Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
με εγγραφη προτερη καταθεση σου οτι αγγιζει το τελος διψηφιου και αρχη τριψηφιου στα κιλα την εχουμε γκαραντι τη νικη μην αγχεσαι.
Και ότι εχω ωραιο κωλο ειπε, αλλα δεν σε βλεπω να το αναφερεις!!!  :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006
Σας χαιρετω.

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
δημοσιος χωρος ειναι, το εξαντλησα πρωινες ωρες δεν τα ξαναλεω. αρμοδιοτητες αστυνομικου δεν εχει κανεις ποτε πουθενα. ειναι ομως στις αρμοδιοτητες του να τον αποβαλει απο το βαγονι και υπο προυποθεσεις να τον κρατησει μεχρι να ερθει η αστυνομια.
Σε ποιες περιπτωσεις ακριβως μπορει να σε "συλλαβει" παρα τη θέλησή σου ο Χ, Ψ, Ζ σεκιουριτας? Αν εχεις μαχαιρωσει κανεναν και τρεχεις να φυγεις? :think:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Προσωρινα χαιρετω κ εγω.
Φιλιά παιδια!!  :-* :-*

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Και ότι εχω ωραιο κωλο ειπε, αλλα δεν σε βλεπω να το αναφερεις!!!  :2funny: :2funny:

δεν το θυμαμαι καν. εαν το ειπε θα θεωρηθει αστεισμος καθορι οξυμωρο. τα κιλα ειναι η εγγυηση της νικης.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Σε ποιες περιπτωσεις ακριβως μπορει να σε "συλλαβει" παρα τη θέλησή σου ο Χ, Ψ, Ζ σεκιουριτας? Αν εχεις μαχαιρωσει κανεναν και τρεχεις να φυγεις? :think:

και σε αυτο δηλ οποιοδηποτε κακουργημα και σε οποιοδηποτε πλημμελημα ακομα και με την εγκληση οχι μονο τα αυταπαγγελτα
π.χ. παει πολιτης και του λεει αυτος μου εκλεψε το πορτοφολι, εαν βρεθει πανω του συλλαμβανεται. μεχρι και μεταφορα στο αστυνομικο τμημα μπορει να κανει αν υπαρχει ευχερεια, οχι να περιμενει την αστυνομια. φυσικα δεν θα το συμβουλευαμε ποτε καθοτι αχρηστοι ειπαμε

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
και σε αυτο δηλ οποιοδηποτε κακουργημα και σε οποιοδηποτε πλημμελημα ακομα και με την εγκληση οχι μονο τα αυταπαγγελτα
π.χ. παει πολιτης και του λεει αυτος μου εκλεψε το πορτοφολι, εαν βρεθει πανω του συλλαμβανεται. μεχρι και μεταφορα στο αστυνομικο τμημα μπορει να κανει αν υπαρχει ευχερεια, οχι να περιμενει την αστυνομια. φυσικα δεν θα το συμβουλευαμε ποτε καθοτι αχρηστοι ειπαμε
Ε, οκ, λογικο. Πώς βρισκεται πανω του ομως? Απο οταν βρεθει πανω του και μετα, λογικο. Πριν ομως? Εχω δουλεψει εγω 11 ωρες και γυρναω σπιτι να τσακωθω με τη γκόμενά μου. Και μου λεει ο Χ σεκιουριτας με υφος σαν του τυπου για τον οποιο αρχισε το νημα, οτι πρεπει να με ψαξει για το πορτοφολι του Ψ τυπου που ειπε οτι του το εκλεψα...... Μετα τι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ε, οκ, λογικο. Πώς βρισκεται πανω του ομως? Απο οταν βρεθει πανω του και μετα, λογικο. Πριν ομως? Εχω δουλεψει εγω 11 ωρες και γυρναω σπιτι να τσακωθω με τη γκόμενά μου. Και μου λεει ο Χ σεκιουριτας οτι πρεπει να με ψαξει για το πορτοφολι του Ψ τυπου που ειπε οτι του το εκλεψα...... Μετα τι?

εαν βρεθει πανω σου ακολουθουν οσα προειπα. εαν δεν βρεθει πανω σου του κανεις μηνυση για παρανομη προσωποκρατηση ή αρνεισαι τον ελεγχο και καλεις εσυ αστυνομια εφοσον επιμενει να σε ψαξει. ειναι λεπτο ζητημα και πρεπει να ειναι απολυτως σιγουρο οτι διεπραχθη η παραβαση. αλλιως μονο με τη συγκαταθεση σου επιτρεπεται ο σωματικος ελεγχος πλην αστυνομικων οργανων. εξαιρουνται γηπεδα-αεροδρομια που υπαρχει τροποποιηση νομου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μονο στο μπουρδελα τετοια εγκυρα και πληρη σεμιναρια. πουθενα αλλου.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
εαν βρεθει πανω σου ακολουθουν οσα προειπα. εαν δεν βρεθει πανω σου του κανεις μηνυση για παρανομη προσωποκρατηση ή αρνεισαι τον ελεγχο και καλεις εσυ αστυνομια εφοσον επιμενει να σε ψαξει. ειναι λεπτο ζητημα και πρεπει να ειναι απολυτως σιγουρο οτι διεπραχθη η παραβαση. αλλιως μονο με τη συγκαταθεση σου επιτρεπεται ο σωματικος ελεγχος πλην αστυνομικων οργανων. εξαιρουνται γηπεδα που υπαρχει τροποποιηση νομου

δηλαδή για να καταλάβω... στο σπίτι μου μέσα πχ στην είσοδο της πολυκατοικίας δεν επιτρέπεται να ψάξω κάποιον αν έχω την υποψία ότι έχει βουτήξει κάτι ????

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δηλαδή για να καταλάβω... στο σπίτι μου μέσα πχ στην είσοδο της πολυκατοικίας δεν επιτρέπεται να ψάξω κάποιον αν έχω την υποψία ότι έχει βουτήξει κάτι ????

το ρισκαρεις. εαν εισαι σιγουρος και αποδεικνυεται ευκολα (αν εκλεψε λεφτα χαρτονομισματα αντε να το αποδειξεις).
σε καθε αλλη περιπτωση εαν μιλησει με δικηγορο σε γαμησε. τι το περασες, αντε ο καθενας ψαχνει οποιον θελει οπως του καβλωσει?
θα σου αρεσε εσενα να στο κανουν

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
το ρισκαρεις. εαν εισαι σιγουρος και αποδεικνυεται ευκολα (αν εκλεψε λεφτα χαρτονομισματα αντε να το αποδειξεις).
σε καθε αλλη περιπτωση εαν μιλησει με δικηγορο σε γαμησε. τι το περασες, αντε ο καθενας ψαχνει οποιον θελει οπως του καβλωσει?
θα σου αρεσε εσενα να στο κανουν

αν είμαι σε ξένο ιδιωτικό χώρο χωρίς πρόσκληση δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αν είμαι σε ξένο ιδιωτικό χώρο χωρίς πρόσκληση δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...

ο νομος διαφωνει πολλαπλα. εργω εξυβριση προσβολη τιμης κ προσωπικοτητας παρανομη σωματικη ερευνα κατασταση ομηριας παρανομη προσωποκρατηση
ορεξη ναχει να γραφει δικογραφο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.116
Πόντοι
17.085
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά η Πορδέλλη δε θα ξαναχρησιμοποιήσει τον ΗΣΑΠ γιατί δε νιώθει ασφάλεια  :-
(στη 2η φωτό πώς θα ήθελε τον ΗΣΑΠ η Πορδέλλη μας για να νιώσει ασφάλεια)

Συνημμένα

• pordelli.jpg
    pordelli.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 42
  • etsi-i-pordelli.jpg
    etsi-i-pordelli.jpg
    182,5 KB · Εμφανίσεις: 43

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά η Πορδέλλη δε θα ξαναχρησιμοποιήσει τον ΗΣΑΠ γιατί δε νιώθει ασφάλεια  :-
(στη 2η φωτό πώς θα ήθελε τον ΗΣΑΠ η Πορδέλλη μας για να νιώσει ασφάλεια)

Η τυπισσα εντωμεταξυ σαπορταρει και Ντοναλντ Τραμπ οπως φαινεται στο φβ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom