Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδια, αυτη τη τρομερη γυναικαρα Νικιτα, μια ξανθια ρωσιδα με σιλικονατα που εμοιζα στην φατσα με την Αντζελινα Τζολι μηπως την εχει πετυχει κανενας τελευταια;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε παιδια, αυτη τη τρομερη γυναικαρα Νικιτα, μια ξανθια ρωσιδα με σιλικονατα που εμοιζα στην φατσα με την Αντζελινα Τζολι μηπως την εχει πετυχει κανενας τελευταια;

αυτη ειχε πάει diamond dolls,αλλά για λίγο καιρό.Μετά εξηφανίσθη...μάλλον πήγε επαρχία ή αποσύρθηκε με λύση συμβολαίου κοινή συναινέσει...τη σεζόν 2006-2007 ήταν τούμπανο πάντως..

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
αυτη ειχε πάει diamond dolls,αλλά για λίγο καιρό.Μετά εξηφανίσθη...μάλλον πήγε επαρχία ή αποσύρθηκε με λύση συμβολαίου κοινή συναινέσει...τη σεζόν 2006-2007 ήταν τούμπανο πάντως..

ειναι εξω απο Πατρα φιλε . Χτίζει και άλλο σπιτι ....

primalgreek

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Οταν λες εξω απο Πατρα, τι εννοεις. Μηπως θες να μας διαφωτισεις λιγο;

gg45

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η συγκεκριμενη ειναι σπιτομενη και γι αυτο εκοψε ολα τα αλλα ειναι ....... :idiot:

M3

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδες εκει στο Rasputin υπαρχει μια ψηλη μελαχροινη ρωσιδα καμια 30ρια ετων χωρις μεγαλο στηθος πρωην grand ritorno,αφροδιτη και μουσες με ονομα Ναντια η Μαριαννα?

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ειπώθηκε ότι, αυτό το μαγαζί ανοίγει πλέον απ’ τις 10:00 μ.μ.

...για τους παντρεμένους!!!

andreasi2

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Νατια και Μαριαννα υπαρχουν και ειναι ρωσιδες.Απο στηθος δεν θημαμαι...ειναι τοσες που ζαλιστηκα...

manosbeach

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Είχα αρκετό καιρό να ανηφορήσω αλλά χτες με έβγαλε το δρομολόγιο και είπα να περάσω στο πάλε ποτέ κορυφαίο μαγαζί.
Τι το ήθελα ο μαλάκας?
Ακόμα δεν πιστεύω τι είδαν τα μάτια μου συναγωνιστές. Χοντρές, στραβές, κουτσές, γκαβές απλά πατσαβούρες
Μιλάμε ότι με 2-3 εξαιρέσεις και να επιμένανε τα τεμάχια να με κεράσουν ποτάκι και να μου δίνανε τις καρτούλες για να βγάλω το μεροκάματο απλά δεν θα δεχόμουνα.
Επίδοξοι επιχειρηματίες πριν κάνετε μπίζνες τραβάτε στο κωλάδικο της παρακμής να δείτε τι παθαίνεις όταν δεν επενδύεις στο μαγαζί σου και ξέρεις μόνο να αρμέγεις τη αγελάδα χωρίς να τη ταΐζεις. Μένεις τελικά μόνο με τις πεινασμένες αγελάδες
Ντροπή και κρίμα

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
τόσο χάλια? κρίμα..
και έλεγα να ανεβω σήμερις καμιά βόλτα.. :pipa1:

caenus

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Like
6
Πόντοι
6
:) :)

ΟΝΤΩΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!! ΠΟΛΥ ΠΕΣΜΕΝΟ!!

ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΑΩ ΑΠΟ ΤΟ 2006 . Το ιδιο μαγαζι ακριβως! Με τα γκαρσονια να κλεβουν στο λογαριασμό!

Τα κορίτσια ηταν αρκετα καλά και όχι πιεστικα!

Μ Ο Ηλικιών στα 30! ΡΩΣΟ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ TARGET!! Oi αδυναμίες μου! 

:2funny: :2funny:

ding-dong

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ακομα να κλεισει αυτο το ρημαδι?

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Διέρχεται  κρίση  μετά  από συνεχείς  ανακαινίσεις .

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Παιδιά θα πάω το βράδυ στο Rasputin. Είδα στο site τους ότι έχουν έναν χορό δωρεάν. Ξέρει κανένας αν ισχύει κάτι τέτοιο?

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Χτεσινοβραδυνή επίσκεψη στο εν λόγο μαγαζί. Πάρκιν άνετα γιατί εκεί που είναι το μαγαζί είναι ερημιά... Όποιος θέλει αφήνει το αμάξι του και στο πάρκιν του μαγαζιού με 5 ευρώ. Είσοδο δεν είχε και το κάθε ποτό κόστιζε μόλις 5ε. Τα τεμάχια δεν ήταν τόσο ωραία. Αν εξαιρέσεις κάνα 5άρι που ήταν μονίμως πιασμένα, τα υπόλοιπα κυμαίνονται σε χαμηλά εώς αρκετά χαμηλά επίπεδα. Το άλλο αρνητικό ήταν ότι κάθησα περίπου 5 ώρες και μόνο 2 live shows είδα. Στο ένα ήταν μια γκόμενα που έδινε τον δονητή στους πελάτες και όποιος την τον έβαζε καλύτερα τον κέρναγε έναν χορό, και το άλλο ένα λεσβιακό. Το θετικό στους χορούς της πίστας ήταν ότι σχέδον όλες οι κοπέλες βγάζανε και το string. Λίγο πριν φύγω ήθελα να κάνω έναν δεύτερο και τελευταίο χορό. Περίμενα πολύ ώρα ώστε να περάσει κάποιο αξιόλογο τεμάχιο αλλά τίποτα. Συνέχεια τα ίδια μπάζα. Όσπου μία στιγμή περνάει μία που μου άρεσε πολύ άλλα όλο το υπόλοιπο βράδυ ήταν πιασμένη στου καναπέδες. Δεν χάνω την ευκαιρία και της λέω να πάμε για χορό( που παρεπιπτώντος είχε 12 ευρώ). Καθόμαστε και μου ξεκουμπόνει το πουκάμισο. Άρχισε να μου γλύφει τις ρώγες,  τα αυτιά και να μου πιάνει συνέχεια τον πούτσο. Έπειτε άρχισε να μου φέρνει τα χείλια της δίπλα στα δικά μου και στην συνέχεια αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα, βαθιά και με πάθος. Πρέπει να κράτησε όλο το σκηνικό περίπου ένα 10λεπτο όπου ζήτηνα ήταν να μου χόρεψε 1-2 λεπτά. Όλο το υπόλοιπο ήταν γλύψιμο και γλωσσόφιλα. Η καλύτερη μου εμπειρία όσο αναφορά σε χορό σε strip clubs.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Χτεσινοβραδυνή επίσκεψη στο εν λόγο μαγαζί. Πάρκιν άνετα γιατί εκεί που είναι το μαγαζί είναι ερημιά... Όποιος θέλει αφήνει το αμάξι του και στο πάρκιν του μαγαζιού με 5 ευρώ. Είσοδο δεν είχε και το κάθε ποτό κόστιζε μόλις 5ε. Τα τεμάχια δεν ήταν τόσο ωραία. Αν εξαιρέσεις κάνα 5άρι που ήταν μονίμως πιασμένα, τα υπόλοιπα κυμαίνονται σε χαμηλά εώς αρκετά χαμηλά επίπεδα. Το άλλο αρνητικό ήταν ότι κάθησα περίπου 5 ώρες και μόνο 2 live shows είδα. Στο ένα ήταν μια γκόμενα που έδινε τον δονητή στους πελάτες και όποιος την τον έβαζε καλύτερα τον κέρναγε έναν χορό, και το άλλο ένα λεσβιακό. Το θετικό στους χορούς της πίστας ήταν ότι σχέδον όλες οι κοπέλες βγάζανε και το string. Λίγο πριν φύγω ήθελα να κάνω έναν δεύτερο και τελευταίο χορό. Περίμενα πολύ ώρα ώστε να περάσει κάποιο αξιόλογο τεμάχιο αλλά τίποτα. Συνέχεια τα ίδια μπάζα. Όσπου μία στιγμή περνάει μία που μου άρεσε πολύ άλλα όλο το υπόλοιπο βράδυ ήταν πιασμένη στου καναπέδες. Δεν χάνω την ευκαιρία και της λέω να πάμε για χορό( που παρεπιπτώντος είχε 12 ευρώ). Καθόμαστε και μου ξεκουμπόνει το πουκάμισο. Άρχισε να μου γλύφει τις ρώγες,  τα αυτιά και να μου πιάνει συνέχεια τον πούτσο. Έπειτε άρχισε να μου φέρνει τα χείλια της δίπλα στα δικά μου και στην συνέχεια αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα, βαθιά και με πάθος. Πρέπει να κράτησε όλο το σκηνικό περίπου ένα 10λεπτο όπου ζήτηνα ήταν να μου χόρεψε 1-2 λεπτά. Όλο το υπόλοιπο ήταν γλύψιμο και γλωσσόφιλα. Η καλύτερη μου εμπειρία όσο αναφορά σε χορό σε strip clubs.

μήπως ήταν η μπέλλα?ειχε μπλέ μάτια?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom