opeth
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 77
- Like
- 17
- Πόντοι
- 1.096
ειναι οι αξεχαστοι φραπέδες βλέπεις...
Σερβίρει και φραπέ το κατάστημα? Με ρωτούσαν τα τεμάχια αν ήθελα prive έλεγα όχι και δεν ρώτησα τι περιελάμβανε...
ειναι οι αξεχαστοι φραπέδες βλέπεις...
Σερβίρει και φραπέ το κατάστημα? Με ρωτούσαν τα τεμάχια αν ήθελα prive έλεγα όχι και δεν ρώτησα τι περιελάμβανε...
Κανένα ροστεράκι δεν παίζει?
Kάνας Θαρραλέος ρε παιδιά που να το επισκέφτηκε πρόσφατα και να έχει πληροφορίες εκ των έσω?
Έγραψα κριτική. Δες την προηγούμενη σελίδα...
τελικα μπορει να γραψει καποιος το ροστερακι να δουμε τι γινεται....??
τελικα μπορει να γραψει καποιος το ροστερακι να δουμε τι γινεται....??
Καλησπερα μαγκες...Χθες πηγαμε Rasputin με την παρεα, 4 ατομα..Μας εβαλαν σε ωραιο τραπεζακι, μπροστα στο stage...Το μαγαζι ηταν ωραιο, το προσωπικο ευγενικο...Τωρα οσον αφορα τις κοπελες...περαν 3 εκσαιρεσεων, ηταν ολες πολυ ωραιες...Οι περισσοτερες βεβαια στα επριζαν για χορο, χωρις να κατσουν λιγο να σου πιασουν την κουβεντα...οι μοναδικες π το εκαναν αυτο ηταν η Ολγα(milfaρος) η οποια καθησε κανα 5λεπτο κ μιλουσαμε, η Esmeralda που εκανε λες κ ηθελε να γαμηθει κ αλλη μια ΑΛΟΓΑ ΘΕΑΡΑ(δεν θυμαμαι ονομα) η οποια ηταν και μεταλου/ροκου
Εκανα τη μαλακια βεβαια και κερασα ποτο την Esmeralda επειδη μου φανηκε καυλιαρα (σημειωτεον, αμα κερασεις ποτο την κοπελα, που κανει 15ευρω, εχεις εναν δωρεαν χορο) καθησε 2 λεπτα δν ειπε κουβεντα κ μου χορεψε με τη βια 2 λεπτα....χαμενα λεφτα δλδ....γαμω την Ισπανια της δλδ κ την Βαρκελωνη...
Συνοψιζοντας περασαμε καλα, ειχε χαβαλε και σιγουρα θα ξαναπαω αλλα ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ESMERALDA...
Καλησπερα μαγκες...Εκανα τη μαλακια βεβαια και κερασα ποτο την Esmeralda επειδη μου φανηκε καυλιαρα (σημειωτεον, αμα κερασεις ποτο την κοπελα, που κανει 15ευρω, εχεις εναν δωρεαν χορο) καθησε 2 λεπτα δν ειπε κουβεντα κ μου χορεψε με τη βια 2 λεπτα....χαμενα λεφτα δλδ....γαμω την Ισπανια της δλδ κ την Βαρκελωνη...
Συνοψιζοντας περασαμε καλα, ειχε χαβαλε και σιγουρα θα ξαναπαω αλλα ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ESMERALDA...