Νέα

Ρατσισμος κατα Ελληνα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα geoMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 22K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Μας δουλευεις ρε τυπε.
Φυσικα και πρεπει να υπαρχει γνωστοποιηση, και φυσικα τηρηση του νομου, οχι κατα το δοκουν.
Αγνοια νομου δεν πρεπει επιτρεπεται να υπαρχει στους τηρητες των νομων, οχι στο κοινο.

και ποιός το λέει αυτό ??

Αρθρο 31 Ποινικού Κώδικα...

Νομική πλάνη

1.  Μόνη  η  άγνοια του αξιοποίνου δεν αρκεί για να αποκλείσει τον καταλογισμό.

2. Η πράξη όμως δεν καταλογίζεται στο δράστη αν αυτός  πίστεψε λόγω  πλάνης  ότι  είχε  δικαίωμα να τελέσει την πράξη και η πλάνη του αυτή ήταν συγγνωστή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η αγνοια νομου επιτρεπεται στο κοινο. Μαλιστα. Την επομενη φορα σε δικαστηριο θα υποστηριξω οτι ο πελατης μου δεν ηξερε τον νομο. Αρα πρεπει να αθωωθει.
Θα πεσει πολυ γελιο.

Γιατι μιλατε νομικα οσοι δεν ξερετε νομικα?

Αμα ειναι μαριος ο αλλος λεει τετοια. Οποτε μη τον παρεξηγεις, μαριος ειναι :grin:

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36
Αυτό που ο καθένας με ένα κινητό μαγνητοσκοπεί και βγάζει στη δημοσιότητα ό,τι του έρθει (ό,τι ΤΗΣ έρθει στη συγκεκριμένη περίπτωση) είναι κάτι που πρέπει να απαγορευτεί. Άντε να το έκανες παλιά αυτό. Θα σε πήγαιναν μέσα. Τώρα με τις μαλακίες τα φέισμπουκ και τα ίνσταγκραμ τα λέμε viral και σπεύδουν όλοι οι παντοφλοφόροι να τα σχολιάσουν με το χειρότερο τρόπο για να βγάλουν τα απωθημένα τους. Ο καθένας τα δικά του απωθημένα, δεν έχει σημασία τι ακριβώς. Ήθελα να'ξερα παλιότερα που δεν υπήρχε internet τόση κακία πού εκτονωνόταν? :think:

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
επισης να αλλαξει ο τιτλος του θρεντ ειναι παραπλανητικος

ο σεκιουριτας δεν ειναι ελληνας αλλα γερμανοτσολιας

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ

ΛΥΣΣΑΞΤΕ ΤΩΡΑ ΔΕΞΙΟΙ

ο ανθρωπισμος μας θα παρει νομπελ αντιθετα με τα μυαλα σας που ειναι επιπεδου τζιχαντιστων

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Η αγνοια νομου επιτρεπεται στο κοινο. Μαλιστα. Την επομενη φορα σε δικαστηριο θα υποστηριξω οτι ο πελατης μου δεν ηξερε τον νομο. Αρα πρεπει να αθωωθει.
Θα πεσει πολυ γελιο.

Τι νομικα μωρε λες και εσυ.
Υπαρχει αυτος ο κανονισμος λοιπον, νομικε. Εμενα δεν μου γνωστοποιειται, και δεν υπαρχει πουθενα καποια πινακιδα να το γνωστοποιει. Μπορει να υπαρχουν κυρωσεις; Και αμα τυχον και υπαρχουν, θα κερδισω αμα παει σε δικη;
Μιλαμε για την συγκεκριμενη περιπτωση, Μην πεις καμια βλακεια για σοβαρα αδικηματα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Εγώ γιατί είχα την εντύπωση ότι ο τωρινός αρχιγερμανοτσολιάς που κάνει πίπες στο "κουαρτέτο" λέγεται Τσίπρας-Σύριζα;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υπαρχει αυτος ο κανονισμος λοιπον, νομικε. Εμενα δεν μου γνωστοποιειται, και δεν υπαρχει πουθενα καποια πινακιδα να το γνωστοποιει. Μπορει να υπαρχουν κυρωσεις; Και αμα τυχον και υπαρχουν, θα κερδισω αμα παει σε δικη;
Μιλαμε για την συγκεκριμενη περιπτωση, Μην πεις καμια βλακεια για σοβαρα αδικηματα.

θεουλης. θελουμε κιαλλο

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
Εννοείς εκεί που τον απεκάλεσε "ηλίθιο" και το κατάπιε αμάσητο; Έτσι κάνουν τα αφεντικά στους υποτακτικούς τους να ξέρεις! Και πίπες τους δίνουν και τους βρίζουν αν η πίπα δεν είναι καλή.
Εκτός αν μου λες ότι ο Αλέξης κάνει επίτηδες κακές πίπες για "αντίσταση". :)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Ε ειπαμε του τον γνωστοποιησε ο σεκιουριτας.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.763
Πόντοι
2.606
η επικύρωση του εισιτήριου ισοδυναμεί  με αποδοχή των όρων  και προϋποθέσεων χρήσης του μέσου που χρησιμοποιείς και που οφείλεις να γνωρίζεις

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο αυριο η αναρτηση πινακιδων με νομους διαταξεις κανονισμους κ.ο.κ. σε ολες τις κεντρικες οδους της πρωτευουσας. μεχρι το τελος του ετους και στους παραδρομους. με τυρκουαζ επικεφαλιδα ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΟΥΣ

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Παιδια, νομικοι, και φωτεινοι παντογνωστες. Εμενα μου φαινεται παραλογο καποια εταιρια η μη να εχει καποιον κανονισμο. Και να μιλαμε για κανονισμο που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι λογικος, πως επρεπε να τον ξερεις. Να μην τον γνωστοποιει σε μερος που θα μπορουσες να το δεις, και μετα να σου ζηταει τα ρεστα που δεν τον εφαρμοσες.
Αμα εσας σας φαινεται λογικο, παω πασο.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.307
Πόντοι
1.686
Ρε τύπε χέσε τον κανονισμό!
Είσαι σε ένα ξένο μέρος και παράνομα μάλιστα και διακινείς επίσης παράνομα εμπορεύματα! Σου υποδεικνύει λοιπόν ένας μαλάκας εκεί, αρμόδιος ας πούμε, να μετακινηθείς αλλά εσύ δεν το κάνεις επειδή ξέρεις ότι το μέρος είναι μπουρδέλο και πολλοί από τους ιθαγενείς ηλίθιοι και θα σε υποστηρίξουν εσένα παρά τις τόσες παρανομίες σου και θα στείλουν στην πυρά το μαλάκα που προσπάθησε να κάνει τη δουλειά του!

Σε άλλο Κράτος της ΕΕ , θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο;

Φυσικά και όχι.
Εκεί οι νόμοι εφαρμόζονται.
Εδώ ΔΕΝ εφαρμόζονται ούτε οι νόμοι
που ψηφίστηκαν επί Συριζανέλ !  :2funny: :2funny:

Κρίμα που το όνομα θυμίζει το Σανέλ
που είναι καλό άρωμα !  :rockon: :rockon: :2funny:

2014.jpg

URL]]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
ετσι θα αντιμετωπιζονται τα κρουσματα ρατσισμου

τραμπουκα και ανεργια να βαλουν μυαλο  :rockon: :rockon:

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Θα πεσει πολυ γελιο.

Ετσι γλιτωσα απο τα χρεη που μου αφησε ενας μακρινος θειος μου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Παιδια, νομικοι, και φωτεινοι παντογνωστες. Εμενα μου φαινεται παραλογο καποια εταιρια η μη να εχει καποιον κανονισμο. Και να μιλαμε για κανονισμο που δεν μπορεις να πεις οτι ειναι λογικος, πως επρεπε να τον ξερεις. Να μην τον γνωστοποιει σε μερος που θα μπορουσες να το δεις, και μετα να σου ζηταει τα ρεστα που δεν τον εφαρμοσες.
Αμα εσας σας φαινεται λογικο, παω πασο.

εμενα μου φαινεται παραλογο να εχεις δικαιωμα ψηφου, διπλωμα οδηγησης, γονιμο σπερμα. ας μεινουμε και οι δυο με την αγανακτηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom