pussy wagon
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.571
- Πόντοι
- 1.796
στο εξωτερικο σιγα που εφαρμοζονται οι νομοι μην το κανετε καραμελα παντου λαμογιες υπαρχουν
A ειναι και μαριος αυτος, το ξεχασα
εμενα μου φαινεται παραλογο να εχεις δικαιωμα ψηφου, διπλωμα οδηγησης, γονιμο σπερμα. ας μεινουμε και οι δυο με την αγανακτηση.
η επικύρωση του εισιτήριου ισοδυναμεί με αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων χρήσης του μέσου που χρησιμοποιείς και που οφείλεις να γνωρίζεις
Ωραια. Να εφαρμοζεται παντα τοτε, και να γνωστοποιειται στο κοινο.Ε ειπαμε του τον γνωστοποιησε ο σεκιουριτας.
Ετσι γλιτωσα απο τα χρεη που μου αφησε ενας μακρινος θειος μου.
Αδελφε, ευκολα θα απανταγα στο υφος σου. Αλλα δεν γαμιεται. Στο μπουρδελα ειμαστε εγω ο χαζος και εσυ ο παντογνωστης. Δεν εχει νοημα.εμενα μου φαινεται παραλογο να εχεις δικαιωμα ψηφου, διπλωμα οδηγησης, γονιμο σπερμα. ας μεινουμε και οι δυο με την αγανακτηση.
Απο τα χρεη που σου αφηνει καποιος που τον κληρονομεις, απαλλασσεσαι με μια απλη κινηση που λεγεται "αποποιηση κληρονομιας". Που κολλαει εδω η αγνοια νομου?
Οι ίδιοι οι Έλληνες πολίτες που τα μεςα μεταφοράς ειναι περιουσία της χώρας που γεννήθηκαν δεν τα σέβονται και δεν σέβονται και τους κανόνες που διέπουν την λειτουργία τους και ζητάμε απο τους ξένους να το κάνουν λιγο υποκριτικό μου ακούγεται
Αδελφε, ευκολα θα απανταγα στο υφος σου. Αλλα δεν γαμιεται. Στο μπουρδελα ειμαστε εγω ο χαζος και εσυ ο παντογνωστης. Δεν εχει νοημα.
Απο τα χρεη που σου αφηνει καποιος που τον κληρονομεις, απαλλασσεσαι με μια απλη κινηση που λεγεται "αποποιηση κληρονομιας". Που κολλαει εδω η αγνοια νομου?
Σε άλλο Κράτος της ΕΕ , θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο;
Φυσικά και όχι.
Εκεί οι νόμοι εφαρμόζονται.
Εδώ ΔΕΝ εφαρμόζονται ούτε οι νόμοι
που ψηφίστηκαν επί Συριζανέλ !
Κρίμα που το όνομα θυμίζει το Σανέλ
που είναι καλό άρωμα !
http://[URL unfurl="true"]www.getthegloss.com/media/image/gtg-best-perfume-ads-chanel-gisele-2.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Για να εφαρμοστούν οι νομοι σε ένα κράτος πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να δουλεύει σωστά και οι πολίτες να έχουν την ανάλογη παιδεία. Εκεί οι νομοι εφαρμόζονται γιατί οι πολίτες εφαρμόζουν τους νομους, σε κάθε επίπεδο!
ισως και ο μακαρίτης ο κληροδοτης ειχε άγνοια της νομοθεσίας αλλιώς πιθανόν να ειχε κανει αποποίηση συγγένειαςΣτο οτι δεν ειχα κανει αποποιηση εντος της προθεσμιας.
Μαλακιες. Ψαχνεσαι για το οτιδηποτε. Το επιασες;η χαζομαρα βλαξ δεν ειναι το αντιθετο της γνωσης ουτε συνωνυμο της αγνοιας. χαζος εισαι γιατι δεν γραφεις με ερωτηση να μαθεις αλλα δηλωνοντας με στομφο κανονισμους της φαντασιας σου. με πιανς?
ετσι θα αντιμετωπιζονται τα κρουσματα ρατσισμου
τραμπουκα και ανεργια να βαλουν μυαλο
Μαλακιες. Ψαχνεσαι για το οτιδηποτε. Το επιασες;
Και προφανως εκανες αγωγη ακυρωσης πλασματικης αποδοχης λογω πλανης.Στο οτι δεν ειχα κανει αποποιηση εντος της προθεσμιας.