topin patra
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2017
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
Έχει κανεις εμπειριες απο αυτή;;;
ψάχνουμε λιγακι..Έχει κανεις εμπειριες απο αυτή;;;
σχωρεμένος..sorry, εψαξα δεν ειδα...
έχει βάλει βιζια αυτή μούτρο??Αν και γενικα δεν ειμαι πολυ των call girls γιατι τα 50αρια και τα 60αρια πονανε την τσεπη, αφου το σκεφτηκα κανα χρονο τουλαχιστον, επισκεφτηκα τη Ρανια πριν απο ενα μηνα.εχει βάλει βιζια αυτή μούτρο γιατί σπίτι τ ξέρω δεν έχει κακαιΑν και γενικα δεν ειμαι πολυ των call girls γιατι τα 50αρια και τα 60αρια πονανε την τσεπη, αφου το σκεφτηκα κανα χρονο τουλαχιστον, επισκεφτηκα τη Ρανια πριν απο ενα μηνα.
Καταρχην ο χωρος της ειναι πολυ κοντα στο μετρο Πανορμου αρα ευκολα προσβασιμος ενω το δωρακι οριστηκε στα 60€.
Απο εμφανιση η Ρανια ειναι οτι βλεπετε στις φωτο της και ακομα καλυτερη. Επειδη μου αρεσουν οι τρανς που εχουν θυλικοτητα και μηδενικα αντρικα χαρακτηριστικα, θα την χαρακτηριζα ιδανικη περιπτωση. Ομορφο προσωπο, πολυ καλο σωμα και πολυ καθαρο δερμα. Ο χωρος της ειναι προσεγμενος και καθαρος ενω και η ιδια δειχνει ποιοτικος και μορφωμενος ανθρωπος.
Στα του αγωνα τωρα, δοκιμασα μονο την παθητικη της πλευρα καθως δε με ενδιεφερε κατι αλλο. Δεν εδειξε ουτε στιγμη να βαριεται ή να θελει να με ξεπεταξει. Ωραια στησιματα, καλες πρωτοβουλιες και αρκετα gfe εμπειρια.
Αφοτου ηρθε το τελος, συνεχισε με social κατι που εδειχνε επισης οτι δεν ηταν ξεπετα η φαση.
Καταρχην ο χωρος της ειναι πολυ κοντα στο μετρο Πανορμου αρα ευκολα προσβασιμος ενω το δωρακι οριστηκε στα 60€.
Απο εμφανιση η Ρανια ειναι οτι βλεπετε στις φωτο της και ακομα καλυτερη. Επειδη μου αρεσουν οι τρανς που εχουν θυλικοτητα και μηδενικα αντρικα χαρακτηριστικα, θα την χαρακτηριζα ιδανικη περιπτωση. Ομορφο προσωπο, πολυ καλο σωμα και πολυ καθαρο δερμα. Ο χωρος της ειναι προσεγμενος και καθαρος ενω και η ιδια δειχνει ποιοτικος και μορφωμενος ανθρωπος.
Στα του αγωνα τωρα, δοκιμασα μονο την παθητικη της πλευρα καθως δε με ενδιεφερε κατι αλλο. Δεν εδειξε ουτε στιγμη να βαριεται ή να θελει να με ξεπεταξει. Ωραια στησιματα, καλες πρωτοβουλιες και αρκετα gfe εμπειρια.
Αφοτου ηρθε το τελος, συνεχισε με social κατι που εδειχνε επισης οτι δεν ηταν ξεπετα η φαση.
που την είδες τ θηλυκότητα ρε μούτρο σ μπεντατζης ειναιΟχι, δεν εχει βαλει
Νταξ μπετατζης δεν ειναι,αλλα ειναι μια καλη ξεπετουλα οντως καλλιεργημενη που μιλαει πολυ και λεει αρκετα ψεμματακια.που την είδες τ θηλυκότητα ρε μούτρο σ μπεντατζης ειναι
που την είδες τ θηλυκότητα ρε μούτρο σ μπεντατζης ειναι
δεν τη λες ξεπετούλα... μια χαρά τα τιμάει τα λεφτά της..Νταξ μπετατζης δεν ειναι,αλλα ειναι μια καλη ξεπετουλα οντως καλλιεργημενη που μιλαει πολυ και λεει αρκετα ψεμματακια.
σε πια αναφέρεσαι?σημερα επίσκεψη και κρατηστε στο μυσλο σσς οτι δεν παω μ επαγγελματιες αλλα μονο με cross που το κανουν για την καυλα τους, πολλα χρονια στο bou εκανα εγγραφη μετα απο καιρο. ΚΟΥΚΛΑΡΑ και ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΙΚΗ....τα αλλα θεμα χημειας παιδια.....
λες να μπει στο μαγαζι και να φωναξει... γεια σου μωρο μου, περασαμε απιθανα χθες;;Την κοπελα θελω κι εγω πολυ να τη δοκιμασω αλλα κολλαω γιατι ειναι καθημερινη πελατισα στο μαγαζι που εργαζομε και δε θελω να καρφωθω σε συναδελφους και αφεντικα...
εξεπλάγην μούτροέλα ντε.. ποιά να λέει άραγε το παλληκάρι;;
ε φυσικό είναι.. δεν γράφει το θρεντ στο τιτλο τιποτα..Ελεως Μ εξεπλάγην μούτρο
το 23 Μ μπέρδεψεε φυσικό είναι.. δεν γράφει το θρεντ στο τιτλο τιποτα..
Την επουΡάνια κοντά Πανόρμουσε πια αναφέρεσαι?