alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.292
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε ψωμοτύρι αυτα.
Είσαι γρήγορος !
Τύπε ψωμοτύρι αυτα.
Είσαι γρήγορος !
Ετσι οπως το ρωτας, ΟΧΙ.
ναι ειδικά οταν την υπεράσπιση την εχουν αναλάβει άλλοι
Είσαι γρήγορος !
Αν καταλαβαινω καλα την ερωτηση, προφανως μονη η φραση "παλιοναζί Πολωνοι" ειναι μια εξυβριση που δεν πληροί τις αντικειμενικές προυποθεσεις του νομου αυτου. Ο νομος αυτος οπως τον διαβαζω, θελει να προστατευσει την Πολωνία απο οποιον προσπαθει να την συκοφαντησει (συγκροτημενα ομως, με τροπο που να προκαλεί υπόνοιες σε οποιον τριτο το διαβασει) στη διεθνη κοινοτητα.
Περαιτερω με ρωτας αν θα δικαιολογειτο αγνοια νομου απο εμενα τον Ελληνα, που θα γραψω π.χ. ενα τετοιο αρθρο? Προφανως η αγνοια νομου δεν μπορει να αφορα δίκαια άλλων κρατων. Μπορει το δικαιο της Ουγκαντας να θεωρει παρανομο το να γραφουμε και το ονομα της χωρας. Εγω δεν οφειλω να το γνωριζω, ή ακομη και να το εφαρμοζω αυτο.
εσείς που γνωρίζετε από νομικά..
ένας πολίτης (όχι αστυνομικός) έχει δικαίωμα να κάνει σωματικούς ελέγχους, να ψάξει την τσάντα άλλου πολίτη η να διώξει από ένα δημόσιο χώρο έναν άλλο πολίτη ?
για πείτε αστέρια μου ?
ναι ειδικά οταν την υπεράσπιση την εχουν αναλάβει άλλοι
Νομιζω αναφερθηκε παραπανω οτι δεν προκειται για "δημοσιο χωρο" με τη στενη εννοια του ορου. Εχει να κανει με τους ορους της σύμβασης μισθωσης του χώρου απο το δημόσιο.ο σεκιουρητάς σε αυτά που ανέφερα έχει την ίδια δικαιοδοσία με ένα πολίτη η με έναν αστυνομηκό ?
που και οι μπάτσοι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν... αλλά λέμε τώρα
Νομιζω αναφερθηκε παραπανω οτι δεν προκειται για "δημοσιο χωρο" με τη στενη εννοια του ορου. Εχει να κανει με τους ορους της σύμβασης μισθωσης του χώρου απο το δημόσιο.
Προφανως ομως καποιον καλο δικηγορο ειχες και το ηξερε και σε εσωσε.
εσείς που γνωρίζετε από νομικά..
ένας πολίτης (όχι αστυνομικός) έχει δικαίωμα να κάνει σωματικούς ελέγχους, να ψάξει την τσάντα άλλου πολίτη η να διώξει από ένα δημόσιο χώρο έναν άλλο πολίτη ?
για πείτε αστέρια μου ?
εκτος χωρας ναι. εαν βρεθεις εντος οφειλεις κ εισαι υπολογος στους νομους καθε χωρας.
γαμαει και γρήγορα σαν κουνελάκι γιαυτο η ροζυ τον παράτησε και θα ρθει στην αγκαλιά μουΟ Αλεξ απάντησε σε χρόνο μηδέν .
Είναι αντικειμενικά γρήγορος !
Τελος καλο ολα καλα τύπε.Θα με πιστεψεις αν σου πω οτι αναγκαστηκα να ψαξω μονος μου στο ιντερνετ; Οτι βριστηκα ασχημα με τον οικογενειακο δικηγορο και συμβολαιογραφο οι οποιοι, οταν εξεθεσα τα λαθη τους, τολμησαν να μου κανουν κηρυγμα περι της ηθικης υποχρεωσης μου να αποπληρωσω τα χρεη του συγγενη μου!!!!!!!!!!!!!! Ενος ανθρωπου εθισμενου στο τζογο απο τον οποιο δεν ειδα ουτε δεκαρα τσακιστη οσο ζουσε!
Εναν δικηγορο απο το χρυσο οδηγο πηρα και κερδισα τη δικη αφου πρωτα συζητησα διεξοδικα μαζι του την υπερασπιστικη γραμμη. Μπαινοντας στην αιθουσα του δικαστηριου δεν ηταν σιγουρο οτι θα εβγαινα κερδισμενος απεναντι στο τιμ της γιουρομπανκ...
Εδω μπαινει το θεμα της "συγγνωστής νομικής πλάνης" η οποια τουλαχιστον στον ελληνικο ποινικο κωδικα υφισταται. Κατα κανόνα το "συγγνωστό" (συγχωρητέο) αφορά αλλοδαπούς που δεν γνωριζουν καποιες ειδικες διαταξεις. Προφανως εαν η Πολωνια δεν προβλεπει τη συγγνωστη νομικη πλανη, θα καταδικασθω.
Kαι αυτο μηπως οι αρχες της χωρας τον διωξουν και μολις πατησει το εδαφος τον μαγκωσουν πχ? Αλλα και παλι αν πεις μονο τη φραση αρκει για κατηγορια? Εξαρταται και το τι ακριβως λεει ο νομος.
Πχ αν γραψω εδω καποιος κατι και αρνηθει το ολοκαυτωμα, αρκει για καποιον που θελει να το κυνηγησει να στοιχειοθετησει κατηγορια? Η μαι απλη φρασουλα δεν αρκει?
Εδω μπαινει το θεμα της "συγγνωστής νομικής πλάνης" η οποια τουλαχιστον στον ελληνικο ποινικο κωδικα υφισταται. Κατα κανόνα το "συγγνωστό" (συγχωρητέο) αφορά αλλοδαπούς που δεν γνωριζουν καποιες ειδικες διαταξεις. Προφανως εαν η Πολωνια δεν προβλεπει τη συγγνωστη νομικη πλανη, θα καταδικασθω.
Τελος καλο ολα καλα τύπε.
Σιγα το κατορθωμα. Ανετα μπορεις να βγεις εξω με ανθρωποκτονια σε 4 χρονια, χωρις να υπαρχει τιποτα παρανομο στη διαδικασια.
Παραδειγμα.
Παιρνεις ενα ελαφρυντικο στη δικη και τρως 12 χρονια.
Εισαι ηδη προφυλακισμενος 1,5 χρονο, μενουν 10,5.
Κάνεις εργασια στη φυλακη, οπότε η μια μερα μετραει για μιαμιση.
Επιπλεον δικαιουσαι στα 3/5 της ποινης (όπου στον αριθμητή θα βαλεις την ΜΙΑΜΙΣΗ μερα), να κανεις αιτηση αποφυλακισης με ορους λογω καλης διαγωγης.
Πες μου ποτε βγαινεις, και πες μου αν ειναι μαγκια του δικηγορου, ή απλως το προβλεπει ο νομος.
Γιατι ξερεις, ειναι γνωστο φαινομενο καποιοι δικηγοροι να παρουσιαζουν ως μαγκιά τους οτι καταφεραν κατι, που απλως ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ.
Φυλακιση ειναι η στερητικη της ελευθεριας ποινη απο 10 μερες εως 5 χρονια και καθειρξη ειναι η στερητικη της ελευθεριας ποινή απο 5 χρονια έως 20 χρονια (πρόσκαιρη κάθειρξη) ενώ υπάρχει και η κάθειρξη δια βίου (ισόβια κάθειρξη).Ειναι μαγκια του να παρει ελαφρυντικο προφανως. Επισης ποια η διαφορα καθειρξη και φυλακιση?
Οι χώροι του Ηλεκτρικού και του Μετρό ΔΕΝ είναι δημόσιοι χώροι
όπως είναι το δημόσιο νοσοκομείο.
Ασχέτως αν εισέρχεται το κοινό.
Επίσης , και άλλοι χώροι, που νομίζεις ότι είναι δημόσιοι, ΔΕΝ είναι.
Για παράδειγμα τα γραφεία της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ , παρότι είναι
ανοιχτά στο κοινό, ΔΕΝ είναι " δημόσιοι χώροι " .
Με βάση τα άρθρα 985 ΑΚ και 334 του ΠΚ, μπορεί και ο ιδιώτης
να διώξει με τη ΒΙΑ κάποιον από τους ΜΗ δημόσιους χώρους.
Σαφώς , αν ειχε εντολη, ο σεκιουριτάς μπορούσε
να διώξει με τη ΒΙΑ κάποιον από το χώρο του Ηλεκτρικού ή του Μετρό.
Νομιζω αναφερθηκε παραπανω οτι δεν προκειται για "δημοσιο χωρο" με τη στενη εννοια του ορου. Εχει να κανει με τους ορους της σύμβασης μισθωσης του χώρου απο το δημόσιο.