Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Σερβίρει και φραπέ το κατάστημα? Με ρωτούσαν τα τεμάχια αν ήθελα prive έλεγα όχι και δεν ρώτησα τι περιελάμβανε...

the store servirise coffee and malt drinks in prive area and anywhere you want.Sorry for english but i have to be in england next week to give eksetaseis in proficiency.Thank you

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Κανένα ροστεράκι δεν παίζει?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Κανένα ροστεράκι δεν παίζει?

ποιό ροστεράκι βρε?εδώ μπαίνουμε σε αλλαγή περιόδου παγετώνα και ακόμη είναι εκεί η μπέλλα,η μαρίνα,η τανίτα,η βικτώρια κλπ....ήτοι ο βροντόσαυρος,ο τυραννόσαυρος,ο φραπόσαυρος και ο λεσβιόσαυρος! :cum:

walter

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Να το μετονομάσουν σε Τζουράσικ οσονούπω.

MATADOR31

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2010
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Kάνας Θαρραλέος ρε παιδιά που να το επισκέφτηκε πρόσφατα και να έχει πληροφορίες εκ των έσω?

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
τελικα μπορει να γραψει καποιος το ροστερακι να δουμε τι γινεται....??

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Καλή χρονιά! Παίξαμε Ρασπουτιν μεσοβδομαδα και στον σπεσιαλ χορο με...φραπεδακι και αερορουφηγματα στα 55 γιουρος με το δωρο πήραμε και 2 τηλεφωνακια!
Μια κοντη ρουμανα και ενα αλογο με τσιμπουκοχειλα και πολυ μα παρα πολυ κραγιον!!!!

Ονοματα μη ρωτατε....Κοκαλα ειμασταν! Γενικα το μαγαζι ηταν μπροστα!
Νεοτερα απο τις συναντησεις συντομα 

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16

ειχα να παω χρονια. πηγαμε μεσοβδομαδα.
πολυ μουνι....5 ευρω το ποτο 13 ο χορος με δωρο 55 ο σπεσιαλ φραπεδοχορος
πολυ χουφτωμα πολυ γλωσσοφιλο πολυ ολα!!!
Να πατε

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
αναμένουμε με αγωνία  :rockon: :rockon:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

να σου πώ εγώ χωρίς να έχω πάει εδώ και 3 μήνες....

1)μπέλλα(πρωην άφρο από το 1997)
2)μαρίνα(το ιδιο)
3)τανίτα(η κοντοστούπα με τις βυζάρες)
4)βικτωρια η λεσβιάζουσα θύλυ επί σκηνής
5)όλγα η βουλγάρα μιλφάρα(πρωην αφρο-συμμορία με θείτσα αναστασία και άννα)
6)μπάρμπαρα(πρώην κίνκυ)
7)τζαμιλιάνα αραψ
8)μισέλ η πλαστικοβυζαρού που είχε κάνει ένα διαλειμματάκι στο στάρ λαιβ
9)ροζίτα από πρίνσεςς

αυτες λογικά δε θα έχουν αλλάξει εκτός απο 1-2.Ας πεί κάποιος για τις προσθήκες...

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ε ας πει καποιος και τις φραπεδιαρες να παμε διαβασμενοι.....?

stefanD

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Τα λεγόμενα πριβε του μαγαζιού γίνονται με 3 άτομα σε ένα καναπέ και το paki-security πάνω απο το κεφάλι σου!  :jerking:
55 είναι η ταρίφα, η ίδια που λεέι σε σένα οτι κάνει στο φίλο σου μπορεί να πει οχι, δεν βγάζεις άκρη, ρωτάς και ότι κάτσει.
Απο γκομενάκια εμένα μου άρεσε η esmeralda λόγο σωματότυπου petite.
θετικό το 5€ στο ποτό.

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκες...Χθες πηγαμε Rasputin με την παρεα, 4 ατομα..Μας εβαλαν σε ωραιο τραπεζακι, μπροστα στο stage...Το μαγαζι ηταν ωραιο, το προσωπικο ευγενικο...Τωρα οσον αφορα τις κοπελες...περαν 3 εκσαιρεσεων, ηταν ολες πολυ ωραιες...Οι περισσοτερες βεβαια στα επριζαν για χορο, χωρις να κατσουν λιγο να σου πιασουν την κουβεντα...οι μοναδικες π το εκαναν αυτο ηταν η Ολγα(milfaρος) η οποια καθησε κανα 5λεπτο κ μιλουσαμε, η Esmeralda που εκανε λες κ ηθελε να γαμηθει κ αλλη μια ΑΛΟΓΑ ΘΕΑΡΑ(δεν θυμαμαι ονομα) η οποια ηταν και μεταλου/ροκου  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Εκανα τη μαλακια βεβαια και κερασα ποτο την Esmeralda επειδη μου φανηκε καυλιαρα (σημειωτεον, αμα κερασεις ποτο την κοπελα, που κανει 15ευρω, εχεις εναν δωρεαν χορο) καθησε 2 λεπτα δν ειπε κουβεντα κ μου χορεψε με τη βια 2 λεπτα....χαμενα λεφτα δλδ....γαμω την Ισπανια της δλδ κ την Βαρκελωνη...  :jerking:  :jerking:
Συνοψιζοντας περασαμε καλα, ειχε χαβαλε και σιγουρα θα ξαναπαω αλλα ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ESMERALDA...

sotos suites

Νέο Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα μαγκες...Χθες πηγαμε Rasputin με την παρεα, 4 ατομα..Μας εβαλαν σε ωραιο τραπεζακι, μπροστα στο stage...Το μαγαζι ηταν ωραιο, το προσωπικο ευγενικο...Τωρα οσον αφορα τις κοπελες...περαν 3 εκσαιρεσεων, ηταν ολες πολυ ωραιες...Οι περισσοτερες βεβαια στα επριζαν για χορο, χωρις να κατσουν λιγο να σου πιασουν την κουβεντα...οι μοναδικες π το εκαναν αυτο ηταν η Ολγα(milfaρος) η οποια καθησε κανα 5λεπτο κ μιλουσαμε, η Esmeralda που εκανε λες κ ηθελε να γαμηθει κ αλλη μια ΑΛΟΓΑ ΘΕΑΡΑ(δεν θυμαμαι ονομα) η οποια ηταν και μεταλου/ροκου  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Εκανα τη μαλακια βεβαια και κερασα ποτο την Esmeralda επειδη μου φανηκε καυλιαρα (σημειωτεον, αμα κερασεις ποτο την κοπελα, που κανει 15ευρω, εχεις εναν δωρεαν χορο) καθησε 2 λεπτα δν ειπε κουβεντα κ μου χορεψε με τη βια 2 λεπτα....χαμενα λεφτα δλδ....γαμω την Ισπανια της δλδ κ την Βαρκελωνη...  :jerking:  :jerking:
Συνοψιζοντας περασαμε καλα, ειχε χαβαλε και σιγουρα θα ξαναπαω αλλα ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ESMERALDA...

Όσο αυτή είναι από την Ισπανία άλλο τόσο είμαι εγώ από τη Σουηδία. Μελέκ την ξέρουν εκεί μέσα, και μπορείς να φανταστείς από πού κρατάει η σκούφια της.

krotalias

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2006
Like
7
Πόντοι
6
Μια κοντη πουρο-ρουμανα βυζαρου Σιμονα, που ηταν περσι στο ρασπουτιν και παλιοτερα στο ιλουζιον, βοσκει ακομα εκει???

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Μπελα Μπελα εισαι εδω??Το αστερι του μαγαζιου ποια ειναι δλδ?

papazoglou

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπερα μαγκες...Εκανα τη μαλακια βεβαια και κερασα ποτο την Esmeralda επειδη μου φανηκε καυλιαρα (σημειωτεον, αμα κερασεις ποτο την κοπελα, που κανει 15ευρω, εχεις εναν δωρεαν χορο) καθησε 2 λεπτα δν ειπε κουβεντα κ μου χορεψε με τη βια 2 λεπτα....χαμενα λεφτα δλδ....γαμω την Ισπανια της δλδ κ την Βαρκελωνη...  :jerking:  :jerking:

Καλησπερα και σε σενα..

Απο οτι θυμαμαι, αυτη η Εσμεραλντα ειναι μια πολυ μικροκαμωμενη ( κατι σαν 7μηνιτικο που πασχει απο φυματιωση) που παλια δουλευε στο Λολιτα..Αλλα δεν ηταν Ισπανιδα..Ηταν γυφτακι Ρουμανιας.. :2funny:

ΥΓ - Αμα, καταφερνουν και σας περνουν τα λεφτα οι Ρουμανο-γυφτισες, που σας το παιζουν Ισπανιδες, τι να πω ?? :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom