Νέα

Ραπτόπουλος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 2arcoudi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 425
  • Εμφανίσεις 47K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Μάλλον τον Χατζηνάκο.Εντάξει το παραχέσανε κι αυτοί,χτες έλεγε ο Μύρτσος στο live οτι η γυναίκα του Ραπτοπουλου πηδιέται,γι'αυτό τρελάθηκε ο φαλάκρας
Γνωστοί θρασύδειλοι μαλάκες. Πρώτα τον προκαλούν έτσι και μετά όταν τις τρώνε πάνε και φωνάζουν την αστυνομία και καταθέτουν μηνύσεις. Ας έβριζαν τον ίδιο.

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Γνωστοί θρασύδειλοι μαλάκες. Πρώτα τον προκαλούν έτσι και μετά όταν τις τρώνε πάνε και φωνάζουν την αστυνομία και καταθέτουν μηνύσεις. Ας έβριζαν τον ίδιο.
Έπρεπε να είχε κάνει μηνύσεις ο Ραπτόπουλος αν ειπώθηκε κάτι που δεν έπρεπε ( δεν ξέρω τι έχει παιχτεί ) .. αυτοί έχουν κοντρα μεταξυ τους..τον προβοκαρανε...τώρα θα έχει τραβήγματα αυτός.. αλλά εντάξει δε νομίζω να σοβαρεψει πολύ η κατάσταση..

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.806
Πόντοι
3.656
Έπρεπε να είχε κάνει μηνύσεις ο Ραπτόπουλος αν ειπώθηκε κάτι που δεν έπρεπε ( δεν ξέρω τι έχει παιχτεί ) .. αυτοί έχουν κοντρα μεταξυ τους..τον προβοκαρανε...τώρα θα έχει τραβήγματα αυτός.. αλλά εντάξει δε νομίζω να σοβαρεψει πολύ η κατάσταση..

Με τον Μύρτσο έχουν κόντρα πολλά χρόνια,αλλά τώρα με γυναίκες και παιδιά ξεπέρασε τα όρια κι αυτός ο μαλάκας.Και οι άλλοι δίπλα σιγοντάρανε

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Μάλλον τον Χατζηνάκο.Εντάξει το παραχέσανε κι αυτοί,χτες έλεγε ο Μύρτσος στο live οτι η γυναίκα του Ραπτοπουλου πηδιέται,γι'αυτό τρελάθηκε ο φαλάκρας
Ο φαλακρός είναι εδώ κ καιρό χωρισμένος.Εφαγε το κέρατο αλλά όλα μέσα στην ζωή είναι.Απλα δεν έπρεπε με τπτ να μπλέξει ο Μύρτος τα οικογενειακά κ να βγούνε στην φόρα.Ετσι έχω μάθει από την πάνω γειτονιά της Τούμπας.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ο φαλακρός είναι εδώ κ καιρό χωρισμένος.Εφαγε το κέρατο αλλά όλα μέσα στην ζωή είναι.Απλα δεν έπρεπε με τπτ να μπλέξει ο Μύρτος τα οικογενειακά κ να βγούνε στην φόρα.Ετσι έχω μάθει από την πάνω γειτονιά της Τούμπας.
Kαι που το ξες ρε τυπε οτι εφαγε κερατο?Η που ακριβως ξες οτι δεν εριξε πρωτος κερατο ο φαλακρας?Αυτα ειναι προσωπικα απορρητα.Σιγουρα η γυναικα του εχει κανει κατι με αλλους ανδρες απο την στιγμη που ειναι χωρισμενη.

KAVALARIS THESSALONIKI

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
16
Like
6.697
Πόντοι
3.327
Kαι που το ξες ρε τυπε οτι εφαγε κερατο?Η που ακριβως ξες οτι δεν εριξε πρωτος κερατο ο φαλακρας?Αυτα ειναι προσωπικα απορρητα.Σιγουρα η γυναικα του εχει κανει κατι με αλλους ανδρες απο την στιγμη που ειναι χωρισμενη.
Φίλε λέω ότι ακούω από άτομα που ξέρουν την υπόθεση ότι το έφαγε πριν χωρίσει το τουρμπάνι.Τεσπα στα φρύδια μας.Κ πολύ ασχολούμαστε ξέρω γω με δαυτους.

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Με τον Μύρτσο έχουν κόντρα πολλά χρόνια,αλλά τώρα με γυναίκες και παιδιά ξεπέρασε τα όρια κι αυτός ο μαλάκας.Και οι άλλοι δίπλα σιγοντάρανε
Ενω ο φαλακρας οταν ελεγε για τον Τζορνταν χιλιες δυο μαλακιες ηταν καλυτερα.Ο μεγαλυτερος παπατζας στην πολη ειναι ο φαλακρας.Οτι παθαινει σημερα του γυρναει μπουμεραγκ για τις χιλιαδες μαλακιες που εχει κανει τοσα χρονια.Ανθρωπος που εκανε τηλεθεαση και views βαζοντας προβληματικα ΑΜΕΑ και χαζους να τρολαρουν στις εκπομπες του.Η αρσενικη εκδοση της ανιτας πανιας στο αθλητικο...

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ειναι νουμερο ο Ραπτοπουλος αλλα ενταξει,μαναδες και γυναικοπαιδα δεν αγγιζουμε οσο μισος και να εχουμε μεταξυ μας. Το παρακανανε

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.032
Πόντοι
6.515
Έχουμε φωτο της γυναίκας του να, εκτιμήσουμε την κατάσταση? ?

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ειναι νουμερο ο Ραπτοπουλος αλλα ενταξει,μαναδες και γυναικοπαιδα δεν αγγιζουμε οσο μισος και να εχουμε μεταξυ μας. Το παρακανανε
Δεν τον θεωρώ πάντως νούμερο...στη δουλειά του καλός είναι.. ώρες ώρες το ύφος του είναι υπερβολικό, αλλά εντάξειo kαθενας όπως μπορει...τώρα όντως ότι τα έσπασαν μεταξύ τους δεν είναι λόγος για να αρχίσει πόλεμος αποκαλύψεων προσωπικών θεμάτων...ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος με προβλήματα στην προσωπική ζωή είναι ..

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.880
Πόντοι
9.297
Δεν τον θεωρώ πάντως νούμερο...στη δουλειά του καλός είναι.. ώρες ώρες το ύφος του είναι υπερβολικό, αλλά εντάξειo kαθενας όπως μπορει...τώρα όντως ότι τα έσπασαν μεταξύ τους δεν είναι λόγος για να αρχίσει πόλεμος αποκαλύψεων προσωπικών θεμάτων...ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος με προβλήματα στην προσωπική ζωή είναι ..
Δημοσιογράφος η γενικά πρόσωπο δημοσιότητας που δεν έχει θέματα στην προσωπική του ζωή είναι σπάνιο...όλη την μέρα έλειπε ο Ραπ από το ? για τον άρτον τον επιούσιον ,να μην νιώσει μοναξιά η κυρά;

Giorgio(3)

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2020
Like
328
Πόντοι
21
και γιατί τον Χατζηνάκο και όχι τον Μύρτσο; Αφού ο Μύρτσος τα έλεγε όχι ο Χατζηνάκος..

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Δημοσιογράφος η γενικά πρόσωπο δημοσιότητας που δεν έχει θέματα στην προσωπική του ζωή είναι σπάνιο...όλη την μέρα έλειπε ο Ραπ από το ? για τον άρτον τον επιούσιον ,να μην νιώσει μοναξιά η κυρά;
δεν ξέρω..εντάξει.. όλοι έοχυμε τα προβλήματα΄μας.. δεν είναι ωραίο να τον κοροιδεύουν για τέτοια θέματα.. βέβαια εγώ στη θέση του θα είχα κάνει μηνύσεις... αλλά αυτός ξέρει μποξ... σου λέει θα πάω αυτοπροσώπως... τέλος πάντων..

Great Awakening

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2021
Like
2.078
Πόντοι
396
Ο Μύρτσος κυκλοφορεί πάντα με σκυλιά λέει :2funny:
Aληθεια λεει.Τον Μιρτσο οποτε τον βλεπω εξω εχει μαζι του ενα πολυ μεγαλο σκυλι.Λενε οτι το εχει μαζι του για προστασια.

• Like
Αντιδράσεις: 968

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.806
Πόντοι
3.656
δεν ξέρω..εντάξει.. όλοι έοχυμε τα προβλήματα΄μας.. δεν είναι ωραίο να τον κοροιδεύουν για τέτοια θέματα.. βέβαια εγώ στη θέση του θα είχα κάνει μηνύσεις... αλλά αυτός ξέρει μποξ... σου λέει θα πάω αυτοπροσώπως... τέλος πάντων..

Ο καράφλας έχει ίνδαλμα τον Αλέφαντο,τον είχες τον Αλέφα να τον βρίζουν και να κάνει μηνύσεις;Πήγαινε πλακωνόταν κι αυτός

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Ο καράφλας έχει ίνδαλμα τον Αλέφαντο,τον είχες τον Αλέφα να τον βρίζουν και να κάνει μηνύσεις;Πήγαινε πλακωνόταν κι αυτός
Επίσης είναι γνωστό ότι ο Ραπτόπουλος κάνει μποξ εδώ και 20 (λέω..) χρόνια... τι τον προκαλούν? Αφού τον ξέρουν και μπορούν να προβλέψουν τις αντιδράσεις του ... Πριν δύο χρόνια του την είχαν πέσει πολλοί στην Καλαμαριά σε ένα καφέ και δε μάσησε.. ( είχε μαθευτεί στα σάιτ τότε ..)
κοινή λογική είναι : όταν κάποιος κάνει μποξ, πολεμικές τέχνες κλπ καλό είναι να μην τον προκαλείς...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom