λες να μπει στο μαγαζι και να φωναξει... γεια σου μωρο μου, περασαμε απιθανα χθες;;
δε ξερεις τι γινετε καμια φορα!
λες να μπει στο μαγαζι και να φωναξει... γεια σου μωρο μου, περασαμε απιθανα χθες;;
Αγοράκι είναι Τυπε.καλησπερα
εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη να δωσει πληροφοριες?
μετρια γ μενα στα 50 υπαρχουν καλητερες επιλογέςκαλησπερα
εχει κανεις εμπειρια με την συγκεκριμενη να δωσει πληροφοριες?
τι λετε μωρε το κοριτσι εχει εξελιχθει κατα πολυ η αγγελια αυτη που βαζεται ειναι στα ξεκινηματα τωρα να τη δειτεΑγοράκι είναι Τυπε.
φορεσε αεροσακους γιατι δεν βλεπω καλα???τι λετε μωρε το κοριτσι εχει εξελιχθει κατα πολυ η αγγελια αυτη που βαζεται ειναι στα ξεκινηματα τωρα να τη δειτε
φορεσε αεροσακους γιατι δεν βλεπω καλα???
μια χαρα βλεπεις ολα τα χει το μωροφορεσε αεροσακους γιατι δεν βλεπω καλα???
ωραια παρουσια θ τυμιθει καποια στιγμή ισως αλλαξω γνωμη εντελημια χαρα βλεπεις ολα τα χει το μωρο
Και που να το ξέρουμε κούκλιτσα μου.Ας βάλει καινούργιες φωτογραφίες στην αγγελία της.Υπερ της θα είναι.τι λετε μωρε το κοριτσι εχει εξελιχθει κατα πολυ η αγγελια αυτη που βαζεται ειναι στα ξεκινηματα τωρα να τη δειτε
Και που να το ξέρουμε κούκλιτσα μου.Ας βάλει καινούργιες φωτογραφίες στην αγγελία της.Υπερ της θα είναι.
όταν γύρισει πες μαςεχει βαλει στο ts-dating αλλα ειναι στην Κυπρο τωρα.
δεν Μ πείθεις μούτρο ..πόσο 50?? Ώρα συνάντησης? Παθητικός??? Εμ τ άλλοκαλησπερα η ρανια απο κοντα ειναι πολυ πιο ομορφη απο τις φωτο.ειναι κουκλα.το εργαλειο της δεν πεφτει ποτε και βγαζει πολλυ σπερμα. ειναι η καλυτερη επιλογη.ειναι τοσο ομορφη και θυληκη που δεν μπορεις να καταλαβεις οτι ειναι τρανς.αξιζει πολυ και επισης εχει πού υψηλο iq και γιαυτο δεν πρεπει να την εκνευρισεις.αν γινει αυτο χανεις μια σπανια ομορφια.οπιος λοιπον παει δεν πρεπει να την πρηξει με πολλα λογια πανω στο σεξ γιατι μετα η κοπελα μας φερεται σε ολους το ιδιο ψυχρα.οχι οτι το κανει ομως δεν παμε εκει για επιβεβαιωση αλλα για μια ομορφη τρανς οπως αυτη.για παραδειγμα ενας χρηστης ανταγωνιδτικου σαιτ την επρηξε και απο λιγο να νομισει οτι ημουν νουμερο οπως αυτος.εκει θελει σοβαροτητα γιατι η κοπελα αξιζει.τελος εχει τοσο ομορφα ματια και προσωπο χωρις να εχει κανει πλαστικες.
δεν Μ πείθεις μούτρο ..πόσο 50?? Ώρα συνάντησης? Παθητικός??? Εμ τ άλλο
Χωρίς παζάρι, ζήτησε 70 για παθητική. (Με άνεση χρόνου 1,5-2 ώρες έκατσα)
Πέρασα ωραία, προφυλακτικό στα πάντα, καθαρή και άτριχη.
7/10 για μένα, τώρα τα υψηλά IQ κλπ που λέει ο φίλος, είναι ... too much info, τίνει λίγο να τα... φουσκώνει.
Θέλει κοινωνικό μπλα μπλα μέχρι ένα σημείο, όταν της λες για δουλειά / άλλες trans etc, ξινίζει λιγάαακι, να είμαστε δίκαιοι, πρέπει να δίνεις και στον άλλον τροφή για φαντασία.