Νέα

Ρατσισμός και Διακρίσεις βάσει εμφάνισης στους οίκους ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spirtoulis(2)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 466
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.811
Πόντοι
736
Καλά κάνετε.Ευτυχώς που υπάρχουν και ευσυνείδητοι πελάτες !

Σώστα το λές!

Αλλά μάλλον ξεχνάς ότι η 'τράπουλα' δεν έχει μόνο "Ρηγάδες & Ντάμες"

Υ.Γ. Απλά μια κουβέντα κάνουμε και όχι αντιπαράθεση!

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Τα εχεις μπερδεψει, ενα ενα.. Το φιλοδωρημα τους θα παει στον γκομενο που τους τα τρωει...

Ναι,αλλά και ο πελάτης θα πρέπει να αποφεύγει κακούς οίκους ανοχής,να είναι ευσυνείδητος,να πηγαίνει κάπου που σέβονται τις κοπέλες και να μην κοιτάει μόνο πόσα θα δώσει..

(Χίλιες φορές Λιοσίων 1 φορά το μήνα,παρά Μετάξι 2-3 φορές το μήνα και λίγα χρήματα)

Εγώ ας πούμε αποφεύγω βρώμικα μπουρδέλα γιατί φοβάμαι για την υγεία μου και μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers,γιατί επίσης δε θα ήθελα να κάνω σεξ με κοπέλα που την κακοποιούν ή την αναγκάζουν να δουλεύει ως πόρνη παρά τη θέλησή της.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Φίλε,εάν δώσουν λεφτά για ανακαίνιση,οι πελάτες σε καθεστώς ελεύθερης αγοράς εννοείται,θα θέλουν να δίνουν ΟΧΙ 10 αλλά 20-30 !

Άρα,έτσι οι κοπέλες θα παίρνουν περισσότερα χρήματα και θα μπορούν να ζουν αξιοπρεπέστερα.

Δεν ξερεις απο νομους αγορας.. Η Φυλης εξυπηρετει κατα 95% αυτους οι οποιοι δεν εχουν να δωσουν πανω απο 10 ευρω. Αν αυτο εξαφανιστει τοτε θα πρεπει να υπαρξει μια νεα "αγορα" η οποια θα τους εξυπηρετει. Αρα παλι απο την αρχη.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Σώστα το λές!

Αλλά μάλλον ξεχνάς ότι η 'τράπουλα' δεν έχει μόνο "Ρηγάδες & Ντάμες"

Υ.Γ. Απλά μια κουβέντα κάνουμε και όχι αντιπαράθεση!

Φυσικά,αφού σας είπα ότι είχατε δίκιο σε όσα αναφέρατε προηγουμένως.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Ναι,αλλά και ο πελάτης θα πρέπει να αποφεύγει κακούς οίκους ανοχής,να είναι ευσυνείδητος,να πηγαίνει κάπου που σέβονται τις κοπέλες και να μην κοιτάει μόνο πόσα θα δώσει..

(Χίλιες φορές Λιοσίων 1 φορά το μήνα,παρά Μετάξι 2-3 φορές το μήνα και λίγα χρήματα)

Εγώ ας πούμε αποφεύγω βρώμικα μπουρδέλα γιατί φοβάμαι για την υγεία μου και μπουρδέλα που ανήκουν σε traffickers,γιατί επίσης δε θα ήθελα να κάνω σεξ με κοπέλα που την κακοποιούν ή την αναγκάζουν να δουλεύει ως πόρνη παρά τη θέλησή της.

Ενταξει εσυ τα αποφευγεις αλλοι δεν εχουν τετοιες ανησυχιες που αλλοτε ειναι βασιμες κ αλλοτε αβασιμες. Ολες κ τα city tours σε traffickers ανηκουν.. Αν τις πιασουν το παιζουν θυματα. Υπαρχουν κ οι αλλες περιπτωσεις αλλα πολυ σπανια σε μπουρδελα.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Επισης επειδη ακριβως απο ομορφια/συμμετοχη οσες ειναι Μεταξι, δεν σκιζουν, αποκλειεται καποιος να εδινε τα ιδια λεφτα για αυτες οσα σε ενα στουντιο.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Δεν ξερεις απο νομους αγορας.. Η Φυλης εξυπηρετει κατα 95% αυτους οι οποιοι δεν εχουν να δωσουν πανω απο 10 ευρω. Αν αυτο εξαφανιστει τοτε θα πρεπει να υπαρξει μια νεα "αγορα" η οποια θα τους εξυπηρετει. Αρα παλι απο την αρχη.

