pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
η μισελ ειναι σταρ παντως.
άρα πιθανόν και οι άλλες να είναι εκεί..
η μισελ ειναι σταρ παντως.
Μια Σιμονα κοντη γεματη με βυζους,πρωην ιλουζιονς Μπουρναζι , εφυγε???
άσε και σε προλάβαμε.....πάμε ρόστερ?Στην ουσία το 1/3 του ιδρύματος είναι το πρίνσεςς της χρυσάφη οπότε καταλάβατε.....
υ.γ.αν τοποθετήθηκαν λάθος κάποια απογραφόμενα τεμάχια παρακαλώ όπως διορθώσετε την αφεντιά μου.
Να συμπληρώσω ότι η πρώην ρασπουτίνα Αντριάνα μετονομάσθηκε σε Κοράλ λόγω της άφιξης της νέας.
Γενικά χθες 30+ κοπέλες με μέσο όρο επιπέδου ομορφιάς... μέτριο.
Νομίζω πως χρειάζεται βελτίωση.
και ποιά είναι η πρώην ρασπουτίνα αντριάννα?
Γενικά χθες 30+ κοπέλες με μέσο όρο επιπέδου ομορφιάς... μέτριο.
Νομίζω πως χρειάζεται βελτίωση.
Τοίχο - τοίχο να πας και προσεχε μη σε πιάσουν αιχμάλωτο οι ξεβράκωτες!!!!Παιδια μπορεί να πάει κάποιος στο Ρασπούτιν (ή και γενικοτερα σε στριπτιτζαδικο) μονος του? Παιζει τιποτα προβλημα απο πορτιέρηδες και προσωπικο? Θα φανει περιεργο? Απλα κανω πολλες φορες την διαδρομη προς Κηφισσια μερικες νυχτες και σκεφτομαι να μπουκάρω να δω τι παιζει.
Παιδια μπορεί να πάει κάποιος στο Ρασπούτιν (ή και γενικοτερα σε στριπτιτζαδικο) μονος του? Παιζει τιποτα προβλημα απο πορτιέρηδες και προσωπικο? Θα φανει περιεργο? Απλα κανω πολλες φορες την διαδρομη προς Κηφισσια μερικες νυχτες και σκεφτομαι να μπουκάρω να δω τι παιζει.
Οταν θελουν τα φραγκα σου δεν τρεχει τιποτα, αλλα και παλι δεν υπαρχει προβλημα, εγω εχω παει ποσες φορες μονος μου.
Μπουκαρε και κανε ντου στα απανταχου πορνιδια μαγκα μου!
Κι αυτο θα κανω...Tnx!! ;)
Και πάμε και παρέα άμα γουστάρεις, γιατί και εγώ έχω πάει μόνος κάποιες φορές.
να πάρετε και τις γκόμενές σας μαζί......
να ανοίξετε τους κοινωνικούς ορίζοντές σας.
κάθε ΠΟΤέ.Κάθε πότε πηγαίνης άγαπητε στό έν λόγο ίδρυμα;;;;;;;; ;)
Είπα καί έγω γιατί είναι μούφα!!!!!!!!!!!!κάθε ΠΟΤέ.
Είπα καί έγω γιατί είναι μούφα!!!!!!!!!!!!
Είπα καί έγω γιατί είναι μούφα!!!!!!!!!!!!