μπακάλα μου δεν είστε φασίστας????
ποιοι οι λόγοι της αντιθέσεώς σας? είναι light?
Μόλις ἐπανεισήλθα, καθ' ὅτι ὅλον τὸ διαρρεύσαν χρονικὸν διάστημα ἀνηλώθη εἰς θήραν κακοπληρωτῶν.
Λοιπόν, οἱ λόγοι τῆς ἀντιθέσεὼς μου πρὸς τὸν ἐθνικοσοσιαλισμὸν εἶναι οἱ ἐξῆς:
Ἡ ἔλλειψις ήθικῶν ἀρχῶν καὶ ἡ πεποίθησις ὅτι ἡμπορεῖ νὰ ἐπιτευχθῇ κάτι καλὸν διὰ τοῦ ψεύδους, τῆς κλοπῆς καὶ τῆς δολοφονίας.
Ἡ ἀπολύτως συνυφασμένη μὲ τὰ προηγούμενα ἀθεΐα, τὴν ὁποίαν πάντως ὁ Hitler δὲν ἐτόλμα νὰ ὁμολογήσῃ ἀπεριφράστως. Ὁ ὑποφαινόμενος εἶναι Χριστιανὸς Ὀρθόδοξος (εἴπομεν, καλὸς ὁ ἐμπειρισμός, ἀλλὰ ὅταν ἔρχεται ἡ ὥρα τῆς μεταφυσικῆς - καὶ ἔρχεται εἰς πάντας - διατὶ νὰ μὴν ὑπάγωμεν εἰς τὸ παλαιὸν καὶ μεγάλον ...κατάστημα καὶ νὰ ἀσχολούμεθα μὲ ὑποκατάστατα;).
Ὁ ἀφόρητος σοσιαλισμὸς (κοινωνισμὸς): Ὑφαρπαγὴ περιουσιῶν, κεντρικὸς σχεδιασμὸς τῆς παραγωγῆς, γραφειοκράται, μανδαρίνοι.
Καὶ τέλος ὁ ἀντισημιτισμός.
Φυσικὰ μέρος τῶν ἀνωτέρω ἀποτελοῦσι γνωρίσματα καὶ τοῦ κομμουνισμοῦ (κοινοτισμοῦ) ὅστις εἶναι πόρρῳ ἐγκληματικώτερος.
Νῦν θὰ πρέπῃ νὰ ἀποχωρήσω διότι αὔριον ἀρχίζουσι αἱ θεριναὶ διακοπαὶ μου. Δυστυχῶς ἡ οἰκονομικὴ καχεξία τῆς πατρίδος μας, ἀποτέλεσμα σοσιαλιστικῶν (κοινωνιστικῶν) πρακτικῶν, ἀντανακλᾶται εἰς τὴν πτώσιν τοῦ κύκλου ἐργασιῶν ὅλων σχεδὸν τῶν ἐπιχειρήσεων, εἰς τὴν ἔλλειψιν προσόδων ἐκ τῆς ἀκινήτου περιουσίας καὶ εἰς τὴν δημευτικὴν φορολόγησιν αὐτῆς. Ὡς ἐκ τούτου αἱ θεριναὶ διακοπαὶ θὰ εἶναι ποιοτικῶς ὑποβαθμισμέναι.
Κ. πορνόπαπε ἐκμεταλευθῆτε τὴν χαλάρωσιν τοῦ Αὐγούστου διὰ νὰ σκεφθῆτε λογικῶς καὶ νὰ παύσητε, ἐσεῖς καὶ ὁ κ. ὑπερμῦς, νὰ δηλητηριάζητε τὸν ἱστότοπον αὐτὸν οὔτινος ὁ προορισμὸς εἶναι ὅλως διάφορος τοῦ βήματος πολιτικῶν ἀντιπαραθέσεων. Διαγράψατε τὸν λογαριασμὸν σας καὶ, ἐὰν τὸ ἐπιθυμῆτε, ἐγγραφῆτε ὑφ' ἕτερον ψευδώνυμον ἀσχολούμενος τοῦ λοιποῦ μόνον μετὰ θεμάτων ἀγοραίου ἔρωτος.