Επιμένεις να μην καταλαβαίνεις, και επιλεκτικά καθορίζεις τι είναι νόμιμο και τι ηθικό κατά το επιθυμητό για εσένα.
Ο λόγος ύπαρξης του κόμματος και ανάδειξης των Σπαρτιατών, είναι αντικειμενικά αποδεδειγμένος. Όλα τα άλλα απλά σου δίνουν άλλοθι να γκρινιάζεις.
Η διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης είναι και παράνομη και ανήθικη.
Το να δίνει στήριξη σε ένα κόμμα ένας κατάδικος εγκληματίας είναι και παράνομο και ανήθικο.
Τα παραπάνω δεν τα καθορίζω εγώ, άνοιξε αν θες τον ποινικό κώδικα και διάβασε και τον νέο νόμο για την περίπτωση που ένα κόμμα ελέγχεται από εγκληματία.
Και άντε, άσε το ανήθικο.
Παράνομες όμως είναι και οι δύο συμπεριφορές, 100%.
Τα παραπάνω δεν τα καθορίζω εγώ μόνος μου, τα καθορίζει ο Έλληνας νομοθέτης και τα δικαστήρια που εφαρμόζουν τους νόμους. Αν διαφωνείς με αυτά, μπορείς να βρεις μια απόκρημνη σπηλιά και να απομονωθείς εκεί. Ένα ρόπαλο και μια προβιά ζώου θα βοηθούσαν για την περαιτέρω επιβίωσή σου.
Ο λόγος ύπαρξης των Σπαρτιατών είναι η - κατά τεκμήριο - ηλιθιότητα, απαιδευσιά και ουγκανοποίηση ενός - ευτυχώς- αμελητέου ποσοστού της ελληνικής κοινωνίας, γύρω στο 4%.
Ούτε ιδεολόγοι είναι, ούτε φασίστες. Ούτε καν επικίνδυνοι για εμένα : πρόκειται απλώς για ηλίθιους,που με την πρώτη στραβή θα πηδήξουν από το καράβι για να σώσουν το τομάρι τους. Φάνηκε πολύ καθαρά αυτό, όταν καταδικάστηκε η Χρυσή Αυγή και όλοι λούφαξαν στις τρύπες τους, στελέχη και μη.
Δεν είναι ούτε καν υπολογίσιμοι σαν φασίστες, ούτε οι χρυσαυγητες ούτε οι Σπαρτιάτες.