αν και δεν έχω δοκιμάσει και πάρα πολλά κομμάτια από στούντιο και καμιά φορά σε πιάτσα (αλλά ποτέ κέντρο) έχω να πω το εξής:
Πριν λίγο καιρό έτυχε να πάω με πιατσόβια (καλή περίπτωση για πιάτσα)
πριν τον αγώνα μου έκανε κοπλιμέντα ότι είμαι όμορφο παιδί, με ωραίο παλαμάρι και γυρνάω και της λέω "Σιγα την ομορφια...Σε πόσους ακόμα τα λες αυτά?" και μου λέει με σοβαρό ύφος "να ξέρεις εγώ λέω αλήθειες"
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
. Tεσπα εγώ ένα ξελάφρωμα ήθελα και παίχτηκε μπάλα.
Στο τέλος με ρώτησε προς τα που πάω . Νομίζοντας ότι θα την αποφύγω της είπα σε τυχαία περιοχή σχεδόν καμία σχέση με εκεί που μένω και μου κάνει "α και εγώ προς τα εκεί πάω αν ειναι μπορείς να με αφήσεις στο τάδε σημείο γιατί δεν πάει καλά σήμερα η πελατεία και βαριέμαι να περιμένω 20 λεπτά ακόμα;" Γαμώ τη τρέλα μου λέω αλλά τελικά την πήγα.
Στη διαδρομή λοιπον άρχισε να μου λέει για τα οικογενειακά της ότι η κόρη της δεν είναι καλή μαθήτρια στο σχολείο (λολ), οτι υπαρχει κριση/πολιτικα θεματα κλπ.. Μετα τη ρώτησα περί σχέσεων, σεξ κλπ. Το σεξ μου είπε ότι ήταν το μόνο που δεν λείπει από τη ζωή της και μου είπε ότι πολλοί πελάτες της την έχουν πέσει, μυνήματα να βγουν για καφέ και κάτι τέτοια.
Φυσικά μου είπε δεν απαντάει σε κανέναν και οτι δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να εκανε κατι σοβαρό με πελατη...
Οι σχεσεις που ειχε κανει αφησε να εννοηθει ηταν ολες με νταβαδες απο οτι καταλαβα η με εντελως ακυρους που δεν ξερανε τη δουλειά της.
Μάγκες γενικά στη διαδρομή ένιωθα λίγο περίεργα σκεφτομουνα μηπως εκανα μαλακια που την εβαλα μεσα στο αμαξι και ηθελα συντομα να φτασουμε να την αφησω, όπως και έγινε.
Δεν θα έκανα με τπτ κάτι σοβαρό η μη σοβαρό εκτός δουλειάς της ουτε καν!! Δεν ξερεις καν τι προστασια μπορει να εχει απο πισω ή σε τι αποσκοπεί μια τέτοια γυναίκα... Πάντως γενικά φάνηκε ειλικρινής στα λεγόμενα της. Τώρα αν μου πούλαγε μπαρούφες δεν ξέρω αλλά είχαν κάποια βάση αυτά που μου έλεγε κυρίως σε οικονομικά θέματα και περι σχέσεων...