Νέα

Ραντεβού με π...τανα.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα reality33
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 71
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

reality33

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
32
Πόντοι
10
Καλησπέρα σ' όλους τους συναγωνιστές. Έχει τύχει σε κανέναν να του δώσει τηλέφωνο κάποια κοπέλα που δουλεύει σε μπουρδέλο; Σήμερα μου έδωσε μία, την έχω πάρει 4 φορές σε διάστημα 5 - 6 μηνών. Πιστεύω οτι είμαι αρκετά εμφανίσιμος, έχω ωραίο σώμα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πιο ωραίοι απο εμένα και σίγουρα δεν είμαι επιβήτορας!! Μου είχε πεί απο την προηγούμενη φορά ότι της αρέσω, αλλά είναι κάτι που φαντάζομαι λένε σ' όλους. Βγήκε απο το δωμάτιο απόψε και επέστρεψε με το τηλέφωνο της. Ωραία κοπέλα, δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικά, καθόλου Αγγλικά, μόνο ουκρανικά!!

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.099
Πόντοι
6.796
Τυπε πρόσεχε μη γίνεις δράκος πρώτα απ ολα..  :2funny:

Μη ψαρωνεις πολλές δίνουν τηλ. ειδικά άμα αλλάζουν οικους.. για να μπορεί ο πελάτης να τις βρισκει..

Άλλες απλά πυρφοριζουν και κάνουν πελατεία..

Και πολύ πολυ σπάνια μπορεί να θέλει σχεση μία τανα..  :hi:

negreponte

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2014
Like
641
Πόντοι
86
Καλησπέρα σ' όλους τους συναγωνιστές. Έχει τύχει σε κανέναν να του δώσει τηλέφωνο κάποια κοπέλα που δουλεύει σε μπουρδέλο; Σήμερα μου έδωσε μία, την έχω πάρει 4 φορές σε διάστημα 5 - 6 μηνών. Πιστεύω οτι είμαι αρκετά εμφανίσιμος, έχω ωραίο σώμα, αλλά σίγουρα υπάρχουν και πιο ωραίοι απο εμένα και σίγουρα δεν είμαι επιβήτορας!! Μου είχε πεί απο την προηγούμενη φορά ότι της αρέσω, αλλά είναι κάτι που φαντάζομαι λένε σ' όλους. Βγήκε απο το δωμάτιο απόψε και επέστρεψε με το τηλέφωνο της. Ωραία κοπέλα, δεν μιλάει σχεδόν καθόλου Ελληνικά, καθόλου Αγγλικά, μόνο ουκρανικά!!
εγω θα σου πω μια προσωπικη εμπειρια!!φοιτητης -το μακρινο86-μετα απο συνευρεση στο μπου μου ειπε να την περιμενω οταν τελειωσει στην πλ.Βικτωριας!!ηρθε με τον τσατσο-πουστη-και πηγαμε για ποτο.της ειπα οτι δεν γουσταρω αδερφες!..τον εδιωξε και γαμιωμασταν 1 χρονο χωρις τελειωμο!μου φαινεται οτι οταν με βαρεθηκε με εδιωξε...με τροπο!αλλες εποχες βεβαια!ηταν ελληνιδα

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.850
Πόντοι
216

Marketing ειναι απλα ,,,, ραντεβου παντα στο μπουρδελο θα δινεις χαχα  :grin:

η πουτανα να ξερεις ποτε δεν ειναι μονη,παντα υπαρχει νταβας απο πισω για προστασια και για συμβουλες για το πως θα τα τρωνε απο τα κοροιδα ...

Για την  πουτανα ολοι ειμαστε πελατες και ο χρονος που περναμε μαζι μας ειναι δουλεια ...

Πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος,απειρος,αφελης η κολογερος για να μπλεξεις με πουτανα  :jerking:

akatastatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
1.197
Πόντοι
486

Σου είπε έτσι και ψάρωσες; Πελάτες ψάχνουν...

Εμένα αρκετές μου έχουν κάνει θετικά σχόλια για την εμφάνιση μου, μία μάλιστα σε γνωστό στούντιο αρκετά εμφανίσιμη αναρωτήθηκε μια φορά πως και πάω σε τάνες και δεν έχω κοπέλα με τέτοια εμφάνιση και μου είπε ότι της άρεσα... Σιγά τα ωά, με πόρνες έχουμε να κάνουμε.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

Kαι πωs συνεννοηστε ρε τυπε .....!!!  :think:

bart attack

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
20
Like
93
Πόντοι
11
στο δικο μου παραδειγμα με κοπελα απο στουντιο ημασταν μαζι 6 μηνες και ηταν μια πολυ δυσκολη περιοδος της ζωης μου και επικυνδυνη ....ναι οντως αυτες οι κοπελες στανταρακια ψαχνουν αλλα αν σε ερωτευθουν θα εχεις μεγαλο προβλημα γιατι δεν δεχονται την απορριψη
οσο για νταβαδες και τετοια εν εχουν ολες ,αλλα εχουν γνωστους που μπορουν αν πασα στιγμη να τις βοηθησουν ....παρε τηλ και κανονιζε ραντεβου για το σπιτι που ειναι και δειξε οτι το τηλ θα σου χρειαστει μονο για κατι τετοιο και πιστευω οτι με ενα 20αρικο θα περνας καλυτερα και απο call girl...γνωμη μου!!!!

koumpater

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2016
Κριτικές
8
Like
246
Πόντοι
281
Τυπε μου δε θελω να σε απογοητευσω, ειλικρινα, οποτε θα σου δωσω μονο γεγονοτα. Απο τις πουτανες που εχω βρεθει, 100% με επνιξαν στα κοπλιμεντα και σιγουρα πανω απο 75% μου'χουν δωσει τηλεφωνο τους. Καποιες απο αυτες, απο λαθος, μου πασαραν το τηλεφωνο του γραφειου τους. :2funny: Οι υπολοιπες ειτε αφηνουν υποννοουμενα ή μου λενε ευθεως οτι θελουν να τις ξαναπαρω. Με τις ελαχιστες (4 ή 5) που εχω βρεθει πανω απο μια φορα (2 και ποτε τρεις), ολες επαναλαμβανουν το ιδιο τροπαριο.

Αντιθετως, αυτη η συμπεριφορα δεν υπαρχει σ'αυτα τα νουμερα ουτε κατα διανοια με μη-πουτανες. Δε θεωρω τον εαυτο μου ομορφο αλλα μετριοτητα, παντα στηριζομουν στο λεγειν για να κανω παιχνιδι με εξαιρεση τη συναυλια των AC/DC στο ΟΑΚΑ που μου'χαν πιασει τον κωλο διακοσια γκομενακια. Βγαλε τα συμπερασματα σου. Εγω θα σου ελεγα μονο να προσεξεις, γιατι σαν ανθρωποι επιζητουμε την αναγνωριση, και δε θελουμε και πολυ για να παρουν τα μυαλα μας αερα με λιγο παραμυθι, απ'οπου κι αν προερχεται.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φίλε κάτσε εαν σε συμππαθήσει η τσατσά για καφέ σε κανένα μπουρδέλο η στούντιο στην κουζίνα και από την σιχαμάρα που θα νιώσεις μπορεί και να μην ξαναπάς με ιερόδουλο.
να βλέπεις οτι πηγένει με τον καθε πακιστάνο ,λαχειοπόλη  ,μπετατζή κλπ και αφου τους γλύψουν το πουνί θα πρέι να το γλύψεις και σύ....

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
μπορεί να θέλει να ξεκινήσει τα εκτός μαγαζιού ραντεβού

Επισκέπτης
κι εμενα μια μιλφ τανα που γαμαω μου δωσε το τηλ της χθες γτ μ εχει αναγκη

αλλα τι να το κανω

The Kraang

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2016
Κριτικές
11
Like
392
Πόντοι
306
Μακριά!

swadow

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2015
Κριτικές
6
Like
621
Πόντοι
316
θελει πελατες

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Τυπε μου δε θελω να σε απογοητευσω, ειλικρινα, οποτε θα σου δωσω μονο γεγονοτα. Απο τις πουτανες που εχω βρεθει, 100% με επνιξαν στα κοπλιμεντα και σιγουρα πανω απο 75% μου'χουν δωσει τηλεφωνο τους. Καποιες απο αυτες, απο λαθος, μου πασαραν το τηλεφωνο του γραφειου τους. :2funny: Οι υπολοιπες ειτε αφηνουν υποννοουμενα ή μου λενε ευθεως οτι θελουν να τις ξαναπαρω. Με τις ελαχιστες (4 ή 5) που εχω βρεθει πανω απο μια φορα (2 και ποτε τρεις), ολες επαναλαμβανουν το ιδιο τροπαριο.

Αντιθετως, αυτη η συμπεριφορα δεν υπαρχει σ'αυτα τα νουμερα ουτε κατα διανοια με μη-πουτανες. Δε θεωρω τον εαυτο μου ομορφο αλλα μετριοτητα, παντα στηριζομουν στο λεγειν για να κανω παιχνιδι με εξαιρεση τη συναυλια των AC/DC στο ΟΑΚΑ που μου'χαν πιασει τον κωλο διακοσια γκομενακια. Βγαλε τα συμπερασματα σου. Εγω θα σου ελεγα μονο να προσεξεις, γιατι σαν ανθρωποι επιζητουμε την αναγνωριση, και δε θελουμε και πολυ για να παρουν τα μυαλα μας αερα με λιγο παραμυθι, απ'οπου κι αν προερχεται.

Φιλε δε θελω να σε απογοητευσω αλλα ατομα με μακρια μαλλια σε συναυλια AC/DC μαλλον δεν ειναι γκομενακια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom