Νέα

Rasputin Live Show

• Μέλος που άνοιξε το νήμα swonder
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 224K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Η Ελεανα κανει φραπε αν την βρεις μεθυσμενη .... συνηθως ειναι .... αν ξερει κανεισ για Νατασσα ασ πει σχετικα...

Τα ιδια ισχυουν κ για τη Νατασσα....αλλα αυτη δν χρειαζεται να 'ναι μεθυσμενη...απλα θελει 3-4 ποτακια για αρχη.....

HOMOERECTUS

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τα ιδια ισχυουν κ για τη Νατασσα....αλλα αυτη δν χρειαζεται να 'ναι μεθυσμενη...απλα θελει 3-4 ποτακια για αρχη.....

Σε εμενα παντως εκανε τη δυσκολη η δεν καταλαβα εγω.... ενω την ειχα κερασει 4-5 ποτα και τισ ειπα τα λογια μου το επαιζε ιστορια και δεν δοκιμασα το prive μαλλον επρεπε.... την αλλη φορα θα το κανω (πανε 150 ευρουλακια χαλαλι....)

warezaek

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
ερωτηση,  γιατι εχω παει κανα δυο φορες, η ελεανα ειναι η ξανθια κοντουλα ????

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ανοιγω παλι αυτο το θρεντ διοτι αντεληφθην οτι εχει διαγραφει το προηγουμενο για το εν λογω καταστημα ανταλλαγης αποψεων και υγρων! :2funny: οποτε το επαναφερω και το θετω στις γνωσεις και στις εμπειριες σας....αδοκιμο βεβαια το τελευταιο αλλα ετσι ειναι οι φραπεδοκαυλεουμπες.....λιγοι στην μορφωση και "πολυ" στα .....

galanomatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
1
ωραιο μαγαζι ωραιες γκομενες αλλα για να παρεις χορο κανα καλο μουνακι ή πρεπει να πας νωρις ή καθημερινη ή να παραγγειλεισ μπουκαλι.......πολυς κοσμος ρε παιδι μου προτιμω το πιο soft συνοικιακο μου τουτι φρουτι με μωρα που δεν ειναι τοσο καφροεπαγγελματιες λες και παιζουνε σε τσοντα αλλα αμα τους πιασεις το μπιρι μπιρι σου κανουν καλο χορο

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε (thanks vasos).

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Γύρισα πριν από λίγο από το εν λόγω μαγαζί....
Δεν ξέρω αν κάποιοι σύντροφοι έχουν βαρεθεί τόσο πολύ το BG ή αν εγώ έπεσα στη μέρα/ περίπτωση αλλά πολύ μπάζο βρε παιδί μου...
Κάθε φορά που πάω (μία ανά τρίμηνο περίπου) το βρίσκω χειρότερο...
Από τις κοπέλες που είδα μόνο μια πολωνέζα θα μπορούσε να σταθεί στο BG.Οι υπόλοιπες μου θύμιζαν έντονα κάτι ανεκδιήγητα κωλόμπαρα μεταξύ Καρδίτσας και Τρικάλων που έτυχε κάποτε να επισκεφτώ...
Η δε τιμολόγηση του φραπέ (δεν πήρα αλλά έκανα μια έρευνα αγοράς) με ? 100 μου έκανε κάπως...Τόσο βόρεια προάστια την έχουν δει;
Ελπίζω μετά από 3-4 μήνες που θα ξαναπάω να σταθώ πιο τυχερός.

Επισκέπτης
για πιγαινε μια βολτα απο το σταρ!!!στι λεοφορο τατοιου στι μεταμορφοσι...και θα με θιμιθεις!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν ξέρω αν κάποιοι σύντροφοι έχουν βαρεθεί τόσο πολύ το BG ή αν εγώ έπεσα στη μέρα/ περίπτωση αλλά πολύ μπάζο βρε παιδί μου...
Από τις κοπέλες που είδα μόνο μια πολωνέζα θα μπορούσε να σταθεί στο BG.Οι υπόλοιπες μου θύμιζαν έντονα κάτι ανεκδιήγητα κωλόμπαρα μεταξύ Καρδίτσας και Τρικάλων που έτυχε κάποτε να επισκεφτώ...
Η δε τιμολόγηση του φραπέ (δεν πήρα αλλά έκανα μια έρευνα αγοράς) με ? 100 μου έκανε κάπως...Τόσο βόρεια προάστια την έχουν δει;

ισως διαλεξες χαλια μερα να πας....καλυτερα να πηγαινε τριτη-πεμπτη ή παρασκευη-σαββατο που εχουν πληρη απαρτια......το ρασπουτιν εχει τα κορυφαια κομματια αυτη την εποχη κατ'εμε!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

To BG έχει τις ωραιότερες γκόμενες στο συνόλο του όπως και σχετικά με τα άλλα μαγαζιά. Το Rasputin στο παραπάνω έρχεται για εμένα δεύτερο/Athens. Έχει πολύ ωραίες γυναίκες που μάλλον δεν πρόσεξες καλά. Ενδεικτικά Nikita, Mariana, Valeria, Natasha, Annet, Alia (keep the list) πού είναι top επιπέδου και πολλές άλλες, που είναι πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα μαγαζια. To μεγάλο add που το κάνει για εμένα #1, είναι η αντίληψη :2funny: του μαγαζιού, όπου πας και μπορείς να κάνεις μεγάλα γλέντια και όχι όπως το BG που το τιμούμε δεόντως, αλλά υπάρχει νοοτροπία drive in fast food. Πέμπτη Rasputin, η καλύτερη για όλη την Αθήνα.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
ισως διαλεξες χαλια μερα να πας....καλυτερα να πηγαινε τριτη-πεμπτη ή παρασκευη-σαββατο που εχουν πληρη απαρτια......το ρασπουτιν εχει τα κορυφαια κομματια αυτη την εποχη κατ'εμε!
To BG έχει τις ωραιότερες γκόμενες στο συνόλο του όπως και σχετικά με τα άλλα μαγαζιά. Το Rasputin στο παραπάνω έρχεται για εμένα δεύτερο/Athens. Έχει πολύ ωραίες γυναίκες που μάλλον δεν πρόσεξες καλά. Ενδεικτικά Nikita, Mariana, Valeria, Natasha, Annet, Alia (keep the list) πού είναι top επιπέδου και πολλές άλλες, που είναι πολύ παραπάνω από τα υπόλοιπα μαγαζια. To μεγάλο add που το κάνει για εμένα #1, είναι η αντίληψη :2funny: του μαγαζιού, όπου πας και μπορείς να κάνεις μεγάλα γλέντια και όχι όπως το BG που το τιμούμε δεόντως, αλλά υπάρχει νοοτροπία drive in fast food. Πέμπτη Rasputin, η καλύτερη για όλη την Αθήνα.

Thanks dudes...Πέμπτη ή Τρίτη λοιπόν την επόμενη φορά που θα πάω...
Προφανώς η Κυριακή είναι μέρα ρεπό για τα γκανιαν του μαγαζιού αλλά και πάλι...Θα έπρεπε να είχαν κρατήσει περισσότερες εφεδρείες!
Και οι χρεώσεις στους χορούς είναι λίγο ως πολύ τσιμπημένες...

Για να είμαι όμως ακριβοδίκαιος, οφείλω να ομολογήσω 'ότι αυτή τη φορά τα γκαρσόνια έδωσαν ρέστα με ακρίβεια κέρματος του ? 1... Όχι ότι θα έκανα σκηνή αλλά η ακρίβεια στις συναλλαγές είναι κάτι που εκτιμώ ακόμα και σε κωλάδικο (ή μάλλον ειδικά εκεί διότι δεν μπορείς να καταφύγεις στο ΙΝΚΑ και στο ΕΚΠΟΙΖΩ αν το σέρβις είναι κακό! )

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

δεν ανεφερες επισης την αννα(πρωην αφροδιτη παλας),την ισαμπελλα την πανυψηλη βουλγαρα(ετσι μου ειχε πει τουλαχιστον αν και μου φανηκε ψιλομουφα) την σουζανα και την αντζελα.....για να μην βαλω και την θεα αναστασια.......και με κραξει ο υπουργος οτι του τρωω την γκομενα!

στο BG για μενα τα τοπ κομματια ειναι οι:μαρινα,μοντεστα,εσπερα,αντζελικα,εμμυ η μπατσινα,λυδια,βικυ,μαρτα(οχι οτι ειναι κανα τρελλο μουνι απλα ειναι πολυ καυλα το μωρο)....κατα τα αλλα εχει ομορφουλες γενικα(γκρευς,κατερινα,αιγλη κλπ...)αλλα δεν εχουν τα προσοντα των κοριτσιων του αλλου μαγαζιου!σε καμμια περιπτωση...χανουν με μεγαλη διαφορα στηθους!!!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Anna δεν μου θυμίζει κάτι, Ιζαμπέλλα έχει φύγει Σουζάνα - ʼντζελα - Αναστασία Β'.
Από BG συμφωνώ + τις αγαπημένες μου Γιουλιάνα - Kathy

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Anna δεν μου θυμίζει κάτι, Ιζαμπέλλα έχει φύγει Σουζάνα - ʼντζελα - Αναστασία Β'.
Από BG συμφωνώ + τις αγαπημένες μου Γιουλιάνα - Kathy
να διαβασετε την αλλη δευτερα γραφουμε διαγωνισμα...!!!

billaras22

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2006
Like
3
Πόντοι
1
ρε παιδια τελικα 100 ευρω ειναι ο ''φραπες''?? αφου καποιος ειχε στειλει οτι ειναι γυρω στα 65 ? !

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν το πιασες ρε flesh (έχεις και το όνομα). Στο πετσί μας είναι το σκονάκι

Stories

Νέο!

Stories