Νέα

Ραντεβού με π...τανα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reality33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Eκανε 30 γαμησια σταθερα την μερα; Με βροχες με κρυο με, με, με, παντα εκανε 30 γαμησια; Που δεν θα παιρνουν καν 10 ευρω απο το γαμησι. Συνηθως τα μισα πανε στην οικο, και τα υπολοιπα τα μοιραζοντε τσατσα και πουτανα, με τα ποσοστα υπερ της πουτανας βεβαια.
Και απο τα πρωτα γαμησια τα χρηματα πανε εξ ολοκληρου για την λειτουργια του οικου.
Σε πιστευω οτι στο ειπε αυτο η πουτανα, αλλα οπως ειπα, κανουν μια δουλεια που παει με το ψεμα και την υπερβολη, ετσι επιβιωνουν.
Να τα βγαζει αυτα μια σε στουντιο σε καλες εποχες; Ναι. Αυτο το πιστευω.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Καλα οτι νομιζεις..εγω μιλαω για καποιες που εχουν πολυ δουλεια και κανουν ενα περασμα 2 με 4 χρονια και μαζευουν πολυ χαρτι.. (δε μιλαμε για μεταξι προφανως)

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τυπε μου η συγκεκριμενη εκανε πολυ παραπανω απο 20 γαμησια..
Τι; Να κανει 40 γαμησια; Που παιζουν 40 γαμησια σταθερα;
Δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν νομιζω ρε φιλαρακι. Φιδια πουλουσε η γκομενα για να το παιξει μουρη και να μειωσει την φτηνια που νιωθει για τον εαυτο της.
Τεσπα καληνυχτα.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Καλα οτι νομιζεις..εγω μιλαω για καποιες που εχουν πολυ δουλεια και κανουν ενα περασμα 2 με 4 χρονια και μαζευουν πολυ χαρτι.. (δε μιλαμε για μεταξι προφανως)
Στο ξαναλεω. Σε πιστευω οτι στα λενε. Τις πουτανες δεν πιστευω. Δεν βγαινουν τα νουμερα.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.101
Πόντοι
6.796
Τι; Να κανει 40 γαμησια; Που παιζουν 40 γαμησια σταθερα;
Δεν ειμαι ειδικος αλλα δεν νομιζω ρε φιλαρακι. Φιδια πουλουσε η γκομενα για να το παιξει μουρη και να μειωσει την φτηνια που νιωθει για τον εαυτο της.
Τεσπα καληνυχτα.

Ρε τυπε σου λεω για πουταναρα .. μη σου φαινετε περιεργο καποιες φτανουν αυτα τα νουμερα.. πριν μερικα χρονακια υπηρχαν 2-3 τετοιες στη φυλης

Π.χ. Νικολετα απο μοντελοαλυσιδα (για να σου πω ενα παραδειγμα) δεν εχεις ιδεα τη χαρτι μαζεψε, ασχετα αν της τα φαγαν νταβαδες της κακομοιρας.. μιλαμε εφτανε τα 40 με 50 δωματια για πλακα

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Στα studio μια τάνα κορυφή,  στη καλύτερη να πιάσει 500ε … λίγες μέρες το μήνα εννοείται

Trapshooter

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Οκτ 2015
Κριτικές
12
Like
9.883
Πόντοι
1.336
Ρε τυπε σου λεω για πουταναρα .. μη σου φαινετε περιεργο καποιες φτανουν αυτα τα νουμερα.. πριν μερικα χρονακια υπηρχαν 2-3 τετοιες στη φυλης

Π.χ. Νικολετα απο μοντελοαλυσιδα (για να σου πω ενα παραδειγμα) δεν εχεις ιδεα τη χαρτι μαζεψε, ασχετα αν της τα φαγαν νταβαδες της κακομοιρας.. μιλαμε εφτανε τα 40 με 50 δωματια για πλακα
Τσίγκινο νιμού θα είχε αυτή……  :2funny: :2funny: :2funny:

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Δειτε. 100.000 το χρονο, ή 8300 το μηνα ή 415 την ημερα (με την υποθεση πως θα δουλευει 20 μερες το μηνα). Με τη σημερινη οικονομια ειναι δυσκολο. Αν σκεφτουμε ομως εποχες προ-κρισης και αν η κοπελα ειναι ομορφη και εξηγημένη, τους 20 πελατες θα τους ειχε ευκολα.
Θυμαμαι τανα καπου στο 2000, ρουμανα, που το επαιζε και cg (ηταν κουκλα, πεντακαθαρη και φιλοτιμη στον αγωνα) και την επαιρνα συχνα. Μετα απο καμποσες επισκεψεις, μου αρχισε τα ιδια που περιεγραψαν οι συναγωνιστες περι τηλεφωνων, φιλιας, σχεσεων κτλ. Βγηκαμε μια φορά για καφε, αλλα δεν επαιζε να κανω κατι με τανα, οποτε ηταν και η τελευταια.

Τεσπά, μου ελεγε πως μια κακη μερα θα ειχε 20 πελατες, μια νορμαλ πανω απο 30. Μαλιστα για τις κακες ημερες ειχε πελατολόγιο που το επαιζε cg και συμπληρωνε (γι αυτο θα ηθελε και εμενα). Η κοπελιτσα λοιπον ουτε φανταζι κινητά, ουτε μαρκες ρουχα, ουτε αμαξια. Την εχασα μετα απο καποιο καιρο. Ε αυτη αν τοτε εβγαζε κατω απο 120+ χιλιαρικα το χρονο θα μου εκανε τρελη εντυπωση.

harisharistou

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2015
Like
2
Πόντοι
1
αφού πιάσαμε την συζήτηση για το πόσα παίρνουν οι πουτάνες στα ρδέλα, οι call girls πόσα νομίζετε πως παίρνουν απ αυτά που ακούσατε ή είδατε;

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Σημερα, λογικα σε μπουρδελο πρεπει να γαμιουνται κυριολεκτικά και μεταφορικά για να τους μενει κανενα ταληρο ανα πελάτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom