ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Οχι, απλως εσυ εισαι φιλος και δεν μπορω να σε δω συγκρουσιακά.
γλειψιμο στον αντιδικο δεν επηρρεαζει την εκβαση
Οχι, απλως εσυ εισαι φιλος και δεν μπορω να σε δω συγκρουσιακά.
ασφαλως. καλω τον μαρτυραΑγιοεριναλ να καταθεσει.
Και ότι εχω ωραιο κωλο ειπε, αλλα δεν σε βλεπω να το αναφερεις!!!με εγγραφη προτερη καταθεση σου οτι αγγιζει το τελος διψηφιου και αρχη τριψηφιου στα κιλα την εχουμε γκαραντι τη νικη μην αγχεσαι.
Σε ποιες περιπτωσεις ακριβως μπορει να σε "συλλαβει" παρα τη θέλησή σου ο Χ, Ψ, Ζ σεκιουριτας? Αν εχεις μαχαιρωσει κανεναν και τρεχεις να φυγεις?δημοσιος χωρος ειναι, το εξαντλησα πρωινες ωρες δεν τα ξαναλεω. αρμοδιοτητες αστυνομικου δεν εχει κανεις ποτε πουθενα. ειναι ομως στις αρμοδιοτητες του να τον αποβαλει απο το βαγονι και υπο προυποθεσεις να τον κρατησει μεχρι να ερθει η αστυνομια.
Και ότι εχω ωραιο κωλο ειπε, αλλα δεν σε βλεπω να το αναφερεις!!!
Σε ποιες περιπτωσεις ακριβως μπορει να σε "συλλαβει" παρα τη θέλησή σου ο Χ, Ψ, Ζ σεκιουριτας? Αν εχεις μαχαιρωσει κανεναν και τρεχεις να φυγεις?
Ε, οκ, λογικο. Πώς βρισκεται πανω του ομως? Απο οταν βρεθει πανω του και μετα, λογικο. Πριν ομως? Εχω δουλεψει εγω 11 ωρες και γυρναω σπιτι να τσακωθω με τη γκόμενά μου. Και μου λεει ο Χ σεκιουριτας με υφος σαν του τυπου για τον οποιο αρχισε το νημα, οτι πρεπει να με ψαξει για το πορτοφολι του Ψ τυπου που ειπε οτι του το εκλεψα...... Μετα τι?και σε αυτο δηλ οποιοδηποτε κακουργημα και σε οποιοδηποτε πλημμελημα ακομα και με την εγκληση οχι μονο τα αυταπαγγελτα
π.χ. παει πολιτης και του λεει αυτος μου εκλεψε το πορτοφολι, εαν βρεθει πανω του συλλαμβανεται. μεχρι και μεταφορα στο αστυνομικο τμημα μπορει να κανει αν υπαρχει ευχερεια, οχι να περιμενει την αστυνομια. φυσικα δεν θα το συμβουλευαμε ποτε καθοτι αχρηστοι ειπαμε
Ε, οκ, λογικο. Πώς βρισκεται πανω του ομως? Απο οταν βρεθει πανω του και μετα, λογικο. Πριν ομως? Εχω δουλεψει εγω 11 ωρες και γυρναω σπιτι να τσακωθω με τη γκόμενά μου. Και μου λεει ο Χ σεκιουριτας οτι πρεπει να με ψαξει για το πορτοφολι του Ψ τυπου που ειπε οτι του το εκλεψα...... Μετα τι?
εαν βρεθει πανω σου ακολουθουν οσα προειπα. εαν δεν βρεθει πανω σου του κανεις μηνυση για παρανομη προσωποκρατηση ή αρνεισαι τον ελεγχο και καλεις εσυ αστυνομια εφοσον επιμενει να σε ψαξει. ειναι λεπτο ζητημα και πρεπει να ειναι απολυτως σιγουρο οτι διεπραχθη η παραβαση. αλλιως μονο με τη συγκαταθεση σου επιτρεπεται ο σωματικος ελεγχος πλην αστυνομικων οργανων. εξαιρουνται γηπεδα που υπαρχει τροποποιηση νομου
δηλαδή για να καταλάβω... στο σπίτι μου μέσα πχ στην είσοδο της πολυκατοικίας δεν επιτρέπεται να ψάξω κάποιον αν έχω την υποψία ότι έχει βουτήξει κάτι ????
το ρισκαρεις. εαν εισαι σιγουρος και αποδεικνυεται ευκολα (αν εκλεψε λεφτα χαρτονομισματα αντε να το αποδειξεις).
σε καθε αλλη περιπτωση εαν μιλησει με δικηγορο σε γαμησε. τι το περασες, αντε ο καθενας ψαχνει οποιον θελει οπως του καβλωσει?
θα σου αρεσε εσενα να στο κανουν
αν είμαι σε ξένο ιδιωτικό χώρο χωρίς πρόσκληση δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα...
Εγώ γλενταω τον τραμυ, εσύ τι του είσαι και χώνεσαι?Πςςςςςς ρωσσοποντιακο χιουμορ....
Δεν ξέρω τί λέτε εσείς, αλλά η Πορδέλλη δε θα ξαναχρησιμοποιήσει τον ΗΣΑΠ γιατί δε νιώθει ασφάλεια :-
(στη 2η φωτό πώς θα ήθελε τον ΗΣΑΠ η Πορδέλλη μας για να νιώσει ασφάλεια)
Εγώ γλενταω τον τραμυ, εσύ τι του είσαι και χώνεσαι?
Μονο αυτο λεει τα παντα, δε χρειαζεται να μαθεις τιποτε αλλο γι'αυτην.Η τυπισσα εντωμεταξυ σαπορταρει και Ντοναλντ Τραμπ οπως φαινεται στο φβ.