Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Πράγματι ήταν κλειστά απόψε γύρω στις 22.30'
αυτό (τουλάχιστον) μου είπε κάποιος φίλος.
Τώρα δεν ξέρω αν ο επόμενος θα τα "κονομήσει" ...

Εγώ πέρασα στις 02:00.  Μαύρη μαυρίλα. Και όλες οι ταμπέλες σβηστές.

Για την κονόμα το λέω γιατί δεν υπάρχει τίποτα πλέον βορειότερα του Star στην Τατοϊου - Μεταμόρφωση. Ή κάνω λάθος?

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Από Μεταμόρφωση και πάνω δεν έχω δει κάποιο μαγαζί (αν δεν κάνω λάθος)...

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Δε πειράζει, οι "Βόρειοι"  ας πηγαίνουν Χαλκίδα, τώρα που άνοιξε και ο δρόμος από Σχηματάρι, μια χαρά θα τους είναι..

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ πέρασα στις 02:00.  Μαύρη μαυρίλα. Και όλες οι ταμπέλες σβηστές.

Για την κονόμα το λέω γιατί δεν υπάρχει τίποτα πλέον βορειότερα του Star στην Τατοϊου - Μεταμόρφωση. Ή κάνω λάθος?
Από Μεταμόρφωση και πάνω δεν έχω δει κάποιο μαγαζί (αν δεν κάνω λάθος)...
Tutti Frutti , Status ?? 

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Δε πειράζει, οι "Βόρειοι"  ας πηγαίνουν Χαλκίδα, τώρα που άνοιξε και ο δρόμος από Σχηματάρι, μια χαρά θα τους είναι..

Να κάνουν τί στη Χαλκίδα ρε φίλε? Υπάρχουν τίποτα αξιόλογα μαγαζιά εκεί?

smiler

Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
Να κάνουν τί στη Χαλκίδα ρε φίλε? Υπάρχουν τίποτα αξιόλογα μαγαζιά εκεί?

Στη Χαλκίδα υπάρχει ένα αξιόλογο μαγαζί το cocktail, στη λιανή άμμο, στην παραλιακή οδό
Χαλκίδας-Αρτάκης. Δείτε σχετικές κριτικές, νομίζω αξίζει μία βόλτα σε συνδυασμό με τά ωραία θαλασσινά στην Ν. Λάμψακο

Hector

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Το μαγαζί άνοιξε από χθες και τα κουρίτσια αφού ξεκουράστηκαν αρκετά επιστρέφουν σιγά σιγά.

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αντε ρε σοβαρα??μπραβο στα κοριτσια!!!!

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
Σημερα το βραδυ πρεπει να καει ο ναος μεσα στα μουνια θα ειναι Μπελα!!

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Μετρια κατασταση.

Λιγα κοριτσια, αρκετα απο πρινσες, οι μισες μαυρες. υποτονικο κλιμα. Μου τη σπανε οι μαυρες. Μια ηταν 100 κιλα και ερχεται και καθεται πανω στο ποδι μου και πραγματικα ενιωσα μεγαλο βαρος .. δεν την αντεχε το ποδι μου. της λεω "πας καλα"?

Η σοφια απο πρινσες φαινεται απο τις ντιβες σε σχεση με τι κυκλοφορει εκει μεσα αυτες τις μερες.
Και μιας και λεμε για σοφια, τι λεει ρε μαγκες αυτο το πλασμα? καραβανας στο χωρο

Την απεφευγα παντα γιατι μου την εσπαγε η εκλεκτικοτητα της για υποθετικα πορτοφολικα μοσχαναθρεμενους μεσηλικες(αυτο ειναι το προφιλ του λεφτα στο μυαλο τους) αλλα εκατσε και ειχαμε μια ψιλοκουβεντα για κανα μισαωρο και δε με χαλασε..

kotipeltos

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Η Σοφια ηταν απο τις καλυτερες παρουσιες του Πρινσεςς, χαμηλων τονων γενικα, και ΔΕ νομιζω οτι ενδιαφερεται ΜΟΝΟ για την κατηγορια που λες εσυ..   

tasos_marou

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μετρια κατασταση.

Λιγα κοριτσια, αρκετα απο πρινσες, οι μισες μαυρες. υποτονικο κλιμα. Μου τη σπανε οι μαυρες. Μια ηταν 100 κιλα και ερχεται και καθεται πανω στο ποδι μου και πραγματικα ενιωσα μεγαλο βαρος .. δεν την αντεχε το ποδι μου. της λεω "πας καλα"?

:2funny:  :2funny:  :2funny:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
την σοφια την μελαγχρινη με το τουμπανε σωμα λετε με μικρο αλλα ωραιο βυζακι λετε??

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Εγω απο Πρινσες ξερω μια Σοφια κοκκαλιαρα,ξανθια,Ρωσσιδα,σχετικα ομορφη ..... συνισταται για χορο μιας και το φορτε της ειναι τα γλωσσιδια ..... αν σε αρχισει στα γλωσσιδια την αλλη μερα θα κλεισετε ραντεβου στον οδοντιατρο σας μιας και θα σας εχουν φυγει ολα τα σφραγισματα .....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom