despinara
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2012
- Like
- 1
και μετα κοροιδευετε τον ορεστη και εμενα λεγοντας μας πιρφορους..
υπαρχουν και χειροτερα
Stamouliiiiiiii..............
υπαρχουν και χειροτερα
Εισαι πολύ τυχερός αδελφέ. Οι περισσότεροι μαθαίνουν μετά το γάμο ότι η γυναίκα τους είναι πουτάνα
Stamouliiiiiiii..............
υπαρχουν και χειροτερα
υπαρχουν και χειροτερα
μολις ειδε θεμα προσφερεται για αγαπουλιαση, τσουυυπ πεταχτηκε ο σταματακης σε ολα τα αλλα θεματα το παιζει ντιβαπου σαι συ?
ολοι οι undercover αγαπουληδες να βγουν στην προεξοχη...
να δει ο κοσμος ποιος και τι...
ο αγωνας μου θα δικαιωθει...
μολις ειδε θεμα προσφερεται για αγαπουλιαση, τσουυυπ πεταχτηκε ο σταματακης σε ολα τα αλλα θεματα το παιζει ντιβα
ρε μαρουλι θα τον παμε, μαρουλι λεμεεεε
ο μονος που μπορει στα ισα να με πειραξει και να μου κανει κατι ειναι ο θεος νωντας..μολις ειδε θεμα προσφερεται για αγαπουλιαση, τσουυυπ πεταχτηκε ο σταματακης σε ολα τα αλλα θεματα το παιζει ντιβα
ρε μαρουλι θα τον παμε, μαρουλι λεμεεεε
Ψάχνει να αποκατασταθεί η κοπέλα (?) με κάποιον εύπορο Έλληνα. Φίλε για μένα αφού είναι έτσι σου λέω να το απολαύσεις και μην ακους αυτά που θα σου πουν εδώ μέσα. Ζηλεύουν και δεν θέλουν την ευτυχία του άλλου. Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να ζήσεις το όνειρο σου και όπου σε βγάλει. Όπως είπε ο Κωσταντίνου στην ταινία του Σακελλάριου "Καλώς ήλθε το δολλάριο" "Μπορεί και στο βούρκο να βρεις διαμάντι" Ποτέ δεν ξέρεις.
ο μονος που μπορει στα ισα να με πειραξει και να μου κανει κατι ειναι ο θεος νωντας..
μια εβδομαδα σπανε τα δελτια στοιχηματων μου για ενα παιχνιδι εξαιτιας της νωντοκαταρας
αλλα εχτες δεν με επιασε και γεμησαν οι τσεπες μου
τωρα δηλαδη εχεις λεφτα για να αγορασεις σοκολατακια?ο μονος που μπορει στα ισα να με πειραξει και να μου κανει κατι ειναι ο θεος νωντας..
μια εβδομαδα σπανε τα δελτια στοιχηματων μου για ενα παιχνιδι εξαιτιας της νωντοκαταρας
ε ακομη χειροτερα. Τελος παντων μεγαλο παιδι εισαι κανε οτι σε φωτισει ο Αλλαχ και μην ακους εμας τους παπαρες