argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 47.093
- Πόντοι
- 9.297
Πολύγωνο?Έχει πολύ σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου.
Την πρώτη φορά που θα τη δεις ίσως σου κάνει κλίκ αλλά μετά το πρόσωπό της κουράζει αρκετά και παρατηρείς όλα τα μειονεκτήματα όπως σαγόνι κλπ ...
Πολλές γωνίες ...
Α ρεεε Ρανιααα τι παταγο έχεις κάνει ΜΕ μακιγιάζ, τώρα το χωρίς δεν περνω κ όρκοΓκάφα της Ράνιας Τζίμα στο δελτίο - Έβγαλε τσιγάρο να καπνίσει νομίζοντας ότι δεν είναι στον αέρα (Vid)
Πάντως η ίδια αντιλήφθηκε κατευθείαν το τι είχε συμβεί και κατέβασε το χέρι της με το τσιγάρο, ωστόσο έδειχνε σαστισμένη και αμήχανη.www.sportdog.gr
Ναι…Αν και είναι όμορφηΑ ρεεε Ρανιααα τι παταγο έχεις κάνει ΜΕ μακιγιάζ, τώρα το χωρίς δεν περνω κ όρκο
Την εχω πετύχει Κηφισιά είναι φινέτσατηΝαι…Αν και είναι όμορφη
Άρχισε β γαλλιας ΝικFalse alarm φέρνουν την Κατερίνα και καλά ΠΣΚ ειπα κι εγω
Eπιτυχημένη ομάδα και συνταγή δεν τα αλλάζεις εύκολα σε δελτίο.False alarm φέρνουν την Κατερίνα και καλά ΠΣΚ ειπα κι εγω
Πάνω σε μια νερα'ι'δα...με καλύτερα ελληνικά από του Γιάτσεκ...μια χαρά.Απλως με ξενερώνει που είναι Τσυριζαια.Σαγόνι σχολής Γκμοχ
Ρουφ...και μετά Μεταξουργείο!!!!Πολύγωνο?
Μπαλέτο από μικρή...πως θες να είναι;Έχει πολύ σκληρά χαρακτηριστικά προσώπου.
Την πρώτη φορά που θα τη δεις ίσως σου κάνει κλίκ αλλά μετά το πρόσωπό της κουράζει αρκετά και παρατηρείς όλα τα μειονεκτήματα όπως σαγόνι κλπ ...
Πολλές γωνίες ...
Που να το βρει το κρεάτινο, με τον καροτάκια που έμπλεξε;Hλεκτρονικο
Κυριλέ φαίνεται…Την εχω πετύχει Κηφισιά είναι φινέτσατη
Σήμερα πολύ δυνατή και με πολλές υποσχέσεις....Για πολλα χυσια σημερα η μαπα της...και seethrough με βυζακια τουμπανο