Ξέρω.
Ούτε εγώ έχω να δίνω να πηγαίνω Φυλής 5-6 φορές το μήνα,δηλ 120 ευρώ.
1-2,άντε 3 φορές το μήνα πάω εκεί γύρω,κοντά στην ΑΣΟΕΕ όπου και σπουδάζω.

Και η Φυλής δεν είναι 10 ευρώ,είναι 20.

Εγώ δίνω 20άρικο με κριτήριο όχι μόνο την τσέπη μου,αλλά και τις καλές συνθήκες εργασίας και την υγιεινή.

Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνετε συνέχεια Μετάξι.Εάν δεν πηγαίνετε εκεί,θα σας μείνουν λίγο περισσότερα χρήματα για να πάτε Φυλής,ή ακόμα και σε στούντιο..

Έτσι,τα μπουρδέλα των 10 θα γίνουν των 20,αφού όλο και περισσότεροι πελάτες θα ήταν πρόθυμοι να δίνουν 20 και όχι 10 ευρώ,και ας μην πηγαίνουν συχνά να γαμάνε.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
εγω νομιζω οτι επικρατει τρικυμια στη σκεψη σου και στον ειρμο σου...και δεν μου εξηγεις τι θες να πεις??Μηπως δεν εχεις τη δυνατοτητα να βρεις 50 ευρω να γαμησεις σαν ανθρωπος??Γιατι αν ησουν στη κατηγορια των χυστων που καβλωνουν τοσο πολλυ με την καλτιλα δεν θα μας εκανες αναλυση για την κοινωνικη διαστρωματωση των πουτανων...Δηλαδη ιδια η αμστελ ιδια η Μοναστηριακη Γερμανικη μπυρα??Πρεπει να τα εξισωσουμε??Καιγεσε τοσο πολλυ για τις συνθηκες των δελων???γιατι οταν πας δεν πιανεις τη κουβεντα με τα τιμωριμενα κοριτσια που σε πατανε σε αυτα που βγαζουν καθε μερα να τους μιλησεις γ αυτο??ακομα και στο μεγαξι μια απλη τανα μπορει να φυγει και με κανα 200αρι στη βαρδια της...Φιλε μου ο καθενας στον τομεα του βαση της αξιας του παει μπροστα...Στον τομεα του αγοραιου σεξ μετραει το τι βυζι εχεις τι κωλο εχεις και τι κολπα κανεις στο πελατη...Να εισαι σιγουρος οτι οι καλες στη δουλεια τους δουλευουν με αυτα που πρεπει και οπως πρεπει...Το trafficking ειναι αλλο θεμα και υπαρχει και αντοιστιχο νημα......

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Ενταξει εσυ τα αποφευγεις αλλοι δεν εχουν τετοιες ανησυχιες που αλλοτε ειναι βασιμες κ αλλοτε αβασιμες. Ολες κ τα city tours σε traffickers ανηκουν.. Αν τις πιασουν το παιζουν θυματα. Υπαρχουν κ οι αλλες περιπτωσεις αλλα πολυ σπανια σε μπουρδελα.

Η πιθανότητα τράφικινγκ είναι μεγαλύτερη στα παράνομα μπουρδέλα,όχι στα νόμιμα όπου τα ελέγχει η αστυνομία ευκολότερα..

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Ξέρω.
Ούτε εγώ έχω να δίνω να πηγαίνω Φυλής 5-6 φορές το μήνα,δηλ 120 ευρώ.
1-2,άντε 3 φορές το μήνα πάω εκεί γύρω,κοντά στην ΑΣΟΕΕ όπου και σπουδάζω.

Και η Φυλής δεν είναι 10 ευρώ,είναι 20.

Εγώ δίνω 20άρικο με κριτήριο όχι μόνο την τσέπη μου,αλλά και τις καλές συνθήκες εργασίας και την υγιεινή.

Δεν είναι ανάγκη να πηγαίνετε συνέχεια Μετάξι.Εάν δεν πηγαίνετε εκεί,θα σας μείνουν λίγο περισσότερα χρήματα για να πάτε Φυλής,ή ακόμα και σε στούντιο..

Έτσι,τα μπουρδέλα των 10 θα γίνουν των 20,αφού όλο και περισσότεροι πελάτες θα ήταν πρόθυμοι να δίνουν 20 και όχι 10 ευρώ,και ας μην πηγαίνουν συχνά να γαμάνε.

Μα γιατι κρινεις τους αλλους μεσα απο το δικο σου πρισμα δεν καταλαβαινω..

