο χώρο αποσκευών του λεωφορείου.
• Αποσκευές μικρών διαστάσεων (χειραποσκευές, σακίδια κ.λπ.) θα πρέπει για την ασφάλεια των επιβαι− νόντων να μην κρατούνται ανά χείρας, αλλά να τοπο− θετούνται στα ειδικά ράφια αποσκευών που διαθέτει το λεωφορείο.
• Δεν επιτρέπεται η μεταφορά επικίνδυνων, εύφλε−κτων αιχμηρών, δηλητηριωδών, ρυπαρών ή δύσοσμων υλών, υλικών και, εν γένει, αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα των επιβατών.
• Η μεταφορά ασυνόδευτων αποσκευών επιτρέπεται στις υπεραστικές τακτικές γραμμές.
3. Σε κάθε περίπτωση, οι μεταφορείς δεν ευθύνονται για την κλοπή ή απώλεια προσωπικών αντικειμένων των επιβατών κατά την διάρκεια της μεταφοράς.

maximos555

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
66
Το θεμα μας δεν ειναι ο σεκιουριτας, αλλα ο καθε ενας που φοραει μια στολη και το παιζει εξουσια.Τεσπα, μερικοι σε αυτον το κοσμο φιλε αν δεν παθουν δεν θα μαθουν ποτε.Καλος πηρε τοση δημοσιοτητα γιατι ετσι θα παραδειγματιστουν και αλλοι καμποσοι με στολη και θα το σκεφτουν πριν φερθουν αναλογα.

Κατσε ρε συ, εμενα το θεμα μου ειναι αυτοι, οι 9 στους 10, που γουσταρουν να το παιζουν ψιλοπαρανομια. Ψευτομαγκες δηλαδη. Και τον αλλο που ειναι νομιμος και προσπαθει να ειναι σωστος τον ανεβοκατεβαζουν και φλωρο. Αν εγω ειμαι σωστος και εχω το δικιο με το μερος μου, ας ερθει ο αλλος να μου το παιξει ιστορια και εξουσια. Θα τον βαλω στη θεση του με δυο ατακες και τελος. Ο αραπακος ειχε για αντιλογο μονο την ατακα "κατε μερα εντω ειμαι", ελεος δηλαδη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.164
Πόντοι
25.467
Ακριβως. Δεν υποστηριξα οτι η τυπισσα ειναι τερας σοφιας. Πρεπει να εισαι χαζος για να πεις οτι η βαλιτσα ενος ξενου ειναι δικη σου. Αυτο που ομως εκανε τοσο αποτελεσματικα η δηλωση ιδιοκτησιας της βαλιτσας ειναι να κανει κωλλ στην μπλοφα του σεκιουριτα. Και να αποδειξει οτι τελικα δεν επεδιωκε τιποτα παραπανω (αν ηθελε θα το εκανε και στην τυπισσα, οπως πχ να καλεσει καποιον να την αναγκασει να παει με τη βαλιτσα της στο πισω βαγονι ή να την πεταξει εξω, αν το προβλημα ηταν οντως η βαλιτσα) αλλα να τραμπουκισει καποιον εγχρωμο και ανδρα. Οχι, απ'οτι φανηκε, λευκη και γυναικα.

Η τήρηση των κανονισμών, κύριε, καθώς και η προσβολή κάποιου που παραβαίνει το καθήκον του, δεν είναι (και δεν πρέπει επ΄ουδενί να αντιμετωπίζεται ως) παιχνίδι πόκερ.

Κάλλιστα θα μπορούσε να αναφέρει στον φύλακα ότι παραβαίνει τις αρμοδίότητές του, και να του υποδείξει να καλέσει κάποιον αρμόδιο. Εξυπνακισμοί και πορδομαγκιές του τύπου : "Τι θε ρε φιλάρα;;; Δική μου είναι!!! Τρέχει τίποτις να ούμ;;;", περισσότερο περιπλέκουν, παρά διευκολύνουν την κατάσταση.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Ρε συ Jumbo, δωσε μας απο αυτο που πινεις. Υπαρχει μια, ας το πω ευγενικα, διχογνωμια μεταξυ παραβατη επιβατη και αυτου που ειναι υπευθυνος για να εφαρμοζονται οι κανονισμοι. Ας βγαλουμε απο τη μεση ποιο ειναι το σωστο/λαθος. Η τσουλιτσα που ακριβως δυναται να εμπλακει??? Και να βιντεοσκοπησει προσωπικα δεδομενα, ακομα και του παραβατη??? Και να τα δημοσιοποιησει???

Ρε, σ' αυτη τη χωρα εκτος απο το μπερδεμα πουτσα-βουρτσα, μπουζι-βυζι, εχουμε ξεχασει και το νοημα των λεξεων/εννοιων.
Δε ξερω τι λεει το γραμμα του νομου, αλλα εγω ειμαι 100% υπερ της βιντεοσκοπησης σε αντιπαραθεση. Πολυτιμα στοιχεια αν καλεσθουν οι αρχες. Στην τελικη αν η αντιπαράθεσή σου με εναν αγνωστο ειναι σε τετοιο σημειο που ΔΕΝ θελεις να βιντεοσκοπηθει απο αυτον τον αγνωστο, μαλλον εισαι οντως λαθος. :dunno:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.468
Πόντοι
366
δηλαδη θεωρεις οτι το συμβαν δεν εγειρει ηθικα ζητηματα, παρα μονο νομικα?
μολονοτι το ζητημα της αξιοπρεπειας εμπιπτει και σε νομικα καταχωρημενα δικαωματα...κι ως φιλελες θα πρεπει να εχεις μια ιδιαιτερη ευαισθησια στο δικαιωμα να εχουν ολοι ιση προσβαση στην αξιοπρεπεια, ανεξαρτητου φυλου, φυλής ή οποιας αλλης ιδιαιτεροτητας...αυτα ειναι θεμελειωδη στη φιλελευθερη σκεψη, αλλά απ οτι φαινεται οι φιλελευθερες αντιληψεις σου εξαντλουνται στο οικονομικο κομματι και σε στα ατομικιστικα ιδεωδη....

επί της ουσίας

"τον καημένο τον μαυράκο τον τραμπούκισε ο σεκιουριτάς και δεν τον αφησε ρε παιδάκι μου να παρανομήσει βάζοντας τους μπόγους του μπροστά στην είσοδο/έξοδο του βαγονιού... εεε τώρα αν ενοχλούσε τους επιβάτες, αν σε περίπτωση ατυχήματος μπλοκάριζε την έξοδο αυτά συμβαίνουν... "
αυτα που λες δεν παυουν να ειναι υποθεσεις και οχι δεδομενα.....αλλα εσυ τα προεξοφλεις κρινοντας μονο απ την εμφανιση, απ την ιδιαιτεροτητα του...
κι αν στην τελικη ηταν παρατυπος ο επιβατης, ας μην υποχωρουσε ο σεκιουριτας..που συνεπαγεται οτι δεν εκανε σωστα τη δουλεια του... βεβαια το να πω οτι επειδη υποχωρησε πιθανο να μην ειχε και δικιο δεν τεκμηριωνεται, και δεν ειναι παρα μονο μια υποθεση

παντως η ολη φαση μου θυμιζει "θελει ο ρατσιστης να κρυφτει και η χαρα δεν τον αφηνει".... συγκινητικη η προσπαθεια σας να καμουφλαρετε τις ρατσιστικες σας αντιληψεις πισω απο αισθησια για την τηρηση των νομων και της ταξης!!!  

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
όσες φορές και να το βάλεις το απόσπασμα του κανονισμού ο ηλίθιος ο μάστερ θα επιμένει...
με αγραμματους δεν προκειται να ασχοληθω αλλο ...οταν θα τους τυχει η στραβη θα αναρωτιουνται γιατι δεν υπαρχουν κανονες! ...και θα γινει πολυ συντομα αυτο με το γενικο ξεχαρβαλωμα πουρχεται!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom