batraxomouris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4.382
- Πόντοι
- 606
που χαθηκες εσυ ρ μουτρο???
α ρε μουτρο!!!!!!!!!!!!!!!1Ακαυλίες...
εμενα παντως με γαμησε μια χαρα και δεν μου φερθηκε καθολου περιεργα.ισα ισα γουσταρε μπορω να πω.ισως ειναι και θεμα ομορφιας δεν μπορεις να εισαι κουασιμοδος και να εχεις απετηση επειδη πληρωνεις η αλλη να γουσταρει την ασχημια σου τα περιτα κιλα σου και το σωμα σου που ειναι χαλια ετσι νομιζω εγω πως οι περρισοτεροι εδω μεσα δεν φροντιζετε τον εαυτο σας και επειδη πληρωνετε εχετε απαιτησεις δεν ειναι ετσι γιατι εμενα μια χαρα μου συμπεριφερθηκε ουτε ειρωνικη ηταν ουτε με κοροιδευε συναντησα μια ομρφη παρουσια οπου στο κρεβατι φερθηκε αψογα.Καλά ξηγιέται :S
Καλά... πόσο, μα πόσο μεγαλο είσαι που:
1) Ανοίγεις νήμα να ρωτήσεις για κάτι που δεν έχεις καν δοκιμάσει,
2) Ανοίγεις νήμα να μας δείξεις τον παλίοπουστα τράβελο.
Μα πόσοοοοοοοοο μπορεί να είσαι?????
den exi na kani m tin foni gia na sou riksi akiro mia trans oute ilikiaka pou les prepi na rotages malakies sto ilefono i na isoun tsampatzis otam ena koritsi kathete gia doulia den rixni akiro se enan sosto pelatiΣτο τηλέφωνο με ρώτησε ηλικία και της είπα 30. Μου λέει δεν πηγαίνει με τέτοιες ηλικίες και μου έριξε άκυρο. Μάλλον δεν της άρεσε η φωνή μου.
οι 4 στις 5 tr χρειαζονται αμεσα ψυχιατρο οχι ψυχολογο, ψυχιατρο κ αγωγήdiabasa kati gia tsipoura gia kakies k malakies i rania ine ena omorfo pedi m oreo soma kathari ke panta exipiretiki mexri to telos stin doulia tis prepi na katalabete oti apo mia dio kritikes den krinete enas anthropos san xaraktiras den exete skeuti pote to priksimo arxidion pou sou kanoun sta tilefona ke tis malakies pou lene k rotane auto olo ine ena spasimo neuron ne simfono dinis to 50ariko ala mathete k ligo na sebosaste gia na sas sebasti k olos oso gia kapies kritikes min ta pistebete kiola ine balta gia na ipsonoun ton eutotous ke na rixnoun tis ales ENOO SKEUTITE PIOS MPORI NA KRIBITE PISO APO TA PSEUTIKA PROFIL