Αλλοι δεν ΘΕΛΟΥΝ να δινουν περισσοτερα. Αλλοι δεν εχουν κ γαμανε 4 φορες τον μηνα με 10 ευρω.

Αλλοι θελουν να γαμανε καθε 2 μερες κ δεν τους  φτανουν να το κανουν στην Φυλης.

Δεν καταλαβαινω γιατι θελεις να κανεις κουμαντο στους αλλος. Προτεινεις κατι το οποιο δεν βρισκει τους αλλους συμφωνους, προχωρας παρα κατω.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
εγω νομιζω οτι επικρατει τρικυμια στη σκεψη σου και στον ειρμο σου...και δεν μου εξηγεις τι θες να πεις??Μηπως δεν εχεις τη δυνατοτητα να βρεις 50 ευρω να γαμησεις σαν ανθρωπος??Γιατι αν ησουν στη κατηγορια των χυστων που καβλωνουν τοσο πολλυ με την καλτιλα δεν θα μας εκανες αναλυση για την κοινωνικη διαστρωματωση των πουτανων...Δηλαδη ιδια η αμστελ ιδια η Μοναστηριακη Γερμανικη μπυρα??Πρεπει να τα εξισωσουμε??Καιγεσε τοσο πολλυ για τις συνθηκες των δελων???γιατι οταν πας δεν πιανεις τη κουβεντα με τα τιμωριμενα κοριτσια που σε πατανε σε αυτα που βγαζουν καθε μερα να τους μιλησεις γ αυτο??ακομα και στο μεγαξι μια απλη τανα μπορει να φυγει και με κανα 200αρι στη βαρδια της...Φιλε μου ο καθενας στον τομεα του βαση της αξιας του παει μπροστα...Στον τομεα του αγοραιου σεξ μετραει το τι βυζι εχεις τι κωλο εχεις και τι κολπα κανεις στο πελατη...Να εισαι σιγουρος οτι οι καλες στη δουλεια τους δουλευουν με αυτα που πρεπει και οπως πρεπει...Το trafficking ειναι αλλο θεμα και υπαρχει και αντοιστιχο νημα......

Όπως είπα πριν,ΔΕ με νοιάζει εάν είναι 50 ! Έχω να τα δώσω,αλλά και πάλι,δε θα έδινα 10άρικο ακόμα και αν δεν είχα τη δυνατότητα να πάω σε στούντιο,θα έδινα τουλάχιστον 20 !

ΕΑΝ ΔΕΝ είχα να τα δώσω τα 50,ΔΕ θα απαιτούσα να πάνε στα 10-20.

ΑΝΤΙΘΕΤΑ,απλά θεωρώ ότι το Μετάξι και η Φυλής πρέπει να αναβαθμιστούν,ώστε οι πελάτες - σύμφωνα με την ελεύθερη οικονομία,Προσφορά-Ζήτηση - να ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να δώσουν 20άρικο αντί για 10άρικο και έτσι,να είναι ικανοποιμηένοι αυτοί και οι κοπέλες να ζουν πιο αξιοπρεπώς,δίχως να φοβούνται μήπως έχουν AIDS.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Η πιθανότητα τράφικινγκ είναι μεγαλύτερη στα παράνομα μπουρδέλα,όχι στα νόμιμα όπου τα ελέγχει η αστυνομία ευκολότερα..

Παρανομα μπουρδελα δεν ειναι στο Μεταξι κτλπ.. Αυτα ειναι σε καθεστως ανομιας αλλα μια χαρα ξερουν.. Ο,τι χοντρο εχει παιχτει, εχει γινει σε ΚΡΥΦΟΥΣ οικους, οχι σε αυτους που βλεπεις σε τσαρκες.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.278
Πόντοι
2.586
Όπως είπα πριν,ΔΕ με νοιάζει εάν είναι 50 ! Έχω να τα δώσω,αλλά και πάλι..

ΑΝΤΙΘΕΤΑ,απλά θεωρώ ότι το Μετάξι και η Φυλής πρέπει να αναβαθμιστούν,ώστε οι πελάτες - σύμφωνα με την ελεύθερη οικονομία,Προσφορά-Ζήτηση - να ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ να δώσουν 20άρικο αντί για 10άρικο και έτσι,να είναι ικανοποιμηένοι αυτοί και οι κοπέλες να ζουν πιο αξιοπρεπώς,δίχως να φοβούνται μήπως έχουν AIDS.

Νομιζεις τα 4 ευρω παραπανω που θα παρει η πουτανα και τα 5 ο νταβας, ειναι ο λογος που μπορει να μην κανουν εξετασεις για aids;

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Όπως είπα πριν,ΔΕ με νοιάζει εάν είναι 50 ! Έχω να τα δώσω,αλλά και πάλι..

Μην ανυσιχεις το μεταξουργειο κατα 85% το στηριζουν οι παρανομοι και νομιμοι μεταναστες απο ισλαμικες χωρες...που αναγκαστικα δινουν εκει το 10αρικακι τους ειτε γιατι τρωνε πορτα στη φυλης ειτε γιατι δεν εχουν για βιζιτακι ειτε γιατι τα στουντιο ειναι διασκωρπισμενα ειτε ειτε ειτε........

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Νομιζεις τα 4 ευρω παραπανω που θα παρει η πουτανα και τα 5 ο νταβας, ειναι ο λογος που μπορει να μην κανουν εξετασεις για aids;

ΝΑΙ,γιατί ο νόμος απαιτεί να κάνουν εξετάσεις κάθε 15 ημέρες,δηλαδή θα πρέπει να δίνουν 120 + 120 = 240 ευρώ το μήνα σε ιδιωτική κλινική,εάν δεν μπορούν να πάνε σε δημόσιο νοσοκομείο.

Μια κοπέλα στο Μετάξι,πόσα βγάζει το μήνα ; 900-1000 ; Και πάλι,εάν βγάζει τόσα,είναι πολυτέλεια κάτι βασικό,να κάνουν εξετάσεις που είναι απαραίτητες κυρίως για την ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Μην ανυσιχεις το μεταξουργειο κατα 85% το στηριζουν οι παρανομοι και νομιμοι μεταναστες απο ισλαμικες χωρες...που αναγκαστικα δινουν εκει το 10αρικακι τους ειτε γιατι τρωνε πορτα στη φυλης ειτε γιατι δεν εχουν για βιζιτακι ειτε γιατι τα στουντιο ειναι διασκωρπισμενα ειτε ειτε ειτε........

Ας πηγαίνει όποιος θέλει όπου θέλει.
Αρκεί τόσο αυτοί όσο και οι κοπέλες να είναι υγιείς και να μην κινδυνεύουν από αφροδίσια.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Οποτε μια χαρα λειτουργει η προσφορα ζητηση ισα ισα που χαμηλωνουν οι υπηρεσιες γιατι το target group δεν ειναι τοσο απαιτητικο οσο το target group πριν 10-15 χρονια.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Οποτε μια χαρα λειτουργει η προσφορα ζητηση ισα ισα που χαμηλωνουν οι υπηρεσιες γιατι το target group δεν ειναι τοσο απαιτητικο οσο το target group πριν 10-15 χρονια.

Όχι φίλε,τα 10 ευρώ είναι λίγα για μια ιερόδουλη,από τα οποία παίρνει τα 3-5 ευρώ για ένα τόσο δύσκολο επάγγελμα..

Πρέπει οι ιδιοκτήτες να τα ανακαινίσουν,ώστε να θέλουν οι πελάτες να δίνουν τουλάχιστον 20άρικο για σεξ.

OP
OP
S

spirtoulis(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2019
Κριτικές
24
Like
1.157
Πόντοι
386
Επομένως,το κράτος πρέπει να συμβάλλει στη βελτίωση των συνθηκών εργασίας σε ΟΛΑ τα μπουρδέλα,ώστε να ανέβει η αξία τους.
Πολλά όμορφα νεοκλασικά κτίρια στην οδό Ιάσονος είναι σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση,ενώ είναι και διατηρητέα από το ΦΕΚ.

Potistiss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2016
Κριτικές
6
Like
2.138
Πόντοι
496
Ας πηγαίνει όποιος θέλει όπου θέλει.
Αρκεί τόσο αυτοί όσο και οι κοπέλες να είναι υγιείς και να μην κινδυνεύουν από αφροδίσια.
αυτοι ρε σπιρτουλη τρωνε σκυλια τα αφροδισια θα τους πειραξουν δεν εχουν ιδεα απο υγιεινη,τι ακριβ.ως θες να πεις ρε φιλε μου δεν μπορω να καταλαβω.....Λιγο αλλοπροσαλλα τα λες,απαντησε σε παρακαλω με ειρμο και με σαφηνεια...Εχεις κοινωνικες ανυσυχιες απλως η θες να πεις κατι συγκεκριμενο??Θες να σου φερουμε καποια που περνει 200 για ind  στο μεταξουργειο???Η θες να φυγει η Ζανα φερ'ειπειν απο την Κολωνου να παει τριγγετοαλυσιδα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom